PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
muszáj bannerba az a piros szöveg?...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Piloss
SASF:SD?SAD:A😄AAD?:A?DS

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

A:_SFD:AS_:FD_ASFDasfdsad
Chuck Norris nem "utasítja" a számítógépet bizonyos feladatok elvégzésére, hanem "kényszeríti" azt.

😄😄😄😄DD

-tRs-Landor

brodix
<#taps>

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Hegi90
* Chuck Norris fejben debugolna, ha szüksége volna rá.
* Chuck Norris tud olyan végtelen rekurziót írni, ami visszatér.
* A projekt menedzserek sosem kérnek Chuck Norristól becslést. SOHA.
* Chuck Norris egyetlen assert-tel unitteszteli az alkalmazást. Mondanom se, hogy a kód mindig hibátlan.
* Chuck Norris fél másodperc alatt találta ki az utazó ügynök probléma megoldását. Az algoritmust csak Chuck Norris tudja implementálni, de pszeudokódot megismerhetjük:

Start
Tépd az ügynököt N darabra.
Rúgd a darabokat N városba.
Vége
* Chuck Norris szakállában minden szõrszál külön szálon fut.
* Chuck Norrisnak nem kell break;-et raknia a case ág végére (de csak neki nem, NEKED KELL). Jobb is így, mert ha Chuck Norris elkezd törni, akkor ott kõ kövön nem marad.
* Ha Chuck Norris ír egy rendszert, akkor annak rendelkezésre állása 101%-os.
* Chuck Norris nem használja a PI konstanst, hiszen tudja fejbõl. Amikor szüksége van rá, akkor egyszerûen legépeli az egészet.
* Chuck Norris nem "utasítja" a számítógépet bizonyos feladatok elvégzésére, hanem "kényszeríti" azt.
* Az átlagos programozó elsõ programja a "Hello World!" valamilyen egyszerû programozási nyelven. Chuck Norris elsõ gyakorlófeladatként leprogramozta a nagy egyesített elméletet minden létezõ programnyelven egyszerre. Miután elkészült a kód, lefuttatta vele az õsrobbanás szimulációját, és azt gondolta magában, hogy élõben jobban nézett ki.
* Chuck Norris kedvenc nyelve a Brainfuck.
* Chuck Norris programjai 101% processzorterheléssel futnak. Az egyetlen hardver, ami optimális futtató környezet Chuck Norris algoritmusaihoz, az Chuck Norris agya.
* Chuck Norris hálózatkezelés közben csak egy OSI réteget használ: a fizikait.
* Chuck Norris nem ír rendezõ algoritmust. Õ RENDET TEREMT!
* Chuck Norris tranzakcióit nem lehet rollback-elni. Amikor egy szerver megpróbálta, akkor Chuck Norris az egész szerverhotelt a napba dobta.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

GregSB

daeemoon
Alap Division by zero XD Hogy utálom! XD

Gondolkodtam én is rajta, de szerintem még belefér, annyira nem durva talán. Na persze nyugodtan kimoderálhatod, ha gondolod, mert valóban simán besorolható nem ide valónak. Viszont a HALO témát én abba hagytam (sokak örömére 😊 ), van egy csomó kép, de annyira nem viccesek. Vagy legalábbis nekem (csak az elsõ részt ismerem) annyira nem "jönnek át".
ez azé már sok... <#wilting><#bdead>
Piloss
kissé hamar föladta<#hehe>

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

edios

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

bertino
"Nincs mit Tenni"

<#hehe>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

looool 😄
daeemoon
Mondjuk ezek a hibaüzenetes képek is ütnek elég rendesen xD MÉG! XD

Eredeti:

HALO edition:

<#banplz>
n3whous3

púúúúú

n3whous3
HALÓ
<#phone>

púúúúú

brodix
"ezek a halo-k..."
...fájdalmasak 😄

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

ezek a halo-k... 😄DDD
Piloss
<#idiota><#idiota><#banplz><#banplz><#banplz>
azigen

brodix
NEM BÍROOOOOOOOOOOOOOOM!!!!!!
<#idiota><#idiota><#idiota>

Solten
sadasFADF?DSSADSADS;ASd

Saor Alba

HappyHunter
legjobb<#idiota>

Be happy. :) Running!

BB7
bertino
😄DDDDDDdddd

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

[HUN]FaTaL
:ASD😄S_A😄

http://goo.gl/gd6Zi5

MR ME
bazmeg <#idiota>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Piloss
<#idiota><#idiota>

[HUN]FaTaL
😄

Hegi90
hm. Mondjuk most, hogy így belegondolok, ABP nélkül lehet énis benyalnék valami átbaszást, ha nem figyelek...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

n3whous3
ja a kisképen. Most néztem az url-t tényleg érdekes, de megoldható végülis simán.

púúúúú

Carlos
<#idiota>
Az a fej! Szerintem már a száján érzi az ízét a huge fcuk-nak. 😄

Þór vígi þessi rúnar

Ja így okés. Én arra gondoltam h megvan az md5 hash és azt akarják visszafejteni 😊

Ám nem tudom ki találkozott már olyan vírussal, ami úgy néz ki mintha ha a sajátgépben lennél, 5 mp alatt lefuttat egy keresést és kiírja h töltsd le ezt mert vírusos vagy... nagy egy normál user simán bedõlhet annak.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Butterbean47
mellé az az értelmes fej 😄

Death only needs to knock once.

<#idiota>

[HUN]FaTaL
Amióta meg lehet kerülni, abp nélkül simán feljönnek. IEben is van popup blocker ezer éve.

Hegi90
FF-ben mióta jelennek meg popupok? Ha meg tényleg valamilyen külsõ szoftver miatt jön fel, az meg már alapból gyanús FF-nél...

[HUN]FaTaL
Hogy jön ide az IE? Ezek a retekszarok ugyanúgy megjelennek FF meg az összes többi böngészõ alatt is. Amúgy elnézve a firefoxot, lassan az IE szintjére jut stabilitásban sajnos. :/