35806
IWimv2m.jpg
  • Hegi90
    höh

quake3-as múlt azért befigyel :D (defrag ugrálások)
  • Beast Machine
    féjszpaaam.
  • morcosqtya
    Csak nehogy tetézd egy Medgyessy kórral.. :)

• Mazarex
  • G_ArchAngel #17805
    (sry az elgepelesekert, nem vagyok jol, elkaptam vmi Schmitt-kort...)
  • G_ArchAngel #17804
    Jah, itt vannak asszony szulei, kellett menni, nincs mese:)

Nem neztem a galeriakat eddig, mert reederben csak a kepek jonnek (szerencsere), de ettol fuggetlenul mi a baj azzal, ha valaki orul valaminek es boldog olyan aprosag miatt, akar egy telefon?

A vegehez:
    Nagyon-nagyon keves magyarral tartok kapcsolatot Londonban, talan 20 is meresz szam lenne. Lakotarsaim, iskolatarsaim kozott szinte minden nemzet fiai/lanyai megfordultak, igy talan van kepem arrol, hogy adott dologhoz, szituaciohoz hogyan viszonyul egy masik nep sarja.
    Termeszetesen feluletes, de azt hiszem a valami mindig tobb, mint a semmi:)

(a legrosszabb eddig az volt, hogy egy erdely magyar - sokaig nem tudtam - stylist lany sokaig csak angolul beszelt velunk, mert szegyelte, hogy magyar, romannak valotta inkabb magat, mert otthon es Londonban is csak rosszul jart azzal, hogy magyar, magyarokat ismer es magyaroknak dolgozott (tudom, ilyenek is barhol vannak, csak szar talalkozni ilyen peldakkal))
  • Dzsini
    Erre (is) jó egy monarchia - egységet kovácsol a lakosság kb. 70-75%-ból, amire kevés párt vagy egyéb mozgalom képes. Ezek szerint csak kimentél nézelődni :)

(a saját védelmünkre pedig: olvasd el azt hiszem az InFocus/BigPicture esküvős (a készülődés és az esemény) képsorai alatt a hozzászólásokat, van ott minden, minden országból. Azért, mert magyarból jóval nagyobb merítést látsz/értesz meg, attól még van depresszív-irigy-negatív-pesszimista ember bőségesen máshol is)
  • G_ArchAngel #17802
    Barcsak tenyleg ilyen lenne az atlagos Apple user, de a tobbseguk ugyanaz a besavanyodott, humortalan "foreveralone" pizzazabalo tipus, mint a legtobb (win)PC-s, Androidos, Sonys, Canonos, Nikonos, BMW-es, Renault-os - de persze koztuk is vannak vidam arcok, akik ha megosztananak hasonlo videot, akkor mosolyogna rajta barki, aki nem csak a szar dolgokat latja meg a vilagban...

Amugy kicsit kapcsolodik:
    Tegnap voltunk Hyde Parkban nezni a Royal Weddinget, talan egymillio angol/brit/egyeb ember tarsasagaban es bevallom irigy voltam, amikor vegigneztem a felhotlenul boldog tomegen: sokan olyan ruhakat, kalapokat viseltek, amiert egy atlagos magyar iTeenager minimum infarktust kapna (holott divat teren a magyarok nagyjabol 1-2 evvel vannak lemaradva), egyutt enekeltek, zaszlot lengettek, mindenfele jelmezbe bujva hulyeskedtek egymassal.
    En meg alltam ertetlenul es vigyorogtam hulyen. 3 es fel eve lakom Londonban, de ennyire meg nem ereztem idegennek magam, mint tegnap.
    Amikor hazaertem es gyorsan atfutottam a magyar hireket/blogokat/forumokat, akkor rajottem, hogy miert: a magyarnal depresszivebb, irigyebb, negativabb, pesszimistabb nemzet szerintem nincs a vilagon.
    Az egesz RW-vel kapcsolatban mindenhol a fikazas, a negativumok kiemelese vagy eppen a valosag elferditese, mikozben a hatterinformaciokkal nagyjabol egyik medium vagy kommentelo sem volt tisztaban.

• Guren
    átlagos apple userek.avi

• Jim Morrison
    :DDDD
  • Aquir
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=2zX9LM8e6Uo&feature=fvwrel]"that looks like me and my girlfriend without my girlfriend" xDD[/URL]
  • Cat 02 #17798
    Egyben is benne volt.
    Ajánlom az oldal alján a 2 videót :D
  • Metalmilitiakid
    witcher 2 ből valaki ha jól veszem ki
  • ldavid
    kiez-miez?
  • morcosqtya
    Fegyverzet még csak-csak, no de a páncélzata nem túl masszív..
  • Cat 02 #17794
    fapfap

• Cat 02 #17793
    Inkognitó mód
  • Calver
  • Aquir
    "would had been awesome if she said "sorry but your princess is in another castle"" lol
  • geo91
  • GregSB
  • Aquir
    yep:)
  • Calver

#17774-#17777: pár meccs Quake 3 megy a legjobban reggeli ébredéshez, gyorsan felfrissül tőle az ember
  • Solten
  • karajjj
    vadkemény printscreen
  • Pio
    Személyes kedvenc a témában:

• Cat 02 #17783
    Oltás...:D

• Pio
  • Cat 02 #17781
    Szinkron sírás != trolling :o
  • Carlos
    Trolls = ("vótmá"-zók, és akik folyton a szinkron miatt sírnak)
  • Hegi90
    + "vótmá"-zók, és akik folyton a szinkron miatt sírnak
  • Pio
  • KaBuTo666
    bio capuccino

TÉK
  • G_ArchAngel #17776
    tripla espresso, alma, 200+ bejegyzes a Reeder-ben:)
  • Rage47
    én vízzel
  • morcosqtya
    Reggel ébredés után egy jó meleg tea..

Régebben whiskey-s teával kezdtem minden napot (csak módjával).. most már csak tea / kávé / kóla, minden ami koffein... :)
  • morcosqtya
    :))
    Na igen, nem árt a pótló könyvet korábban megrendelni/megvenni mint ahogy elmegy a net..

#17770: az is egy megoldás.. :)
  • Carlos
    Pipa és kávé nálam nem ok. Teával ok egy klassz könyv...
  • geo91
    ;)
  • w77d
    vagy pedig könyékig burkolózni egy pinába....