IWimv2m.jpg
  • G_ArchAngel #17802
    Barcsak tenyleg ilyen lenne az atlagos Apple user, de a tobbseguk ugyanaz a besavanyodott, humortalan "foreveralone" pizzazabalo tipus, mint a legtobb (win)PC-s, Androidos, Sonys, Canonos, Nikonos, BMW-es, Renault-os - de persze koztuk is vannak vidam arcok, akik ha megosztananak hasonlo videot, akkor mosolyogna rajta barki, aki nem csak a szar dolgokat latja meg a vilagban...

Amugy kicsit kapcsolodik:
    Tegnap voltunk Hyde Parkban nezni a Royal Weddinget, talan egymillio angol/brit/egyeb ember tarsasagaban es bevallom irigy voltam, amikor vegigneztem a felhotlenul boldog tomegen: sokan olyan ruhakat, kalapokat viseltek, amiert egy atlagos magyar iTeenager minimum infarktust kapna (holott divat teren a magyarok nagyjabol 1-2 evvel vannak lemaradva), egyutt enekeltek, zaszlot lengettek, mindenfele jelmezbe bujva hulyeskedtek egymassal.
    En meg alltam ertetlenul es vigyorogtam hulyen. 3 es fel eve lakom Londonban, de ennyire meg nem ereztem idegennek magam, mint tegnap.
    Amikor hazaertem es gyorsan atfutottam a magyar hireket/blogokat/forumokat, akkor rajottem, hogy miert: a magyarnal depresszivebb, irigyebb, negativabb, pesszimistabb nemzet szerintem nincs a vilagon.
    Az egesz RW-vel kapcsolatban mindenhol a fikazas, a negativumok kiemelese vagy eppen a valosag elferditese, mikozben a hatterinformaciokkal nagyjabol egyik medium vagy kommentelo sem volt tisztaban.