35806
IWimv2m.jpg
  • Desiderata #19972
    Mona Lisa
  • pointer4
    Akkor már csak kis búzadara kell, és megmelengetni :D
  • pxxl
    és ha megkeményedik a melegtől a tojásfehérje+liszt kombó? :D
  • pointer4
    Szerintem működhetett az, csak látványra szörnyű :D
  • pxxl
    ok, u win :D ez a proci ígyis úgyis halott :D
  • KaBuTo666
    de megtapad ha még adsz neki egy kis tojásfehérjét.
  • pxxl
    a liszt nem tapad meg függőlegesen, és nem fénylik :D
  • KaBuTo666
    ez búzaliszt.
  • pxxl
  • Desiderata #19963
    hűtőpaszta! biztos-ami-biztos
  • Hegi90
  • pxxl
  • pxxl
    azt látom vazze :D de itt a topigban nem emlékeztem rá :P
  • Hegi90
    Dátum: 2011-06-15 09:05

amúgy ja, vót
  • pxxl
    vótmá?

Pofátlanul egyszerű módszerrel sétáltak be a crackerek a banki adatbázisba
  • ba32107
    Én is nosztalgiáztam kicsit.... nagyon szerettem az IG1-et, de a harmadik szintnél tovább sose jutottam :D Valaki leírná, hogy végülis mi volt az intróban elhangzott "titkos fegyver"?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az outrot megnéztem youtubeon... jól értem, hogy a katonatiszt akit játszottunk gyakorlatilag egy tökéletes stratégiai érzékkel rendelkező android, és ő volt a titkos fegyver? Ez a játék során hol derült ki?
  • pxxl
    Túlélők földjét én is játszottam
  • Pio
    Hééééé és Brazil bratyót meg se említi senki? Sörborgumicukorrakjálbealevrovba!

És oldmant az "ezt fűrészeljeétek le, ezt a hármat kössétek össze egy dróttal és 2%kal gyorsabb lesz a processzor" stílusú tuningrovatával?

Régi szép idők... :D

HKK pakli nekem is megvan, nekem ilyesmiket eszembe se jutna eladni, túl sok emlék köt hozzá. Lehetne szervezni esgés HKK partit... :D
  • Dzsini
    miért múlt időben írsz a Túlélők Földjéről? - amúgy semmiben sem más, mint manapság a böngészőben játszható naponta X dolgot csinálhatsz rendszerek, csak több, mint egy évtizeddel korábban indult el.

alapítótagja voltam az első Elenios-KT-nek TF-en, Magiceztem is éveken át (ma már csak nézegetem és ingyenesen játszom), CoV első jónéhány évfolyama + évkönyvek megvannak, stb.
  • Calver
    de miért akarsz botok ellen játszani?
    a "PC gaming master race" tagja vagy, mi nem nem szenvedünk (annyira) a konzolosokat sújtó... khmm... "átoktól".
  • Hegi90
    Mostantól, ha valamelyik ismerősöm nem tud Google-t használni...
  • morcosqtya
    Ezt lehet botokkal is játszani, mint az alap COD4-et, vagy csak online?
    Ha már itt tartunk: COD4-ben a botok csak szerverre készültek vagy offline módban kvázi "kliens oldalon" is lehet telepíteni gyakorláshoz (van-e hozzá rcbot vagy valami)?

Nem igazán vagyok ebben otthon..

CS-hez vannak botok ugye alapból, DoD-hoz hivatalos nincs, gányolt van de nem működik, HL2 DeathMatch-hez is van (rcBot) de 10 emberből 9-nél nem megy.
  • tommygear
    ingyenesen letölthető mod
  • Guren
    de most pont le van árazva :3
  • Rage47
    Cod 4 nem steames
  • morcosqtya
    STEAM-es?
  • ldavid
    tök király lehetett :D
  • tommygear
    már kijött
  • SzirmosSzisza
  • Zomil
    amugy valoban...én a végigjátszásokat is elolvastam akkor is, ha nem is játszottam/nem is terveztem, h játszok az adott játékkal... :D

meg volt a levrov a vicces kérdésekkel/válaszokkal :D

áhh, meg mindig vártam, h nah vajon mi lesz a köv. teljes játék :)
    (mivel még fiatal voltam, igy ez volt az egyetlen eredeti játék forrásom)

valoban jo élmény volt megjelenés napján mindig rohanni az ujságárushoz és beszerezni a legujabb példányt :)
  • morcosqtya
    Néha azért belefér egy ilyen is.. :)
  • zeli
    Inkább TL;DR
  • zeli
  • morcosqtya
    Kib*****tul szentimentális vagyok ma...
  • morcosqtya
    Na az csúcs volt!!!
    Cov kb egy Csernus-Dr.House hibridként osztott mindenkit.. :))
  • morcosqtya
    Igen, és valahol szomorú is vagyok.
    Ezt itt nem tudom leírni úgy, hogy pontosan átadjam gépelve azt az életérzést, de röviden:
    Várod a lapot minden nap közelebb vagy hozzá, hogy az újságosnál megjöjjön. Ki van rakva a kirakatba. Izgatott vagy. Remegve kimondod azt az egy mondatot amit havonta egyszer mondasz. Megveszed. Fizetsz. A kezedbe csúszik a nyomdafesték illatú, sima, szinte hintőporos tapintású újság, szűz, kinyitva nem volt. Már a tied!!
    Sietsz haza, de már az utcán belenézel, írnak -e vajon az X játékról ami mostanában jön majd ki, avagy folytatják-e a múltkori számban elkezdett hosszú leírást. Nézed a képeket, közben a járdán majdnem nekimész valakinek. Aki hülyének néz de nem érdekel, mert neki nincs Guru-ja, nekem meg van.
    Hazamegyek, gyorsan összeütök egy szendvicset, be a "gyerekszobába" fel az ágyra, nyugodt szombat, süt a nap, és olvasol és iszod magadba a nyomtatott sajtó friss és varázslatos illatát, szemedet görgeted pihenteted az új "fergeteges grafikákon (VGA) :))

Hát ilyen volt ez na.
    Ez a világ már nem olyan. Más. Nem jobb, nem roszabb. Más.
  • SzirmosSzisza
    Régi 576-ot már csak a levelezős rész miatt is megéri olvasni :D
    Amúgy igen, már kint van: http://pc.gamespy.com/pc/call-of-duty-4-modern-warfare/1180591p1.html
  • Hegi90
    5 ezerért? bázzzeg
  • morcosqtya
    Nekem is volt kb 1500-2000 lapom mappákba rendszerezve stb.. a végén valahogy befulladt, majd eladtam az egészet (versenylapokkal, Ultra ritkákkal együtt.. :-( ) 5 ezerért egy havernak.
    Magic-re váltottam, azt sokáig játszottuk is, de ott meg a lehúzásból lett elegem. Az új boosterek meg theme deck-ek és kiadások mind mind arra presszáltak, hogy vedd meg az újat ugyanis anélkül versenyen esélyed nincs (ez persze kissé bonyolultabb ennél, csak sarkítok) de a haveri körben is egy idő után az nyert akinek volt pénze boosterre.
    Magic lapjaim megvannak még. A végén szinte csak kék / vörössel játszottam.. :)
  • Zomil
    én igazábol mindenkit szivesen olvastam :)
    mondjuk szvsz a gamer tökugyanaz volt, mert szinte mindenki átment a gurubol, sztem simán hozta azt a szinvonalat :)

meg persze a legjobbak a képaláirások voltak :D

csak aztán a kiado szépen kibaszott velük és nem kaptak fizetést...ezért szünt meg...Tinman tudna erröl beszélni ö is irkált bele amikor már a végét járta a lap...