35806
IWimv2m.jpg
  • RelakS
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Team Fortress 2
    Mérnök kislány felakasztja a csizmáját a turret mellett. Tejet és kekszek készít a télapónak. Lefekszik aludni.
    Majd jön a 'Frag' üzenet: A turrettel kinyírta a télapót
  • Fresh Duke
    Én nem értem. :(
  • RelakS
    ezdenagyonkockapoén XD
  • Calver

• morcosqtya
  • Dzsini
    http://hu.wikipedia.org/wiki/Gergely
  • gergely1991
    Ha nem tévedek a Gregory pedig éberen őrködő?:S
  • G_ArchAngel #20085
  • Dzsini
    A Gerváz/Gyárfás vagy az, vagy görög Gervasius (idős férfi) forrású - jogos, nem futottam bele keresés közben, köszönöm a kiegészítést.

(nekem a görög változat "kényelmesebb" hasonlóságnak tűnik, de a szakértők sem tudják :) )

...bár a németben (és azon át angolban) van egy "Gervais/Gervase" név (utónévként és családnévként is) Szent Gervasius után.
  • Pio
    Ha hinni lehet az internetnek, akkor a Gary magyar megfelelője Gerváz (régiesen Gyárfás, Járfás).
  • Dzsini
    Nem minden névfordítás egyértelmű, vannak mindkét irányban több lehetőségű fordítások (Jacob és James, magyarul Jakab és Jákob), plusz rengeteg névnek esetleg nincs is megfelelője másik nyelven.

pl. a Gary (vagy Garry, több írásmódja van) egy germán név, lándzsást jelent, szerintem nincs egyértelmű fordítása, nálunk nem létezik (esetleg a Kerény, ami a magyarba latinból (Quirinus) került, és hasonló értelme van, de nincs köze a Garyhez).

A Greg(ory) görög, és a magyar Gergely-el közös származása van.
  • jazzy
    Fordítók szerint a Greg a Gergő nem?:D
  • Beast Machine
    Az más, az a Gergő.
  • Zsolek123
    és a garry?
  • geo91
  • gergely1991
    rohadtak:D
    gregory
  • Blum
    :DDDDDDDDD
  • qetuol
    bazz
  • qetuol
  • Lyukasbogrács

[spoiler]kispál és a borz :D
  • gergely1991
    Biztos a foglalatba kellett volna tenni?XDDDD
  • gergely1991
    Általában mikor programot akarnék indítani akkor a start menü>futtatás lehetőségét használom.
    Bár érdekességként mivel egyes fájlokkal szoktam dolgozni azok viszont az asztalon vannak:D
    Leállításnál ott van a Power gomb(amit röviden kell benyomni) mikor normálisan leáll a gép vagy a windows bill,alt+f4 és végül a K bill.
  • karajjj
    mekkora shell reklám :D
  • MR ME
    :DD
  • w77d
    Google mindenben tud segíteni XD

• Szabi1991
  • Lyukasbogrács
  • Solten

• Hegi90
    beszarok :OOO
  • SzirmosSzisza
    Lehet Oblivionban akarnak vagy valami :D
  • karajjj
    a vámpíron elgondolkodtam, hogy lehet, tényleg vannak ilyen hülyék :D
  • [HUN]FaTaL
    A negyedik, meg alulról a harmadik se semmi :D
  • karajjj
    kíváncsi voltam valamire, mondom rákeresek gugliba, hát az első két szó után leblokkoltam...

• SzirmosSzisza
    Ehhehe :D

• Lullaby
    nekem épp emiatt nincs egy ikon sem az asztalon, sem itthon, sem a munkahelyemen, mert induláson és leálláson kívül sose látom, pedig két monitorom van (: Inkább objectdock vagy startmenü amit be lehet szépen rendezni, de ott a futtatás is.

Ezek az agyon csicsáztatott vackok csak e-penis növelésére és a RAM teljes leölésére jó.
    Aki pedig linuxot moddol úgy ahogy a videóban volt, az megint csak nem arra használja amiért kitalálták...
  • Hegi90
  • [HUN]FaTaL
    Na mindegy, nem egyformák a géphasználati szokások nyílván. Arra próbáltam kilyukadni, hogy attól, hogy valakinek nincs ikon az asztalán még nem biztos, hogy az úgy használhatatlan.
  • [HUN]FaTaL
    Én temp könyvtárnak a partíciók gyökérkönyvtárait szoktam használni :D
  • SzirmosSzisza
    Nálam legutóbb 600 elem volt az asztalon :D
    De ha zavar nyomok egy CTRL+A-t, kirángatom és tadam, üres képernyő
  • Hegi90
    ha valamit el akarsz indítani, akkor kb egál, legalábbis nálam. De én pl temp könyvtárnak is használom az asztalt. Leszedek egy-két doksit, vagy valami képet amit 5 perc múlva úgy is visszatöltök és kész.