35806
-
KaBuTo666 #21453 csákány és egy kalapács?
vagy egy nyitott sör és egy bontott üveg bor ? -
-
és éljen a kikapcsolható blur, szabadon állítható bloom, kinyomható depth of field, minden élsimítás ami a szem-szájnak ingere, na meg a sokkal nagyobb felbontású kép... de a leglényegesebb, h nincs a kétlábú csőlátásra kényszerítve 
igazából engem ez tart rohadtul vissza konzoloktól: persze, jó hogy csak bedobom a lemezt és hadd szóljon, de így nem fogom tudni úgy testre szabni és kibelezni a grafikai beállításokat, hogy az nekem tetsszen, és kikapcsoljak mindent, ami engem idegesít - ellenben PC-n, még ha el is van dugva, első utam mindig az ini fájlhoz vezet
-
-
eddig egészen rondának tartottam a játékot, de itt kifejezetten jól néz ki....csak ne lenne a képernyőre fröccsenő vér....de ez nem lesz olyan világmegváltó játék mint mondják.... -
Na neeee... Van benabb tirexinel is...?! Na jo a srac it controllelel szerencsetlenkedik, ugyhogy legyen egal. -
én konkrétan agyfaszt kapok az ilyen videóktól. többet lövi a falat, mint az ellenséget. meg úgy az egész játékmenet egy lomha fos.
-
Ebben semmi meglepo nincs, a konzolok GPU-janal egy jobb integralt is erosebb, egy APU meg a foldbe dongoli. -
deszar -
mindent meg lehet szokni. csak azt rosszabbul:D -
nekem am nincs bajom konzollal...csak azt nem értem hogy lehet konzollal fps-t jáccani...párszor próbáltam árúházban de nekem nem ment..:D -
erre tessék ( )
-
Re4zOon #21441 És ezek után jöjjenek itt a hírek, hogy mindjárt kihal a PC. Meg a nagy... A PC örök és halhatatlan. -

Éljen a szabadon állítható FOV, és a csúcsgrafos, de mégis optimalizált PC gaming! -
utóbbi pár évben max "consolitis" miatt szívtam (használhatatlan fov, vagy csak szimplán szemét port), illetve őskövületekkel, amik ugye konzolon alapból el sem indulnának, mert jó ha egy generációra kompatibilisek visszafelé... de olyan szerintem nagyon rég történt velem, h bármi más okozott volna kellemetlenségeket.
és ezért én bizony a konzolosokat vádolom.
meg amúgy is, álljon itt egy kép, ami egy örök igazságot mutat:
-
Én nem vagyok konzol párti, de mindig lesz igény rájuk...sokkal egyszerübb betolni a lemezt és tolni a játékot, mint a windows-al szarakodni(és ne mondjátok nekem, h nem volt még olyan játék aminek az elinditásával szoptatok, mert épp az a vidkari/hangkártya stb. driver nem tetszett a játéknak) egy kevésbé hozzáértö fiatalabb gyereknek. Nekünk, mint "ös" pc-seknek természetes a pc, de máshol a fiatalabb korosztálynál meg a konzol kapta meg ezt a szerepet, bár ha visszemlékeztek, biztos sokan toltak innen sárgakazis konzolt...akkor még nem volt szar a konzol most meg már az? :D
Föleg, ha esetleg a családban van 2testvér, osztott képernyön jo moka játszani vele, de apuci is beszállhat(persze lehet ezen kivül társasozni, kártyázni, egyebet csinálni, de ez is egy opcio). Pl. én anno kiskoromban emlékszem anyummal marioztam a sárgakazis gépen és jo moka volt :D
Nem vennék mondjuk semmi pénzért konzolt, mert nekem nem éri meg, de szvsz mindig lesz rá vevö. Most nem akarok butaamcsizni, de ott meg föleg az a szempont, h minél egyszerübb legyen a dolog igy ott még nagyobb az igény ilyen gépekre. -
Nézd meg az elsőn mennyi növényzet van és a másodikon mennyi :) -
én is épp erre gondoltam. -
Lefogadom hogy DanielT szelleme megjelenik hamarosan. -
geo91 #21434
-
Abba se kösstek bele hogy "hát de jönnek új konzolok"... amik ugyan így szarok lesznek... függetlenül attól hogy jól viszik a legújabb gameket... de az csak 1-2 hónapig tart tart.... -
ENYI! -
A konzolokban nem cserélhető az alkatrész és javíttatni is macerás... ha elhasználódik leginkább újat venni érdemes... és csak játszani tudsz vele...
Szerintem egy normális PC 2x-3x annyiba kerül, de 1000x jobban megéri... ENYI és ez cáfolhahatlan tény!!! -
ja -
ha már így szóba került...:D a 2 konzol a pc-hez képest tényleg kifutóban van?? a logikám aszongya igen, hisz pc-t lehet fejleszteni, de konzollal soha nem játszottam 10-15 percnél többet...:D -
nem vagyok grafikabuzi, de szemem van. -
Xbox-ra van Crysis 1? Most adták ki, vagy mi? Mert amikor még volt boxom, nem volt rá.
-
Nem kell okoskodni nem mindenki grafbuzi. Én az ilyet már észre sem veszem.
-
És még azt mondják hogy "A pc játékoknak leáldozott" LE A F***T!!
-
na meg a texturák fele akkora felbontásúak :D -
egyértelműen az, amelyiken ritkább a növényzet, fakóbbak a színek és homályos a kép. -
Tuti a felső
-
Most melyik a szebb? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugyanott készült a két kép -
Re4zOon #21419 Megnéztem mapon, ez a kép pont ki van hagva. Mármint van az autómata táv, h mikor fényképez, és pont ott, ahonnan ez készülhetett, ki van hagyva egy. -
Fakek vagy fekak. :) -
EZek többnyire fakek... -
ejj -
-
)