Én nem vagyok konzol párti, de mindig lesz igény rájuk...sokkal egyszerübb betolni a lemezt és tolni a játékot, mint a windows-al szarakodni(és ne mondjátok nekem, h nem volt még olyan játék aminek az elinditásával szoptatok, mert épp az a vidkari/hangkártya stb. driver nem tetszett a játéknak) egy kevésbé hozzáértö fiatalabb gyereknek. Nekünk, mint "ös" pc-seknek természetes a pc, de máshol a fiatalabb korosztálynál meg a konzol kapta meg ezt a szerepet, bár ha visszemlékeztek, biztos sokan toltak innen sárgakazis konzolt...akkor még nem volt szar a konzol most meg már az? :D
Föleg, ha esetleg a családban van 2testvér, osztott képernyön jo moka játszani vele, de apuci is beszállhat(persze lehet ezen kivül társasozni, kártyázni, egyebet csinálni, de ez is egy opcio). Pl. én anno kiskoromban emlékszem anyummal marioztam a sárgakazis gépen és jo moka volt :D
Nem vennék mondjuk semmi pénzért konzolt, mert nekem nem éri meg, de szvsz mindig lesz rá vevö. Most nem akarok butaamcsizni, de ott meg föleg az a szempont, h minél egyszerübb legyen a dolog igy ott még nagyobb az igény ilyen gépekre.