35806
IWimv2m.jpg
  • SzirmosSzisza
  • w77d
    XD
  • SzirmosSzisza
  • benőmenő
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    spy előtti ember feje felett, meg gondolom a kés akar lenni a "varázspálca"
  • Zero 7th
    Ezen most mit kell nézni?
  • SzirmosSzisza
    Vingardium Leviosa

• SzirmosSzisza
    Nem szaroztak, odaszögeztek 1 biciklit azt csá :D
  • Jim Morrison
  • SzirmosSzisza
    Azok, de így is bőven megéri :)
  • Dzsini
    De, és ha megnézed a részleteket, nincs is ára a csomagban. lásd itt

Tartalmazott tételek:
    Grand Theft Auto Megjelent N/A
    Grand Theft Auto 2 N/A
    Grand Theft Auto 3 9,99€ -66% 3,39€
    Grand Theft Auto IV 29,99€ -66% 10,19€
    Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City 20,99€ -66% 7,13€
    Grand Theft Auto: San Andreas 9,99€ -66% 3,39€
    Grand Theft Auto: Vice City 9,99€ -66% 3,39€
    Egyedi ár: 29,99€
    Ár csomagban: -22,50€
    Korlátozott ideig érvényes: 7,49€
  • gergely1991
    Na de várjunk csak,a GTA és a GTA2 nem lett már azóta ingyenes?:D
  • tutituti
    így van most is.Giftként el lehet adni/ajándékozni
  • sonic syndicate
    régen úgy volt, hogy ha már megvolt valami, akkor a másikat giftként kaptad meg, és átküldhetted másnak, nem tudom, ebben mennyit változtattak
  • SzirmosSzisza
    Nem lesz semmi. Viszont elvileg ezen a packen nincs DRM, szal akárhányszor telepítheted majd.
  • Szabi1991
    a GTA4teljes csomag már megvan úgy fél éve, ha megveszem a teljes GTA csomagot akkor a 12,49ből levonja a már megvett 13,59-em ? :D

vagy meglesz kétszer a GTA4 és a kiegészítők ? :O
    az úgy nagyon hasznos lenne.. :DD
  • LasDen #22199
  • tutituti
    meg is vettem egész pack-ot.már jön lefelé a GTA első része:DD
    elég terjedelmes.40Gb az egész csomag egyben.
  • Hegi90
    gta 4 megfőzi a gépemet, de lehet meg kéne venni :s
  • SzirmosSzisza
    Ez is olyan, hogy nem kell, de könyörgöm ez bszott olcsó :D (mármint a 2.)

• Dzsini
  • Dzsini
  • asysoft

Nyandroid Így hajnali ~2-kor ütött.
  • Solten
    :DDD
  • RAZOR27
    nekem is külön kell, bár nekem van programozás órám, sőt egy egész nap a héten, csak olyankor a tesiterembe nézzük a csajokat xD majd vizsgán meg jól rábaszok jippijáé :D
  • morcosqtya
    Ha volt már, sorry!

• LasDen #22189
  • gergely1991
    "Sajnos" erre fele nem igazán volt lehetőség.:(
    Alapok,adatbázis,táblázat,szöveg/prezentációszerkesztés,ezek voltak benne.Ezért kénytelen vagyok külön betanulni a programozást.:(
  • SzirmosSzisza
    Lehet, hogy az de rohadt könnyű, nekem anno progon kívül minden hibátlan volt, ami kicsit kapufa abból a szempontból, hogy infó karra mentem, de evvan
  • Hegi90
    "sajnos"

ha akarsz tehetsz infóalapot is, ott programozás van.
  • gergely1991
    *érettségin
  • gergely1991
    De sajnos érettségi ez követelmény.:D
  • [HUN]FaTaL
    Ilyen szarságokat nem oktatnak az ELTE-IK-n (illetve felveheti valaki ha nagyon akarja a TTKról). Ráadásul ott nem rajzolsz osztálydiagramokat. :D
  • SzirmosSzisza
    Top komment
  • gergely1991
    Excel,Access
  • Guren
  • [HUN]FaTaL
    Prog tech?:D
  • geo91
    kell kell kell :D
  • commissioner
  • Pio
    Nekünk annó ezekből kellett osztálydiagramot rajzolni:

"
    A fizikusok lehetnek mérnökök, akiknek nincs PHD-juk, illetve kutatók, akiknek van. Mind kutatóintézetekben dolgoznak (amennyiben nem munkanélküliek), ahol lehetnek gyakornok, alkalmazott, illetve vezető beosztásban (utóbbi csak kutató lehet). A fizikusok barátkoznak egymással, és mindegyik nyilvántartja a barátai listáját. Sokszor lehurrogják egymást, feltéve, hogy a lehurrogott fizikus beosztása nem magasabb, mint az övé, és nem szerepel a barátai listájában. Ugyan a fizikusok mind kockák, a kutatóknak van egy elfajult változata, az őrült zseni. Az őrült zseni csak kutatókkal barátkozik, akkor is lehurrogja a másikat, ha a barátja és akkor is, ha magasabb a beosztása. A fizikusok beszédeket mondanak a többieknek, az őrült zsenik pedig néha átverik a barátaikat, ekkor mindig használják a "bazinga" szót.
    "

"
    Egy bürokratikus cégben alkalmazottak dolgoznak, akik lehetnek menedzserek, ügyvivők, illetve informatikusok. Az alkalmazottak számítógépen dolgoznak, ami elromolhat. Ha a számítógép elromlik, akkor az ügyvivők és a menedzserek hívják az informatikusokat. Az informatikusok előbb megkérdezik,
    hogy „próbálta-e már újraindítani”, és ha igennel válaszolnak, akkor felveszik a gépet a javítandók listájába, kivéve, ha az alkalmazott dögös, mert akkor azonnal indulnak javítani. A lista igazából egy prioritásos sor,
    az ügyvivők gépeit csak akkor javítják, ha minden menedzser gép ki van javítva. A listából az informatikusok egyenként veszik elő a gépeket, és megpróbálják megjavítani, az ügyvivőket le is üvöltik, amiért elrontották a gépet (kivéve, ha az ügyvivő dögös), viszont a menedzserek az informatikusokat üvöltik le, amiért elromlott a gépük.
    "
  • SzirmosSzisza
    Nekünk gimiben volt biológián Csubakka meg Piroska mindig, alig vártuk a dogát a szaporodás témakörből