35806
-
hugopareiros #30948 Nem a fotós a lényeg, hogy mitől lesz jó, hanem hogy igen is vannak már olyan telefonok amikkel az átlagember számára tökéletesen elfogadható képeket lehet csinálni. -
a jó fotós az aki meglátja a jó pillanatot és letudja fotózni a jó szögből.. mindegy hogy dslr gépel vagy táblagéppel.. viszont jó eszközökkel és eszközismerettel jobbak az esélyek :D -
Zero 7th #30946 Figyu, egy fotós attól jó, hogy jól állítja a fényviszonyokhoz a záridőt, a fókuszt, a mélységélességet, esetleg ha kell, vakuzik. Attól jó egy fotós, hogy a rendelkezésekre álló eszközök segítségével a legjobb képet tudja elkészíteni.
Na ezen eszközök közül pont nulla áll rendelkezésre egy telefonra pakolt minimál szaron.
Aki telefonnal fényképez, az nem fotós.
A linken meg kár, hogy nem tudok nagyítani a képeken, így viszont a kedvencem a jobb felső sarokban a "nagy büdös fehéren lévő fekete maszat" c. alkotás...
Egyébként az már ezeken látszik, hogy szarrászanaszét vannak filterezve. -
-
-
Ezt a kijelentésedet gondold újra.
És itt lehetne bármi más, nem csak iPhone. Jó fotós jó képeket fog csinálni egy 100 Ft-os camera obscurával, egy tizen - százezres okostelefonnsl, vagy egy 20 millió Ft-os Hasselbladdal is.
Szar fotós meg 40 millió Ft-os Phase One középformátumú digihátlappal is szart fog csinálni, -
ldavid #30942 csak a youtube-ra erőszakolásával -
hugopareiros #30941 szeretem a kártyás játékokat
-
Itt van pár kép amit csak úgy lőttem, nagyrészt mozgást közben telefonnal, nem a legjobbak, de nekem tökéletesen megfelelnek későbbre, esetleg ismerősöknek megosztani. -
RYO21 #30939 Nekem nincs semmiféle fényképezőgépem, úgyhogy a telefon kamerája tökéletes számomra. -
Zero 7th #30938 Én körülbelül azonnal szoktam le a telefonos fényképezésről, amint kipróbáltam. Totál semmi értelme, értékelhető kép úgysem lesz, digitális hulladékot meg nem akarok gyártani.
Fix fókuszos "fényképezőgép" egy vicc, soha nem gondolta senki komolyan, hogy az használható bármire is... -
meh, ezt töröld légyszi geo
-
-
DSLR minőség nem lesz, de az ritkán is kell ilyen esetekben. -
Zero 7th #30934 " de nem egyszer hagytam a fenébe szép képet, mert lusta voltam előszedni a telefonom)."
Pff, telefonnal szép képet úgysem tudsz csinálni, úgyhogy ezekben az esetekben döntöttél jól. -
-
Akkor még nem is volt YouTube integráció :c
Dev for Euro Truck Simulator has been banned from Steam and the Steamworks Partner site for using <script> tags to make the Harlem Shake happen on a page with an announcement. -
Váááááá :DDD -
Egyidős a G+-szal. :C -
:DDDDDDDDDDDD -
biztos vótmá
-
vagy csak simán befested, szigszalaggal leragasztod :c -
Leleményes hacerek 5 perc alatt megoldanák hogy ne működjön a LED felvétel közben. Valami tólóajtó szerűség talán hatásos lenne amivel el tudod takarni a kamerát.
Az a baj hogy alapból így kellett volna kiadni, rakhatnak rá mostmár bármit, nagyon sok embere szemében akkor is irritáló lesz a készülék. -
Re4zOon #30925 Vagy csak egy kis ledet, hogy épp vesz/fényképez és megvan oldva, mert persze nagy szabadságot ad, hogy nem kell kotorásznod a zsebedbe és megtalálni a mobilod, elővenni, kikeresni a kamerát, fókuszálni stb (persze, nem hatalmas idő, de nem egyszer hagytam a fenébe szép képet, mert lusta voltam előszedni a telefonom). -
Egyetértek, én a helyökben kiadnék külön egy kamera nélküli változatot, meg külön egy kamerásat, mert azért annak is van haszna bizonyos iparágakban / területeken. -
RYO21 #30923 Én még nem találkoztam olyannal akinek ilyenje van, viszont szerintem énnekem is ugyanaz lenne a reakcióm mint más átlagembernek. Megcsinálhatták volna ezt a google glasst az a hülye kamera nélkül is. -
:D -
Játszik még valaki azzal a böngészős játékkal?
15-ös pályán végleg elakadtam.
Sehogy sem jön össze. Valszeg nem is fog menni, mivel területhez között a megfejtés. Egy pest megyei másként hivhat valamit, mint egy baz megyei... vagy én nemtudom :D -
vannak szóviccek, amik olyanok, mint egy ökölcsapás az agynak... ez kapásból egy szögekkel kivert baseball ütővel köszön be az ember szürkeállományába
-
Washing the Geth :D
-
Telefonon néha én is szoktam használni, pl, ha angol nyelvű szövet írnék forumra, akkor az sokkal pontosabban és gyorsabban be tudom diktálni, mint ha mobillal bepötyögném. -
A komment kiütött xD
"I guess this is a thing for people who have their Kinects plugged in. I haven't had a reason to do that for six months." -
Sith #30916 A technológia sem adott szvsz, ha egy süket szobában ülsz és hírolvasó bemondó vagy akkor tökéletes, viszont ha van háttér zaj, vagy van valamiféle akcentusod, tájszólásod, beszédhibád stb akkor bukta a dolog.
(vagyis igen működik de közel sem olyan jól hogy az emberek ne csak "poénként" kezeljék) -
-
Zero 7th #30914 Pontosan ez az, ami miatt épeszű emberek nem használnak hangvezérlést még mindig, pedig a technológia már jópár évtizede elérhető lenne. Egy baromság az ötlet, időnként előkerül annyira, hogy emlékeztesse az embereket, hogy full kreténség a dolog, aztán eltűnik megint.
Sirivel pl mi van? -
Tanulság: nem kell reklámokat nézni...
Én spec. már idejét se tudom mikor néztem utoljára tv-t. Valami érdekel ott a net. -
mondjuk valaki más van otthon, aki megijed attól, hogy egy reklám következtében életre kel az az izé a tévé alatt... -
nú #30911 Aaron Paul is saying "xbox on" in the xbox commercial and he's turning on my xbox on while I'm not home. Thanks Aaron Paul. @aaronpaul_8
nem tudom mit zavarja a kis büdös niggerjét, mert ha ez így történt, akkor már eleve megy a tévéje a semmiért az üres lakásban -
ldavid #30910 na, ez is megtörtént :D
People Say Aaron Paul Is Turning on Their Xbox Ones
-