"Vámpír" a tömegsírban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kara kánként folytatom tanításom.
Mottó: olyan nincs hogy a gyermek nem érti, csak másképp érti... C:
Amit leírtál, annyit értettem meg belõle, hogy neked van saját erdõd. Alvarezzel összejöhetnél, mert õ meséket szokott írni Piroskáról, aki az erdõben szokott sétálni egy fonott kosárral a karján. Ráadásul, éjnek idején, amikor én írom ezt a h.szólást.
Ülök othon, a szemétdombom, tetején, énekelek én.
Viszont eggy játék sereg már lehet inteligens, de nem az mert külön-külön léteznek és nem eggyben és errõl nem én tehetek, hanem a gazdaság, mert nagyobb biznisz van abban, hogy sokat adnak el és nem eggy nagyot ami mindent tud.
Tehát nem létezik eggyik se, de mégis. Viszont nem létezõ dolgokkal nem lehet megmagyarázni valamit vagy mégis, mert igaz lehet, de ha a gép inteligencia bebizónyítható ilyen szempontból, hogy létezik, akkor ez is a gazdaság felé kerekedett már és többet ér nála csak háttérbe szorítják. Persze ez az állítás sem létezik, mert nem tudom bebizonyítani, de attól még lehet hogy igaz.
Kiváncsiak észreveszi-e? Ha gép akkor nem. <#taps>#taps>
Akkor én gép vagyok! C:
Na a mesterséges inteligenciáról szóló vita eldöntve!
<#nyes>#nyes>
Olyanokat írsz, hogy ugyan az az érzésem, mint amikor régen a formális nyelvek és automaták jegyzetet elõször a kezembe vettem! A szavakat értem külön- külön de ahogy leírtad egy kukkot sem!
Szerinted az is intelligencia, hogy a víz 100 fokon felforr, 1 atm-on.
Aztán lehet, hogy tévedek és van ilyen tápegység csak neincsen forgalomban, mert tönkretenné a gazdaságot.
Mellesleg szerintem nem kell hinni benne, én legalábbis nem hiszek benne. Ugyanis tudom, hogy van és mûködik, számos bizonyítékát látni lehet, ezért a dolog nem hit, hanem tudás kérdése.
Elnézést én vagyok a hülye, foggalmam sincsen hogy az állításaim igazak e, de ha kitartok mellette, akkor biztosan van rá magyarázat!
Én nem úgy értettem egészen pontosan, hogy élõsködõ lennék, de ami elõtte van az igaz. Ez csak egy másik rendszer lenne, ahol idõnként kell dolgozni, például kapsz eggy munkköri besorolást amiben szerepel, hogy mit csinálhatsz és amit nem és ha valamelyik gazdasági ágazatban hiány van az eggyik körbõl akkor, mennem kéne, dolgozni, de ugyan azt kapnám akkor is ha nem dolgozok, de viszont fél évente kéne dolgozni, mondjuk és ezáltal cserélõdne a munkaerõ is. Aki meg nagyon befolyásos, az kap egy nagy villát hogy ott éljen, aki csak ír eggy értelmes könyvet vagy ilyesmi az kap eggy házimozit a házi feladatára. Azért vannak ezek a dolgok, hogy megtanuljuk õket használni. A Szavakat!
Az az elszomorító, hogy igazából is így van csak munka nincsen ami nekem való és ez a túltermelésre utal, semmi másra, hacsak nem szelektálnak.
Az evolúció meg az értelemrõl szól, hogy például nem csinálok gyereket egy amúgyis tûlnõtt fajba, mert rosszat teszek a többieknek vagyis az evolúciónak.
"hanem ezek már alapból minden embernek járna, mégha nem is dolgozna"
...aham. vagyis mások dolgozzanak helyetted, te csak élõsködj. mert alapból semmi nincs, valakinek mindenért meg kell dolgozni.
"hogy ne legyen túltermelés, mert ezért lehet csak munkanélküliség, semmi másért és ez is a rendszer része csak éppen innen van a nagy nyereség, kivéve a válságokat, de elõtte is így volt."
szóval a túltermelést szerinted az okozza, hogy nem jár mindenkinek alapból minden. nem értem.
"Külsõleg nézve ez rossz, de mennyit érne a boldogság a szelektálással szemben."
Most akkor van-e, kell-e evolúció? Te hiszel-e benne?
Mondjuk mit is vártam. Epikurosznak egyedi véleménye van néhány esetben, de többé-kevésbé meg is tudja védeni ezt. Lehet azon vitatkozni, hogy igaza van-e, karcos-e a stílusa, de hogy állít valamit, vitázik mellette, forrásokat hoz, és ezzel a témát kibõvíti, az tény. Ha téged ez zavar, akkor alighanem nem neked való az internet, a fórumok, meg a vita úgy általában.
Te egyelõre itt csak egy fikanikk vagy, aki csak azért regisztrált, hogy jóóól beszóljon. Floodszerûen öntöd a hozzászólásaidat, (jobb helyeken ezért ban jár), a személyeskedésen kívül az égvilágon semmit nem mutattál fel. Öcsém, ez nevetséges, hogy te ekézed azért, mert õ szerinted nem konstruktív. Tekintsd már meg friss szemmel a mostani fórumos ámokfutásodat, és gondold ezt még egyszer végig.
Jobbulást.
# 171 re meg valaki írjon nekem valamit válasznak, mert nem értem ezt az egészet!
mondjuk szerintem a sírásók voltak, de az újságírók ezt jobban tudják.
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
Életkor: ismeretlen
Neme: ismeretlen
Betegsége: ismeretlen
:-)
Egy mondas jut meg eszembe, hogy azert jo a skizofrennek mert sosincs egyedul.
Ezt nekik!<#mf1>#mf1>