842
A Pure készítőinek új játéka
-
IXEMGabeo #562 ha van itt valaki akkor valaki meg tudná nekem mondani, hogy milyen módszert kell alkalmazni a helikopterek lelövéséhez, mert egyszerűen mindig 8. helyen végzek... -
IXEMGabeo #561 fasza game:) jobban bejön, mint a Burnout... -
#560 Hello.Nekem is szaggat a játék,de nem egyszerűen.A gépem : q6600@3,3Ghz,gtx260,4gb ram.Szerintem ezen nem szabadna neki....Kipróbáltam 1920x1200-ban Hgh-on,szaggatott ,mint a rosseb.Levettem a felbontást 1680x1050-re Medium részletességre,és ott is ugyanolyan szaggatást produkált.Másnap megint elindítottam,és röccenésmentesen futott 1920x1200-ban is.Aztán következő indításnál megint szaggatott minden felbontáson.Ez mitől lehet? -
#559 b@zzeg háttérben megy a rádió Gyurcsányos hírekkel?? na ez a fail :D
más: nem tudjátok, esetleg jött már ki patch ami a kontroller támogatást javítja? -
csoli31 #558 "Split/Second 100% save" Ha ezt írtad volna be, akkor a harmadik találat már az lett volna ami kell neked. -
#557 Sokan mondják. De nemtudom hogyan lehet másképp. Beírom "split second saved game" végignézem az összes találatot és semmi. Nemtudom mit rontok el ezen. -
#556 Ezek szerint rosszul bújtad. -
#555 Végigbújtam az egész googlet, de szartsem ér mint mindíg, mert én nemtaláltam semmi. Nyilván azért kértem itt. -.- -
#554 Egy hét alatt képtelen voltál googlen megkeresni? -
#553 Mivan, kihalt a topik mert egy mentést kértem? -
#552 Nemtud valaki adni egy 100%os mentést? Me az összes pályát kiakarom próbálni de nemakarok végigszenvedni magam a játékon. Valaki lenne olyan kedves éd küldene egyet?:D -
zsotesz #551 az nálad lehet valami bug, mert én az összes versenyt megcsináltam első helyezttre -
Swarn #550 XD -
#549 Találtam egy olyan pályát amit nemlehet első helyre megcsinálni, csak második helyre. Végig simán lehet menni és az utolsó századmásodpercben a cél elött a jelző átvált 2.ra és 6szor csináltam meg a pályát. Ez pofátlanság. -
#548 - nagy/nehéz/erős autóval menj, nem a gyorsaság számít.
- gyakorolj, ha sok rakéta jön egy helyre gáz nélkül kerülgesd.
Nekem majdnem mind elsőre sikerült, nem nehéz, csak rá kell érezni. Mikor majd a helikoptert kell neked kilőnöd az még nehezebb lesz. -
#547 Fúú, most mentem először olyan helikopteres pályán amin rakétákat lő a pályára. Na AZ a lehetetlen! Há komolyan mondom, aki kitalálta ráférne egy erős pszichológiai kezelés. Hiába kerülöm ki azokat a kijelölt pontokat ha egy méterre vagyok melette akkor is felrobbanok. Vagy ha lemaradok, hogy elöttem robbanjanak fel akkor meg utolsó leszek. Most komolya, ezt hogya a bánatba kéne megcsinálni? -
#546 gondolom, h ne 27.5fps-re essen vissza, ha leesik, hanem 20-ra :D (szvsz amugy semmi) -
#545 Nyilbán a kerekített értékeim csak saccolások voltak. :D De a vertikális szinkron nem 60fps-re korlátozza? Ha meg eleve 30ra van, akkor miértelme annak a beállításnak? :D -
#544 nem megy highon se 60fps-t és felette, mivel a játék 30fps-re van korlátozva - minden felbontásban és beállítással :) -
#543 Ja de azóta kiléptem minden programból és futtathatom teljesen fullon, bár belassul kicsit. De megkell mondjam, a sok kicseszés ellenére hatalmas élmény a játék. :D -
csoli31 #542 Sajnos tényleg durván csal a gép, de azért sokadjára első lehet lenni. Látszik azért az is, hogy még nem ismered igazán ki magad a játékban, mivel van egy dolog aminél nem csal a gép, hanem te nem tudod mit kel csinálni. A rövidítéseknél a nyilat azért mutatja, hogy arra mehetsz, ha te aktiválod! Magyarán pld, azt a hidat neked kel lenyitni, vagy a kapukat neked felnyitni (azzal amivel kis dolgokat robbantasz rá az ellenfelekre).
A very high meg azért nem megy szinte senkinél, mert 8x élsimítást rak a képi megjelenítésre (ha jól emlékszek), és nincs is jól optimalizálva. Amúgy meg szerintem high beállítás mellett is nagyon szép a játék (képek alapján megítélve, mivel én szinte minimumon játszok.) -
#541 Észrevettem, hogy a játék elég sokat csal. Kapásból pár példa.
-Én megyek, elöttem egy út és egy rövödítés, a rövidítést elzárja egy cső mert hát le esett...következő közben a cső még mindíg ottvan, ezért a normál úton megyek...erre látom egy csomóan jönnek ki az alagút másik felén. Szóval átmentek a csövön, vagy nemtom.
-Megyek ezerre, vagy 300km/h-val első helyen, egyenes utón és egyszercsak elhajt melettem egy versenyző mintha ágyuból lőtték volna ki.
-Volt már párszor olyan is, hogy az akadály amit rázúdítottam lazán áthajtott rajta amíg engem lezúzott a saját csapdám.
-Volt egy rész ahol egy híd vagy mi lejön így rövidítő út nyílik és elötte egy nyíllal jelzi, hogy lejön a híd vagy nem. Na én mentem és azt jelezte, hogy mennyek és hát én mentem mert aztjelezte és hát...a híd nemjött le és nekimentem a korlátnak frontálisín és az első helyből 8. lett.
És még tudnák mondani. -
zsotesz #540 nem tudom, nem próbáltam, nekem a high bőven megfelel -
#539 Neked fut very highon lassulás nélkül? Nekem valamiért nagyon belassul ott már. Pedig nem gyenge a gépem. -
#538 Ja, nem az kelett. Kiderült, hogy van egy gomb amivel az elöttem lévőkre dönthetem a dolgokat vagy robanthatom. -.- Ezt mondjuk lehet azért nemtudtam mert kiléptem, hogy át állítsam a grafikát aztán meg nemlehetett újra megcsinálni a tutorialt. De így is rohadt lehéz és elég nehéz úgy a másikra dönteni valamit, hogy fél körrel elöttem jár. Az összes ellenség parafenomén. -
zsotesz #537 meg lehet csinálni mindet első helyezettre, persze kell hozzá szerencse is -
#536 Már megvan...nagyon szar menürendszere van. De előszöris észrevettem azt, hogy highon van 60fps fölöttim és tök kockás a kép meg minden. Very highon már szebb de 20fpsem van kb, talán kevesebb. Azért több beállítási lehetőséget is adhatak volna. Meg mi a fenéért van az, hogy az első versenyt leszámítva az esélyünk az első helyre egyenlő a nullával? Mert nekem másodiknál 3hely sikerült vért izzadva onnantól egy második majd lett egy jobb autóm...mondom akkor visszamegyek előzőre letolom őket jól...a fenét az ellenfelek is sokkal gyorsabbak lettek. Ez a játék egy szívás. -
#535 Hol kell a grafikát állítani? -
#534 Meg köll vásárolni:) -
harmadas #533 multiba az unable to join-ra van megoldás? me nemtudunk jácani haverral:S -
#532 Na végig toltam!
Ami a legjobban tetszett, az az irányítás. Nem olyan bugyuta, hogyha nyomom bikából jobbra, akkor nagyon élesen kanyarodik, hanem azért kell fék, meg csúsztatás.
Rohadt nehéz volt egy két verseny, de ez jó! Néha az is felidegesített, hogy mutatja lassítva, hogy kit nyirok ki, de akkor nem tudom irányítani, és mire visszakapom, addigra nem tudom elkerülni a crasht.
Legjobb kocsi mindenképpen a Cascade.
Az előzetes 8 pontot felemelem 9 pontra... csak azért mert...SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egy nem szokványos autós játékhoz, egy nem szokványos befejezés illik... nemde? -
#531 Sokáig tartott, de elérkeztem az évadzáróhoz -
#530 Na, szóval új kedvenc versenyt találtam! Most voltam rajta először. Nagyon jó kis robbantgatós :D -
#529 Fail :D -
#528 WTF? -
#527 Na, találtam egy nagyon durva mapot, itt aztán van robbantás dögivel :D
-
#526 Dehogy vagyok mindenhol, viszont később vissza kell menni, különben nem tudok tovább menni, mert nincs elég pontom. -
#525 jah grat hozzá, és eddig mindent 1 helyre sikerült?
mert én csak akkor megyek tovább, ha első vagyok, igaz igy lassabb, de jó nézni mindenhol aranyozott embléma...:) -
#524 Az időmérők nehezek. De ott mondjuk ki tudod tanulni, mit hogy kerülj ki. Én most azt hiszem a 8adiknál vagyok, és nagyon nagyon ritka, amikor elsőnek tudok beérni. Nagyon nehéz. -
#523 jah sokan irták hogy sokszor mintha csalna a gép, de én 3.kategóriát fejeztem nemrég be, lehet ez feljebb van, és ott már nagyon nehéz.
nekem az elején is az időmérők voltak szarok, amikor pöccre pontossan kell menned, mert a megadott időt kb 1-2 másodpercel lehet javítani ....kb...:S