Split/Second
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
krekkeltem és ahogy indítanám kilép a windowsba hogy hibát észlelt
5let?
rendszergazdaként,más kompatibilitási módban próbáltam már de ugyanúgy szar
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
mitõl lehet az hogy game közben elmegy a hang?
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Bár mondjátok h teli csíterrel:D
De kár h ebbe is benne van az a ellenfelek betonkcosik:(
dlc-k amibe új pályák vannak jön vagy létezik hozzá?
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Egy jó oldala volt: piszok látványos volt :SD
ügyesség kérdése az egész
mármint hamacsicsi vagy vmi hasonló megoldással
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Forza.
alan wake típusú játékokhoz szükséges, de autóversenyes játékokhoz sok értelme van lefordítani :D
MAN Forever ---> After Scania !
Akit érdekelnek milyen kocsikat fog még kapni és mik az adatai akkor nézzétek meg a videómat. All cars , MAX Credit
MAN Forever ---> After Scania !
az episode-season dolog meg igazán nagy segítség volt, valószínûleg nem ennek az infónak a segítségével fogom túlvinni a pályát.
itt is érvényes a mondás: ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna!
szerinted az segít valamit a pálya teljesítésében, ha odaköpöd, hogy az episode és nem season?
meg az is baj, hogy a kibaszott mondatodba alig tettél vesszõt, pedig kellene néhány, na az a baj... :S
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Egyszerûen már vagy 25-30-szor nekiestem, de nincs meg az elsõ hely, 1-2 másodperccel legalább lecsúszok. Már minden akadályt becsukott szemmel is látok pedig elõre :)
És most már 2 detonator pályán is ugyanez a szitu.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Forza.
A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.
[merlinw.org]