Split/Second
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A very high meg azért nem megy szinte senkinél, mert 8x élsimítást rak a képi megjelenítésre (ha jól emlékszek), és nincs is jól optimalizálva. Amúgy meg szerintem high beállítás mellett is nagyon szép a játék (képek alapján megítélve, mivel én szinte minimumon játszok.)
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
-Én megyek, elöttem egy út és egy rövödítés, a rövidítést elzárja egy csõ mert hát le esett...következõ közben a csõ még mindíg ottvan, ezért a normál úton megyek...erre látom egy csomóan jönnek ki az alagút másik felén. Szóval átmentek a csövön, vagy nemtom.
-Megyek ezerre, vagy 300km/h-val elsõ helyen, egyenes utón és egyszercsak elhajt melettem egy versenyzõ mintha ágyuból lõtték volna ki.
-Volt már párszor olyan is, hogy az akadály amit rázúdítottam lazán áthajtott rajta amíg engem lezúzott a saját csapdám.
-Volt egy rész ahol egy híd vagy mi lejön így rövidítõ út nyílik és elötte egy nyíllal jelzi, hogy lejön a híd vagy nem. Na én mentem és azt jelezte, hogy mennyek és hát én mentem mert aztjelezte és hát...a híd nemjött le és nekimentem a korlátnak frontálisín és az elsõ helybõl 8. lett.
És még tudnák mondani.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Ami a legjobban tetszett, az az irányítás. Nem olyan bugyuta, hogyha nyomom bikából jobbra, akkor nagyon élesen kanyarodik, hanem azért kell fék, meg csúsztatás.
Rohadt nehéz volt egy két verseny, de ez jó! Néha az is felidegesített, hogy mutatja lassítva, hogy kit nyirok ki, de akkor nem tudom irányítani, és mire visszakapom, addigra nem tudom elkerülni a crasht.
Legjobb kocsi mindenképpen a Cascade.
Az elõzetes 8 pontot felemelem 9 pontra... csak azért mert...
Parasite Eve 2, best game EVER!
mert én csak akkor megyek tovább, ha elsõ vagyok, igaz igy lassabb, de jó nézni mindenhol aranyozott embléma...:)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
nekem az elején is az idõmérõk voltak szarok, amikor pöccre pontossan kell menned, mert a megadott idõt kb 1-2 másodpercel lehet javítani ....kb...:S
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Egyszerûen gyorsabbak nálam alapból, hiába megyek a leggyorsabb kocsival <#confused>#confused><#nemtudom>#nemtudom>
mert mutiban csitelnek mint az állat.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
ok, akkor maradjunk annyiban, hogy a grafika ilyen szinten szubjektív ;) ergo neked nem tetszik, nekünk viszont igen.
Forza.
ha ezen elgondolkoztál, a következõ agyalnivaló: melyik játékban változik dinamikusan a pálya... ;)
Forza.
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
nemtuom nem egy nfs-shift a grafika az biztos.
Kicsit gyenge sztem.
Multit még nem próbáltam.
Firerock privbe írok.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
+Azt olvastam, hogy szarul van optimalizálva. Mindenesetre nekem max felbontáson, highon tökéletesen megy. Nagyon örülök neki.
+Grafika... nagyon szépen néz ki.
+Hangok. Amikor mész az oszlopok között és süvít a szél. Vagy a helikopter rotor... epic!
+Baromi látványos. Ha egy szóval kellene jellemezni, akkor az, hogy látványos. Robbanások, minden dõl össze... remek.
+Nehéz. Vagy csak én vagyok nagyon béna (amit talán nem hiszek). Volt olyan verseny, hogy harmadiknak kellett lenni minimum... a verseny során nem is láttam az elsõ kettõt, szóval örültem neki, hogy beértem harmadiknak.
+Következmények. Ha crashelsz, akkor sok idõ megy el. Van olyan játék, ahol egybõl ugyanott rak ki, de nem itt, szóval ez is tetszik. Utsó körben a vége felé crashelsz, akkor tuti megelõznek, szóval csak óvatosan.
+Nincs benne alapból nitro. Én gyûlölöm az ilyen nitros baromságokat. Ezért sem szerettem bizonyos NFS részeket. Nem kell ide nitro... csak jól meg kell csinálni a draftot. Mint ebben a játékban.
+Minimál HUD. Nem csak hogy ritka, de baromi jól néz ki.
-Nincs radar. Nekem hiányzik.
-Sokat kell várni egy verseny után, míg lehet menni a következõre.
-Kevés és noname autók.
Nagyon nem akartam kipróbálni, mert baromságnak tartottam. Nagyot csalódtam pozitívan. Ez egy baromi jó játék szerintem.
8/10
ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM
Játszasz highon.
Én örülök a highon vinni fogja.
Az lenne a legjobb ha mindent kézzel kapcsolhatnánk, pl nem kell elmosódás, de élsimítás azért nem lenne rossz és úgy már lehet hogy szépen futna :) High-on viszont nem szaggatott kicsit se (HD5650).
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Nekem valahogy nem indul el a játék kilép hibával. Mitõl lehet?
Na én most tartok a 9es ep-nél fasza a játék, néhol kicsit nehéz, a kamionos mód egy jó nagy hülyeség szerintem amúgy a többi az nemrossz. A helis küldikhez nekem annyi lenne a hosszáfûznivalóm - aki tudja annak sorry - hogy ha úgy megyünk át a heli által megcélzott területek közt hogy "nem koszosodik és mozdul be a kamera" hanem tisztán átmegyünk akkor több power jár érte.
11 ponttal vezetem a bajnokságot a második RAPTOR elõtt az jó? amúgy ez a 2 gépi jómadár a RAPTOR meg a VIXELT vagy micsoda, mindig akkora elõnyt autóznak ki hogy alig lehet utolérni õket. És hiába Wreckelem le õket akkor sem lesznek sosem utolsók, pedig rájuk borul a fél autópálya meg hasonlók<#idiota>#idiota> Jó játék nekem tetszik.