842
A Pure készítőinek új játéka
  • zsotesz
    Egyébként hamachin keresztül kapcsolódnánk egymáshoz, vagy valahogy játékon belül van valami opció? Csak azért kérdezem mert én amikor neten egyszer kétszer játszottam akkor csak randomra bedobott valahova.
  • Hrisskar
    Totál egyforma autó nem biztos hogy a legjobb, mert nem mindenkinek fekszik ugyan az az autó. Maradjunk annyiban hogy egy választott szint lesz, amit majd a jelentkezők szintje alapján fogok megállapítani.
    Minden ki aki jelentkezik az írja le a felhasználó nevét és az általa elérhető legmagasabb autó szintet.
  • IXEMGabeo
    akkor hogy kéne beosztani?

mondjuk lvl 1-3
    lvl 4-6
    lvl 7-10

??? aki teheti? vagy pedig mi lenne, ha mindenki totál egyforma autóval menne? most agyalok h miféle megoldások léteznek...
  • Hrisskar
    Jó bizonyos szintkülömbségnél már nincs esélye semmilyen esetben sem. De nem is ilyesmire gondoltam, hanem hogy azt nagy hatékonysággal tudja vezetni.
  • IXEMGabeo
    de akkor egyszinten volt a kocsink:)
  • Ironman2
    Nálam volt ilyen.Emléxel a reptéri akciómra?
  • IXEMGabeo
    nem mind1, mert azért azt megnézem, aki egy 1-es szintű autóval elver mondjuk egy 10-est, de még az is bravúr, hamár egy 4-es szintet elver...hidd el sokat számít, hiába trükkös valaki nagyon, ha lassú az autó hozzá...
  • Hrisskar
    Jó ötlet
    Felvéve a szabályzatba: legalacsonyabb szinttel rendelkező résztvevő határozza meg az autó osztályt.
    aki jól tudd vezetni annak úgyis mind1 hogy mivel megy
  • IXEMGabeo
    autó szabályozás?

én arra gondolok, aki pl szeretne részt venni a bajnokságba, de nincs meg pl 9. 10. szintje a kocsik között az akkor helyből kénytelen gyengébbel menni?

és még az is lehet, hogy kikapsz mondjuk olyat, akinek csak 1. szintű a kocsi felhozatal olyankor minden versenyzőnek kötelessége levenni az autó szintet vagy ez pl hogy legyen igazságos? mert azért egy jóval lassabb autó sem képes levágásokkal, robbantásokkal utolérni a nagyon gyorsat.
  • Hrisskar
    Egyenlőre csak felmérés van hogy mekkora az igény,de úgy 3 ember a minimum amettől indítanám a dolgot(rajtam kívül).
    A játékhoz a fejlesztők nem készítettek patchet. Warez-ról meg nem tudom hogy működik-e neten.

Leírom hogy hogyan gondoltam a játék menetet:
    -Verseny mind a 11 pályán lesz (valami téma szerint összerendezve), ismétlés nem lesz
    -Versenyenként nyugodtan lehet menni más autóval
    -két menet között kb. úgy 40 másodperc szüneteket tartunk, hogy lehessen megtenni a szükséges változtatásokat, vagy gyorsan egyet WC-zni.
    -AI lesz ha nem lesz meg a 8-as mezőny (ezen még gondolkozom erősen)
    -Cheat vagy egyéb segéd programok használata tilos, használata a versenyből kizárást jelent és az elkövetkezendő bajnokságokra nem lesz meghívva.
  • IXEMGabeo
    kis ízelítő...

előre szólok h a játék Fraps közben nagyon szaggatott, azért hibáztam itt ott
  • Murder3
    Mikor illetve hanyas patchekkel, mert ha megy warezzal is akkor le szedném szivesen egy kis mókázásra emrt ki szerettem volna régebben amikor játszottam is próbálni online...
  • IXEMGabeo
    engem felírhatsz...
  • zsotesz
    én benne lennék
  • Hrisskar
    Sziasztok!

Szeretnék egy kis fórum bajnokságot rendezni, és szeretném felmérni hogy hány embert éredekelne a dolog.
  • Ironman2
    Ennek is van topikja.De jó
  • MerlinW
    Konkrétan erről a kettőről tudok, illetve még a Splinter Cell Conviction volt ilyen az első hetekben, de azt befoltozták. Viszont Split és Borderlands azóta is játszható online warezzal.
  • IXEMGabeo
    ritka. Ilyen esetekkel nem nagyon találkoztam...
  • MerlinW
    Mindig ment a warez online, nincs védelme a játéknak. Ugyanúgy, mint pl. a Borderlands-nek sincs.
  • zsotesz
    igen, mi egy szobában voltunk, valszeg ginjoe01-ék nem, mondjuk 4990 Ft-ot szerintem megér a játék, akkor nem kell semmilyen segédprogi
  • IXEMGabeo
    az érdekes...de én azt csakúgy tudom elképzelni, hogy egy szobában voltatok:) itt most arról van szó gondolom h hogyan kapcsolódjanak ha 2 PC nem egy lakásban van pl...
  • zsotesz
    én 2 hete lanoztam haverokkal, és símán játszottunk tunngle nélkül, pedig mindenkinek warez volt fönt
  • IXEMGabeo
    azért, mert Tunngle kell hozzá, ha warez van neked...
  • ginjoe01
    Hali!

Win7 64 bit alatt miért van az, hogy nem látja LAN módban az elindított játékot, és amit én indítok az sem látszik?
  • Hrisskar
    Elértem odáig a játékban hogy 1-től 47-ig megvan az összes matrica.(47. volt az utolsó). De a 48.-at nem akarja megadni? Azt hogy lehet előhozni, mert ahogy olvasom azt automatikusan meg kéne kapni, ha megvan a többi 47.

A neten a csalók nagyrésze nem nagy szám, nagyrésze béna-béla, csak nagy káoszt csinálnak, hogy mindent felrobbantanak.
  • zsotesz
    érdekes, a reloaded verzió működik ha crackelve van, ha az eredeti exe-t használom akkor ugyanott kidob.
  • MerlinW
    Minden gond nélkül meg W7x64-en, más gond lesz ott.
  • zsotesz
    64 bit-es win7-en próbálta valaki? Amikor eljut addig, hogy press start button, ott nyomok egy gombot és utána kilép windowsba. Cd projekt féle gyémánt kiadás.
  • Dj Tommy
    Nekem az időmérős versennyel volt egy kis gondom, de végül is sikerült megcsinálni minden versenyt 1 helyre
  • IXEMGabeo
    végigvittem a seasont nagyon nagy volt, a végefele nagyon állat volt a sziklás, hidas pálya az lett a kedvencem na meg a Cobretti Pursuit, Ryrack Cyclone és az utolsó Elite kocsi amit kaptam az nem semmi, azok szinte a leggyorsabbak imádom őket:P az összes Elite race-t megnyertem (fura módon az episode 5 a legnehezebb, azt csak úgy lehet megnyerni, ha ledől az óriási torony és még nem szabad hibázni mellette) tehát vége van, mostmár csak azon kell dolgoznom, h az 1-2 detonator, air strike ahol 2. lett azon igyekszem javítani még, de marha nehezek azok ám...amúgy durva 56 győzelmem van...

van olyan aki 100%-ra kiveitte a game-t? minden decalt megszerezve?:O
  • IXEMGabeo
    azta, csináltam egy ultimate wrecket, vagyis mind a 7 ellenfelemet egyszerre ütöttem ki power playyel:D:D kár h ezt nem díjazzák a detailsben..:S
  • IXEMGabeo
    természetes úgy is jó, sőt annál jobb autót kapsz elvileg...most talán az Elite féle autóval megyek, mert talán az a legmegbízhatóbb...

• Dj Tommy
    Lehet nem hiszed, de nem így csináltam ahogy leírtad, tudom h*lyeség, de én addig nem meggyek tovább, amíg meg nem csináltam az adott versenyt/feladatot
  • IXEMGabeo
    igen azt csináltad gondolom h egy marha gyors autóval mentél vissza a korábbi epizódokra ezáltal könnyebb volt a győzelem...

detonatorban nem tudok nyerni, legalább is még nem sikerült az baromi nehéz h figyeljem, h mikor ütközök e mellett még a kanyarokra is...
  • Dj Tommy
    Csináld azt, hogy addig nem váltasz epizódot, míg aranyra nem csinálod a versenyeket, én ezt csináltam
  • IXEMGabeo
    8. epizód és azóta 20 győzelem van:D
  • IXEMGabeo
    nekem minden full-on megy Win7-en:P
  • IXEMGabeo
    ja és 1 nap alatt elvittem a 6. epizódig, nagyon nagyon megszenvedtem az 5. episode elitjével nagy nehezen végül sikerült egy 2. hely ott...amúgy érdekes az ELIT raceket eddig 5-ből 3x megnyertem + 1 3. hely még, tehát mázlim van, mert nem sűrűn nyerek benne:D olyan 10 győzelmem, ha van eddig sokat mondok, eliminate és a race kategóriában voltam eddig a legsikeresebb, a helikopterest utálom, a detonator nem rossz a kamionos-hordós buli kifejezetten tetszik, az poénos, viszont zsotesz a tanácsod megpróbálom megfogadni és lelőni a helikoptert mert az még nem megy
  • IXEMGabeo
    hatalmas game, Hanzo GT nagyon állat kocsi folyton avval vagyok nehéz irányítani, mert a Driftelése maxon van elég magas accelaratettal, magas speeddel...viszont a csíkom így mindig majdnem tele megy, tehát megéri avval a kocsival lenni...

egyébként halkan jegyzem meg néha bosszantó, hogy egy Hummerféle lehagy a kanyarban mikor vagy 4x gyorsabban jelölte meg a Hanzot a gép...amúgy pedig kipróbáltam a helikopteres meg a kamionos küldinél is egy erősebb strenght-ű kocsit, semmit nem ért az ügyesség a lényeg és ott a kormányozhatóság...
  • zsotesz
    csak max.-os támadást csinálj, abból elég asszem 4