Split/Second

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kis ízelítõ...

elõre szólok h a játék Fraps közben nagyon szaggatott, azért hibáztam itt ott

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Murder3
Mikor illetve hanyas patchekkel, mert ha megy warezzal is akkor le szedném szivesen egy kis mókázásra emrt ki szerettem volna régebben amikor játszottam is próbálni online...

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

engem felírhatsz...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

én benne lennék

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Hrisskar
Sziasztok!

Szeretnék egy kis fórum bajnokságot rendezni, és szeretném felmérni hogy hány embert éredekelne a dolog.

Ennek is van topikja.De jó

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

MerlinW
Konkrétan errõl a kettõrõl tudok, illetve még a Splinter Cell Conviction volt ilyen az elsõ hetekben, de azt befoltozták. Viszont Split és Borderlands azóta is játszható online warezzal.

[merlinw.org]

ritka. Ilyen esetekkel nem nagyon találkoztam...

MerlinW
Mindig ment a warez online, nincs védelme a játéknak. Ugyanúgy, mint pl. a Borderlands-nek sincs.

[merlinw.org]

igen, mi egy szobában voltunk, valszeg ginjoe01-ék nem, mondjuk 4990 Ft-ot szerintem megér a játék, akkor nem kell semmilyen segédprogi

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

az érdekes...de én azt csakúgy tudom elképzelni, hogy egy szobában voltatok:) itt most arról van szó gondolom h hogyan kapcsolódjanak ha 2 PC nem egy lakásban van pl...

én 2 hete lanoztam haverokkal, és símán játszottunk tunngle nélkül, pedig mindenkinek warez volt fönt

azért, mert Tunngle kell hozzá, ha warez van neked...

Hali!

Win7 64 bit alatt miért van az, hogy nem látja LAN módban az elindított játékot, és amit én indítok az sem látszik?
Hrisskar
Elértem odáig a játékban hogy 1-tõl 47-ig megvan az összes matrica.(47. volt az utolsó). De a 48.-at nem akarja megadni? Azt hogy lehet elõhozni, mert ahogy olvasom azt automatikusan meg kéne kapni, ha megvan a többi 47.

A neten a csalók nagyrésze nem nagy szám, nagyrésze béna-béla, csak nagy káoszt csinálnak, hogy mindent felrobbantanak.

érdekes, a reloaded verzió mûködik ha crackelve van, ha az eredeti exe-t használom akkor ugyanott kidob.

MerlinW
Minden gond nélkül meg W7x64-en, más gond lesz ott.

[merlinw.org]

64 bit-es win7-en próbálta valaki? Amikor eljut addig, hogy press start button, ott nyomok egy gombot és utána kilép windowsba. Cd projekt féle gyémánt kiadás.

Dj Tommy
Nekem az idõmérõs versennyel volt egy kis gondom, de végül is sikerült megcsinálni minden versenyt 1 helyre<#kacsint>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

végigvittem a seasont nagyon nagy volt, a végefele nagyon állat volt a sziklás, hidas pálya az lett a kedvencem na meg a Cobretti Pursuit, Ryrack Cyclone és az utolsó Elite kocsi amit kaptam az nem semmi, azok szinte a leggyorsabbak imádom õket:P az összes Elite race-t megnyertem (fura módon az episode 5 a legnehezebb, azt csak úgy lehet megnyerni, ha ledõl az óriási torony és még nem szabad hibázni mellette) tehát vége van, mostmár csak azon kell dolgoznom, h az 1-2 detonator, air strike ahol 2. lett azon igyekszem javítani még, de marha nehezek azok ám...amúgy durva 56 gyõzelmem van...

van olyan aki 100%-ra kiveitte a game-t? minden decalt megszerezve?:O

azta, csináltam egy ultimate wrecket, vagyis mind a 7 ellenfelemet egyszerre ütöttem ki power playyel:D:D kár h ezt nem díjazzák a detailsben..:S

természetes úgy is jó, sõt annál jobb autót kapsz elvileg...most talán az Elite féle autóval megyek, mert talán az a legmegbízhatóbb...

Dj Tommy
Lehet nem hiszed, de nem így csináltam ahogy leírtad, tudom h*lyeség, de én addig nem meggyek tovább, amíg meg nem csináltam az adott versenyt/feladatot<#wink>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

igen azt csináltad gondolom h egy marha gyors autóval mentél vissza a korábbi epizódokra ezáltal könnyebb volt a gyõzelem...

detonatorban nem tudok nyerni, legalább is még nem sikerült az baromi nehéz h figyeljem, h mikor ütközök e mellett még a kanyarokra is...

Dj Tommy
Csináld azt, hogy addig nem váltasz epizódot, míg aranyra nem csinálod a versenyeket, én ezt csináltam<#vigyor2>

8. epizód és azóta 20 gyõzelem van:D

nekem minden full-on megy Win7-en:P

ja és 1 nap alatt elvittem a 6. epizódig, nagyon nagyon megszenvedtem az 5. episode elitjével nagy nehezen végül sikerült egy 2. hely ott...amúgy érdekes az ELIT raceket eddig 5-bõl 3x megnyertem + 1 3. hely még, tehát mázlim van, mert nem sûrûn nyerek benne:D olyan 10 gyõzelmem, ha van eddig sokat mondok, eliminate és a race kategóriában voltam eddig a legsikeresebb, a helikopterest utálom, a detonator nem rossz a kamionos-hordós buli kifejezetten tetszik, az poénos, viszont zsotesz a tanácsod megpróbálom megfogadni és lelõni a helikoptert mert az még nem megy<#zavart2><#idiota>

hatalmas game, Hanzo GT nagyon állat kocsi folyton avval vagyok nehéz irányítani, mert a Driftelése maxon van elég magas accelaratettal, magas speeddel...viszont a csíkom így mindig majdnem tele megy, tehát megéri avval a kocsival lenni...

egyébként halkan jegyzem meg néha bosszantó, hogy egy Hummerféle lehagy a kanyarban mikor vagy 4x gyorsabban jelölte meg a Hanzot a gép...amúgy pedig kipróbáltam a helikopteres meg a kamionos küldinél is egy erõsebb strenght-û kocsit, semmit nem ért az ügyesség a lényeg és ott a kormányozhatóság...

csak max.-os támadást csinálj, abból elég asszem 4

ha van itt valaki akkor valaki meg tudná nekem mondani, hogy milyen módszert kell alkalmazni a helikopterek lelövéséhez, mert egyszerûen mindig 8. helyen végzek...

fasza game:) jobban bejön, mint a Burnout...

gio1969
Hello.Nekem is szaggat a játék,de nem egyszerûen.A gépem : q6600@3,3Ghz,gtx260,4gb ram.Szerintem ezen nem szabadna neki....Kipróbáltam 1920x1200-ban Hgh-on,szaggatott ,mint a rosseb.Levettem a felbontást 1680x1050-re Medium részletességre,és ott is ugyanolyan szaggatást produkált.Másnap megint elindítottam,és röccenésmentesen futott 1920x1200-ban is.Aztán következõ indításnál megint szaggatott minden felbontáson.Ez mitõl lehet?

giga ep35 ds3,q6600@3,5Ghz,scythe ninja,gtx 260 oc,2x2gb 1066mhz kingmax,samsung 1tb+wd black 640gb,chieftec 500w,win7 ultimate x64,hanns-g hg281d

zorrobomber
b@zzeg háttérben megy a rádió Gyurcsányos hírekkel?? na ez a fail :D

más: nem tudjátok, esetleg jött már ki patch ami a kontroller támogatást javítja?

"Split/Second 100% save" Ha ezt írtad volna be, akkor a harmadik találat már az lett volna ami kell neked.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

KaszaN
Sokan mondják. De nemtudom hogyan lehet másképp. Beírom "split second saved game" végignézem az összes találatot és semmi. Nemtudom mit rontok el ezen.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

MerlinW
Ezek szerint rosszul bújtad.

[merlinw.org]

KaszaN
Végigbújtam az egész googlet, de szartsem ér mint mindíg, mert én nemtaláltam semmi. Nyilván azért kértem itt. -.-

KaszaN
Mivan, kihalt a topik mert egy mentést kértem?

KaszaN
Nemtud valaki adni egy 100%os mentést? Me az összes pályát kiakarom próbálni de nemakarok végigszenvedni magam a játékon. Valaki lenne olyan kedves éd küldene egyet?:D

az nálad lehet valami bug, mert én az összes versenyt megcsináltam elsõ helyezttre

XD

KaszaN
Találtam egy olyan pályát amit nemlehet elsõ helyre megcsinálni, csak második helyre. Végig simán lehet menni és az utolsó századmásodpercben a cél elött a jelzõ átvált 2.ra és 6szor csináltam meg a pályát. Ez pofátlanság.

MerlinW
- nagy/nehéz/erõs autóval menj, nem a gyorsaság számít.
- gyakorolj, ha sok rakéta jön egy helyre gáz nélkül kerülgesd.

Nekem majdnem mind elsõre sikerült, nem nehéz, csak rá kell érezni. Mikor majd a helikoptert kell neked kilõnöd az még nehezebb lesz.

[merlinw.org]

KaszaN
Fúú, most mentem elõször olyan helikopteres pályán amin rakétákat lõ a pályára. Na AZ a lehetetlen! Há komolyan mondom, aki kitalálta ráférne egy erõs pszichológiai kezelés. Hiába kerülöm ki azokat a kijelölt pontokat ha egy méterre vagyok melette akkor is felrobbanok. Vagy ha lemaradok, hogy elöttem robbanjanak fel akkor meg utolsó leszek. Most komolya, ezt hogya a bánatba kéne megcsinálni?

arty
gondolom, h ne 27.5fps-re essen vissza, ha leesik, hanem 20-ra :D (szvsz amugy semmi)

Forza.

KaszaN
Nyilbán a kerekített értékeim csak saccolások voltak. :D De a vertikális szinkron nem 60fps-re korlátozza? Ha meg eleve 30ra van, akkor miértelme annak a beállításnak? :D

arty
nem megy highon se 60fps-t és felette, mivel a játék 30fps-re van korlátozva - minden felbontásban és beállítással :)

Forza.

KaszaN
Ja de azóta kiléptem minden programból és futtathatom teljesen fullon, bár belassul kicsit. De megkell mondjam, a sok kicseszés ellenére hatalmas élmény a játék. :D