842
A Pure készítőinek új játéka
-
#642 Hát ezt pontosan nem tudom, próbálj meg felmenni netre vele és vagy beenged, vagy nem. A készítők nagyon nem foglalkoztak a játékkal kiadás után, így megvan az esély hogy fel tudsz menni talán. -
#641 Igen szombat délután 4 óra a végleges időpont. -
Ironman2 #640 Egyet elfelejtettem kérdezni,hogy akinek nem eredeti változat van,az hogyan versenyezzen? -
Rev89 #639 Verhetőnek verhetőek, csak utálok cheaterekkel játszani..
Akkor a holnap 4 óra végleges? -
kozako #638 hellósztok.bocs a késedelemér de tegnap este nem voltam itthon.de már végigvittem ugy hogy egész nap előtte ültem :) ütős kis játék :DD -
#637 Akkor felírtalak téged is. -
IXEMGabeo #636 sztem verhetőek, én úgy általában mondjuk 3. szoktam lenni stabilan, de a tömeges versenyt nem szeretem, mert összevissza robbantgat mindenki:D -
Rev89 #635 Na, a délután 4 óra az rendben van.. -
#634 Én már nem is játszom a szabad szobákban online, egyszerüen nem éri meg a szenvedést.
Csak akkor lehet fölvenni a másikat, ha az illető fenn van.
Este 11 sajna már egy kicsit késő van; a jelenlegi verseny idő az délután 4 óra. -
Rev89 #633 Hello mindenki!
Ma voltam először online játszani, hát elég durván csalnak (Airplane Graveyard-on pl az első másodpercben kinyomják a levágást, meg még hasonló finomságok..).
Most embereket keresek, akikkel alkalomadtán lehetne rendesen versenyezni. Ha van kedvetek, a játéknevem dunno, vegyen fel bárki, aki tisztességes játékra vágyik.
Ha ez a verseny este 11-kor lesz, akkor jelentkeznék.. (délelőtt nemérek rá :-/)
név: dunno
autószint: max
Azért írjon, ha valaki felvesz, hogy tudjam..
További kellemes estét! -
#632 Felírva, és Ironman is.
Majd péntek estig kérem tőled, hogy meddig jutottál el végül és akkor zárolom az autók szintjét -
Ironman2 #631 Én meg Ironman1972 vagyok a játékban. -
kozako #630 Énis jelentkeznék a szombati versenyre :) felhasználónevem: kozakoHUN és most kezdtem a játékot szal nincs sok kocsim :) össz vissz 4
-
Ironman2 #629 Az nekem király időpont! Addigra meg is ebédelek -
zsotesz #628 nekem mindegy, úgyhogy én hozzátok igazodom :) -
#627 Akkor úgy 16? Egyenlőre még csak puhatolózok az idővel. -
Ironman2 #626 Nekem csak délután lenne jó,mert éjszakás vagyok a héten,és délelött pihenni akarok -
zsotesz #625 felhasználó nevem is zsotesz lesz -
#624 #593 + #601 -es hozzászólásban van a szabályzat.
és akkor április 9-én(szombaton) lesz megrendezve, 11 órakor??
Eddig jelentkezett hivatalosan:
-IXEMGabeo (Gabrangel)
-zsotesz (tőle még várom a felhasználó nevét) -
Ironman2 #623 Mi a helyzet a Split/Second bajnoksággal? Valami részletet is közöljetek már.Hol a nevezési lista? -
zsotesz #622 a szombat jónak tűnik nekem is -
Ironman2 #621 Jövő hét szombat -
#620 Ha mindenkinek tényleg jó, akkor lehet szombat. -
#619 A "fórum" karaktertípusa csúnya, egyébként jó lett. -
IXEMGabeo #618 congratulations -
Ironman2 #617 Szombatra kéne rakni,mert akkor ér rá mindenki -
Ironman2 #616 és ezt mikor lesz? -
#615 Gondoltam adok egy kis ízelítőt abból, hogy hol tartok:
-
IXEMGabeo #614 3. sorozat...kis gyakorlás -
#613 Szimmetria, helykitöltés, válassz egyet:) -
zsotesz #612 köszi, csak idegesített, hogy akkor minek van ott az a + hely -
IXEMGabeo #611 kérlek szépen oda semmi se fog kerülni:) -
zsotesz #610 erre valaki? Erről lenne szó:pálya vagy nem pálya? -
IXEMGabeo #609 új video, gyakorlok szépen a pályákra:D -
IXEMGabeo #608 nice, addig van felkészülési idő -
#607 Jövő hétvégén szeretném megtartani a dolgot, most hétvégén szeretnék csinálni valami emléklapot photoshoppal az első 3 helyezettnek, hogy emlékezetes maradjon ;) -
IXEMGabeo #606 igazad van, mindig az első ötlet a legjobb...
megvan a Firestorm is, ami a játék legjobb autója szvsz...
Gabrangel a nickem. -
zsotesz #605 ok, engem felírhatsz, megvan az összes autó -
#604 Lehet létrehozni privát szobát ahova meghívhatod a barátaidat. Ott a szoba létrehozója beállíthatja a verseny tipusát, pályát és az gépi versenyzőket ki/be kapcsolni. -
zsotesz #603 Tényleg, quick race-nél a pályaválasztó képernyőn nekem van egy üres kocka, az valami rejtett pálya lehet vagy mi? Már csak az az egy hiányzik, a season-t végig vittem, minden verseny arany.