842
A Pure készítőinek új játéka
-
Ironman2 #682 hagyd a tunnglet! -
Rev89 #681 üdv emberek, benntvagyok Tunngle-n -
Ironman2 #680 Kilépek a játékból,majd vissza -
#679 Nem tudom... -
IXEMGabeo #678 azt jelenti, nem tudsz a játékhoz kapcsolódni, mert nem fog hosszú ideig létezni a szerver -
Ironman2 #677 Lehet hogy nem férek be? -
Ironman2 #676 Unable to join the game,because it no longer exists.Mi ez? -
Ironman2 #675 nekem nem jo,valami no longer exists irt ki -
#674 Szoba elindult. -
IXEMGabeo #673 na én ott vagyok bent az invitationsba...remélem nincs gáz vele -
IXEMGabeo #672 tegnap este nyomtam REV 89-el, sztem ő is fog jönni
zsotesz is hátra van még -
IXEMGabeo #671 -
#670 Tudtommal nem marad meg, de a biztonság kedvéért vezetni fogom külön papíron. -
IXEMGabeo #669 akk nem jönnek lemaradnak mi? vagy gondolom idővel, ha késnek még bejöhetnek...
amúgy ha esetleg vkinek megszakad akkor a pontszám attól még megmarad nem? -
Ironman2 #668 Okés.Én is itt vok -
#667 Igen. Meg egyébként is nem hagynék ki egy jó versenyt;)
Majd várjátok a meghívókat Xeilon-tól. -
IXEMGabeo #666 te most tulajdonképpen benne leszel? elvileg, aki a host annak is kötelező versenyeznie, tehát akkor a szervező is részt vesz benne? -
#665 Remek:D
15 perccel 4 előtt indítom a szobát és 5 percenként megpróbálom behívni azokat akik online vannak. Legkésőbb 16:10-kor indítom a versenyt. -
IXEMGabeo #664 itt vagyok most értem csak haza:S -
Ironman2 #663 Na mi lesz? Nem kéne egy probát tartani? -
Ironman2 #662 Nálam müködik faszán az Online.Akkor Hrisskar lesz az invitáló,és ugy lesznek majd a versenyek gondolom -
IXEMGabeo #661 race 1.
a többit, a másik 2 videot megtalálod a nevemnél... -
IXEMGabeo #660 Sport részlegnél van a Split Second -
Rev89 #659 na, registration megvolt, progi elindult.. hülye kérdés.. hogy veszlek fel? (dunnothing a felhasználónevem) -
IXEMGabeo #658 na én ott vagyok...Gabriel90 -
Rev89 #657 ha tőlem kérded, akkor persze, de sosem használtam a progit, most tettem fel.. (Hamachi-t használtam eddig..) -
IXEMGabeo #656 jössz Tunngle-ra játszani egyet?
-
Rev89 #655 Hátnekem a Cobretti Cascade a fav, de a Ryback Firestorm a legerősebb szerintem.. -
IXEMGabeo #654 ezért a Firestorm a legjobb a játékban...ezért olyan jó a Cobretti Cascade-al és a Hanzo 350-es is. -
#653 Persze, hiszen ez a játék egyik lényege:) -
Rev89 #652 Amúgy észrevettétek már, hogy a drift milyen sokat számít a kocsiknál?
Úgyértem, hogy amelyik kocsinak jobb ezen tulajdonsága, az kevesebb sebességet veszít drift közben.. Akkor jöttem rá, mikor haveromat barátom simán lehagyta egyenesben, mikor előbbi 2x olyan gyors kocsival ment, mint utóbbi :D -
IXEMGabeo #651 eszem ágában nem volt:) Hanzo amugy is nagy kedvencem csak gondoltam, megkérdezem, mert nem mindenkinek jön be a túl driftes autóstílus -
#650 LVL 4 alá azért nem menjél, mert ott már olyan sebességbeli külömbségek vannak, hogy nem fogod tudni tartani a tempót. -
IXEMGabeo #649 eddig szintig ezekszerint bárki bármilyen autót használhat Hanzoig bezárólag? -
#648 Hogy adjak elég időt a felkészülésre, ezennel kihirdetem a versenyen használandó autó szintet: LVL5
Név szerint:
-Cobretti Vortex
-Hanzo GT -
zsotesz #647 nekem hibrid verzióm van , meg van eredetiben, aktiváltam is, viszont az eredeti exe-vel a press enter to start képernyőnél kidob. Xp-n is win7-en is, viszont a reloaded crack-kel meg megy -
IXEMGabeo #646 miről van szó? nekem is warez van. Eddig is toltuk online-on nem? -
#645 Most nem akadékoskodok, ha feltudsz csatlakozni és nem dobál ki, akkor tőlem jöhetsz. -
Ironman2 #644 Ha nem lehet warezzal multizni,akkor nekem felejtős a verseny. -
Ironman2 #643 Idáig csak tunnglével probáltuk,de az Online része az megy Tunngle nélkül is szerintem.