842
A Pure készítőinek új játéka
  • Csokis
    Visszaolvasni? Utána kérdezhetsz.
  • zorrobomber
    elvileg az enyém is xbox kompatibilis(xinput)
  • bardocz
    Valaki játsza xbox360 kontorlerrel?
  • IMYke2.0.0.0
    Egy darabig én is küzdöttem ilyen megoldásokkal, aztán összeszedtem az árát, és inkább vettem egy X-BoX 360 Windows Controllert.
    Bölcs döntés volt, egészen más világ. A Logitech Dual Shock-omat be is dobozoltam.
  • arty
    szükségmegoldás, hiszen digitális bill. parancsokra alakítja át az analog vezérlőnk "parancsait". autósjátékhoz nem túl jó :)
  • Solid Snake
    Ha viszont sehogy sem akarja felismerni próbáljátok ki ezt a progit:
    Xpadder 5.3
  • Solid Snake
    Csatlakozom én is gond nélkül működik vele a Logitech Dual Action még a rezgő funkció is. Hab a tortán hogy a menüt is kezeli
  • alma2
    Ha masik jatek is ugyanazt produkalja ami eddig ment, erdemes elgondolkodni rajta, amugy nem hiszem.
  • arty
    konzolon szinte minden 30fps-el megy, ennyit tud a hardver ilyen látvány mellett (persze lehetne rondább, de gyorsabb csak az átlagnak a szebb graf a lényeg és érthetően a minél nagyobb piac a cél) - szal nem bénaság ez, inkább koncepció

hogy emellett a pécé változat skálázhatatlan/fix30fps - ennak egyedül ahoz van köze, hogy minimál befektetést eszközöltek azon a platformon, ahonnan a bevételek is minimálisak lesznek. ennyire egyszerű sajnos.
  • neptum
    olyan lehet hogy az Nvidia Driver rosszul rakja fel magát és ezért nem indul e la játék és helyete kék halált kapok ?
  • zsotesz
    Én logitech rumblepad2-vel játszok, egyből felismerte, nem kellett állítani semmit, menüben is lehet vele lépkedni
  • zorrobomber
    sovány vigasz de nem vagyok egyedül:
    "My Logitech Chillstream isn't even detected. I've got to play on keyboard now..."
    "It won't even read any inputs from mine it will detect it but buttons won't work ingame do you guys have wireless?"
  • alma2
    A konzolos marhasagot azert kevertem ide, mert xbox-on csak 30-at tudtak produkalni, ebben kiegyeztek magukkal feltetelezem. Ami lehet, hoyg az o benasaguk csak. De egy kozepes pc-n siman menne a 60, megsem oldottak meg ennek a lehetoseget. Igy nem lenne szukseg csunya blur effektre hogy folyamatosnak tunjon. A GPU activity-m 50 %-alatt van mindig. A ketmagos procim szinten majd el alszik jatek alatt. Ertsd 50 % alatt van terhelve az is.

• alma2
    Kiprobaltam, hogy csak az xbox kontroller marad, igy se mozdul meg a menuben vele. Szerencses srac vagy :)
    A konfig fileja meg nem olvashato/szerkezheto egykonnyen.

• arty
    minden idők legócskább nfs része? :D
  • zorrobomber
    Van egy olyan érzésem hogy valami nagyon banális problémám lesz. Csak tudnám hogy mi.
  • berczely
    Sztem ink ez csak szar a kép minősége

Nekem az undercover graf ugrott be róla!
  • arty
    a játék fejlesztők úgy gondolták, hogy a fix30fps jobb, mint hogy ingadozzon 30 és X fps közt, tudták ők jól, hogy úgysincs gép, amin ez stabil 60fps-t tudna. mi ezzel a gond? szerintem is jobb akkormár a fix30 (és nemértem miért kellett azt a konzolos marhaságot megint idekeverni...)

a filmzaj pedig filmes eszköz és izlés kérdése, hogy valaki szereti-e vagy sem. az is mind1, hogy én éppen csak megszokásból szeretem-e, ha egyszer szeretem
  • Csokis
    No, gyorsan bedugtam a Logitech Rumblepad 2 gamepad-om is az Xbox 360-as mellé, hogy kipróbáljam. Jelentem, nálam tökéletesen működik! Az első játékos az Xbox360-as vezérlővel irányít, míg a másik a Logitech-el. A menűben még külön be is lehet állítani mind a kettőnek az irányítását, de automatikusan is tökéletes. Ja, és a menűt is ugyan úgy tudom irányítani a Logitech-el is!
  • alma2
    ja a "filmzaj" pedig gagyi :)
    Fotokon meg a "keves a cuccom sajna ehhez a fenyerohoz" gepek eredmenye.
    Kivetelek vannak ahol dob az osszkepen, pl kis katona rohangal a fejere rogzitett kameraval a sotetben, szinte a kezdetek ota ezek a felvetelek direkt zajosak, igy nottunk fel, hozzaszokott a szemunk, ma is elvarja az ember a hasonlo jelenetekben, de 90 %-ban, hanyadek tole minden.
    Persze kinek mi tetszik, van akinek a sulc gizi is bejon :)

• neptum
    nem vagy egyedül ezzel tényleg nem lehet észre venni amikor szálgulduzol
  • zorrobomber
    ja, nem megy, pedig látszólag felismeri őket menüben, controller 0 és 1 is van, játékban meg semmi reakció, csak a billre. nem lehet valahol beállítani hogy player 1 -> controller 0 vagy valami? röhej hogy kipróbáltam a 3 euros Altitude minigémet steamen és az menüben mindenhol pöccre használja bármelyik pad-et ez meg szarakodik
  • alma2
    Pont annyi a kulonbseg a ket kep kozott, amennyit pont nem veszek eszre jatek kozben mialatt 200-al szaguld a kocsi.
    Eljenek a vakok :)

• alma2
    nekem xbox controllerrel sem megy a menuben igaz ra van dugva egy logitech is.

arty:
    Termesztesen a fixre belott 30 fps az egyenlo a te fogalmazasodban emlitett fps limittel...
  • wesker24
    Nope nálam nem volt ilyen hiba !
  • neptum
    ez egy tök vicces játék tegnap este nagyon szépen megy ma meg már elinditok egy versenyt és kidob exe hibával. valaki másnál is van ilyen hiba ?
  • Csokis
    Mert? Nem megy 2 gamepad-ot használva? Ha kell, akkor előveszem a Logitech Rumblepad 2 gamepad-om is és kipróbálom.
  • zorrobomber
    az már csak a hab lenne a tortán ha menüben is tudnék lépkedni, egyelőre annak is örülnék ha split screen-nél ne kelljen mind2 embernek a bill felett görnyedni, mert amúgy a split screen fene jó móka :)
  • Csokis
    Persze, Xbox360-as gamepad az egyetlen gamepad, amivel lehet a menűben is lépkedni. Ez olyan, mint amikor kijött a GRiD. Ott is csak Xbox360-as vezérlővel lehetett, később jött ki csak patch, hogy ne csak azzal lehessen. Ez egyszerűen programozói trehányság, ahogy az is, hogy Xbox360-as vezérlőt használva is csak a billentyűzetek gombjait írja ki alulra a menűnél.
  • arty
    igen
  • zorrobomber
    úgy hogy 1db van bedugva már nekem is ment, 2 együtt nem akar menni, pedig controlsban látszanak-be vannak állítva... de van hogy 1 sem megy
  • norbi2fraktal
    nekem is Chillstream van, a menüben nem tudok lépni, se pause-lni, csak játék közben megy
  • zorrobomber
    logitech chillstream
    A menüben is tudsz lépkedni gamepaddel?
  • arty
    "Akik pedig az AA-ra verik, illetve "amiben nincs AA az szar", azok... de úgyis tudjátok mire gondolok:)"

én egy 32", 1360x768-as lcdtv-t használok monitornak - azaz itt ülök előtte. remélem elhiszed, hogy az aliasing/rece ezen elégzavaró (lenne, de ekkora felbontáson nem probléma a very high még a 4870nek sem) :)
  • arty
    írod:

"nem tudom hova tart ez a vilag, de nagyon rossz iranyba az ifjusag valami borszaszti hulye es tudatlan. "

erre:

"nalan vsync off eseten se hajlando a fixre belott 30 fps fole menni, de ez biztos xbox-os hozomany, hogy valami grafikat is lassunk azon az oskovuleten igy limitaltak itt meg bentmaradt a kodban :)"

lám-lám, nem csak az ifjuság szellemi kapacitásával van gond! hallottál-e már az fps-limitről? tudod-e miért jó? szívesen elmagyarázom ;)

"igy mondhatni kikapcsolt monitorral nyertem meg az utolso kort, ami mindent elmond a jatekban mekkora a kihivas, illetve mire is tettek a hangsulyt."

én meg kitámasztottam a gázpedált a kormányon és amig megnéztem egy filmet, a játékban végigment a karrier - természetesen nyertem. na, ezt übereld! (a monitor persze ki volt kapcsolva, minek menjen?)

"Jut eszembe a sok "reces a kep" ember, gondolom hd filmeket sem nez otthon a nagy tvjen, bar jobbat nem tud jelenleg nagyon talalni, max mozi. Ezek is mind recesek, "

filmekben nincs* aliasing, a filmzaj pedig JÓ

* az jelenetek 99.999999% százalékában
  • arty

hát, persze, h szebb a karbon :DDD
  • arty
    mi az az xusb? MS x360 gamepadom van, elsőre csak bill-el lépkedhettem a menüben, aztán egyszercsak ment a gamepad, controls menübe be se kellett mennem :)
  • wesker24
    Nekem aztán tök mindegy hogy milyen grafon meg beállitáson van a lényeg az hogy nálam kifgostáalanul megy very Highon 1600-as felbontásban !

Na meg a multi része tényleg nagyon jó alig lehet abbahagyni ! :D

Valamikor majd összekéne hozni egy SG roncsderby csapatot ! xD
  • Maxtreme
    Isminél 5850-el is szaggat, szal nem nyert :) (4 magos 3.2ghz-s i5 mellett)
    Mondjuk 1024ben lehet jó xD

Amúgy a highon is van AA, csak kevesebb. Vagy 2x vagy 4x nemtom. De a very highon tuti 8x-ost pakol rá.
  • MerlinW