Split/Second
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vicces. oké, hogy a konzolok többet nem bírnak, de azért pc-n ez egy kicsit gáz
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Split Second
Nálam valamiért nem jó a Frapsnél a hang mert hiába van beállitva minden hang nélkül veszi fel !
Amugy nálam egéaz jól megy a játék 1600x1200-es felbontásban Very Highon de nálam is csak 30 FPS-t mutat.
A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.
GET OVER HERE!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
driverbõl nem lehet kisebbre kényszeríteni pl. ?
(xboxos demot vagy 10x végigjátszottam, nagyon tetszett, de vártam a pécést a kormánytámogatás miatt, erre hulladék port lett 😞 )
Forza.
Phenom II x4 3.2ghz, GtX260 sp216/896mb, 4gb ddr2, x-fi xtreme gamer, win7 enterprise x64, stb...
1680x1050-ben próbáltam, és very highon sjana itt sincs meg a stbail 30 fps.
Maga a játék nekem viszont nem jön be. Nem sokat vártam tõle, de ennél azért sokkal többet. (bár este fáradtan néztem bele,ezért adok neki még majd egy esélyt. De nem hiszem hogy sokat fog változni a véleményem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hát érdekes

A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.
Mentem pár versenyt és továbbra is azt mondom, hogy ideig-óráig szórakoztató a robbantgatás és a verseny, de utána annyi. Nem, hiszem ,hogy a Disney ennek a bevételébõl fogja finanszírozni a következõ egész estés rajzfilmjét. (bár ki tudja lehet konzolon minden második játékos split/secondot akar és a boltok nem fogják gyõzni berendelni a játékot)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Most remélem nem vitának fogtad fel, csak vannak ilyen igények is a két platform között pl. Elõnye van mindnek, de legtöbbször 2:1 arányban mégis 360 és ps3 nyer.
amúgy a döntõben, a végén az AI rohadtul csalt, szóval aki viszi a játékot, csak óvatosan a billel
a kocsik terelhetõsége pedig magáért beszél 😄DD full gagyi árkád. De a robbantások mind feledtetik, tök jó érzés, amikor pályákat alakítunk át hatalmas nagy katasztrófával kísérve, ott asszem PC-n ki is akadna a játék. ha már ennyien sírnak a gépigény miatt.
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
De gondolom vga a szar neki!
Next PC upgrade: 2022
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB