842
A Pure készítőinek új játéka
-
#282 Hát azért lehetett volna valami egyensúlyt találni, mert ez így gáz.
Prince: Azt én már nem fogom megvárni 7 fejezetnél tartok, de azt hiszem itt a vége kb. a 4-5-ig élvezhető volt onnantól kezdve viszont már nem szórakoztat igazán akkor meg nincs értelme. -
Devil093 #281 Valóban egy röhej a játék nehézsége Eddig azért mindegyiket kiszenvedtem 1. helyre kivétel egy időmérőt na az kész volt a végén már számoltam hányszor kezdtem újra 15-ször és úgy se nyertem de persze előtte is mentem kb 30-szor tehát 45-ször kezdtem újra az egészet eredmény telenül a legjobb időnél is 1s hiányzott teljesen kikészített -
oregon1987 #280 Menny online versenyt marha jó pláne ha haverjaiddal nyomod! :D -
#279 kurva izgalmas amikor elmegy az elején és az istennek se tudod utolérni :D
meg amikor az elite versenyeken dettó ugyanaz a sorrend gyakorlatilag a végén akármit csinálsz, csak te sorolhatod be magad vmelyik helyre
de végeredményben akinek tetszik annak tetszik, akinek nem annak nem, én asszem h a 6. epizódnál be is fejezem a dolgot -
#278 Mert hogyha te a hiperszupersportkocsiddal mindenkit egyből leelőzöl akkor nem tudnál power upokat nyomni és ebben van a játék lelke.Így értelmét veszítené a játék.Ezért csal a gép és ezért lesz izgalmas a verseny. -
#277 Óóóóó Shep... várd ki a döntőt.... ott mi lesz... -
#276 Hát ez a játék valami hihetetlen, ettől jobban csak a Heroes of M 'n M 2-ben csalt jobban a gép. Gyakorlatilag tök mindegy melyik kocsival megyek a gép mindig gyorsabb, minden kanyart tökéletesen vesz be és a legszarabb dömperrel is legyorsulja az én elvileg villámgyors sportkocsimat. Nem értem miért nem lehet az autós játékokban valami normális és némileg realisztikus ellenfeleket belőni? -
#275 260-on nem is:) de kisebb karikon még az is..na majd az 1.1 patch -
#274 16xaf az szinte semmit nem lassít (nálam pl a driver alapból annyin van) de a 8xaa..na az már igen :) -
#273 nah leteszteltük összejöttünk haverral meccselni és néztem ez ráadásul DIRECTPLAY-es játék, vagyis ha valaki nem tudja miről beszélek ez azt jelenti hogy nem kell telepiteni, fogod a játék mappáját, és hordozhatod... -
#272 jah de az azért mert valamit nem támogat a kárytyám nem azért mert a szoftver szar, akkor sehogyse indulna, meg ez warez, itt bármi lehet. -
#271 minél többet nyomom nekem is annál jobban bejön...lehet át kellet szokni a szimekről erre a stilusra és kircsi game..majd ossztott képernyőbe spannal fogja még adni:)
A grafika meg tényel jó, jol is fut és a legfontossabb hogy robbanáskor se esik a frame, az gond hogy kb 8x élsimitást pakol meg 16 anizotrópot kb és azzal minden gépet be tud lassítani, ezt javítják(skálázhatóbb szűrések) meg a gampad támogatást egy rendkivül szórakoztató gama lesz. -
HUN BECSEHELY #270 Sajnos -
#269 de nem fogják. főleg a sony... -
HUN BECSEHELY #268 Lassan kiadhatják a Gran Turismo-t is PC-re.A Grafika lassan ott van. -
#267 Nekem meg pont az ellentettje igaz minél beljebb haladok benne annál kevésbé tetszik. -
#266 Osztom a véleményt. Én is tegnap előtt este fáradtan estem neki, úgy nem tetszett (írtam is...de nilván így semmi nem tetszik az embernek :D)
Aztán 4-5 event után rá kellett döbbenjek hogy biza jó ez. Pontosan azt nyújtja mint amire tervezték. Egy pörgős, arcade, látványos agymenés. De ezeknek a kritériumoknak tökéletesen eleget tesz.
Hiába több a munka pl a burnoutba (paradise.. csak ez volt pc-re, tehát ezzel játszottam) ez szerintem élvezhetőbb.
-
#265 nekem az első perctől tetszik szerintem baromi hangulatos és szépen fut az éppen már újnak nem mondható konfigomon... -
#264 Emberek! Aki egy órát jáccik a splittel, jóhogy leszarozza. Én is így voltam vele, eleinte. Többet érdemel a játék. Játszatok vele több mint 4 órát, és megszeretitek. Ennyi a gondja a gémnek, hogy hamar, már a legelején leszarozzátok, holott picivel jobb mint a Blur. Ha már havi riválisok lettek, azért hasonlítottam hozzá:D -
#263 hát most bfbc2 megy fullon ahol a fél pálya lebontható + 32 ember van egy pályán... persze külön kategória, fölösleges ezen vitatkozni, ez ilyen és kész -
#262 "2. fasznak kell sirni mindig mindenért. (ne vegyétek sértésnek)
- ati kártyák?
mi a faszt vártok szarok a vga driverek, utlag szokták foltozni
érdekes nekem nvidia-n megy tökéletessen és nem akad, mert fraps-al is vettem fel ....."
érdekes, nekem meg ATI-n jól megy. másnak meg nvidián nem.
éééérdekes. -
#261 "Technológiailag nincs benne semmi olyan ami indokolná a fennálló gondokat"
netán, h a fél pálya lebontható? jah, áh nem, hiszen a többi játék is ilyen és azok milyen jól mennek. a többi ilyen. éééérted ;) -
#260 Nem tudsz angolul ok, de szerintem addig nem is enged tovább az oktató módban ha nem csinálod amit mond, vagyis csak össze kellett volna kapcsolni a dolgokat :) -
cumfu #259 Oké köszi! Én is így gondoltam igaz csak 2 pályát nyomtam le + a tutorialt. Valahogy olyannak tűnt mintha nem reagálna semmire, pedig volt töltésem. Ja és bocs hogy nem ülök itt és követem percről percre az eseményeket. Köszönöm hogy segítettetek! Angolul meg nem tudok, csak 1-2 szót. Igaz akkor is megérthettem volna. Na mindegy. Kösz még egyszer! -
#258 Tutorialban elmondott mindent. Szerintem nem igényel még érettségit sem a közölt információ feldolgozása.
Piros villog Shiftet nyomsz, kék-nél meg CTRL-t marha bonyolult ám. -
#257 amikor kék a jel akkor jobb ctrl (én egyből baloldali állítottam mindent am)
amikor piros akkor meg jobb shift
am meg pont ezen megy a vita, mert highon megy mindenkinek szépen, very highot meg alig bírja 1-2 ember gépe... -
cumfu #256 Nem tudom mi a bajotok! Nekem a megy 1280-ban High-on, fix 30fps-el! Így is szép! Csak tudnám mi a játék lényege, mit mikor kell nyomni :( Valaki leírhatná! Előre is köszi! -
#255 nem az elöbb mondtad h fekete kép fogad és kibasz? akkor mi is van most? nvidia vagy ati? :D am senki nem beszélt itt videókártyáról sztem, mivel ez nem attól függ, a játék is havokos nem pisixes...egyszerűen csak elkúrták a kódot, láttunk már ilyet -
#254 Amúgy hány pálya van benne, tehát nem fejezet, meg epizód, meg nem tudom, mi hanem pálya amin menni lehet? -
#253 jah védi a rákom.
de:
1. minden játék, szar pc-n HALOVÁNY köze nincs a port szóhoz, az nem a port hibája, ezt már leirtam nem 1x, ha én megcsinálok egy vázát agyagból akkor nem a váza szar, meg az amiről utánoztam hanem én vagyok kibaszott béna és lusta, nem mindegy.
2. fasznak kell sirni mindig mindenért. (ne vegyétek sértésnek)
- ati kártyák?
mi a faszt vártok szarok a vga driverek, utlag szokták foltozni
érdekes nekem nvidia-n megy tökéletessen és nem akad, mert fraps-al is vettem fel .....
ennyi.....nah mindegy részemről befejezve. ez amugy annyira értelmetlen, mint ha kiállna valaki hogy a NFS Shift autok szebbek mint gta4-ben, jah télleg csak mennyire komplexebb a gta és mennyire csőjáték a shift? -
#252 az se rossz :D -
#251 very high lehet, nekem eleve fekete kép fogad, és egy idő után kibasz, ha nem veszem vissza high-ra. :D -
#250 Technológiailag nincs benne semmi olyan ami indokolná a fennálló gondokat.
Nem kell védeni szartak ezek a pc-s verzióra.Ocsmány port a GTA 4 után szabadon.Szerencsére ingyen van! -
#249 ez igaz, ettől függetlenűl a very highon vmi nem frankó mert ilyen i7en se megy rendesen ügyebár -
#248 valszeg köze lehet ahhoz, hogy itt interaktivabb a környezet
de ezt szerintem le lehetne zárni ezt a témát.
dirt 2-ben van egy kocsi, meg egy snassz pálya ennyi.
itt meg asszem észre vetted hogy nem csak autok vannak, hanem sok effekt, meg ugye a környezet amit reagál, ezt gondolom nem kell bit-re lebontva magyarázni.... -
#247 Az azért odabasz,hogy 1080p-be beszaggat very high-on,mikor a Dirt 2 alatt van 45-65Fps minden maxon,hol van ez attól grafikailag,szinte minden játékot visz fullon a konfigom,erre egy ilyen játékot meg nem LOL
E6850 C2D 2×3.3GHZ,4GB ram,HD 5850
Ez egy vicc... -
#246 legalább nem csak én látom úgy h csal a gép -
#245 jah csak mondtam valamit, de ez az a tipikus játék amire igaz hogy a hangulat a lényeg.
itt leszarom mien a grafika, ha az kellene akkor konzolon nyomnák forzát. -
#244 Na nálam a hatodik fejezetnél véget ért a játék, jönnek a gyorsabbnál gyorsabb kocsik amiket billel képtelenség rendesen irányítani (vagy csak én vagyok béna) ráadásul a gép is pofátlanul csal. Mehet neki az uninstall, elég volt ebből ennyi is. -
#243 Höhö, túl sok üzenet volt, és nem volt kedvem semmit visszaolvasni,de látom hiba volt :DDD