Split/Second

← ElőzőOldal 17 / 17

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
:D:D:D:D

Látásból simán én is azt mondom.

MerlinW
Kipróbáltam a demo-t. Ismét szubjektív vélemény, meg öreg lehetek, stb, de ez egy szemét:D

[merlinw.org]

Prince23
grebber
Xboxon már tölthetõ a demó!

"leszedtem, ki is próbáltam... hááát

Érdekes, hogy szinte egyszerre jön két ugyanolyan game. Blur - Split/second... a blur köröket ver rá.

SS demoba csak egy pálya van sima single versenyre... ha driftelsz, v vki mögött mész, akkor kapsz csíkot, ami ha elér bizonyos hosszúságot, akkor tudsz kibaxni a másikkal a pálya bizonyos helyein... ha kimaxolod a csíkot, akkor tudsz naaaagy kibaxást csinálni :D pl egy egész stadiont felrobbantani, de ha mögötte vagy, akkor te is kapsz belõle, ezért értelme nem nagoyn van :-/
Nekem a Blur sokkal jobban bejött "

"Én is kipróbáltam, és a véleményem az, hogy ez a Split/Second egy gagyi Burnout koppintás.A pálya a fegyver aha oké hiába lehet szétrobbantgatni a pályát semmi olyat nem nyújt a demó ami kiemelné a szürkeségbõl!Mondjuk az effektek egész jók.
Magáról a demóról nem is beszélve, ilyen gagyi demót már jó rég láttam egy autó, és egy pálya remek.
A Blur sokkal hangulatosabb, és élvezetesebb!Nálam is a Blur nyert."

Next PC upgrade: 2022

grebber

grebber

grebber

bardocz
Ezt meg kell majd vennem xboxra úgytûnik, HD-ben sokkal jobb az egész:D
grebber

grebber
grebber

Prince23
bulba
Eddig fel sem tûnt, de így hogy mondod tényleg jó lenne!
Viszont az is érdekelne, hogy egy verseny hány körös? Ha több mint egy akkor mi van, ha szétlövik a játékosok a pályát már az elsõ körben?
Körönként épül újra a pálya, vagy a romokat is lehet tovább rombolni?

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

<#eljen>
csak lenne benne normális törésmodell

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

grebber

grebber
Ez egy full arcade autós game lesz nem kell tõle megváltást várni semmilyen téren.Egynek mindenképpen jó lesz!

Köszönöm!

bulba
Linkben a kommentek elég negatívak, de eleintem a Burnouttal is hasonlóan voltam, aztán kevesebb mint fél óra alatt repült is...
Egyébként boldog születésnapot!

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

grebber

grebber

grebber

MerlinW
Elsõ trailert-t megláttam és összehugyoztam magamat. Aztán E3-on megláttam a játékmenetet... csak egy Burnout féle árkád bigyusz lesz, 10 éveseknek. Az hogy rád dõl a híd,jó dolog. Egyszer, max kétszer. Persze lehet, csak öregszem. Benne van a pakliban.

[merlinw.org]

grebber

grebber

STREEX
Újabb videók:

interjú

cam gameplay

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

elég jónak néz ki, bár 2010 messze van még :(

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Máté94

bertino
egeh, képek a trailerbõl...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bardocz

Jajajajaaajjj ez mennyire burnout :DDD
grebber

Máté94
Március 11-én kapunk új információkat.Azaz jövõhét Szerdán!
Gyengébbek kedvéért.
bardocz
Ez király,tiszta death race,hátha valami épkézlábabb fizikája lesz majd.
Máté94
Átolvastam.DE!Nem néztem meg a videót csak miután megnyitottam!
Máté94
Most mondtam rossz szót rád?Ne kötözködj!
VRSDM
ne nevess buzi, mert te vagy a hibás, gondolom átolvastad a cikket mielõtt copy-ztad, akkor miért nem kötöttél bele? vagy írtál saját véleményt? ennyi -_-

u dont have to listen anybody else but me

Máté94
Tessék hibáztatni a jatekok.hu-t!
Ne engem!:D
Bence94
egyáltalán nem hasonlít a burnout-ra fõleg nem a paradis-ra.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Máté94
Nekem is ez jutott az eszembe!:D
VRSDM
á nem a deathrace-bõl van az ötlet tényleg nem :D

u dont have to listen anybody else but me

Máté94
Még február elején szivárgott ki egy látványos mozgókép a Black Rock Game stúdiójából, mely a csapat legújabb négykerekû õrületébõl mutatott be jeleneteket. A Pure készítõi azóta mély hallgatásba burkolództak és egészen a mai napig semmit sem voltak hajlandók mutatni, vagy elárulni a játékról.

A Gametrailers TV-ben azonban egy mozgókép formájában leleplezte a gárda a játékot, így két dolog már biztos: az egyik, hogy a játék a Split/Second nevet kapta, míg a másik, hogy a PC, X360, PS3 platformhármasra lesz kapható valamikor. Ezen kívül csak a videóból látottakból tudunk következteni, írásos sajtólevél még nem érkezett, így amit sikerült leszûrnünk, hogy valami õrült, élõben közvetített verseny résztvevõi leszünk, ami a videó alapján a Burnout Paradise világára és stílusára hajaz.

from:jatekok.hu
Videó
← ElőzőOldal 17 / 17