842
A Pure készítőinek új játéka
  • MR ME
    másik ez a két kamera, alig lehet kilátni az autó felett :S

de ami a legidegesítőbb h elite versenyen csak az a kibaszott Raptor tud vagy első vagy 2. lenni, akkor is ha rábontom a fél várost a gyerekre a sorrend nem változik, vagy ő nyer vagy ha én akkor ő a 2. ezt kicsit realistikusabban is megoldhatták volna...
  • GP2100

Ennyi a különbség.
  • MR ME
    érdekes játék lett, gépigénye elég vicc, very high-on szaggat [email protected]+4gb ram mellett pfff...high-on jól megy, de akkor meg recés...
  • MerlinW
    "ekkora sebesség mellett benyomnánk AA-t, beszarnának a pc-k."

Be is szarnak, ezért olyan a Very High amilyen:) Egyébként megnéztem 5770-el és 5850-el, ott már normális úgy is. Very High = 4xFSAA (vagy 8x fene tudja)
  • MerlinW
    Ebben a játékban egyszerűen nincs időd a részletekkel foglalkozni. Másodpercenként 100 dolog történik. Ne idegesítsetek már:)

Adtam neki egy komolyabb esélyt, meg is lett az eredménye, a multit egyszerűen nem lehet abbahagyni, nagyon jó:)
    El kel fogadni, hogy ez egy szórakoztató árkád játék, annak viszont tökéletes. Nem kell benne keresni a megváltót, semmi extra, kis adrenalin pumpa.

Akik pedig az AA-ra verik, illetve "amiben nincs AA az szar", azok... de úgyis tudjátok mire gondolok:)

Szóval semmivel sem rosszabb játék ez, mint a Flatout, vagy a Trackmania. Munka után leül, agyat mos 1-2 órán át, megd***ja az asszonyt és lefekszik aludni.
  • DarkSector
    hülyeség annyira recés mint a többi játék...
    itt ekkora sebesség mellett benyomnánk AA-t, beszarnának a pc-k.
    jo ez, én nem látok recét, csak ha közel ülök, netre meg nem hiányzik.
  • alma2
    Mindenhol reces lett, vagy csak a tavolban levo dolgok ?
  • DarkSector
    jah ezt valóban nem értem...:D
    most mi a baj a játékkal?
  • Shep
    Jól van látom neked nem esett le ,hogy más hsz-n alapuló szarkazmus volt.
  • GP2100
    Nem tudom, hogy mi van abban a very high-ban, de így 99%-on megy végig a gpu és átlag 20 fps, high-on meg stabil 30fps és 35-45%-os gpu kihasználtság(1920x1080)... Annyit vettem észre, hogy kicsit recés lett, de driverből adtam neki aa-t és így minden jó.
  • DarkSector
    nem is a grafikárol szol ez a játék.
  • alma2
    Ezzel nem azt szerettem volna mondani, valakinek nem lehet ez a heppje, hogy ezt vizslatja minden lehetseges helyen "reces"-e a kep, pl engem zavar nagyon, ha nem megy 24p-ben egy film es ugral, minden ami mozog, vagy egy jateknal nincs meg a szamnomra szukseges fps, es ezert vegletekig hajlando vagyok butitani a grafikat, de azert vannak pillanataim amikor annyira magaval ragad a film, vagy annyira keves a mozgas benne, hogy abszolut nem ezen lovaglok, hisz sok minden mas karpotol benne.
  • alma2
    Jut eszembe a sok "reces a kep" ember, gondolom hd filmeket sem nez otthon a nagy tvjen, bar jobbat nem tud jelenleg nagyon talalni, max mozi. Ezek is mind recesek, hisz ezen a felbontason operalnak. Biza a studiok a kedvukert meg nem mossak el a eles hatarok szeleit. A grain effekt tuti nehol szandekos sajnos.
    Termeszetesen a szinboseg, meg egy-ket jeleneg miatt kevesbe szembeotlo jelenseg, de ugyan ugy jelen van. Meg analog tv-n is igen szembeotlo jelenseg. De mikor a lilaakac kozukben a feher kerites elott elszalad felmeztelenul valamelyik kedvenc szinesznojuk, akkor is azt vizslatjak, bazz reces a kerites ahol 45 fokban le van fureszelve a tobbi gondolom lenyegtelen.
    Remelem eleg eros, sarkalatos a pelda.
  • alma2
    Mondjuk nem latom leirva milyen reszletezettseggel futatta, feltetelezem very high-on, ahol mar tobben is leirtak, valami nem okes a jatekkal/driverekkel...
    De a jatek ettol fuggetlenul jol van optimalizalva, hiszen a legkisebb megakadast sem tapasztaltam. Feltetelezem low-ban meg egy kozepes laptopon is vigan szaladgal.

Hogy az eletbol egy szegyenteljes ellenpeldat is mondjak, ott a gta4.
    na arra igaz amit irkaltok.
    ---
    az hogy par legyszemunek mondjuk 1920-ban is "reces" a kep, ket meterrol, csak sajnalni tudom oket, /reszben irigykedem milyen szemuk lehet, gondolom kilometerrol kiszurjak, ha egy lanynak leszalad a harasnyajan egy szem/, de ettol fuggetlenul egyutterezni nem tudok veluk :)
  • mikiking
    akkor olvasd el a #181 és a #169 HSZ-t... szia
  • Shep
    Nem érted, hogy High-ban recés a kép és a Carbon is szebb nála?
  • alma2
    mondjuk 10 sorral lentebb irtam , teljesen jol megy a jatek egy kozepes gepen is "HIGH" grafikan akar 1920-ban.
    Vagyis igen tokeletesen van optimalizalva.
  • mikiking
    3640 x 2048 :P
  • Shep
    Egyébként eljutottam az 5. sorozatig és vannak jó pillanatai a játéknak :)
  • Shep
    Hát milyen felbontásban játszod?
  • mikiking
    Mert marha jól van optimalizálva a game... Szégyen ami manapság megy
  • LackoMester
    de nagyon vicces gyerek vagy :D
    a gép amin szaggat : Ci7 930, HD58703
  • Kongy
    ja, hát alapból nem nehéz vezetni. :D

na, itt egy jó kis achi:

• alma2
    valamiert ez a jatek sorozat jutott eszembe a regmultbol jatek kozben, kb a szint es a tartalmat nezve :)
    http://en.wikipedia.org/wiki/Horace_series
    ez a resze meg kb tokugyanaz, csak mai grafikaval, ellenkezo iranyba haladva :)
    skiing
    Szerintem is multiban van némi potencial a jatekban egy konnyed okorkodesre alkalmas.
  • wesker24
    Ahhoz képest hogy első próbálkozás nem is vezetsz olyan rosszul ! Persze azért ne magadat törd össze !

Habár nálam is volt olyan hogy saját magam törtem össze egyik robbanás alkalmával :D
  • zorrobomber
    beállítottam őket a controls-ban, igen, és így nem mennek, csak a bill-re reagál
  • alma2
    off:
    Teljesen meglepo a legtobb ertelmi fogyatekos elpartolt az sg ezen oldalairol es kulonbozo "kozossegi oldalakon" ontjak magukbol a hulyeseget, ami tobb mint faraszto meg csak eltekerni is az eger gorgojevel, nem tudom hova tart ez a vilag, de nagyon rossz iranyba az ifjusag valami borszaszti hulye es tudatlan. Bar ugye az osoktol oroklodhet igy nem art magunkba nezni :)
    ---
    A jatekrol roviden ami szamomra fontos, nem csak xinputos gamepadot tamogat alapbol, tehat radughatja barki barmijet. Valakinek mar az is nehezseget okozott, hogy a controls menuben rajojjon, hogyan kell konfiguralni a gamepadot. Egyszeru nem a "keyboard" resznel kell probalkozni, mert jobbra tekerve a menut szepen felsorolja a gepre dugott vezerleoket, megha nem is nevezi a nevukon oket. Termszetesen gazt lehet analog is adagolni, legalabbis 3 allapotot biztos megkulonboztet a gep, de teljesen szuksegtelen "feature" egy ilyen jateknal.
    Ami viszont gyalazat, hogy a menuben beallitott kontrollerrel sem lehet maszkalni, ilyet utoljara a pop-ban lattam 2002-es jatek. Ezert aki kanapebol akar szorakozni, nem art egy wireless bilenntyu melle, amin legalabb 5 gomb van. nyilak + enter :). Gondolom ezt javitjak majd.
    A tobbit mar osszefoglaltak, boven jo a high beallitas egy keteves gepen /4850/ , gond es akadas nelkul fut. Bar nalan vsync off eseten se hajlando a fixre belott 30 fps fole menni, de ez biztos xbox-os hozomany, hogy valami grafikat is lassunk azon az oskovuleten igy limitaltak itt meg bentmaradt a kodban :). Very high nem megy, 1-2 het mulva ugyis kiderul ki a hiba okaert a felelos, ati vagy a jatek, aztan vagy javitjak vagy nem. De addig ugyis mindenki megunja, szoval lenyegtelen :)
    Cserebe kilonyi blur, igy nem tunik kevesnek megsem az fps. Az AA nalam vilag eletemben mindig ki volt kapcsolva itt sincs maskepp. Ez a rece igen erdekes jelenseg fura modon erre is fokepp erzekeny a fiatalsag szeme. Biztos a suliban hallottak errol :)
    A jatek annyira egyszeru, egy alt+tab utan szetesett totalisan a kep, igy mondhatni kikapcsolt monitorral nyertem meg az utolso kort, ami mindent elmond a jatekban mekkora a kihivas, illetve mire is tettek a hangsulyt.
    off-
    Fura mert itt kapunk egy fix palyas ovis jatekot, amit a sokak altal lehuzott just cause 2, szerintem alapbol hozza, ahol ez nem is volt szempont. ha csak visszagondolunk az elejen az autos utkozgetos kuldetesre pl. De felbosszantva a gonosz diktator embereit, barmikor osszehozhatunk egy split secondot benne, eloretelepitett bombakkal sokkal nagyobb csattanasokkal diszitve. Ok mast celoz meg mindket jatek csak az utobbit picit fenyezni akartam, a gyonyoru napszak / idojaras valtasaival egyutt, amibol csak tanulni lehetne masoknak.
  • grebber
    Xp-s particion megnéztem elég vad ott a game.Szegény 165-ös ezer éves nv driver van ott fent fasza vörös minden :D
  • Kongy
    Na, gameplay-em a miheztartás végett. :D kicsit béna vok, első próba. :D
  • Shep
    Hát nem hinném
  • DarkSector
    nekem exe hibát észlel leáll, és kiirja jobbra allul hogy a driver nem válazsol.
    lehet a nvidia 197.45 szar? :D
  • grebber
    Hát ha neked mozgásban is szép highon ezzel az ocsmány graffal akkor nem tudom te láttál-e már szép játékot valaha.
    High grafra a nem tom hány éves Carbon is köröket ver!
  • Shep
    Hát igen ezen a gépen tényleg nem lenne szabad szaggatnia :)
  • LackoMester
    srácok, nekem valamiért nagyon szaggat, pedig nem igen szabadna neki ezen a gépen
  • wesker24
    Lehet hogy gamepaddal könnyebb meg jobb is, de amig nincs gamepadom addig marad nekem a jól bevált WSAD bill ! :D
  • wesker24
    Ez a survival mode multiban valami eszméletlen jó !

Nagyon jól el lehet vele szórakozni. Amugy nálam is remekül megy a játék. Eddig csak 1 olyan játék volt ami kiakasztotta a gépet az pedig a Metro 2033 volt max beállitásokkal !
  • oregon1987
    Király a játék és megy az online része is! Haverral most toltunk egy élet halál harcot! :D
  • The Protector
    Tudod vannak itt olyan csicskák ha ha az 1000éves gépükön nem megy maxon akkor szar a játék.Nekem a 17colos monitoromra 4x es aa felett felesleges mert nincs különbség 1024-ben
  • zorrobomber
    neked megy simán xusb-vel? nekem 2 van és menüben felismeri őket de gaméban semmi...
  • Rowlend
    Ez a játék kormány gyilkos szóval inkább gamepad :D