842
A Pure készítőinek új játéka
  • Magnum PI
    Nem tudom mit kapcsol be a veryhihg de nekem a [email protected] + 5850 -en nagyon szaggat. Highon meg tökéletes. Igazából nekem csak az AA kéne, amit a veryhigh be is kapcsol viszont manuálisan nem tudtam ráerőltetni a high-ra az AA-t CC-ből :(
  • np
    Nekem is ez a baja 9800gtx-el. Nálam is az új driver van fenn.
  • DarkSector
    sima támadás is több ellenségre van, a piros attack csak arra kell, hogy nagyobb létesitményeket rombolhass össze, ez erősebb támadást szolgál...:D
  • Tatyla
    r shift az melyik parancs mert gamepaddal játszok?
  • csoli31
    Nem (kimerítő nagyon hosszú válasszal élve).
  • rumkola
    Ki lehet lőni valahogy a 30fps limitet?? 2010-ben azért ez röhej....
  • Máté94
    Várd meg míg piros nem lesz a sáv és Rshiftet nyomj.
  • Tatyla
    kéne kis segítség ,azokon a pályákon amikor már én is lőhetem a helikoptert mindig utolsó vagyok ,mi a titka hogy gyorsabban sebződjön a heli?
  • oregon1987
    Multi nektek se jó? valami marhaságot ír ki exhcanging player data!
  • cumfu
    Köszi! Egyszerű és mégis bonyolult játék ez :) De csak a gyengébbeknek :)
  • arty
    Esetleg mondd meg milyen felbontás kellene, beállitom magamnál és elküldöm a konfigfájlt :) (ami sajnos nem szöveges, nem szerkeszthető notepaddal)
  • wesker24
    A piros jel jelenti a tömeges pusztitást na ott lehet egyszerre töbszörös ellenfelet kinyirni. Ahhoz hogy legyen piros jeled maxra fel kell driftelned magad van ott lent egy állapotjelző na az amint maxon elkezd villogni hogy fullon van és amint lehetöség adodik rá megjelenik a piros jel és az adott billel lehet aktiválni !

Amikor nekem fullon volt egy lezuhanó repülögépe ment bele a többiekbe egyböl 1 lettem ! :D
  • cumfu
    Heló! Az miért van, hogy csak kéken villan ki a jel az autók felett? piros sosem volt még! 4. episodnál tartok! A piros jel miben különbözne? Milyen robbantást vagy mit tudnék csinálni vele?
  • Eftörsokk
    valaki nézte már a split screen módot? ha igen rájött hogy hogy kell gamepad-ra konfigolni? mert alapból mindkét player billentyűzettel van
  • Afe
    197.45-ös van fent amitől nincs frissebb 64bites win7-hez az nvidia.com-on. DirectX-et meg a játékról telepítettem, úgyhogy ezek rendben vannak.
  • DarkSector
    minek hamachi. ez a krekkelés után megy neten meg lanba privátmeccsnél is, nem kell hamachi.
    bemész csinálsz egy privátmeccset és meghivod a haverodat....:D
    mi is akarunk majd nyomni kellenének emberek...
  • attila2323
    Hy!
    Hamachival megy ez a game? Csinálok szerót ha igen.
  • arty
    uj driver, uj directx fent van?
  • Afe
    Az miért van, hogy ha átakarom állítani a felbontást vagy a vsync-et, akkor kilép egy fekete képpel a játék? Alapbeállítás viszont zavaró, mert aránytalanul lapos így a kocsi. (9800gt, win7 64)
  • arty
    a pécé másik rákfenéje :(
  • DarkSector
    jah nem is állitottam hogy mindenkinek fontos vagy lényeges, mindössze van akinek kikapcsolodást nyujt, és jobban elvan kicsit ien stilussal, mikor tombolnak az efpées multik, mert azok kicsit uncsik má...:D
  • Máté94
  • IIIsixIII
    Nah megjelentek az első csíterek... valami divodance nevű paraszt már a futam legelején átalakította a pályát. Miért kell trainert csinálni egy játékhoz? Aki annyira hülye, az meg haljon meg.
  • Prince23
    Ez jobb amúgy, Blurra kob 78%-ot adok :))
  • Máté94
    28.-ig ki kell vinnem mert akkor jön a Blur:D
  • Prince23
    Kritikai átlag is ennyi , amúgy, egyébként jah egyetértek, én 88%-ot adok rá.
  • Shep
    Egyébként összességében nem rossz játék és ha objektív próbálok maradni akkor szerintem olyan 80-85%-ot meg is érdemel.
  • Shep
    Na jó de az ilyen pontgyűjtés már 15 éve sem hozott lázba (kivéve a flippert, mert ott ugye az a lényeg), most meg már pláne nem.
  • Prince23
    Az nekem is kedvencem a detonator.
  • DarkSector
    jah ha egyedül nyomod akkor szar...de survivalban a pontok a fontossak.
  • DarkSector
    zsir...:D
    kellene csapatokat szerverzni...
    nicknevek kellenek.
  • Shep
    Ez? A játék legundorítóbb része szerintem. Nekem egyedül azok tetszettek amikor egyedül mész az idő ellen és robbantják rád a pályát, na azok jók, de a többi hamar unalomba fulladt. Ami még tetszett, hogy a pályát át lehet alakítani, de egy idő után már az sem volt érdekes. Ez a bajom az össze kocsis játékkal, hogy egy idő után már nem tud újat nyújtani nekem. Igaz nem is vagyok nagy autó mániás és a NFS széria darabjait (kivéve Carbon és U2) egy autós játékot sem vittem végig. Amit idén várok az az F1 2010.
  • Prince23
    Nekem ez a mód eléggé bejön :D

• Shep
    Na most láttam a játék legjobb pillanatát (végigszaladt az uninstall folyamatjelzője :))
  • rumkola
    AF már évek óta nem lassítja a VGA-t. Az AA viszont megfekteti mindet. :)
  • Maxtreme
    Igen, ez mondjuk igaz. a 128bites karikat sok esetben két vállra fekteti még a 8x is.
  • DarkSector
    egyetértek a kihivás az kell.
  • Gabisan
    Instant Replay gombra nem reagal nalam,nem tortenik semmi...
    Valakinel mukodik?
  • Prince23
    Detonator és Survival gameplay
  • cumfu
    Igen, csak mire átvittem a tutorialt arra mentem vagy 10 kört :). Na mindegy már minden megvan, kösz a segítséget.