Split/Second

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
nem is a grafikárol szol ez a játék.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

alma2
Ezzel nem azt szerettem volna mondani, valakinek nem lehet ez a heppje, hogy ezt vizslatja minden lehetseges helyen "reces"-e a kep, pl engem zavar nagyon, ha nem megy 24p-ben egy film es ugral, minden ami mozog, vagy egy jateknal nincs meg a szamnomra szukseges fps, es ezert vegletekig hajlando vagyok butitani a grafikat, de azert vannak pillanataim amikor annyira magaval ragad a film, vagy annyira keves a mozgas benne, hogy abszolut nem ezen lovaglok, hisz sok minden mas karpotol benne.

szerintem

alma2
Jut eszembe a sok "reces a kep" ember, gondolom hd filmeket sem nez otthon a nagy tvjen, bar jobbat nem tud jelenleg nagyon talalni, max mozi. Ezek is mind recesek, hisz ezen a felbontason operalnak. Biza a studiok a kedvukert meg nem mossak el a eles hatarok szeleit. A grain effekt tuti nehol szandekos sajnos.
Termeszetesen a szinboseg, meg egy-ket jeleneg miatt kevesbe szembeotlo jelenseg, de ugyan ugy jelen van. Meg analog tv-n is igen szembeotlo jelenseg. De mikor a lilaakac kozukben a feher kerites elott elszalad felmeztelenul valamelyik kedvenc szinesznojuk, akkor is azt vizslatjak, bazz reces a kerites ahol 45 fokban le van fureszelve a tobbi gondolom lenyegtelen.
Remelem eleg eros, sarkalatos a pelda.

szerintem

alma2
Mondjuk nem latom leirva milyen reszletezettseggel futatta, feltetelezem very high-on, ahol mar tobben is leirtak, valami nem okes a jatekkal/driverekkel...
De a jatek ettol fuggetlenul jol van optimalizalva, hiszen a legkisebb megakadast sem tapasztaltam. Feltetelezem low-ban meg egy kozepes laptopon is vigan szaladgal.

Hogy az eletbol egy szegyenteljes ellenpeldat is mondjak, ott a gta4.
na arra igaz amit irkaltok.
---
az hogy par legyszemunek mondjuk 1920-ban is "reces" a kep, ket meterrol, csak sajnalni tudom oket, /reszben irigykedem milyen szemuk lehet, gondolom kilometerrol kiszurjak, ha egy lanynak leszalad a harasnyajan egy szem/, de ettol fuggetlenul egyutterezni nem tudok veluk :)

szerintem

akkor olvasd el a #181 és a #169 HSZ-t... szia

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Shep
Nem érted, hogy High-ban recés a kép és a Carbon is szebb nála?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

alma2
mondjuk 10 sorral lentebb irtam , teljesen jol megy a jatek egy kozepes gepen is "HIGH" grafikan akar 1920-ban.
Vagyis igen tokeletesen van optimalizalva.

szerintem

3640 x 2048 :P

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Shep
Egyébként eljutottam az 5. sorozatig és vannak jó pillanatai a játéknak :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát milyen felbontásban játszod?

Mert marha jól van optimalizálva a game... Szégyen ami manapság megy

LackoMester
de nagyon vicces gyerek vagy :D
a gép amin szaggat : Ci7 930, HD58703

élet a legjobb méreg

Kongy
ja, hát alapból nem nehéz vezetni. :D

na, itt egy jó kis achi:

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

alma2
valamiert ez a jatek sorozat jutott eszembe a regmultbol jatek kozben, kb a szint es a tartalmat nezve :)
http://en.wikipedia.org/wiki/Horace_series
ez a resze meg kb tokugyanaz, csak mai grafikaval, ellenkezo iranyba haladva :)
skiing
Szerintem is multiban van némi potencial a jatekban egy konnyed okorkodesre alkalmas.

szerintem

wesker24
Ahhoz képest hogy elsõ próbálkozás nem is vezetsz olyan rosszul ! <#eljen> Persze azért ne magadat törd össze ! <#vigyor>

Habár nálam is volt olyan hogy saját magam törtem össze egyik robbanás alkalmával :D
zorrobomber
beállítottam õket a controls-ban, igen, és így nem mennek, csak a bill-re reagál

alma2
off:
Teljesen meglepo a legtobb ertelmi fogyatekos elpartolt az sg ezen oldalairol es kulonbozo "kozossegi oldalakon" ontjak magukbol a hulyeseget, ami tobb mint faraszto meg csak eltekerni is az eger gorgojevel, nem tudom hova tart ez a vilag, de nagyon rossz iranyba az ifjusag valami borszaszti hulye es tudatlan. Bar ugye az osoktol oroklodhet igy nem art magunkba nezni :)
---
A jatekrol roviden ami szamomra fontos, nem csak xinputos gamepadot tamogat alapbol, tehat radughatja barki barmijet. Valakinek mar az is nehezseget okozott, hogy a controls menuben rajojjon, hogyan kell konfiguralni a gamepadot. Egyszeru nem a "keyboard" resznel kell probalkozni, mert jobbra tekerve a menut szepen felsorolja a gepre dugott vezerleoket, megha nem is nevezi a nevukon oket. Termszetesen gazt lehet analog is adagolni, legalabbis 3 allapotot biztos megkulonboztet a gep, de teljesen szuksegtelen "feature" egy ilyen jateknal.
Ami viszont gyalazat, hogy a menuben beallitott kontrollerrel sem lehet maszkalni, ilyet utoljara a pop-ban lattam 2002-es jatek. Ezert aki kanapebol akar szorakozni, nem art egy wireless bilenntyu melle, amin legalabb 5 gomb van. nyilak + enter :). Gondolom ezt javitjak majd.
A tobbit mar osszefoglaltak, boven jo a high beallitas egy keteves gepen /4850/ , gond es akadas nelkul fut. Bar nalan vsync off eseten se hajlando a fixre belott 30 fps fole menni, de ez biztos xbox-os hozomany, hogy valami grafikat is lassunk azon az oskovuleten igy limitaltak itt meg bentmaradt a kodban :). Very high nem megy, 1-2 het mulva ugyis kiderul ki a hiba okaert a felelos, ati vagy a jatek, aztan vagy javitjak vagy nem. De addig ugyis mindenki megunja, szoval lenyegtelen :)
Cserebe kilonyi blur, igy nem tunik kevesnek megsem az fps. Az AA nalam vilag eletemben mindig ki volt kapcsolva itt sincs maskepp. Ez a rece igen erdekes jelenseg fura modon erre is fokepp erzekeny a fiatalsag szeme. Biztos a suliban hallottak errol :)
A jatek annyira egyszeru, egy alt+tab utan szetesett totalisan a kep, igy mondhatni kikapcsolt monitorral nyertem meg az utolso kort, ami mindent elmond a jatekban mekkora a kihivas, illetve mire is tettek a hangsulyt.
off-
Fura mert itt kapunk egy fix palyas ovis jatekot, amit a sokak altal lehuzott just cause 2, szerintem alapbol hozza, ahol ez nem is volt szempont. ha csak visszagondolunk az elejen az autos utkozgetos kuldetesre pl. De felbosszantva a gonosz diktator embereit, barmikor osszehozhatunk egy split secondot benne, eloretelepitett bombakkal sokkal nagyobb csattanasokkal diszitve. Ok mast celoz meg mindket jatek csak az utobbit picit fenyezni akartam, a gyonyoru napszak / idojaras valtasaival egyutt, amibol csak tanulni lehetne masoknak.

szerintem

grebber
Xp-s particion megnéztem elég vad ott a game.Szegény 165-ös ezer éves nv driver van ott fent fasza vörös minden :D

Next PC upgrade: 2022

Kongy
Na, gameplay-em a miheztartás végett. :D kicsit béna vok, elsõ próba. :D

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Shep
Hát nem hinném

DarkSector
nekem exe hibát észlel leáll, és kiirja jobbra allul hogy a driver nem válazsol.
lehet a nvidia 197.45 szar? :D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Hát ha neked mozgásban is szép highon ezzel az ocsmány graffal akkor nem tudom te láttál-e már szép játékot valaha.
High grafra a nem tom hány éves Carbon is köröket ver!

Shep
Hát igen ezen a gépen tényleg nem lenne szabad szaggatnia :)

LackoMester
srácok, nekem valamiért nagyon szaggat, pedig nem igen szabadna neki ezen a gépen

élet a legjobb méreg

wesker24
Lehet hogy gamepaddal könnyebb meg jobb is, de amig nincs gamepadom addig marad nekem a jól bevált WSAD bill ! :D
wesker24
Ez a survival mode multiban valami eszméletlen jó !

Nagyon jól el lehet vele szórakozni. Amugy nálam is remekül megy a játék. Eddig csak 1 olyan játék volt ami kiakasztotta a gépet az pedig a Metro 2033 volt max beállitásokkal !
Király a játék és megy az online része is! Haverral most toltunk egy élet halál harcot! :D

The Protector
Tudod vannak itt olyan csicskák ha ha az 1000éves gépükön nem megy maxon akkor szar a játék.Nekem a 17colos monitoromra 4x es aa felett felesleges mert nincs különbség 1024-ben

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

zorrobomber
neked megy simán xusb-vel? nekem 2 van és menüben felismeri õket de gaméban semmi...

Rowlend
Ez a játék kormány gyilkos szóval inkább gamepad :D

GET OVER HERE!

Shep
Állóképeknél zavaró, egyébként én sem értem ezt a nagy AA mizériát egy ilyen játéknál.

arty
majdnem jogos :) azért a kocsik recések és mivel használható belsõnézet/motorház nincs, elég sokat "látod" ...

Forza.

MerlinW
Tõled is megkérdezem, minek az AA, mikor a játék 99%-ban 1000-el száguldasz és elhomályosít a blur mindent?:)

[merlinw.org]

arty
jah, nem birtam ki, megnéztem a pécé "demót" is - se kormány, se rendes x360 gamepad támogatás nincs (utóbbival azért persze teljesen játszható). a kép élesebb mint boxon, így már eszméletlen szép - de konzolon is szuper volt.

a gépigény viszont cserébe elég durva: phenom2 x3/4870 1g/4g ram: 1360x768, veryhigh, vsync on = fix30fps - ha a felbontáson emelnék (szerencsére a hdready "monitorom" miatt nem kell), már nem bírná a gép, high-on viszont nincs AA és randább, mint boxon. AA-t ráerõltetni catalystból sem lehet.

(kár érte, a pc változat volt az utolsó reményem)

Forza.

arty
nem lehet fullgázzal kanyart bevenni, szal ezt benézted

driftelni kell, mint az outrunokban (kicsit nehezebb) - de akkor is lassulunk, leelõznek, kényszer, h rombolással elintézd, aki megelõzött

Forza.

wesker24
Nagyon jó video Good Job ! <#eljen>

Látom vérbeli autóversenyzõ vagy ! xD

Azt a 2 crash-t leszámitva persze ki ne ütközne ! :D
wesker24
Ez csak a Race mod amikor rájuk robbantasz hogy elörébb juss !

De ott van még a Survival Mode is meg az Elimination mode is aztán lehet több is van de az meg Locked -on van !

Az elimination mode-ot kipróbáltam egész jó !

Megy vissza folyamatosan egy számláló amint eléri a 0-át az utolsó helyen lévõ játékos felrobban és igy tovább egészen addig mig csak 1 játékos marad !
MerlinW
Mint írtam offline nem nagy szám, de online mulatságos a 3(vagy több - még csak hármat láttam) játékmód. 8-an kergetõztök és bántjátok egymást. Van szép részletes statisztika, világranglista, sok-sok járgány, stb.

[merlinw.org]

dave9004
nekem így is tetszik, bár én ps3-on fogok játszani vele
hát ez aztán nagyon izgalmas... furikázol körbe-körbe és néha rájuk robbantasz egyet :)

rosszul fejeztem ki magam (Flatout2 favorit játék, szvsz legjobb az autós árkádok közül).

a játékmenet néz ki szörnyûnek... :) megnézek egy képet és látom hogy agyatlan fullgázzal kanyart bevevõs unalmas game.

MerlinW
720p-ben tessék nézni.

http://www.youtube.com/v/IU2hotkdGTQ&fs=1" width="640" height="505

[merlinw.org]

Kongy
Na, ilyen autós játék kell nekem! Jön sorra a NFS SHIFT meg a DiRT 2, de nekem ez jobban bejön. Itt végre nem kell izgulni ha leelõznek. :D Élvezetes, pofás, és reccenés mentesen fut ( Core 2 Q9400, HD 5770, 4 GB RAM) Szóval nekem tetszik, le fog kötni még pár óráig. :)

MerlinW
Flatout 2 is szörnyen néz ki? Komolyan nem vagytok komplettek.
Bár rólatok azt is el tudom képzelni, hogy gyerekként nem néztetek rajzfilmeket, mert szar volt a grafikájuk...

[merlinw.org]

ez a játék még képen is szörnyen néz ki... lerí róla hogy ilyen Flatout2 és NFS keverék kb...

MerlinW
A saját gépemen 1680-ban nem tûntek fel a "recék". Persze, ha te száguldozás közben a 200%-os blur mellett látsz egy recét is az nem az én problémám:) Ha grafikabuzi vagy, játssz krájzisszal.

[merlinw.org]

grebber
Min nézted már nem azért? Highon olyan recés hogy rendesen vág meg csúnya is a kép! Very highon tûéles a kép de akad mint a moslék.

MerlinW
Nincs Live és minden további nélkül enged online játszani. Maga a játék fos, viszont multiban el lehet vele ökörködni. Amolyan kárörvendõs játék, kire tudod rábontani a várost:) Egy hétvégés ökörködésnek jó.

A port sz@r lett, High-on Vsynch nélkül teljesen jól fut. Very High és Vsynch hanyattvágja a játékot. Nem a gépigénye nagy, rosszul van megírva. High/Very High között sok különbséget nem láttam.

[merlinw.org]

wesker24
Nem rossz játék lehet benne rombolni rendesen !

Ime néhány kép

arty
a 30-60 között ingadozó fps még gázabb. mert fix60fps-t ez a játék szvsz a mai pc-k 0.1%-n tudhat (2 x ATI5970 :D )

Forza.