842
A Pure készítőinek új játéka
-
#362 rákonfigolod menüben szépen faszán mindkét chillstream-et és nem megy split screen-ben. ilyen van nekem is, igen. -
#361 ez a kontroller kérdés teljesen követhetetlen most már, szinte minden variációt láttam már fórumokban:
nem xbox kompatibilis gamepad(pl rumblepad-ek, manta, akármi):
- megy, a menüben is
- nem megy csak a gémben
- nem megy sehogyan
- xpadder-el megy
xbox, chillstream:
- megy a menüben is
- csak 1 db megy, 2 nem, a menüben nem megy -
cumfu #360 De akinek írtam az 1. Hsz-em annak nem ment meg nekem sem :( De lehet hogy csak figyelmetlen voltam, de a kis progival egyből ment. Na mindegy :) -
csoli31 #359 Hogy ha visszaolvasnál láthatnád, hogy nekem is Logitec Rumblepad 2-őm van, és a menüt is tudom kezelni vele gond nélkül (mindenféle plusz alkalmazás nélkül). -
cumfu #358 Igazándiból szerintem meg kell! Ha már egyszer gamepaddal játszok ne kelljen billentyűzetet használnom. A chillstream-hoz lehet nem kell de a rumblepad 2-höz muszáj! -
#357 csak épp ehez a játékhoz nem kell az emu, csak plusz hibalehetőség -
cumfu #356 Heló! Van rá egy egyszerű megoldás, hogy menjen a gamepad Xbox360-as gamepadként. Xinputemu 3.0, és a menüt is tudod irányítani. Grid-ben, Dirt 2-ben még a gombokat is át változtatta a játékban. Lehet hogy már ismeritek a programot, de hátha valakinek segítettem. Ha nem megy a használata akkor írjatok.
Xinputemu3.0
Rumblepad 2-vel tesztelve -
#355 Én is végigtoltam és teljesen egyetértünk.
A csalás amolyan szükséges rossz: hogyan máshogy lehetne biztosítani a folyamatos, pörgő akciot? -
#354 megpróbálok sokféle beállításhoz konfigfájlt készíteni (este) :) -
Neoncsoves #353 majd holnap megnézem bár mostmár mindegy mert az uccsó epizódnál tartok -
RYO21 #352 Nah én is teszek fel valami szépet:
-
#351 ha az opcióban a controllernél a joypadra mész akkor se tudod rá konfigolni? -
#350 Ez a kép tök jól sikerült :)
-
Neoncsoves #349 nekem baszik felismerni a Logitech Chillstreamemet, de nem igazán érdekel mert billentyűzettel is játszható. Nem rossz játék, tehát ha van időd és unatkozol jó móka, de hosszabb időn át már unalmas. -
#348 nekem a sima Saitek occsó gampaddel is megy igaz be kell konfigurálni mert alapból nincs de a joypad opciónál szépen ki kell osztani melyik gomb mi legyen. -
RYO21 #347 Az első.
Nekem meg épp ez a bajom. Ha valamit beállítanom kell akkor mindig le kell tennia gamepadot és nyúlni a billentyűhez. Ez akkor kezd idegesítő lenni amikor minden 30 másodpercben restartolnom kell.
-
#346 gondolomnem x360 controllerhez kell neki, hanem másfajta gmaepadhoz :)
De lehet az x360 controllerből akar x360 controllert emulálni -
Neoncsoves #345 Na akkor megnyugodtam. Nekem Logitech Chillstreamem van és általában X360 kontrollernek ismerik fel a játékok. Remélem működni fog mert csak kipróbálom a játékot :D -
#344 X360-hoz minek emulátor? Én rákötöttem a gépre, xp kiírta, hogy új hardver, mondtam neki, hogy keressen hozzá drivert, letöltötte, és működik mindennel. -
csoli31 #343 Nekem alapból működik (Logitec Rumblepad 2).
Nekem még az se tetszik, hogy sínen autóznak az ellenfelek, és ha ép az útjában vagyok akkor addig lökdös amíg félre nem lök, és el nem tud száguldani mellettem. Ugyan ez volt a NfS. SHIFT-ben is. -
#342 x360 controlerrel tökéletesen megy, bár a gombokat nem írja ki (billentyűket írogat csak sajna)
Szvsz gamepad-el sokkal irányíthatóbb a játék. Először klaviatúrával kezdtem, aztán kipróbáltam az előbbivel is.. Félre is raktam a billt.. :) -
Neoncsoves #341 most azt mondjátok hogy ezzel a fos konzolporttal nem működnek a gamepadok alapból? :DDDDDD -
RYO21 #340 Próbálta már valaki beüzemelni az X360 controller emulatort?
Állítólag megy vele. Nekem addig sikerült, hogy felismeri a gamepadomat, mint sima gamepad.( Keyborad0 Keyboard1 és Joypad0 ) De így a menü nem használható. -
#339 Mikor lesz Sg-s durvulás?:D
Még nem próbáltam és legalább akkor már veletek próbáljam ki, mint sem cheaterekkel:D -
#338 jah és még egyet a jó tulajdonságoknál.
a multi része a játéknak az az igazi erőssége a játéknak...:P -
#337 géped,OS, driverek ? -
szukjozsef #336 Segitsetek legyszi!!!Az exe. hibara valami megoldast nem tudtok? a jatek directx-e van fennt es megse megy! -
#335 egyetértek.
2 dolgot kiemelnék ebből:
Nem fullad unalomba (legalábbis én nem untam egy percig sem)
és
Piszkosul csal a gép (remek mikor már az adott kör elején lehagyja a mezei terepjáró a legdurvább sportkocsim. Meg oylan is elõfordul nem egyszer hogy a célegyenes elõtt kb 4m-el, húz el elõtted 3-4 autó :/) -
#334 Kivégezve. Rövid magánvélemény:
Ami tetszett:
- Korrekt grafika
- Remek izgalmas arcade játékélmény
- A játékhoz passzoló zenék
- Elfogadható optimizáció de *
- Nem fullad unalomba (legalábbis én nem untam egy percig sem)
- Látványos filmszerû bejátszások.
Ami nem:
- Kevés autó és pálya
- Piszkosul csal a gép (remek mikor már az adott kör elején lehagyja a mezei terepjáró a legdurvább sportkocsim. Meg oylan is elõfordul nem egyszer hogy a célegyenes elõtt kb 4m-el, húz el elõtted 3-4 autó :/)
- * De a very highot, nem kell erõltetni, mert ott valami nagyon elszúrtak.. Pedig elvileg mást nem csinál mint hogy AA-t kapcsol.
- Miért csak 2 kameranézet van?
- Nincs rendes törésmodell.
- A menü nagyon átgondolatlan
- Replay hiánya
- Azért egy kilométerórát tehettek volna be. :)
- Lehetett volna hosszabb is, ráadásul a játék végét inkább nem kommentálnám...
Összességében azt mondom nagyon kellemest csalódtam a játékban. Bár az esõ 1-2 pálya nem tetszett, de ahogy halad előre az ember folyamatosan jobb és jobb lesz.
Végre egy oylan autós játék ahol nem csak az a cél hogy unalmasan menjünk körbe és körbe. (tény hogy ez más célközönséget is céloz meg mint mondjuk a dirt, vagy az nfs shift, de ez így van jól)
Tetszett, bár ebbõl a témából sokkal többet ki lehetett volna hozni. Részemrõl megérdemli a 7.5/10-et így is. -
#333 Ugyanmár simán lehet benne Lanozni meg Online multizni warez verzióval is ! -
#332 igen ha megveszed -
szapor #331 hali, lehet ebben a játékban lanozni? haberommal 2en vagy akár többen? -
#330 nekem a nem új gépemen ha TV-n játszok 1920x1080-ban high-on vígan fut.
10. epizód jön eddig mindenhol első kivéve egy-két pályabomló feladatot... -
Lorant999 #329 ha arra akarsz kijukadni h melyik a legnagyobb felbontás akkor az
1920x 1080 de sztem úgy akadni fog
igen,azt írták h very high-on kifagy
de 1280x1024 ben egy radeon 4850-en megy(512 megás) -
#328 Bocs, azt elfelejtettem, hogy vsync egyikhez sem kell:) -
#327 Tudom, hogy pofátlanság, de lehetne egyből mindjárt 3 félét kérni, mert szeretném megnézni, hogy melyik jobb afegame@freemail-re
1280x720
1600x900
1920x1080
Előre is köszönöm!
-
#326 Ma kezdtem a játékot.
- Próbálnánk fiammal osztott képernyővel a játékot de csak a bill-en van mindkét irányítás !!
A kormányomat controlsban a gombok választásánál be tudom lőni , de semmi nem mutatja hogy lehet azt használni esetleg.És nem is indul el egyik oldali kocsi sem.
Ötlet?
-
#325 külön sehol -
torok6 #324 Sziasztok! Hol lehet beállítani a játékba a elsimitást meg a af-ot? -
#323 jah very high az baszott bugos nálam kifagy a játék rá.