Split/Second
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bölcs döntés volt, egészen más világ. A Logitech Dual Shock-omat be is dobozoltam.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Forza.
Xpadder 5.3
<#integet2>#integet2>
szerintem
hogy emellett a pécé változat skálázhatatlan/fix30fps - ennak egyedül ahoz van köze, hogy minimál befektetést eszközöltek azon a platformon, ahonnan a bevételek is minimálisak lesznek. ennyire egyszerû sajnos.
Forza.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
"My Logitech Chillstream isn't even detected. I've got to play on keyboard now..."
"It won't even read any inputs from mine it will detect it but buttons won't work ingame do you guys have wireless?"
szerintem
A konfig fileja meg nem olvashato/szerkezheto egykonnyen.
szerintem
a filmzaj pedig filmes eszköz és izlés kérdése, hogy valaki szereti-e vagy sem. az is mind1, hogy én éppen csak megszokásból szeretem-e, ha egyszer szeretem
Forza.
Fotokon meg a "keves a cuccom sajna ehhez a fenyerohoz" gepek eredmenye.
Kivetelek vannak ahol dob az osszkepen, pl kis katona rohangal a fejere rogzitett kameraval a sotetben, szinte a kezdetek ota ezek a felvetelek direkt zajosak, igy nottunk fel, hozzaszokott a szemunk, ma is elvarja az ember a hasonlo jelenetekben, de 90 %-ban, hanyadek tole minden.
Persze kinek mi tetszik, van akinek a sulc gizi is bejon 😊
szerintem
Eljenek a vakok 😊
szerintem
arty:
Termesztesen a fixre belott 30 fps az egyenlo a te fogalmazasodban emlitett fps limittel...
szerintem
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
én egy 32", 1360x768-as lcdtv-t használok monitornak - azaz itt ülök elõtte. remélem elhiszed, hogy az aliasing/rece ezen elégzavaró (lenne, de ekkora felbontáson nem probléma a very high még a 4870nek sem) 😊
Forza.
"nem tudom hova tart ez a vilag, de nagyon rossz iranyba az ifjusag valami borszaszti hulye es tudatlan. "
erre:
"nalan vsync off eseten se hajlando a fixre belott 30 fps fole menni, de ez biztos xbox-os hozomany, hogy valami grafikat is lassunk azon az oskovuleten igy limitaltak itt meg bentmaradt a kodban 😊"
lám-lám, nem csak az ifjuság szellemi kapacitásával van gond! hallottál-e már az fps-limitrõl? tudod-e miért jó? szívesen elmagyarázom 😉
"igy mondhatni kikapcsolt monitorral nyertem meg az utolso kort, ami mindent elmond a jatekban mekkora a kihivas, illetve mire is tettek a hangsulyt."
én meg kitámasztottam a gázpedált a kormányon és amig megnéztem egy filmet, a játékban végigment a karrier - természetesen nyertem. na, ezt übereld! (a monitor persze ki volt kapcsolva, minek menjen?)
"Jut eszembe a sok "reces a kep" ember, gondolom hd filmeket sem nez otthon a nagy tvjen, bar jobbat nem tud jelenleg nagyon talalni, max mozi. Ezek is mind recesek, "
filmekben nincs* aliasing, a filmzaj pedig JÓ
* az jelenetek 99.999999% százalékában
Forza.
Forza.
Na meg a multi része tényleg nagyon jó alig lehet abbahagyni ! 😄
Valamikor majd összekéne hozni egy SG roncsderby csapatot ! xD
Mondjuk 1024ben lehet jó xD
Amúgy a highon is van AA, csak kevesebb. Vagy 2x vagy 4x nemtom. De a very highon tuti 8x-ost pakol rá.
de ami a legidegesítõbb h elite versenyen csak az a kibaszott Raptor tud vagy elsõ vagy 2. lenni, akkor is ha rábontom a fél várost a gyerekre a sorrend nem változik, vagy õ nyer vagy ha én akkor õ a 2. ezt kicsit realistikusabban is megoldhatták volna...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Be is szarnak, ezért olyan a Very High amilyen😊 Egyébként megnéztem 5770-el és 5850-el, ott már normális úgy is. Very High = 4xFSAA (vagy 8x fene tudja)
[merlinw.org]
Adtam neki egy komolyabb esélyt, meg is lett az eredménye, a multit egyszerûen nem lehet abbahagyni, nagyon jó😊
El kel fogadni, hogy ez egy szórakoztató árkád játék, annak viszont tökéletes. Nem kell benne keresni a megváltót, semmi extra, kis adrenalin pumpa.
Akik pedig az AA-ra verik, illetve "amiben nincs AA az szar", azok... de úgyis tudjátok mire gondolok😊
Szóval semmivel sem rosszabb játék ez, mint a Flatout, vagy a Trackmania. Munka után leül, agyat mos 1-2 órán át, megd***ja az asszonyt és lefekszik aludni.
[merlinw.org]
itt ekkora sebesség mellett benyomnánk AA-t, beszarnának a pc-k.
jo ez, én nem látok recét, csak ha közel ülök, netre meg nem hiányzik.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
most mi a baj a játékkal?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi