Split/Second

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
zsir...😄 <#worship>
kellene csapatokat szerverzni...
nicknevek kellenek.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Ez? A játék legundorítóbb része szerintem. Nekem egyedül azok tetszettek amikor egyedül mész az idõ ellen és robbantják rád a pályát, na azok jók, de a többi hamar unalomba fulladt. Ami még tetszett, hogy a pályát át lehet alakítani, de egy idõ után már az sem volt érdekes. Ez a bajom az össze kocsis játékkal, hogy egy idõ után már nem tud újat nyújtani nekem. Igaz nem is vagyok nagy autó mániás és a NFS széria darabjait (kivéve Carbon és U2) egy autós játékot sem vittem végig. Amit idén várok az az F1 2010.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Nekem ez a mód eléggé bejön 😄

Shep
Na most láttam a játék legjobb pillanatát (végigszaladt az uninstall folyamatjelzõje 😊)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

AF már évek óta nem lassítja a VGA-t. Az AA viszont megfekteti mindet. 😊

fotográfik kolomp edisön :D

Maxtreme
Igen, ez mondjuk igaz. a 128bites karikat sok esetben két vállra fekteti még a 8x is.

DarkSector
egyetértek a kihivás az kell.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Gabisan
Instant Replay gombra nem reagal nalam,nem tortenik semmi...
Valakinel mukodik?

Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H

Prince23
Igen, csak mire átvittem a tutorialt arra mentem vagy 10 kört 😊. Na mindegy már minden megvan, kösz a segítséget.

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Shep
Hát azért lehetett volna valami egyensúlyt találni, mert ez így gáz.

Prince: Azt én már nem fogom megvárni 7 fejezetnél tartok, de azt hiszem itt a vége kb. a 4-5-ig élvezhetõ volt onnantól kezdve viszont már nem szórakoztat igazán akkor meg nincs értelme.

Valóban egy röhej a játék nehézsége <#vigyor>Eddig azért mindegyiket kiszenvedtem 1. helyre kivétel egy idõmérõt na az kész volt a végén már számoltam hányszor kezdtem újra 15-ször és úgy se nyertem de persze elõtte is mentem kb 30-szor tehát 45-ször kezdtem újra az egészet eredmény telenül a legjobb idõnél is 1s hiányzott teljesen kikészített <#nyes><#nyes>

Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64

Menny online versenyt marha jó pláne ha haverjaiddal nyomod! 😄

MR ME
kurva izgalmas amikor elmegy az elején és az istennek se tudod utolérni 😄
meg amikor az elite versenyeken dettó ugyanaz a sorrend gyakorlatilag a végén akármit csinálsz, csak te sorolhatod be magad vmelyik helyre

de végeredményben akinek tetszik annak tetszik, akinek nem annak nem, én asszem h a 6. epizódnál be is fejezem a dolgot

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

The Protector
Mert hogyha te a hiperszupersportkocsiddal mindenkit egybõl leelõzöl akkor nem tudnál power upokat nyomni és ebben van a játék lelke.Így értelmét veszítené a játék.Ezért csal a gép és ezért lesz izgalmas a verseny.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Prince23
Óóóóó Shep... várd ki a döntõt.... ott mi lesz...

Shep
Hát ez a játék valami hihetetlen, ettõl jobban csak a Heroes of M 'n M 2-ben csalt jobban a gép. Gyakorlatilag tök mindegy melyik kocsival megyek a gép mindig gyorsabb, minden kanyart tökéletesen vesz be és a legszarabb dömperrel is legyorsulja az én elvileg villámgyors sportkocsimat. Nem értem miért nem lehet az autós játékokban valami normális és némileg realisztikus ellenfeleket belõni?

samsung123
260-on nem is😊 de kisebb karikon még az is..na majd az 1.1 patch

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Maxtreme
16xaf az szinte semmit nem lassít (nálam pl a driver alapból annyin van) de a 8xaa..na az már igen 😊

DarkSector
nah leteszteltük összejöttünk haverral meccselni és néztem ez ráadásul DIRECTPLAY-es játék, vagyis ha valaki nem tudja mirõl beszélek ez azt jelenti hogy nem kell telepiteni, fogod a játék mappáját, és hordozhatod...

DarkSector
jah de az azért mert valamit nem támogat a kárytyám nem azért mert a szoftver szar, akkor sehogyse indulna, meg ez warez, itt bármi lehet.

samsung123
minél többet nyomom nekem is annál jobban bejön...lehet át kellet szokni a szimekrõl erre a stilusra és kircsi game..majd ossztott képernyõbe spannal fogja még adni😊
A grafika meg tényel jó, jol is fut és a legfontossabb hogy robbanáskor se esik a frame, az gond hogy kb 8x élsimitást pakol meg 16 anizotrópot kb és azzal minden gépet be tud lassítani, ezt javítják(skálázhatóbb szûrések) meg a gampad támogatást egy rendkivül szórakoztató gama lesz.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Sajnos

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Prince23
de nem fogják. fõleg a sony...

Lassan kiadhatják a Gran Turismo-t is PC-re.A Grafika lassan ott van.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Shep
Nekem meg pont az ellentettje igaz minél beljebb haladok benne annál kevésbé tetszik.

Maxtreme
Osztom a véleményt. Én is tegnap elõtt este fáradtan estem neki, úgy nem tetszett (írtam is...de nilván így semmi nem tetszik az embernek 😄)
Aztán 4-5 event után rá kellett döbbenjek hogy biza jó ez. Pontosan azt nyújtja mint amire tervezték. Egy pörgõs, arcade, látványos agymenés. De ezeknek a kritériumoknak tökéletesen eleget tesz.
Hiába több a munka pl a burnoutba (paradise.. csak ez volt pc-re, tehát ezzel játszottam) ez szerintem élvezhetõbb.

Tatyla
nekem az elsõ perctõl tetszik szerintem baromi hangulatos és szépen fut az éppen már újnak nem mondható konfigomon...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Prince23
Emberek! Aki egy órát jáccik a splittel, jóhogy leszarozza. Én is így voltam vele, eleinte. Többet érdemel a játék. Játszatok vele több mint 4 órát, és megszeretitek. Ennyi a gondja a gémnek, hogy hamar, már a legelején leszarozzátok, holott picivel jobb mint a Blur. Ha már havi riválisok lettek, azért hasonlítottam hozzá😄

MR ME
hát most bfbc2 megy fullon ahol a fél pálya lebontható + 32 ember van egy pályán... persze külön kategória, fölösleges ezen vitatkozni, ez ilyen és kész

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

arty
"2. fasznak kell sirni mindig mindenért. (ne vegyétek sértésnek)
- ati kártyák?
mi a faszt vártok szarok a vga driverek, utlag szokták foltozni
érdekes nekem nvidia-n megy tökéletessen és nem akad, mert fraps-al is vettem fel ....."

érdekes, nekem meg ATI-n jól megy. másnak meg nvidián nem.

éééérdekes.

Forza.

arty
"Technológiailag nincs benne semmi olyan ami indokolná a fennálló gondokat"

netán, h a fél pálya lebontható? jah, áh nem, hiszen a többi játék is ilyen és azok milyen jól mennek. a többi ilyen. éééérted 😉

Forza.

Shep
Nem tudsz angolul ok, de szerintem addig nem is enged tovább az oktató módban ha nem csinálod amit mond, vagyis csak össze kellett volna kapcsolni a dolgokat 😊

Oké köszi! Én is így gondoltam igaz csak 2 pályát nyomtam le + a tutorialt. Valahogy olyannak tûnt mintha nem reagálna semmire, pedig volt töltésem. Ja és bocs hogy nem ülök itt és követem percrõl percre az eseményeket. Köszönöm hogy segítettetek! Angolul meg nem tudok, csak 1-2 szót. Igaz akkor is megérthettem volna. Na mindegy. Kösz még egyszer!

Shep
Tutorialban elmondott mindent. Szerintem nem igényel még érettségit sem a közölt információ feldolgozása.

Piros villog Shiftet nyomsz, kék-nél meg CTRL-t marha bonyolult ám.

MR ME
amikor kék a jel akkor jobb ctrl (én egybõl baloldali állítottam mindent am)
amikor piros akkor meg jobb shift

am meg pont ezen megy a vita, mert highon megy mindenkinek szépen, very highot meg alig bírja 1-2 ember gépe...

Nem tudom mi a bajotok! Nekem a megy 1280-ban High-on, fix 30fps-el! Így is szép! Csak tudnám mi a játék lényege, mit mikor kell nyomni 😞 Valaki leírhatná! Elõre is köszi!

MR ME
nem az elöbb mondtad h fekete kép fogad és kibasz? akkor mi is van most? nvidia vagy ati? 😄 am senki nem beszélt itt videókártyáról sztem, mivel ez nem attól függ, a játék is havokos nem pisixes...egyszerûen csak elkúrták a kódot, láttunk már ilyet

Shep
Amúgy hány pálya van benne, tehát nem fejezet, meg epizód, meg nem tudom, mi hanem pálya amin menni lehet?

DarkSector
jah védi a rákom.
de:
1. minden játék, szar pc-n HALOVÁNY köze nincs a port szóhoz, az nem a port hibája, ezt már leirtam nem 1x, ha én megcsinálok egy vázát agyagból akkor nem a váza szar, meg az amirõl utánoztam hanem én vagyok kibaszott béna és lusta, nem mindegy.
2. fasznak kell sirni mindig mindenért. (ne vegyétek sértésnek)
- ati kártyák?
mi a faszt vártok szarok a vga driverek, utlag szokták foltozni
érdekes nekem nvidia-n megy tökéletessen és nem akad, mert fraps-al is vettem fel .....

ennyi.....nah mindegy részemrõl befejezve. ez amugy annyira értelmetlen, mint ha kiállna valaki hogy a NFS Shift autok szebbek mint gta4-ben, jah télleg csak mennyire komplexebb a gta és mennyire csõjáték a shift?

MR ME
az se rossz 😄

DarkSector
very high lehet, nekem eleve fekete kép fogad, és egy idõ után kibasz, ha nem veszem vissza high-ra. 😄

grebber
Technológiailag nincs benne semmi olyan ami indokolná a fennálló gondokat.
Nem kell védeni szartak ezek a pc-s verzióra.Ocsmány port a GTA 4 után szabadon.Szerencsére ingyen van!

Next PC upgrade: 2022

MR ME
ez igaz, ettõl függetlenûl a very highon vmi nem frankó mert ilyen i7en se megy rendesen ügyebár

DarkSector
valszeg köze lehet ahhoz, hogy itt interaktivabb a környezet
de ezt szerintem le lehetne zárni ezt a témát.
dirt 2-ben van egy kocsi, meg egy snassz pálya ennyi.

itt meg asszem észre vetted hogy nem csak autok vannak, hanem sok effekt, meg ugye a környezet amit reagál, ezt gondolom nem kell bit-re lebontva magyarázni....

bowari
Az azért odabasz,hogy 1080p-be beszaggat very high-on,mikor a Dirt 2 alatt van 45-65Fps minden maxon,hol van ez attól grafikailag,szinte minden játékot visz fullon a konfigom,erre egy ilyen játékot meg nem LOL
E6850 C2D 2×3.3GHZ,4GB ram,HD 5850

Ez egy vicc...

Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit

MR ME
legalább nem csak én látom úgy h csal a gép

DarkSector
jah csak mondtam valamit, de ez az a tipikus játék amire igaz hogy a hangulat a lényeg.
itt leszarom mien a grafika, ha az kellene akkor konzolon nyomnák forzát.

Shep
Na nálam a hatodik fejezetnél véget ért a játék, jönnek a gyorsabbnál gyorsabb kocsik amiket billel képtelenség rendesen irányítani (vagy csak én vagyok béna) ráadásul a gép is pofátlanul csal. Mehet neki az uninstall, elég volt ebbõl ennyi is.

bardocz
Höhö, túl sok üzenet volt, és nem volt kedvem semmit visszaolvasni,de látom hiba volt 😄DD