21
  • gopher
    #21
    Ezt értem én, de Marika néni ettől függetlenül ugyanazt a "csodálatos" módszert fogja alkalmazni formázásnak, amit eddig, és ezen nem fog segíteni az új menü, új stb.

    Erről nem az MS tehet, és tök jó, hogy fejlesztik a programukat (szokás), viszont a userek már nem tudják követni a fejlődést.

    Vagy pl. az miért jó, hogy mindig minden programjukban új verziónként kereshetem meg UGYANAZT a menüt MÁSHOL?
  • alexTv
    #20
    Azt ne tessenek elfelejteni, hogy egy nyomorék levél elkészitéséhez, nem kell iszonytató vas. Az office 2007 nagy erőforrású, a szolgáltatás / ár viszonyban nagyon gyenge inkorrekt program.
    De aki mazo az mazo, tegye.
  • slickboy
    #19
    Az Office 2007 igenis praktikusabb mint előző verzió, némi megszokást igényel a szalagos menü, de megéri. Aki meg kizárólag Enterrel meg szóközzel formázza a szöveget, az OpenOffice-ban is azzal teszi...emberi igénytelenségről meg pancserkedésről nem a szoftver tehet.
  • balee66
    #18
    Enyhe skizofrénia:)
  • passatgt
    #17
    saját alregednek válaszolsz, szép:D
  • gettoharcos2
    #16
    [b]azt azért kihagytad, hogy az openOffice-t még csak telepíteni sem kell... illetve elég egyszer feltelepíteni egyetlen könyvtárba és utána onnan fog elindulni akármilyen gépen (Windowsról beszélek)...

    Valamint ezzel párhuzamosan mit csinál ehelyett egy Microsoft Office???
    Feltelepíted fél óra alatt... még akkor, ha te célmeghajtónak mondjuk a D:-t jelölted be (túl azon hogy a D:-re odasz*rik vagy 1 gigát) még a C:-re is , különböző rejtett/rendszer könyvtárakba (C:\Program Files\Common Files\ stb..) _IS_ odaszarik vagy jó fél gigát ... azt pedig egyenesen felejtsd el , hogy telepítés nélkül megy, és ha egy két bájtos fájl megsérül akármelyik telepítésben , akkor olyan ocsmányul összehullik tőle még az egész géped is hogy megkeserülöd ....
  • A1274815
    #15
    Nos:
    -a menűk helyett kapásból látod a lehetőségeket.
    -előnézeti képet mutat, hogy hogy nézne ki a szöveg az egér kurzol alatt lévő formázás alkalmazása után.
    -Nagyobb határokban működik
    -Kapsz újabb API-t hozzá
    -XPS/PDF-be való elmentés lehetősége (SP2 után lesz odf megnyítás/mentés is)
    -korábbi limitek jóval nagyobb értékekre történő megnövelése
    -kijelölés után megjelenik halványan egy gyormenű a szöveg fölött
    -docx, dotx, xl?x, pptx (ez uttal már szabványok is rendesen)
    -az új menű rendszer, "szallagok" kézreállobb, bár sokan az első ötperc után feladták és az alapján szidják mint a bokrot, csak mert nem képessek megszokni valami újat

    Bár tessék itt a majdnem teljes lista: Link
  • gopher
    #14
    Csak azt mondaná meg az a sok jóravaló irodai dolgozó, hogy miért is jobb a 2007, mint az előző verziója? Azon kívül, hogy csicsásabb és több template-et tartalmaz ...

    Még mindig mindenki serényen nyomkodja a space-t a behúzások helyett, ütögeti az entert a bekezdések margójának beállítása helyett, dinamikus tartalomjegyzék helyett pedig statikusat készít (ha készít egyáltalán). A legtöbb elkészített dokumentumot, amit eddig láttam, akár wordpadben is csinálhatták volna, annyira igénytelenül voltak megformázva.

    De a docx az kő', mer' há' ez a legújabb, ha nem ezt használod lúzer vagy ecsém!
  • Polemius
    #13
    Sebaj, majd jobban elterjed az OpenOffice. Olcsóbb is (ingyenes), meg használhatóbb is.
  • vasziszdasz
    #12
    a Microsoft jóval több pénztől esik el a kalózpéldányok, mint az ingyenes konkurensek jelenléte miatt.
    A felhasználók is sok pénztől esnek el a jogtiszta sw-k miatt.
  • gkalcso
    #11
    office 2k7 mint kortárs művészeti alkotás :D
  • paat
    #10
    hottold, nagy hülyeséget mondtál, amivel csak a hozzá nem értésedet bizonyítottad. Lehet, hogy Te nem használod másra a szövegszerkesztőt, mint betűméret, stílus, bekezdés háttérszín és táblázat, de azért egy ilyen programot nyilván sokan össze tudnak dobni. Ilyen célra a Wordpad is elég. Elhiszem, hogy nem szereted a 2007-est, de totál hülyeség azt állítani, hogy mindenki utálja. Attól, hogy semmit nem értek a kortárs művészetből, nem gondolom, hogy hülyeség, csupán azt gondolom, hogy nem értek hozzá.
  • WoodrowWilson
    #9
    "miért nem fogja fel ez a sok irodacickány"

    Mindenki hülye, csak te vagy helikopter, mi?:)
  • passatgt
    #8
    "Microsoft részéről az a válasz érkezett, hogy az Office Web Applications változat esetében lesznek elérhetők a reklámok, vagyis nem kell attól tartanunk, hogy a megszokott asztali Word kliens bosszantó ajánlatokkal bombáz majd bennünket."

    előbb olvas, aztán ír
  • hottold
    #7
  • hottold
    #6
    [b]KI (?!) fogja használni ezt a rakás sz*rt ?!?! Még az ofisz 2007et se használta már senki akkora egy rakás f*s volt, még a megrögzött ofiszfüggő bürokrata semmitevő irodacsótányok is útálják !

    tele is lessz reklámmal? nem volt még így is irtózatosan hodály nagy???!!!
    nem gond. így majd lesz több 10 giga és kell majd hozzá egy 5 gigaherces gép hogy széf módban elinduljon fél óránál gyorsabban.

    miért nem fogja fel ez a sok irodacickány, hogy az openofisz MINDEN téren 25ször ráver erre a szar mikroszoft féle ofiszra.. méretben, gyorsaságban , fejleszthetőségben, tudásban, összhatásban, a formátumok kezelésében a kompatibilitásban és eleve ingyenes, nyílt forráskódú... stb stb stb stb stb stb stb stb stb stb stb stb stb stb stb stb stb stb stb stb stb stb stb stb stb stb stb stb stb stb
  • bigjoe
    #5
    Hülyeség ami a kalózpéldányokat illeti..
    Rémlem olvassa valaki a MS-től!!

    AKI KALÓZPÉLDÁNYT HASZNÁL, MERT SAJNÁLJA A PÉNZT AZ EREDETIRE INKÁBB PL OPEN OFFICET HASZNÁLNA!!!! HACSAK NEM POTOM PÉNZ AZ ÁRA..
    HA PL 5.000 FT LENNE AZ OFFICE NEM LENNE KALÓZKODÁS.
  • GG
    #4
    lazzán elhiszem a MSről ezt a hírt, ha a kemény pénzért megvásárolt játékban telenyomják reklámmal akkor ezt a MS kihagyná a legtöbbet használt szoftverébe? Te kihagynád? A lényeg lehet hogy olcsóbb lesz azAD-s változat de soha a büdős életben nem fogja ingyé adni csak csökkenteni fogja az árrát.
  • Palinko
    #3
    van sok webes office, pl a google docs.
  • mrzool
    #2
    Ejj, de szenzációhajhászra sikerült a cím már megint... Ez ugye, hogy mennyivel objektívebb:

    Relax, Office 14 client applications will not have ads
  • dinnyegodre
    #1
    Nekem csak az a véleményem, hogy fúj Microsoft! OpenOffice-al eddig az ég világon mindent meg tudtam csinálni, sőt! Sokkal gyorsabb, és adott szituációkban még kényelmesebb is. És egy fillért nem fizettem, mégis legálisan itt van, és nem kell mindenhol őrült reklámokat nézegetni.

    Azonban azt is aláírom, hogy ez a fajta gondolkodásmód igenis kezd a jó irányba menni, csak egyelőre ott fogunk tartani, hogy reklámokkal teletűzdelt office-t fogunk nézni, féláron. Ha eljön majd az az idő, amikor egy adott szoftver, ami alapba véve drágább lenne, akár a reklámok miatt ingyenesen is használhatóvá válna, na akkor leszünk jóban. A webes office is nagyon jó ötlet tőlük. Lehet, hogy én vagyok tudatlan, de én ilyenről most hallok először. Ennek ellenére lehet hogy volt.