125
-
#125 Azért nem vagytok rám kíváncsiak, mert büdös vagyok az áramhiány miat és ezért büdös zombinak néztek, mert a zombik nagyon büdösek és még lehet, hogy titeket foglak megkajálni? Én megértem, ha valaki valamit akar! :) -
cousin333 #124 válóágban = világban :) -
cousin333 #123 Ez szomorú, mert ez esetben úgy tűnik, hogy te önkényesen döntöd el, hogy ki igen, és ki nem. Szerencsére a válóágban senki sem kíváncsi ezen véleményedre, sem a nagyarcúságodra. -
balee66 #122 Jó, akkor mindenképp értesíts!
Én épp egy netes labelen dolgozom, te leszel az első akinek a dalait ki fogjuk adni!:D -
#121 Vannak dalaim és szöveg is hozzá, de ellopták, nem is szándékozm kiadni, majd ha lesz videokamerám akkor feldobom youtubere a repülő szintetizátort meg ilyeneket, mert ha nem látják nem hiszik el :) -
balee66 #120 "inkább megnéztek egy filmet ami meg nem is létezik"
Neked írónak vagy valami dalszövegszerzőnek kellene lenned, komolyan mondom:)
-
Stiff #119 Jézus a legfontosabb parancsolatot hagyta ránk: Egymást szeressétek! Végigolvasva a kommenteket még jobban látszik mennyire szükség lenne erre... -
#118 hazudott? -
#117 Az én édesanyám arra tanított, hogy vigyázzak arra amim van, mert lehet, hogy több olyanom nem lesz. -
#116 Pedig szeretek élni én is, mert lélegzek és tökre tetszik, ilyen szempontból a helyzetemben, nagy találmány a kocsi, mert nem azért fáj a fogam, mert láttam agy jó kocsit, hanem mert sok ilyen van és biztosan megérdemlik azokat, azért van ennyi. Ezek az emberek olyan világban gondolkodnak amilyennek lennie kéne, de mégse az van, tehát nem azért van olyana, mert ő dolgozik, ott már más is lehet, persze kivételek vannak, de ők se sokan vannak. -
#115 Meg amikor 13 éva azért dohányzok folyamatosan, hogy rákban haljak meg, mint a családban a többiek és még ezt is képesek elvenni tőlem, hogy úgy haljak meg ahogyan én határoztam el, hát nem szép dolog, pedig csak a közjónak lenne jó. -
#114 Hát nekem nem ez kell, szóval lehet engem is ide oda lögdösni, mert kopott billentyűzetem van például. -
#113 Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen az a szép élet és ezért csináltam belőle szebbet, ahol arra gondolhatok, hogy meghal mindenki,, mert ez kell a népnek :D -
#112 Amire nincs pénze valakinek, mint a nano tach, minek foglalkozzon vele, már gondolni is fölösleges rá, mert eggyáltalán nem fog az életembe belefolyni, még ha jó is. Tudját, kutassanak csak más kajapénzéből azt kívánom, hogy ne legyen semmire jó, olyat akarnak megoldani, ami még valahol a lista alján van. Én meg egészséges szeretnék lenni és nem gyomorfekélyen gondolkodni, meg fénytáplálkozáson. -
eax #111 Elnezest kerek, nem voltam tekintettel egyes vallasi kozossegek tagjainak jellemzo szellemi kepessegeire. Termeszetesen a felsorolas nem kizarolagos jellegu, pl. a nanotechnologiai kutatasok is fontosak (azt meg csak azert sem huzod ki belolem, hogy hol dolgozok ;) ) -
#110 "Hatooo, nem. Akik ezen munkalkodnak, azok a CERN-ben kvantumfizikat kutatnak, gyogyszert fejlesztenek, vagy az ITER projektet toljak."
Nagyon csúnya ha csak ezt nevenénk a világ jobbá tételének, főleg hogy gyógyszert fejleszteni leginkább a gyógyszercégek szoktak, és esély sincs hogy azok a gyógyszerek valaha is elérjék azokat az embereket akiknek valójában szüksége van rájuk. És itt lehet igazán az emberiségért munkálkodni. -
#109 őrültenéssuerűek vagyunk csak kár hogy nem látszik, hiába tudjuk felmutatni az automobilt -
#108 A gazdaságban is azért drága a dvd film, mert megveszed, mert tudod, hogy létezik, és ha tudod, hogy csak kitaláció akkor eggyből az eggyházra tereled a szót? Ha meg nem lennének akkor meg biztosan olcsóbb lenne a dvd is. Én nekem nem a cikkel van a bajom, hanem tavaj is ugyan ilyen hozzászólásokaat olvastam a böjtös sms ről és utána döntöttem el, hogy én is hozzászólok a dolgokhoz itt. Ehez jogom van nekemis. Ráadásul amit leírok az csak rám tartozik, mert csak az én véleményem, ugyan így nem alapos az sem, hogy márpedig én ásványvizet meg bort fogok inni. Egész egyszerűen nincsen igaza. Már elnézést, de tényleg, nekem mi közöm ahoz hogy valaki családot csinál azért hogy ne keljen ilyenekkel foglalkoznia, hogy tudja azt mondani, hogy ezért. Ez is olyan gondolkodás,, mint az hogy én nem akarok éhenhalni ezért, mert megrugdosnak este a boltból hazafele. Énmeg azért élek még, mert nem kell kit eltartanom és ha ilyen jó voltam akkor mért nem érdemlem meg az ételt meg hogy tudjak fürödni? Talán őrült modján jutottam erre az elhatározásra vagy ésszerűen? Ameiket válasszátok, olyan az emberiség is!!! -
#107 HA kíványcsiak lennétek arra, hogy milyn tehetetlen egy tremészeti háború az emberiség ellen, akkor tudnád hogy milyen tehetetlen lennél és hogy igazságtalan, de inkább megnéztek egy filmet ami meg nem is létezik. -
#106 A gyógyszergyárakban is fölöslegesen dolgoznak, mert nem engedik használni azt amit gyártanak. És még mindig nem értem, hogy a kocsit akkor mért engedik, attól rosszul vagyok, de egy füves cigitől meg jól lennék. Utálatosak, de nagyon. -
#105 írtam én eggy szót is a cikk fogalmazásáról? Én nekem csak fura, hogy lefikázzák azt amit tisztelnek, elég sokan én meg ilyen vagyok, ha tetszik ha nem, így nőttem fel azon a sok gondolaton ami nem az enyim volt, mint pl, hogy ilyen a világ és el kell fogadni, és a földnek mi szüksége az emberekre, talán annyira, mint rám. Ez hülyeség, ez rosszabb gondolat, de nem is hagyom, hogy így legyen, de ha törvényes akarnék lenni akkor hagynom kéne és fel se tűnne, mert itt mindent hagynak, a környezetszennyezést is többek között, mint az ásványvíz ivászat. Nekem meg akkor se kéne mobil, ha hozzámvágnák és még így is el akarják lopni, de mivell nincsen még az mp3 lejátszómat is elveszik amin a saját zenéim és jegyzeteim vannak, na ezért van rám szükség, hogy mindent elvegyenek tőlemés többet ér közzé tenni, mint hogy ellopják és eggy emberé legyen az amit leírok és én vagyok rá az élő példa, hogy így van. Azért meg nem vagyok analfabéta, mert nincsen kocsim, hogy az megvédjen attól, hogy ilyenekkel találkozzak meg hogy megnyomorítsák a lábamat és miattuk ne kapjak munkát, mert nem tudok semmi értékeset tartani a kezemben, mert összetörik, ha leesik és ilyen szempontból igen fölösleges lettem a világ, gazdaság számára, de én nem érzem magamat annak és amíg nem halok éhen kiélem az életem még akkor is ha meg akarnak ölni, mert ha valakit így a sorsára hagynak az meg gyilkosság, mint amikor nem tudok zenét halgatni és megölik a bennem lévő zene iránti szeretetemet, nekem többet ér a zene, mint a család és akkor az emberiség ide eggyáltalán nincsen köze, de mégis elérik hogy legyen, mert elveszik tőlem ezt is, tehát én is olyan lettem amikor kiraboltak, amilyenek ők és ezért én soha nem kerülhetek pl börtönbe, de érdekes mód mégis tennem kell azért hogy ne haljak éhen és ingyen nem fogok enni. Az érdekes, hogy semmiféle adó nem foglalkozik velem csak annyira, hogy kenyeret tudjak enni és kapjak annyira minimális ingyen áramot, hogy meg tudjak fürödni, ha ki akarnék menni az utcára és jó dolgomban irogatok. Azért írtam le pár dolgot, mert az emberek nem hisznek egy nagy ünnepben, pedig van, mint az a hit, hogy a mobil telefon többet ér. Egy palack ásványvíz több és ha normális emberi szempontból nézem és az ásványvizet kéne mellőzni legalább ilyenkor, ha ilyet kérnek, de én nem kérném, mert amúgysem kéne mindenhol árulni. Én nem úgy gondolkodok, mint eggy dagadék a MC ben és ezért nem lesz kocsim soha és rá sem kényszeríthatnek, hogy olyat használjak ami szerintem nem jó és engedélyezik, tehát szerintük valahogyan mégis rákényszzeríthetnek csak tudnám, hogy gondolták, mert nem tudják nekem megmagyarázni, hogy azért vannak közlekedési ezközök, hogy bejussak a munkahejemre, mert nem igaz amikor felszámolják a vasutakat is. Ebből azt veszem észre hogy már nem kell több munkás, akkor ez azt jelenti nem kell dolgozni, mert van minden és tök jó csak spúrolnak a többieknek kenyeret adni meg tejfölt, mert az meg már fölösleges és el is hiszem, mert bemegyek a városba és mindenhol végig jobbnál jobb kocsikat látok. Én még eggy előző rendszerbeli kocsit se tudnék venni.
Viszont nyugodtan böjtölhetek, munkanélkülien, talán ez is valami öntisztítás csak nem nekem hanem a földnek, mert ha vége akkor újból lesz minden, munka meg ilyenek, minek oltogat a pap is minket tényleg, amikor igazából leszarnak, hogy éhenhalok e vagy sem, de aki ezt nem veszi komolyan majd eggyszer annak fogja. Rossz világban élünk és jó dolgokat kérnenk tőlünk. Azért higgyétek el az egyház sem hülye, ő nekik az az eggyik alapgondolkodásuk, hogy amilyen hibát egyszer elkövettek azt nem foglyák mégeggyszer, de nem is felejtik el, hogy ezáltal okosabbak legyenek és ezt meg is védik, mert jogot éreznek azért, hogy a tapasztalatot megvéggyék és ezért van még mindig, meg még pár dolog miatt, de nem érezzük fölöslegesnek. Tudnátok olyat mondani, hogy mi lenne, ha nem lennének istenek. Nem is ismeritek őket, foggalmatok sincsen én meg nem fogom elmondani, mert ilyen alapon nem tartozik rátok :D csak mégis, de mindeggy mert ha valamit valaki elmond akkor tuti másra bizonyítanák és akkor mehetnék a máshova. Én is úgy tekintek ezek miatt az eggyházra, mint a politikusokra és érdekes, hogy az utóbbit mégis jobban utálom, pedig mindkettő nem foglalkozik azzal, hogy mindenkinek jó legyen, az egyháznak ez csak annyi, hogy böjtöt hirdetnek. Persze jogos, hogy ugyan úgy lefikázák, mint azokat a tövényeket, amik nem jók, mert vannak. Nem voltam eddig soha bűnöző, de a tövények miatt, annak kéne lennem, mert nyomorékan végeztem el a sulit és nem kellek a kutyának sem, mert hülye vagyok, de akkor már legalább drogokat kapnék, hogy túladagoljam magamat, de úgylátszik nem támogatják még ezt sem, mert ez is pénzbe kerülne, mint a kenyér.
Mindezt félretéve, még ha így is van éngem nem érdekel és hátralévő életemben én ebből simán szeretetet kovácsolok, ebből a gyűlöletből, mert boldogan akarok mág élni és nem idegbeteg lenni, én el tudom felejteni a hülyeséget, de ha nem fog működni a gépem akkor képzeletben fogok zombikra lövöldözni és hogy törvényes maradjak törvényen kívül, ezért áramot kell lopnom a gépemhez is és akkor már ott a villanyszámla ahol eredetileg van, talán annyit tudnék levenni, hogy nem megy a hűtő, meg az akvárium lámpacső, meg az az eggy 17 W os izzóm a csillárban. Ha meg akarnák védeni a tövényeiket akkor inkább odaadnák, minthogy ellopjam, még az is jobb lenne csak az már globális lenne és akkor már nem mondhatnám, hogy nekem milyen jó? Viszont ekkor is ugyanannyi szüksége lenne rám a világnak, de még ezek után se kapnék sok drogot a dokitól, hogy túladagoljam magamat alatóval, hogy ne keljek fel többet, mert talán nem így van, de mégis. Őrült eggy világ ez, mondom. Eggy gyilkostől több segítséget kapok, mint a többiektől. Ovis korom óta azzal harcolok, hogy ne keljen szenvednem és, most rosszab lett, mint akkor és akkor is azt gondoltam, hogy akkor minek vagyok "logikusan", de ez most még rosszab és jobban átlátom és jobban ki fog ez belőlem nyilatkozni, pedig én ovis koromban nem beszéltem, de rákényszerítettek, hogy beszéljek, mert muszáj és amikor megkérdeztem, miért akkor az volt a válasz, hogy ezt valami befolyásos embertől kérdezzem meg csakhogy az én fejemben a gondolatok nem egyedül vannak, hanem eggyben, mert így többet jelent :D, mert nem szeretem én se a mellébeszélést és ha írok vicces, mert mégis láccik, az ami jó, tehát ha valamit el tudok mondani, le tudok írni, az létezik is!!!
Azért köszönöm szépen, hogy nincsen családom szinte és nyomorék vagyok nem tudok szépen beszélni, akkor mi szüksége van rám a világnak, amikor ennyi minden előidéztem és még fogok is, mert nem vagyok a végén, de ne úgy öljetek meg, hogy éhenhaljak, mért kell ilyen barbárnak lenni? Adjatok drogot és elszállok örökre, úgyse ér semmit, mert illegális, nem lehet eladni, használják fel hasznos célokra. Én meg eggy problémás ember vagyok, mert nem engedem, hogy szintetikus anyagokat juttasanak a szarvezetembe, mint a szörpöket a boltban. Szóval biztosan nem a halál haver a megoldás, mert ámogatják a tehetetlenséget, ez nem emberi, nem vagyok én kétajtós szekrény, hogy tehetetlen legyek :D
Az meg, hogy az emberiség fejlődik meg építkezik egy nagy akmu, mert ha így lenne akkor az utak fölé is utakat éítenénk, hogy a légszennyezés teljesen falak közé legyen zárva és mielőtt kiengednék azt a szmogot a környezetbe, talán a felét megszűrnék. Ja nem süt be a nap, bocsánat, nem én találtam fel a kocsi motornak a mellékhatásait, amit használnak. Szóval a magunk fejlődésének az igazát nem képesek bebizonyítani, mert igazából a kényelem többet ér, mint az élet. Igen ilyen alapon nem érdekel, hogy élek e még vagy sem, mert normális vagyok, de ti meg gyilkosok, esetleg sportoló katonák, nem ismerlek titeket! :D:D:D:D:D -
cousin333 #104 Ez az én pénzemből megy ;). -
cousin333 #103 Ezek szerint te a CERN-ben dolgozol, vagy gyógyszereket fejlesztessz... -
eax #102 "Tehát te nem."
Honnan a tevedes? -
jeti00 #101 Az én pénzemet aztán ne szórják ilyesmire mert nagyon sok hasznosabb dologra lehetne...
-
cousin333 #100 Tehát te nem. Akkor meg mi szüksége rád a világnak? :P -
cousin333 #99 Egészen hihetetlen, amit itt egyesek elő bírnak adni... A kép egy illusztráció, legalábbis én sehol nem találtam arra utalás, hogy a nyilatkozó lenne rajta (pláne, hogy nem is így néz ki). A cikk első mondata után meg nem meglepő egy ilyen kép.
Egyébként meg: "A püspök úgy vélte a pénteki böjtökön a gyermekeknek és a fiataloknak le kellene mondaniuk az SMS-ezésről és helyette inkább a személyes kommunikáció más módjait kellene választaniuk."
Ha szerinted ez azt jelenti, hogy nem lehet mobilozni, akkor csak a funkcionális analfabéták népes táborát gyarapítod. Már ha egyáltalán elolvastad a cikket, mielőtt megosztottad velünk értékes gondolataidat... -
cousin333 #98 Nem tudom, feltűnt-e, de a kezdőmondat a "kedves" cikkiró rosszindulatú megjegyzése, nincs köze a cikk többi részéhez. A többi meg, amit írtál nettó hülyeség, de valakit legalább fikázni lehetett... -
#97 azt nem érted, hogy szépp az élet :( és az eggy, mert ennek kell olyannak lennie :D -
balee66 #96 Két dolog neked, csak kötekedésképp: "az egyet szretem két ggy vel írni, mert én így szeretem :) Jelképezi a multi időt"
???
Hol van az 'egy' szóban múltidő?
"Utána ajándékként elkezdtem rajzolni egy ajándék épet Jézusnak ami nem készült el, szerepelt rajta egy aránytalanul nagy hullám egy hegyről nézve aminek a lábainál egy város lett volna, de odáig nem jutottam és nagyon meglepódtem amikor láttam egy jó idő után a tv ben amikor elsöpört egy nagy hullám egy egész várost, nem is olyan régen. Ez azért mert elfelejtettem. :D"
"Elfelejtettem agusztus elején megcserélni valamit és a kamion belszáguldott a kocsmába a sarkon, mert azt fogattam neki, ha nem cserélem meg abban a dátumban akkor legyen a hidímnál baleset, úgyis sok van és nem tűnik fel. Elég durván néztek ki ott az emberek. Mindez azért, mert elfelejtettem :D"
Ez most mi akar lenni???
Tényleg ijesztő, vagy csak én nem értek valamit??? -
#95 Elhúzhatnak a 'csába azt kell hogy mondjam. -
eax #94 "Engem csak az érdekelne...
... miért kap az egyház (bármelyik) pénzt az államtól?"
Nagyon jo kerdes, a magam reszerol meg annak is jobban orulnek, ha elsikkasztanak, es vennenek belole A8-okat. Legalabb fejlodne az autoipar. :) -
eax #93 Természetesen az egyházak és felekezetek között nagyon sokat találni amelyek tényleg azon munkálkodnak, hogy az embereiséget a világot jobbá tegyék
Hatooo, nem. Akik ezen munkalkodnak, azok a CERN-ben kvantumfizikat kutatnak, gyogyszert fejlesztenek, vagy az ITER projektet toljak.
Az egyhaz ugyanugy a penzzel es a hatalommal van elfoglalva, mint a multicegek a rosszabbik fajtabol, csak ok nem a fejlesztesben, hanem a visszafejlesztesben erdekeltek. -
#92 A böjten am sok formája van, olyan is van, hogy egy tárgyat beledugsz a testedbe és csak 1 év múlva veszed ki onnan. Például a mobilt a seggembe :) amikor fingok akkor majd azt dalolom, hogy böböjt. EZ elvileg vidám dolgot idéz, mármint a böjt, de nem értitek úgylátszik. Úgy is lehetne értelmezni, hogy mindenki kap másfél hónap szabadságot, hogy a kriptájában regenálódjon. :) -
eax #91 A kaotikus egyhaz tovabbra is testuletileg hulye.
Ha mindenki telekommunikacios eszkozokon tartana a kapcsolatot egymassal mindig, amikor kivitelezheto es celszeru (pl. uzleti meeting videokonferencian, tavmunka, es hasonlok), az szignifikansan csokkenthetne a kozlekedesbol adodo kornyezeti terhelest. -
#90 Erre mondják, hogy vizet prédikál és bort iszik. Ott van a kezében a mobil. De lehet, hogy a "savanyú a szőlő" effekt is bejátszik; ez a püspök valószínűleg már olyan öreg és szenilis, hogy nem tudja megtanulni a mobiltelefon kezelését. Ergo: rossz. -
#89 Ha nem osztottak volna lapot akkr talán nem lennének!!! Nemde?! -
#88 "A katolikus egyház a 21. században szeretne minden eddiginél nagyobb mértékben beleszólni a hívei és a nem hívők életébe."
Hát én meg nem szeretném, ha beleszólnának.
Ezek teljesen meghülyültek, vagy mi? Ez vicc, vagy komoly? Hogy mossa össze a mobiltelefonálást a cserkészszövetséggel, meg a kongói koltan-háborúval? Mondhatni: Hogy kerül a csizma az asztalra?!
A hab a tortán az, hogy ha már mindenről sikerült lemondanod, akkor a következő lépés, hogy mondj le az egódról is. Ez miben különbözik azoktól a szektáktól, akik kollektív öngyilkosságra szólítják fel híveiket?!
Virágot ne vegyek? Moziba ne vigyelek???
Jobb volna, ha ezek a mocskos papok azzal foglalkoznának, hogy ne az ő pedofil botrányaiktól legyen hangos a sajtó!
A digók meg ne dumáljanak! A Római Birodalom már megszűnt egy pár éve. Azóta nekik senki nem osztott lapot! -
#87 Elnézést a mondatszerkezetemért, de az mindig változik és én mgpróbálok folyamatosan írni, mert több mindent le lehet írni rövidebben, mintha közben mesélnék sok mindenről. Az meg már átlláthatatlan lenne és az mégrosszabb. A helyesírásról meg a billentyűzetem tehet, de az egyet szretem két ggy vel írni, mert én így szeretem :) Jelképezi a multi időt, nekem, így egyszerűb gondolkodni, egy szóval. Bár ez hülyeségnek hangzik, az is :) -
#86 "Talán mert az állam pénze a mi pénzünk, és a vallásosak között is vannak adófizetők..."
Ilyen megfontolásból elég sok (rengeteg) dolgot kéne az államnak pénzelnie.