Legyen böjt a mobil használatában is!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ülök othon, a szemétdombom, tetején, énekelek én.
Én épp egy netes labelen dolgozom, te leszel az elsõ akinek a dalait ki fogjuk adni!😄
Neked írónak vagy valami dalszövegszerzõnek kellene lenned, komolyan mondom😊
The Internet has evolved from smart people in front of dumb terminals to dumb people in front of smart terminals.
Nagyon csúnya ha csak ezt nevenénk a világ jobbá tételének, fõleg hogy gyógyszert fejleszteni leginkább a gyógyszercégek szoktak, és esély sincs hogy azok a gyógyszerek valaha is elérjék azokat az embereket akiknek valójában szüksége van rájuk. És itt lehet igazán az emberiségért munkálkodni.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Viszont nyugodtan böjtölhetek, munkanélkülien, talán ez is valami öntisztítás csak nem nekem hanem a földnek, mert ha vége akkor újból lesz minden, munka meg ilyenek, minek oltogat a pap is minket tényleg, amikor igazából leszarnak, hogy éhenhalok e vagy sem, de aki ezt nem veszi komolyan majd eggyszer annak fogja. Rossz világban élünk és jó dolgokat kérnenk tõlünk. Azért higgyétek el az egyház sem hülye, õ nekik az az eggyik alapgondolkodásuk, hogy amilyen hibát egyszer elkövettek azt nem foglyák mégeggyszer, de nem is felejtik el, hogy ezáltal okosabbak legyenek és ezt meg is védik, mert jogot éreznek azért, hogy a tapasztalatot megvéggyék és ezért van még mindig, meg még pár dolog miatt, de nem érezzük fölöslegesnek. Tudnátok olyat mondani, hogy mi lenne, ha nem lennének istenek. Nem is ismeritek õket, foggalmatok sincsen én meg nem fogom elmondani, mert ilyen alapon nem tartozik rátok 😄 csak mégis, de mindeggy mert ha valamit valaki elmond akkor tuti másra bizonyítanák és akkor mehetnék a máshova. Én is úgy tekintek ezek miatt az eggyházra, mint a politikusokra és érdekes, hogy az utóbbit mégis jobban utálom, pedig mindkettõ nem foglalkozik azzal, hogy mindenkinek jó legyen, az egyháznak ez csak annyi, hogy böjtöt hirdetnek. Persze jogos, hogy ugyan úgy lefikázák, mint azokat a tövényeket, amik nem jók, mert vannak. Nem voltam eddig soha bûnözõ, de a tövények miatt, annak kéne lennem, mert nyomorékan végeztem el a sulit és nem kellek a kutyának sem, mert hülye vagyok, de akkor már legalább drogokat kapnék, hogy túladagoljam magamat, de úgylátszik nem támogatják még ezt sem, mert ez is pénzbe kerülne, mint a kenyér.
Mindezt félretéve, még ha így is van éngem nem érdekel és hátralévõ életemben én ebbõl simán szeretetet kovácsolok, ebbõl a gyûlöletbõl, mert boldogan akarok mág élni és nem idegbeteg lenni, én el tudom felejteni a hülyeséget, de ha nem fog mûködni a gépem akkor képzeletben fogok zombikra lövöldözni és hogy törvényes maradjak törvényen kívül, ezért áramot kell lopnom a gépemhez is és akkor már ott a villanyszámla ahol eredetileg van, talán annyit tudnék levenni, hogy nem megy a hûtõ, meg az akvárium lámpacsõ, meg az az eggy 17 W os izzóm a csillárban. Ha meg akarnák védeni a tövényeiket akkor inkább odaadnák, minthogy ellopjam, még az is jobb lenne csak az már globális lenne és akkor már nem mondhatnám, hogy nekem milyen jó? Viszont ekkor is ugyanannyi szüksége lenne rám a világnak, de még ezek után se kapnék sok drogot a dokitól, hogy túladagoljam magamat alatóval, hogy ne keljek fel többet, mert talán nem így van, de mégis. Õrült eggy világ ez, mondom. Eggy gyilkostõl több segítséget kapok, mint a többiektõl. Ovis korom óta azzal harcolok, hogy ne keljen szenvednem és, most rosszab lett, mint akkor és akkor is azt gondoltam, hogy akkor minek vagyok "logikusan", de ez most még rosszab és jobban átlátom és jobban ki fog ez belõlem nyilatkozni, pedig én ovis koromban nem beszéltem, de rákényszerítettek, hogy beszéljek, mert muszáj és amikor megkérdeztem, miért akkor az volt a válasz, hogy ezt valami befolyásos embertõl kérdezzem meg csakhogy az én fejemben a gondolatok nem egyedül vannak, hanem eggyben, mert így többet jelent 😄, mert nem szeretem én se a mellébeszélést és ha írok vicces, mert mégis láccik, az ami jó, tehát ha valamit el tudok mondani, le tudok írni, az létezik is!!!
Azért köszönöm szépen, hogy nincsen családom szinte és nyomorék vagyok nem tudok szépen beszélni, akkor mi szüksége van rám a világnak, amikor ennyi minden elõidéztem és még fogok is, mert nem vagyok a végén, de ne úgy öljetek meg, hogy éhenhaljak, mért kell ilyen barbárnak lenni? Adjatok drogot és elszállok örökre, úgyse ér semmit, mert illegális, nem lehet eladni, használják fel hasznos célokra. Én meg eggy problémás ember vagyok, mert nem engedem, hogy szintetikus anyagokat juttasanak a szarvezetembe, mint a szörpöket a boltban. Szóval biztosan nem a halál haver a megoldás, mert ámogatják a tehetetlenséget, ez nem emberi, nem vagyok én kétajtós szekrény, hogy tehetetlen legyek 😄
Az meg, hogy az emberiség fejlõdik meg építkezik egy nagy akmu, mert ha így lenne akkor az utak fölé is utakat éítenénk, hogy a légszennyezés teljesen falak közé legyen zárva és mielõtt kiengednék azt a szmogot a környezetbe, talán a felét megszûrnék. Ja nem süt be a nap, bocsánat, nem én találtam fel a kocsi motornak a mellékhatásait, amit használnak. Szóval a magunk fejlõdésének az igazát nem képesek bebizonyítani, mert igazából a kényelem többet ér, mint az élet. Igen ilyen alapon nem érdekel, hogy élek e még vagy sem, mert normális vagyok, de ti meg gyilkosok, esetleg sportoló katonák, nem ismerlek titeket! 😄😄😄😄😄
Honnan a tevedes?
The Internet has evolved from smart people in front of dumb terminals to dumb people in front of smart terminals.
Egyébként meg: "A püspök úgy vélte a pénteki böjtökön a gyermekeknek és a fiataloknak le kellene mondaniuk az SMS-ezésrõl és helyette inkább a személyes kommunikáció más módjait kellene választaniuk."
Ha szerinted ez azt jelenti, hogy nem lehet mobilozni, akkor csak a funkcionális analfabéták népes táborát gyarapítod. Már ha egyáltalán elolvastad a cikket, mielõtt megosztottad velünk értékes gondolataidat...
???
Hol van az 'egy' szóban múltidõ?
"Utána ajándékként elkezdtem rajzolni egy ajándék épet Jézusnak ami nem készült el, szerepelt rajta egy aránytalanul nagy hullám egy hegyrõl nézve aminek a lábainál egy város lett volna, de odáig nem jutottam és nagyon meglepódtem amikor láttam egy jó idõ után a tv ben amikor elsöpört egy nagy hullám egy egész várost, nem is olyan régen. Ez azért mert elfelejtettem. 😄"
"Elfelejtettem agusztus elején megcserélni valamit és a kamion belszáguldott a kocsmába a sarkon, mert azt fogattam neki, ha nem cserélem meg abban a dátumban akkor legyen a hidímnál baleset, úgyis sok van és nem tûnik fel. Elég durván néztek ki ott az emberek. Mindez azért, mert elfelejtettem 😄"
Ez most mi akar lenni???
Tényleg ijesztõ, vagy csak én nem értek valamit???
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
"Engem csak az érdekelne...
... miért kap az egyház (bármelyik) pénzt az államtól?"
Nagyon jo kerdes, a magam reszerol meg annak is jobban orulnek, ha elsikkasztanak, es vennenek belole A8-okat. Legalabb fejlodne az autoipar. 😊
Természetesen az egyházak és felekezetek között nagyon sokat találni amelyek tényleg azon munkálkodnak, hogy az embereiséget a világot jobbá tegyék
Hatooo, nem. Akik ezen munkalkodnak, azok a CERN-ben kvantumfizikat kutatnak, gyogyszert fejlesztenek, vagy az ITER projektet toljak.
Az egyhaz ugyanugy a penzzel es a hatalommal van elfoglalva, mint a multicegek a rosszabbik fajtabol, csak ok nem a fejlesztesben, hanem a visszafejlesztesben erdekeltek.
Ha mindenki telekommunikacios eszkozokon tartana a kapcsolatot egymassal mindig, amikor kivitelezheto es celszeru (pl. uzleti meeting videokonferencian, tavmunka, es hasonlok), az szignifikansan csokkenthetne a kozlekedesbol adodo kornyezeti terhelest.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Hát én meg nem szeretném, ha beleszólnának.
Ezek teljesen meghülyültek, vagy mi? Ez vicc, vagy komoly? Hogy mossa össze a mobiltelefonálást a cserkészszövetséggel, meg a kongói koltan-háborúval? Mondhatni: Hogy kerül a csizma az asztalra?!
A hab a tortán az, hogy ha már mindenrõl sikerült lemondanod, akkor a következõ lépés, hogy mondj le az egódról is. Ez miben különbözik azoktól a szektáktól, akik kollektív öngyilkosságra szólítják fel híveiket?!
Virágot ne vegyek? Moziba ne vigyelek???
Jobb volna, ha ezek a mocskos papok azzal foglalkoznának, hogy ne az õ pedofil botrányaiktól legyen hangos a sajtó!
A digók meg ne dumáljanak! A Római Birodalom már megszûnt egy pár éve. Azóta nekik senki nem osztott lapot! <#gun>#gun><#violent>#violent><#boxer>#boxer>
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Ilyen megfontolásból elég sok (rengeteg) dolgot kéne az államnak pénzelnie.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Jajjaj ez egy nagyon nagyon nagy csúsztatás.
Természetesen az egyházak és felekezetek között nagyon sokat találni amelyek tényleg azon munkálkodnak, hogy az embereiséget a világot jobbá tegyék, és valódi értéket mutatnak. De, (költõi mondatkezdés, bocsi) azt kijelenteni hogy CSAK az egyházak tudnak értéket felmutatni, ez nem igaz. Rengeteg olyan szervezet és ember van a világon aki bármilyen vallási hovatartozás nélkül igaz példaképként szolgál, igaz dolgon mukálkodik önös érdekek nélkül és igaz értéket mutatnak, képviselnek. Szóval ne csúsztassunk gyerekek, egyik "oldal"-ról se.
Természetesen ne legyünk álszentek a Biblia is ezoterikus könyv, pontosan beleillik az általad felsorolt csoportban. Csak a tények és miheztartás végett.
1, Tanulj meg "helyesírni" (nem kell jól ám, csak úgy olvasható szinten tudod)
2, Olvass könyveket (sokat segít késõbb a mondatszerkesztésben)
3, Találd ki mit akarsz egy mondatban írni (ez jól jöhet akkor amikor összevissza cikáznak a "gondolataid")
Jah és ne küldjenek mp3 miséket meg igehirdetéseket...
Az is lehet, hogy igazából õket másra használják és a börtön tele van olyan nincstelen figurákkal, mint én és azért tarták el õket, mert õk is szeretnek mindenkit csak nem akarják, hogy beleszóljanak abba amit létrehoztak, ha ez így lenne akkor tényleg ér valamit amit létrehoztak. muhaha és igen velem is kezdeni kéne valamit amihez nem orvos kell, mert normális vagyok még, de ki tudja, hogy pár hónap mulva nem zabáltam fel a környéket, mert igazából vámpír vagyok vagy Witcher és normális emberek közé tartozom még, mert nem képzelem magamat ezeknek, szóval diliházba se küldhetnek és börtönbe sem, mert semmi rosszat nem tettem még, de úgy látszik tenni kell azért, hogy foglalkozzanak az emberrel. Be tudná valaki bizonyítani a helyzetem ellenkezõjét? Szerintem nem, mint azt sem hogy nem hiszek istenben, mert hiszek a szememnek és akkor mi van? Élem életem, mint a családommal csak mostmár úgy kelek fel, hogy a szõke bombázó csajom, simogat és a szakácsom megkérdezi, hogy mit kérek enni. Nesze nektek fénytáplálkozás vagy inkágg kaja teleportálás a hasamba csak még cikket nem láttam róla, de mégis létezik. Ja ez már igazából lopásnak minõsül, börtönbe kell hogy kerüljek én is, mert nem mûködik a hûtõm.
Egyszer megpróbáltam elmondani a miatyánkot sok év után, úgy hogy semmire nem emlékeztem belõle, hát teljesen más sült ki belõle és nagyon apokaliptikusra sikeredett, de hát ember vagyok és a tévedés emberi dolog, viszont az egyház simán állítaná, hogy fekete mágus vagyok 😄 pedig istennel nem utáljuk egymást, mert tudja, hogy nem az õt törvényei szerint élek, hanem ami az üzletembereknek kell és ezért lejárt téma az hogy még a mágiaégetést megemlítik, amikor annak az ideje réges régen lejárt. Akkor is a törvények szerint cselekedtek. Most is csak már nem pörköli meg az isten a seggemet. Na ezek a csúnya dolgok, de nem tiszteletlen, mint hogy márpedig én ásványvizet fogok vedelni.