7
-
#7 nekem nem szűnt meg a munkahely és a magánélet közötti határvonal, én nem dolgozom otthon, az kizárt dolog. Csak akkor dolgoznék otthon, ha menne már a távmunka, de akkor szívesen :D (mivel összességben jóval kevesebb időt töltenék munkával kapcsolatos dologgal, és a munkát is a legnagyobb kényelemben és jóságban tudnám csinálni. -
TeDDyRuSh #6 Szerintem érdekes ez a kutatás. Nem is baj, hogy németbe készült, mert nálunk is hasonló lefedettség van széles sávban és lassan tán elérjük az német sávarányokat (digi kábel - 2500HUF=20/10M). Bár nem hagyományos úton vásárolunk a legtöbbet a neten, de a vatera és tesz-vesz egyre jobban megy. Szerintem ez a fajta egészséges függőség nálunk is tapasztalható. Csak úgy mint a mobiloknál, mert a válság ellenére sem csökken a fogyasztás ezen a területen. -
mrzool #5 különösen annak tekintetében hogy tök mind1 hogy járok-e dolgozni, vagy sem, pénzem az így is úgy is ugyanolyan kevés marad.
Minimálbér-közeli segílykén tengődő cigány vagy? Egyedül asszem ők azok, akik munkával gyakorlatilag alig kapnának többet... -
hottold #4 "...eltűnt a munkahelyi és a magánélet közötti határvonal..."
ez nagyon találó beszólás volt... különösen annak tekintetében hogy tök mind1 hogy járok-e dolgozni, vagy sem, pénzem az így is úgy is ugyanolyan kevés marad. -
USAMEN POWER #3 Nálad nem de az emberek többségénél igen ! Ha végeznének egy olyan tesztet ami felöleli a világot, a fejlett, és fejlődő országokban is ez lenne a tendencia... -
Zoliz #2 Attól függ kinek az élete...
Nem erőszakolhatnak semmit az emberekre! -
opeca #1 Németek? Azok kit érdekelnek?
Nálam nem tűnt el a határvonal, és ez a lényeg, nekem.