Megbukott a Street Fighter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amelyik film, sorozat megérdemli ott is végzi. utobbi idõbõl csak 2 sorozatot had említsek. Terminator sorozat és Knight Rider.
"A film jelenleg 115 milliónál tart és mindössze 15 millióba került. És ezt a filmet nem vállalta be egyetlen forgalmazó sem"
Most biztos nagy az öröm... 😊
Most biztos nagy az öröm... 😊
Hát szerintme zt nagyon benézted, ugyanis az emberek baromira vevõk a gagyira. Ha nem lennének, akkor a filmek, sorozatok 80%-a a süllyesztõben végezné.
ezt mondom, hogy a gyártási költség max 10 millió, tehát rohadt olcsók. csak a marketinget még hozzá lehet venni, ami egy nagy filmnél 60 millió, egy saw-nál 30-40M. azt már nem mindenhol tüntetik fel, hiszen nem szívesen adják ki.
de például az 1. részhez is hozzá kell venni, hogy legyártották, majd a lionsgate talán 10 millióért megvette a filmet, majd nyomott egy 20 milliós marketinget, tehát nekik jóval többe volt.
de a lényeg, hogy ritka nagy sikerszéria a fűrész.
de például az 1. részhez is hozzá kell venni, hogy legyártották, majd a lionsgate talán 10 millióért megvette a filmet, majd nyomott egy 20 milliós marketinget, tehát nekik jóval többe volt.
de a lényeg, hogy ritka nagy sikerszéria a fűrész.
Majd letöltöm.
https://twitter.com/foodlfg
Saw 1 gyártási költség: 1,2millió dollár http://boxofficemojo.com/movies/?id=saw.htm
Saw 2 - 4millió dollár http://boxofficemojo.com/movies/?id=saw2.htm
Többi rész meg 10millió, valamelyiknél meg nem írnak árat.
Saw 2 - 4millió dollár http://boxofficemojo.com/movies/?id=saw2.htm
Többi rész meg 10millió, valamelyiknél meg nem írnak árat.
10-20 milliós gyártás, 30-40 milliós markeing a fûrész.
A Street Fighteren nem csodálkozom. Már a plakát alapján bukás szaga volt a cuccnak, csak úgy mint anno a van Damme féle elsõ résznek.
For the greater good
áááá a Fûrész filmek még annyiba se kerülnek
A Fûrészek átlag 35 millából készülnek, plusz pár millás marketing(6. résznél össz 60 milla). Az más kérdés, hogy a minõség egyre szarabb...
Mmint pénzügyileg.
jaja gondoltam hogy most ilyesmivel jön valaki elõ hogy abból a pár10millióból mit lehet venni. De ha egy film kerül mondjuk 50millióba és a bevétel 80 millió azt nem nevezném sikernek.
Egy egyszerû példa: Fûrész sorozat. 3-4-5millió dollárból készült és a bevétel 50millió körül részenként. Na ezt nevezem sikernek, hogy 10szer annyi a bevétel mint a költség.
Vagy a Gyûrûk ura trilógia. Részenként kb 100millióba kerültek. Bevétel részenként 1-2résznél 900millió körül 3. rész bõven 1milliárd fölött. Ez szintén siker.
De ti nyugodtan nevezzétek azt is sikernek ha egy 50milliós költségvetésû film 100milliós bevételt hoz.
Egy egyszerû példa: Fûrész sorozat. 3-4-5millió dollárból készült és a bevétel 50millió körül részenként. Na ezt nevezem sikernek, hogy 10szer annyi a bevétel mint a költség.
Vagy a Gyûrûk ura trilógia. Részenként kb 100millióba kerültek. Bevétel részenként 1-2résznél 900millió körül 3. rész bõven 1milliárd fölött. Ez szintén siker.
De ti nyugodtan nevezzétek azt is sikernek ha egy 50milliós költségvetésû film 100milliós bevételt hoz.
"pár 10milliós plusz nem jelent olyan nagy sikert."
mondjuk 10-20 millió dollárból elég csinos kis szigetet lehet venni ontarioban.

mondjuk 10-20 millió dollárból elég csinos kis szigetet lehet venni ontarioban.

Silent Hillel egyet értek, az tényleg jó film volt, legalábbis nekem tetszett. Az elõbb ez a film nem jutott eszembe.
De a többi nyomába se ér ennek a filmnek.
Az meg oké hogy ennek vagy annak a filmnek x bevétele volt. Azt is meg kell nézni hogy a film mennyibe került. Szerintem az a pár 10milliós plusz nem jelent olyan nagy sikert.
De a többi nyomába se ér ennek a filmnek.
Az meg oké hogy ennek vagy annak a filmnek x bevétele volt. Azt is meg kell nézni hogy a film mennyibe került. Szerintem az a pár 10milliós plusz nem jelent olyan nagy sikert.
A Silent Hill 6.5-je sem rossz. 😉 Szvsz a legjobb játék alapján készült mozi.
Gaming is believing.
Én is meg fogom nézni. X) Kövezzetek meg, de az elsõ filmmel is elvoltam. Ez is meglesz, már csak azért is, hogy legyen miért utálnom. 😛
Gaming is believing.
http://boxofficemojo.com/ -mozis bevétel
http://the-numbers.com/ -dvd-n elért bevétel
Senki nem azt nézi, hogy az imdb-n mennyi csillagot kapott, a bevétel számít
A Tomb Raider 1 sikeres volt, a Mortal Kombat is, a Silent Hillbõl is tervezik a folytatást, és a Resident Evilbõl is lesz négy és a Hitmannek is elég szép az a közel 100 milliós bevétele, a Max Payne sem teljesített rosszul szerintem, dvd-n hozza majd a profitot.
http://the-numbers.com/ -dvd-n elért bevétel
Senki nem azt nézi, hogy az imdb-n mennyi csillagot kapott, a bevétel számít
A Tomb Raider 1 sikeres volt, a Mortal Kombat is, a Silent Hillbõl is tervezik a folytatást, és a Resident Evilbõl is lesz négy és a Hitmannek is elég szép az a közel 100 milliós bevétele, a Max Payne sem teljesített rosszul szerintem, dvd-n hozza majd a profitot.
Akkor valami oldalt belinkelhetne ahol ezek az adatok megtalálhatók mert írni meg mondani mindent lehet.
winnie gondolom anyagilag értette a sikerest, merthogy azt is jelenti a szó, meg utána írja, hogy "(ezek a sikeresek, a minõség megítélése már szubjektív)".
Tomb Raider IMDB pontok: 5,3 és 5,2
Mortal Kombat 5,4 és 3,1
Resident Evil 6,3 6,2 5,8
a 10 pontból
Azért egy kicsit túlzás ezekre azt mondani hogy sikeresek.
Resident Evil 1. része még úgy ahogy elment, de utána a többi részrõl jobb nem is beszélni.
Mortal Kombat 5,4 és 3,1
Resident Evil 6,3 6,2 5,8
a 10 pontból
Azért egy kicsit túlzás ezekre azt mondani hogy sikeresek.
Resident Evil 1. része még úgy ahogy elment, de utána a többi részrõl jobb nem is beszélni.
kezdjük azokkal, amelyekbõl több részt is gyártottak? tomb raider, resident evil, de például a mortal kombat is nagy siker volt annak idején. (ezek a sikeresek, a minõség megítélése már szubjektív)
"Már elnézést de számomra már a játék is gagyi volt, hogy egymást üt benne 2 ember, akkor ebbõl milyen jó filmet lehet csinálni?"
hogyhogy hogy? úgy, hogy veszed a kedvenc filmedet és elnevezed street fighter-nek. a cím egy márkajelzés kvázi, az már más kérdés, hogy mirõl szól a film (bármirõl szólhat). de lám, ott a mortal kombat sikere, pedig az is csak egy verekedõs játék volt.
"Már elnézést de számomra már a játék is gagyi volt, hogy egymást üt benne 2 ember, akkor ebbõl milyen jó filmet lehet csinálni?"
hogyhogy hogy? úgy, hogy veszed a kedvenc filmedet és elnevezed street fighter-nek. a cím egy márkajelzés kvázi, az már más kérdés, hogy mirõl szól a film (bármirõl szólhat). de lám, ott a mortal kombat sikere, pedig az is csak egy verekedõs játék volt.
teljesen igazad van, de én sem mondtam egy szóval sem, hogy jó, csak azért megvárom míg megnézem😊
Most õszintén mondj egy olyan filmet amit számítógépes játék alapján készítettek és sikeres lett.
Már elnézést de számomra már a játék is gagyi volt, hogy egymást üt benne 2 ember, akkor ebbõl milyen jó filmet lehet csinálni?
Már elnézést de számomra már a játék is gagyi volt, hogy egymást üt benne 2 ember, akkor ebbõl milyen jó filmet lehet csinálni?
Én meg hangosan jegyzem meg, hogy a trailer siralmas volt, s ehhez hozzácsapni a Street Fighter címet a legkeményebb rajongók haragját is kivívta, szóval még õk se nagyon nézik meg. Nem volt véletlen, hogy mindenki tudta, ez bukás lesz. Kreuk mint Chun-Li? OMG...
Azzal mindenesetre egyetértek, hogy a bevételei alapján lehetne jó film, mert hihetnénk, hogy nem kommersz. De ez már csak a szokásos hiszti.
Azzal mindenesetre egyetértek, hogy a bevételei alapján lehetne jó film, mert hihetnénk, hogy nem kommersz. De ez már csak a szokásos hiszti.
Gaming is believing.
ennyire nem tetszett vagy csak látatlanban fik*zol, mint a mai generáció?
(csak halkan jegyzem meg. 1. az emberek vevõk a gagyira. 2. a nagy pénzhez nem jó filmek kellenek. most komolyan, burokban éltek? a bevételek szerint lehet, hogy az SF egy nagyon jó film lett, nem is csoda, hogy kevesen látták. mert az emberek vevõk a gagyira.)
(csak halkan jegyzem meg. 1. az emberek vevõk a gagyira. 2. a nagy pénzhez nem jó filmek kellenek. most komolyan, burokban éltek? a bevételek szerint lehet, hogy az SF egy nagyon jó film lett, nem is csoda, hogy kevesen látták. mert az emberek vevõk a gagyira.)
Mindig elfelejtik, hogy a nagy pénzhez jó filmek kellenek, nem pedig jó hangzó nevek!😊