Watchmen episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon fasza gém. nálam eddig 9/10. Istenkirály bunyózni utcai stilussal :D
beírta ezzel magát nálam a 2009-es igényes játékai közé.
(Mirrors Edge, Empire, Endwar jelenleg)
kösz grebbermester, azonnal rámegyek! ;)
Racism is a weapon of mass destruction!
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
DFTBA ಠ_ಠ
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Batmannak a "civil" énjével sem nagyon lehetne mit kezdeni, mert egy unatkozó milliomos playboy élete ugyan vonzó, de a játékélmény..háát..eléggé kétséges hogy megfelelõ feladatokat kaphatnánk xD
Abban viszont egyetértünk hogy pl. a Spidey játékokba simán belefért volna egy kis Parkeres futkározás, harsonázás, etc (nem csak átvezetõk formájában mint pl. az Ultimate Spider-Man játékban)
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Next PC upgrade: 2022
"Tintapofa" hangja majdnem olyan,mint Christian Bale,mikor Batmanként beszél:)
A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.
Am az elsõ benyomás fullra sikerült. Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen B kategóriájú játék ilyen kellemes csalódást okozott.
Grafika: 8
Hangok: 9
Hangulat: 9.5
Irányíthatóság: 9
Le a kalappal Warner Bros jól döntött, csak kár, hogy letölthetõ formában adják ki.
de örüljünk ennek is, legalább van.
thx
Elõször is profilt kell kreálnod. Mintha belépnél az sg-be, nem kell félni tõle. Egyszerû az account csinálás.
Majd bejön a steam fõlap, aztán pedig nézz le jobb oldalra, és ott lesznek a legfrissebbb demók, köztük a HAWX is. És rá kattintol, h demo telepítése, és már szedio is meg telepíti is egyszerre. szal neked még telepítened sem kell! fölteszi magától.
amúgy 500 mega körüli
jó kis bunyós játék. Egy börtönben elvertem a sitteseket :D
Ricsa: ez teljesen ingyenes, hisz demó:)
Én végigtoltam ;) nem volt rossz, átlag FPS jópofa sztorival, befejeztem volna a történetet..de hát az Alkotó nem akarta xD xD xD
a Sin azért nem jött, mert annyira vérszar volt az "eladása" hogy a cancel volt a helyes döntés (mondjuk a játék sem volt korszakalkotó)
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller