161
-
#41 Amúgy az szinkronszínész volt a Spiderman-be Wolverineként, EndWar amerikai tábornaként, Jericho főszereplőjének adta elő a hangját. asszem, jó hangja van egyébként. -
xido #40 Leszedtem a demot...hát ez jobb mint vártam,hiába csak üsd-vág,de nagyon szépen néz ki és baromi jól optimalizált és szépek a mozgások,tetszik az emberdobás is,simán a társainak meg le az emeletről...kiváncsian várom én is,hogy valaki csinál-e majd steam-rippet belőle...
"Tintapofa" hangja majdnem olyan,mint Christian Bale,mikor Batmanként beszél:) -
#39 Ja, szerintem is jó lett. Nem számítottam rá, hogy ilyen fasza kis game lesz. -
#38 Több infók, demó letöltése, videók, stb. -
#37 Hm szerintem jó lett a game.Kombok is frankók. -
#36 Tedd fel a legfrissebb vga drivert az nvidia.com honlapjáról. -
#35 letöltöttem a demot de mikor inditom kikapcsolja monitorom nem tudjátok mit lehet elene tenni nvidia kártya tft monitor -
ricsa008 #34 az empire is csak steames volt ? -
#33 Én is remélem. Látom az empiret feltörték, akkor ez is menni fog. -
ricsa008 #32 remélem vahogy elérhető lesz a full is -
#31 akkor a képregénytől független...tehát itt még mint szorgos vigilante ütjük a rosszarcúakat és tisztítjuk a várost gondolom... -
#30 Az első fejezet a film előzményeit meséli el.
Am az első benyomás fullra sikerült. Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen B kategóriájú játék ilyen kellemes csalódást okozott.
Grafika: 8
Hangok: 9
Hangulat: 9.5
Irányíthatóság: 9
Le a kalappal Warner Bros jól döntött, csak kár, hogy letölthető formában adják ki.
de örüljünk ennek is, legalább van. -
#29 Ti ismeritek a képregényt? Igazodik a játék a sztorihoz, vagy teljesen független tőle? -
ricsa008 #28 okés sikerült
thx -
#27 Szuper jó! -
#26 A steam majdnem olyan mint egy böngésző, csak itt éppen játékokról szól minden.
Először is profilt kell kreálnod. Mintha belépnél az sg-be, nem kell félni tőle. Egyszerű az account csinálás.
Majd bejön a steam főlap, aztán pedig nézz le jobb oldalra, és ott lesznek a legfrissebbb demók, köztük a HAWX is. És rá kattintol, h demo telepítése, és már szedio is meg telepíti is egyszerre. szal neked még telepítened sem kell! fölteszi magától. -
ricsa008 #25 ok thx -
#24 Töltsd le a steam klienst, és már zúzhatod lefelé a gémet, csak le kell kattintani
amúgy 500 mega körüli -
ricsa008 #23 kár hogy ehhez a steam izéhez nem értek :( és mekkora ez a demo? -
#22 Hmm nekem tetszik ez a gém. A grafika elég szép ahhoz, hogy csak "ennyi" a gém.
jó kis bunyós játék. Egy börtönben elvertem a sitteseket :D
Ricsa: ez teljesen ingyenes, hisz demó:) -
ricsa008 #21 és az is pézes? -
#20 Steamen tölthető a demó!!! -
#19 az eladás volt vérszar, nem a játék...annyira kevesen vették meg, hogy egyáltalán nem látták értelmét folytatni...
Én végigtoltam ;) nem volt rossz, átlag FPS jópofa sztorival, befejeztem volna a történetet..de hát az Alkotó nem akarta xD xD xD -
Hydroceph #18 Én kb 20 percet jatszottam Sinel. Az alatt a 20 perc alatt nekem tiszta HL2 volt. De szar semmiképp, hype elmaradt -
#17 de ott van pl. a Sam & Max, az meg működik...
a Sin azért nem jött, mert annyira vérszar volt az "eladása" hogy a cancel volt a helyes döntés (mondjuk a játék sem volt korszakalkotó) -
#16 Volt anno egy Sin Episode1 és azóta sincs a 2. rész sehol, úgyhogy ezek az epidózos megoldások egyeznek a 0-val. -
ricsa008 #15 jó lenne ha felkerülne valami módon még ha szenvedni is kellene az indítással -
#14 Lol de butus vagyok hogy nem olvasok tovább -
#13 Ingyér? :D -
#12 hát ez engem nem emlékeztet túlságosan a comicra :( :( :( -
#11 Igaz, de hülye vok:D -
#10 Ja, de legálisan lehet fennt lesz, csak az tudod warez:) -
#9 Steam az egy program ugye? De pénzért lesz tölhető? -
#8 #1
Március 4. steamen tölthető lesz. -
#7 Szevasztok! Ez a játék holnap jelenik meg? Vagy hogy van ez most?:D -
xido #6 6 epizód lesz belőle,ha szerencsénk van,akkor egybefüggő történetet alkotnak majd..így viszont 6*13 fontért szépet kaszálnak,nem hülyék -
#5 Nekem olyan érzésem van, h a játékideje egy DLC kiegeészítőjével lesz egyenlő (2-3 óra). de ne legyen igazam. -
xido #4 Mondjuk a trailerből sajnos pont a történet lényege nem jön át szerintem,csak a "megint egy agyatlan püfölős szuperhősös játék" érzés.. -
xido #3 Nem tegnap kezdték bevezetni,de még mindig nem vagyok híve ennek a csak letölthető dolgoknak,jobb szeretem a dobozos megoldásokat,pláne 13 fontért.. -
#2 Trailer
video2