Watchmen episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
grebber
Lemezen is megjelennek a Watchmen-epizódok

A Watchmen-játékokat fejlesztõ Deadline Games egyik munkatársa egy interjú során erõsítette meg, hogy lemezen is megjelennek az egyébként letölthetõ epizódok.

A Nordic Game Conference során Soren Lundot kapta el néhány szó erejéig a 1Up magazin, akik megtudták, hogy körülbelül a mozifilm DVD-megjelenésével egy idõben (ez Amerikában július 21-én esedékes) lemezen is megjelennek a Watchmen-epizódok. Az új Watchmen-film alapján készült játék letölthetõ, rövidebb részekben jelent meg PC-re, PS3-ra és X360-ra, a boltokban eddig nem árulták.

info: Gamekapocs

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Prince23
Magyar videóteszt

grat a magyar mentalitáshoz.

Prince23
gfreak
Okés, nekem nem az uninstall/install miatt kérdeztem, csak kiváncsi voltam hogy mi a különbség a Razor meg a többiek között (Razor releasek nekem idáig mindig tökéletesen mûködtek 😉 )

Racism is a weapon of mass destruction!

Prince23
mármint DVD-re

Prince23
Egyébként a Watchmen második epizódja a Watchmen mozifilm megjelenésének az idõpontjával esedékes!

Prince23
A steames nem hivatalos verzióknak sosem lesz uninstall algoritmusok, ezért is mindegy melyik az.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
GTI ugyanaz mint razor

gfreak
Kössz,már késõ 😉 de akkor mind1, nyomom a nemrazort tovább 😉

Prince23
Sztema razoros ugyanolyan mint a nem razoros. csaka razoros feltelepíti neked, de utána meg ugyanúgy kézileg kell majd törölnöd. felesleges a beszerzése szvsz.

gfreak
Mi a különbség a Razoros meg a többi változat között? A mentésemet a nemRazorosból át tudom pakolni a Razorosba szerinted?

Ezek a felvehetõ fegyverek is nagyon hangulatosak, a bballütõ mellett a feszítõvas is nagy favorit (fõleg amikor egy rettenet nagy kokit leken vele a szemeteknek xD)

Prince23
Pedig van benne, a képernyõ jobb felsõ sarkában, amikor ment (kör alakban elkezd forogni az ikon), akkor már kiléphetsz belõle. Ha látod, ezt a mentési folyamatot, általában videóbejátszásnál ment.

Sgtfathi
Hogyan mûködik benne a mentés?
Mert ahányszor kilépek,utána start game és az elejétõl kezdi😞

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Prince23

gfreak
<#hehe><#eljen><#eplus2><#boxer> Rorschach a legnagyobb!!!! 😉 eszméletlen frankó, most futok neki másodszor 😉

Prince23
Mert biztos Nite Owl-al tolod. Õ nem tud felvenni tárgyakat, csak kapcsolni tud.
Rorscharchal játsz, nagyon vad, fõleg egy vodkásüveggel a kezében. De ajánlott a baseballütõ. Tartós.

grebber
Én nem tudom most olvastam ebben még nem tartok ott hogy lenne!

Prince23
Te mirõl beszélsz? Az elsõben is van😊)
még tûzcsap is van. Vodkásüveg, baseball, csõidomok, kés, franciakulcs...
egyébként a baseball a legjobb, tartós.

grebber
2. epizódban lesznek fegyverek.Pl kés baseball ütõ.

grebber
Egér görgöt probálgasd!

Melyik billentyüt kell megnyomni hogy eldobja az embert????
Prince23
Most írtam neked ide 😊 hajíts feléje egy embert, a csövekhez

Úgylátszik még senkinek sem sikerült végig csinálnia a végén a lángszórós pacákot hogyan lehetne lecsalni a csövekröl,amit a daru tart?
Prince23
Szia!
Vágj hozzá egy embert, a daruhoz.

grebber
demoban is lehet rúgni és a teljesben is!

JackSparrow88
A demót már végigvittem de abban csak ütni kellett le az ellenfeleket. A kérdésem h a teljes verzióban is csak ezt kell csinálni?

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Qrva jó nagyon faxa effektek vannak benne...

Sziasztok a végén a lángszórós felugrik egy daru tartotta csövekre,hogy jön onnan le vagy mit kell ott csinálni????
Prince23
Van Razor1911 verzió

Prince23
Van Cooperative!!!

Egyébként hamarosan jöna második rész, ami M besorolást kapott.

Shep
Ja, hát akkor reméljük a legjobbakat.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

6 epizód lesz összesen..ha ez csak a bevezetõje valami komolyabbnak,azért a végén visszatekintve rá nem is lesz olyan rossz😊
remélem nem azt csinálják,hogy kettesével párba rakva mindegyikkel egy ilyen bunyós ökörködés más speckókkal😊
Prince23
Ez volt az elõzmény, hetek kérdése és jön a folytatás pc-re. Várom már.

Shep
Megcsináltam, fele ennyi ideig sem tartott mint egy korábbi fejezet, és nehéz sem volt, 3x sikerült megütnie a daginak, mert nem tudtam idõben lefordulni róla. Hát remélem a készítõk kamatoztatják tudásukat valami komolyabb és összetettebb mûben is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
A vége az bossfight fejezet... elejétõl végéig😊

Shep
Hát nem tudom, most már az utolsó fejezet van hátra, de semmi nehézség nem volt benne, folyamatos kitérés ütés, nem nagy móka. A végére kíváncsi leszek.

Tatyla
volt hogy kinyúltam de másodszorra megvolt minden...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Prince23
Ezért is érhetõ el csak letöltéssel
A vége pont hogy taktikus. Sokal nehezebb. Az elõs két pálya az kismiska volt. Harmadik pályától lesz igazán nehéz, ha nem figyelsz, akkor 3 másodperc alatt is kinyírhatnak

Shep
Óriási pazarlás volt ez a játék, ilyen grafika + átvezetõk és egy teljesen üres játékmenet, gyakorlatilag azt a pár kombot leszámítva semmi jó nincs a játékban az elsõ 10-20 perc után. Persze az elsõ 10-20 perc nagyon jó, de utána unalomba fullad, valamivel nem ártott volna feldobni a játékmenetet.

Tatyla
egy idõ után kimozdul menj közelebb hozzá...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

grebber
LOL beragadt a Rorscharch nem mozdul egyhelyben áll 😞
Kezdhetem újból.

Prince23
Így van. Rorscharch a legjobb, viszem vele is. Kurva jó vele. Nite Owl most már a második a bunyóban. Vad!

Tatyla
jó már megtaláltam köszi azért...

gfreak
Minden ott van az nfo-ban...igaz azt állítja hogy kell hozzá steam telepítve,nekem nincs fent, mégis megy 😊 én elõször a configot indítottam, aztán magát a játékot, és idáig nem volt vele semmi para 😉

Tatyla
hogy a kígyóba kell elindítani ezt a torrentes verziót?

gfreak
Rorschach negyon keményen osztja, iszonyatosan hangulatos vele bunyózni...haverral ma este próbáljuk ki coop, ha megy akkor jelzem 😉

gondolod nincs coop?..gyanús nekem a beállításoknél a player 1 és 2...majd rádugok egy másik controllert és megnézem😊
grafikát már a demoban is istenítettem,álomszépen néz ki,fõleg a sikátorok esõben,de a belsõ terek is...egy bánatom a tereptárgyak interaktivitásának teljes hiánya...és én is legalább 2x kell pörgessem a stílusok miatt...ha mind a 6 epizód ilyen színvonalas lesz,akkor örülni fogok,ha a végén egyben dobozosan kiadják,akkor meg pláne😊
Prince23
Na végigvittem a gammát. Összesítésben 8/10
A sztori elég jó, sztem érdekes. A bunyók isteniek. A végkifejlet egy teljes fejezetet tesz ki + a fõboss. Jó sokáig tart kinyírni. Jól megcsinálták a dán fiókák. Remélem a Faith and a .45-re kiadót találnak.
Nite Owl-nak nagyon bírom a védekezését. Egyébjént eddig a 3. pálya volt számomra a legnehezebb. A leghangulatosabb pályák: a 2., 5. (itt zsarukat kell gyepálni😄)
Kár hogy nincs benne kooperative😞( Túl egyjátékos. A bevezetõk természetesen képregényszerûek, mint mondjuk a mirrors Edgeben láttotak.

Grafika: 8
Hangok: 8.5
Hangulat: 9.5
Irányítás: 8.5
Küldetések: 8

Várom a következõ epizódot😊

ui: majd Rorscharkal is végigtolom a kampányt, mert más stilusban bunyózik. Õ az igazi utcai stilust képviseli!