Watchmen episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 3_Core i5-4690K 3.50GHz_OCZ Agility 4 128GB SSD_Win7 Ultimate x64_CORSAIR 8GB Vengeance Pro DDR3 1866MHz CL9_WD Black 2TB_ASUS STRIX-GTX970_CORSAIR RM 550W
(Watchmen The End Is Nigh)
Nekem pl nagyon is bejött a játék, fõleg a Combók... Viszont a legutolsó Chapter IV a fõellenség felugrik a csövekre, viszont én nem tudok..Közbe nyomatja a lángszórót,és jön egy csomó ember... Kb 20percig csak verettem az embereket...
Mikor unja már meg a lángszorózást, és jön lr boxolni? Vagy mi a fenét kell ott csinálni? Google nem találtam semmit ezzel kapcsolatosan.
Elõre is köszi a helpet!!!
GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 3_Core i5-4690K 3.50GHz_OCZ Agility 4 128GB SSD_Win7 Ultimate x64_CORSAIR 8GB Vengeance Pro DDR3 1866MHz CL9_WD Black 2TB_ASUS STRIX-GTX970_CORSAIR RM 550W
Amúgy befejeztem én is, háát elég is volt belõle, sztem gyenge ugyanúgy mint az elsõ rész.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Milyen zárfeltörésrõl beszélsz?
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
És igen a Starforce ösztönöz a vásárlásra.Abban az idõszakban mikor minden Starforceval jött és nem volt crack rengeteg játékot vettem.Price3 stbbb.Mondjuk azt amúgy is vettem volna mert jó sorozat.De ott a Splinter cell stb...Szal müxik a rendszer.
De nem akarom h visszatérjen.A DRM-t legalább lehet törni hamaranbb.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Pihentetem
Racism is a weapon of mass destruction!
Azzal sok gond volt rendszerösszeomlás stb.
Kijátszható volt viszont ha lehúzogattuk a meghajtót.Feltörni CRACK-el csak nagyon késõn tudták csak õket.
Ha ezt tovább fejlesztik és beválik asszem félretehetünk game-ekre!
Next PC upgrade: 2022
"Az otthoni konzolokon alacsony a kalózkodás, viszont a PC-n jelentõs. Ezért olyan eszköz kifejlesztésén fáradoznak, mellyel jelentõsen csökkenthetik a kalózpéldányokat. Az elsõ ilyen játék év végén érkezik, de jövõ évtõl az összes UbiSoft játékot ezzel a védelemmel - nagy valószínûséggel a felhasználóbarát Starforce-szal - látják el."
Teljes cikk
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
na este betörök pár fejet 😄
Watchmen.The.End.Is.Nigh.Part.2-CPY game.doesnt.work_multilauncher.crashes_get.SKIDROW.proper
640be meg nem fogom tolni 😞
Menüig jó voltam.Várok megoldásra!
Vki próbálta már?
ez a lényeg, tehát jön PCre tutira (fellélegez)
sõt a joystiq szerint is jön pc-re. szal két ilyen nagy volumenû magazinnak jobban hiszek, mint gso-nek.
2.: a WB meg rohadjon meg
én kurvára vártam a folytatást!
A népszerû képregénybõl készült film elõzményeit taglaló, korántsem népszerû Watchmen folytatása nem látogat PC-re.
Ha igazán rosszmájúak akarnánk lenni, mondhatnánk azt is, hogy túl nagy veszteség nem éri a PC-s gamereket. Végül is rosszmájúak vagyunk, úgyhogy mondjuk is. A Watchmen videójáték ugyanis nem sikerült túl jóra. Aki esetleg lemaradt volna róla, van demó is, lehet próbálgatni.
A második Watchmen rész a filmmel egy idõben, júliusban érkezik, csak letölthetõ formában. Eddig úgy volt, hogy három platform lesz a támogatottak között, de a Warner Bros. bejelentése szerint, a második epizód PC-re már nem készül el. Az Xbox 360, és PS3 tulajok viszont kapnak egy lemezes verziót is, amelyen mindkét Watchmen rész megtalálható, sõt aki megveszi a film rendezõi változatának Blu-ray kiadását, az megkapja ajándékba, a második részt. Annyit talán meg is ér.
info: Gamestar