189
Fejtsd ki itt véleményed a rejtett kamerákról! További infó a legelső HSZ-ben!
-
varju11 #189 www.kemcuccok.hu -
tippmix1997 #188 ÜDV
Rejtett kamerákat tudok rendelni elérhető áron ha valakit érdekel akkor
Írjon a : [email protected] -
monomit #187 http://kamera.xoo.hu -
monomit #186 8 GB-os 8000-ért :) -
monomit #185 Hello
Nekem van két féle is. Viszont a külföldről vásárlást csak olyanoknak ajánlom, akik tapasztaltak. Mert ha külföldre, pl. Hong Kongba utalsz és nem kapod meg a cuccot, vagy nem azt kapod, amit kértél, akkor futhatsz a pénzed után. Innen nem fogod tudni elintézni.
Sokkal egyszerűbb, ha van egy tapasztalt beszerző, aki bármit meg tud szerezni. Én is ilyentől vásároltam. Mindent meg tud szerezni. Pl. tollba épített kamera (feketébe), rágóba, kulcstartóba, öngyújtóba, órába, napszemüvegbe, cigisdobozba, sapkába, stb. És olcsón. Ja, és Pest környékén még személyeen is át lehet tőle venni. Szerintem ez a legbiztonságosabb és legkényelmesebb mód. -
monomit #184 Hello
Én is hozzászólnék a kamerás dolgokhoz. Nekem is van egy tollba szerelt és egy kulcstartóba. Bár igaz, mi csak a haverokkal szoktunk vele hülyülni. Jobb, mint egy fényképezőgép.
Birtokolni lehet. Meg használni is. Csak senkiről nem szabad a tudta nélkül kényes felvételeket készíteni. Még saját használatra sem. -
#183 Dettó én is megnézem mindig éjfél után pár perccel! Minden nap!
És most ebből tényleg baromi kevés volt! -
#182 pont éjfélkor megnéztem, 7 db volt raktáron kapásból.....szal azért vitték el sztem. :D -
#181 Bár megértem! Mert tényleg olcsó volt!
Külföldről behozva egy 4gigás kerül ma minimum 10K-ba! -
#180 Valamiért k*rva hamar elvitték az összeset! o.O -
#179 és már nincs is készleten. :) -
#178 Annyit azért nem ér! -
#177 20K -
#176 Köszi az infót. Ha jó árban lesz, akk. lehet veszek egyet, amúgy is akartam pendriveot venni. -
#175 Az holnap derül ki!
Ennek ez a lényege, mindig valami olcsóbb, de csak aznap és csak aznap tudod meg, hogy mennyiért! ^^
Idáig azt se lehetett tudni, hogy mi lesz a holnapi! -
#174 és mégis mennyi lesz ez? -
#173 Holnap rejtett kamerás óra akciósan! ^^ -
#172 Én nem akartam, fogok hivatalos doksikat küldeni faxon...
LoL...
A hugomnak van paypal-ja, majd ha kell valami, akkor vele barterelek. -
#171 Engem is bannoltak...
De engem azért, mert személyi szkennelése és faxolása után rájöttek, hogy nem vagyok tizennyóc'
A másik kártyámmal már óvatosabb voltam, és mikor iratot küldtem, először igénybe vettem egy kis Photoshop-ot! -
#170 Nekem is volt paypal-om, csak banoltak.
1szer vásároltam és kellett volna valami jóváhagyást írni vagy kitölteni, mert anélkül azthiszik, hogy lopott a kártya.
Namost én ezt nem tudtam, ezért biztonsági okokból banolták az accom.
Irtam a supportnak, azok meg közölték, hogy faxoljam át az útlevele, vagy jogsim vagy akármim, hogy télleg az enyém-e. Hát lófaszt faxolok ilyet. Annyira nem érdekel. -
#169 paypalt én is csak dícsérni tudom.
édesapám repülőgépeket épít szerel és javít, namost ebből eredendően milliós tételek lettek már átutalva és semmi fennakadás.
az apróbb műszerek, kiegészítőkről nem is beszélve, hogy apróbb tételeket is említsek.
aki nem bízik manapság az internetes vásárlásban az simán vak vagy buta. -
#168 PayPal-lel!
[Ingyenesen regisztrálható, ingyenes netes vásárlást lebonyolító legfelkapottabb és legbiztonságoisabb rendszer]
Viszont kell hozzá egy bankkártya! :) -
#167 sziasztok. és ezen a DX-en a fizetés h működik? mikor kell, meg ienek.. vki tudna informálni? -
#166 Én is láttam egy magyar oldalt, ahol megtalálható néhány cucc, ami a DXen is, csak itt kb 5x annyiért. Pl ez a toll is. -
#165 Múltkor egy ember mondta, hogy rendelt pár tollat, teljesen olyan, mint amit itt linkeltek, csak ő 20k-ért adta. -
#164 Oks, köszi, akkor lehet megnézem :) -
#163 Az oldalon ígért 2héten belül bőven! :) -
#162 ja, a postát azt tudom, hogy ingyé van. 3,5k, az enyhén szólva is jó ár neki. Itthon 16knál kezdődik egy ilyen kb, nem? Amúgy mennyi idő alatt jött meg? -
#161 Átszámolva 3,5K, és ne feledd: ingyen posta! :) -
#160 Meg bizony. Sok dolog van, amiben nem, de sokszor, mint jelen esetben is, bár nem tudom,h ogy mennyi volt, de azt igen, hogy egy bináris óra többnyire elég drága, szóval ha működik (és működik), akkor biztosan megérte. -
#159 De szerintem még így is általában megéri! -
#158 Hát igen, kínainál többnyire úgy megy a dolog, hogy olcsón megveszed, aztán újra összerakod, hogy működjön és utána jó is. -
#157 Tökéletesen működik, teljesen elégedett vagyok vele!
2hiba:
-Kisebb hiba, hogy nagy volt a csuklómra, de elvittem egy óráshoz és ő lerövidítette nekem! :)
-Nagyobb hiba, hogy nem működött az egyik gombja, persze megoldottam úgy, hogy szétszedtem és kicsit rásegítettem az érintkezésre... -
#156 Na, akkor majd véleményt rólae!:) -
#155 Karóra! :P -
#154 Ez micsoda? -
#153 A toll nem, de nézd:
A minap kaptam meg! :) -
#152 Ez volt az egyik dolog, ami érdekelt, thx :D
Tehát akkor annyira nem éri meg ez a toll. -
#151 Viszont rendeljetek nyugodtan DX-ről, mert lehet, hogy kicsit ósdi a cucc, de rohadt olcsó, s a legfontosabb, hogy: MEGJÖN, INGYEN! :) -
#150 Tudom, azért kérdeztem :D