Rejtett kamerák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rejtett kamerákat tudok rendelni elérhetõ áron ha valakit érdekel akkor
Írjon a : [email protected]
Nekem van két féle is. Viszont a külföldrõl vásárlást csak olyanoknak ajánlom, akik tapasztaltak. Mert ha külföldre, pl. Hong Kongba utalsz és nem kapod meg a cuccot, vagy nem azt kapod, amit kértél, akkor futhatsz a pénzed után. Innen nem fogod tudni elintézni.
Sokkal egyszerûbb, ha van egy tapasztalt beszerzõ, aki bármit meg tud szerezni. Én is ilyentõl vásároltam. Mindent meg tud szerezni. Pl. tollba épített kamera (feketébe), rágóba, kulcstartóba, öngyújtóba, órába, napszemüvegbe, cigisdobozba, sapkába, stb. És olcsón. Ja, és Pest környékén még személyeen is át lehet tõle venni. Szerintem ez a legbiztonságosabb és legkényelmesebb mód.
Én is hozzászólnék a kamerás dolgokhoz. Nekem is van egy tollba szerelt és egy kulcstartóba. Bár igaz, mi csak a haverokkal szoktunk vele hülyülni. Jobb, mint egy fényképezõgép.
Birtokolni lehet. Meg használni is. Csak senkirõl nem szabad a tudta nélkül kényes felvételeket készíteni. Még saját használatra sem.
És most ebbõl tényleg baromi kevés volt!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Külföldrõl behozva egy 4gigás kerül ma minimum 10K-ba!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Ennek ez a lényege, mindig valami olcsóbb, de csak aznap és csak aznap tudod meg, hogy mennyiért! ^^
Idáig azt se lehetett tudni, hogy mi lesz a holnapi!
LoL...
A hugomnak van paypal-ja, majd ha kell valami, akkor vele barterelek.
Þór vígi þessi rúnar
De engem azért, mert személyi szkennelése és faxolása után rájöttek, hogy nem vagyok tizennyóc'
A másik kártyámmal már óvatosabb voltam, és mikor iratot küldtem, elõször igénybe vettem egy kis Photoshop-ot! <#ravasz1>#ravasz1>
1szer vásároltam és kellett volna valami jóváhagyást írni vagy kitölteni, mert anélkül azthiszik, hogy lopott a kártya.
Namost én ezt nem tudtam, ezért biztonsági okokból banolták az accom.
Irtam a supportnak, azok meg közölték, hogy faxoljam át az útlevele, vagy jogsim vagy akármim, hogy télleg az enyém-e. Hát lófaszt faxolok ilyet. Annyira nem érdekel.
Þór vígi þessi rúnar
édesapám repülõgépeket épít szerel és javít, namost ebbõl eredendõen milliós tételek lettek már átutalva és semmi fennakadás.
az apróbb mûszerek, kiegészítõkrõl nem is beszélve, hogy apróbb tételeket is említsek.
aki nem bízik manapság az internetes vásárlásban az simán vak vagy buta.
u dont have to listen anybody else but me
Korán keltem. Hol az arany?
Töltsük le az internetet!
2hiba:
-Kisebb hiba, hogy nagy volt a csuklómra, de elvittem egy óráshoz és õ lerövidítette nekem! :)
-Nagyobb hiba, hogy nem mûködött az egyik gombja, persze megoldottam úgy, hogy szétszedtem és kicsit rásegítettem az érintkezésre...
Tehát akkor annyira nem éri meg ez a toll.
A videó minõsége tûrhetõ, jobb mint sok telefoné, de én jobbra számítottam.
Minden videóra ráégeti, a készítési dátumot, ami minden esetben 1980-nal kezdõdik és sehogy sem lehet beállítani a mostani dátumot. De ez legyen a legkisebb baj.
A legjobban a hang zavar. Így kb a kém funkcióját nem is lehet használni.
Aztán az is rossz pont, hogy akkor van egyenesben a videó, ha feltûzném egy ing zsebére a tollat.
Ha lerakom az asztalra, akkor még el kell forgatni utána valamilyen programmal. Ha asztalra rakom le a tollat és úgy veszek fel videót, akkor a kép felét az asztal tölti ki, mert nem lehet normálisan megtámasztani a tollat.
Tölteni USB-rõl lehet. Egy 2perces videó mérete 15MB. 352x288 a felbontás és 15 képkocka / másodperc.
Csak aztán nem néztem be a topikba.
Megjött, kipróbáltam, jó szar, azóta is csak a polcon porosodik.