Rejtett kamerák

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

www.kemcuccok.hu
ÜDV
Rejtett kamerákat tudok rendelni elérhetõ áron ha valakit érdekel akkor
Írjon a : [email protected]
http://kamera.xoo.hu
8 GB-os 8000-ért :)
Hello
Nekem van két féle is. Viszont a külföldrõl vásárlást csak olyanoknak ajánlom, akik tapasztaltak. Mert ha külföldre, pl. Hong Kongba utalsz és nem kapod meg a cuccot, vagy nem azt kapod, amit kértél, akkor futhatsz a pénzed után. Innen nem fogod tudni elintézni.
Sokkal egyszerûbb, ha van egy tapasztalt beszerzõ, aki bármit meg tud szerezni. Én is ilyentõl vásároltam. Mindent meg tud szerezni. Pl. tollba épített kamera (feketébe), rágóba, kulcstartóba, öngyújtóba, órába, napszemüvegbe, cigisdobozba, sapkába, stb. És olcsón. Ja, és Pest környékén még személyeen is át lehet tõle venni. Szerintem ez a legbiztonságosabb és legkényelmesebb mód.
Hello
Én is hozzászólnék a kamerás dolgokhoz. Nekem is van egy tollba szerelt és egy kulcstartóba. Bár igaz, mi csak a haverokkal szoktunk vele hülyülni. Jobb, mint egy fényképezõgép.
Birtokolni lehet. Meg használni is. Csak senkirõl nem szabad a tudta nélkül kényes felvételeket készíteni. Még saját használatra sem.
BB7
Dettó én is megnézem mindig éjfél után pár perccel! Minden nap!
És most ebbõl tényleg baromi kevés volt!
zeli
pont éjfélkor megnéztem, 7 db volt raktáron kapásból.....szal azért vitték el sztem. :D

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

BB7
Bár megértem! Mert tényleg olcsó volt!

Külföldrõl behozva egy 4gigás kerül ma minimum 10K-ba!
BB7
Valamiért k*rva hamar elvitték az összeset! o.O
zeli
és már nincs is készleten. :)

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Carlos
Annyit azért nem ér!

Þór vígi þessi rúnar

BB7
zeli
Köszi az infót. Ha jó árban lesz, akk. lehet veszek egyet, amúgy is akartam pendriveot venni.

BB7
Az holnap derül ki!
Ennek ez a lényege, mindig valami olcsóbb, de csak aznap és csak aznap tudod meg, hogy mennyiért! ^^
Idáig azt se lehetett tudni, hogy mi lesz a holnapi!
Barnabyka
és mégis mennyi lesz ez?

BB7
Holnap rejtett kamerás óra akciósan! ^^
Carlos
Én nem akartam, fogok hivatalos doksikat küldeni faxon...
LoL...
A hugomnak van paypal-ja, majd ha kell valami, akkor vele barterelek.

Þór vígi þessi rúnar

BB7
Engem is bannoltak...
De engem azért, mert személyi szkennelése és faxolása után rájöttek, hogy nem vagyok tizennyóc'
A másik kártyámmal már óvatosabb voltam, és mikor iratot küldtem, elõször igénybe vettem egy kis Photoshop-ot! <#ravasz1>
Carlos
Nekem is volt paypal-om, csak banoltak.
1szer vásároltam és kellett volna valami jóváhagyást írni vagy kitölteni, mert anélkül azthiszik, hogy lopott a kártya.
Namost én ezt nem tudtam, ezért biztonsági okokból banolták az accom.
Irtam a supportnak, azok meg közölték, hogy faxoljam át az útlevele, vagy jogsim vagy akármim, hogy télleg az enyém-e. Hát lófaszt faxolok ilyet. Annyira nem érdekel.

Þór vígi þessi rúnar

VRSDM
paypalt én is csak dícsérni tudom.
édesapám repülõgépeket épít szerel és javít, namost ebbõl eredendõen milliós tételek lettek már átutalva és semmi fennakadás.
az apróbb mûszerek, kiegészítõkrõl nem is beszélve, hogy apróbb tételeket is említsek.
aki nem bízik manapság az internetes vásárlásban az simán vak vagy buta.

u dont have to listen anybody else but me

BB7
PayPal-lel!

Viszont kell hozzá egy bankkártya! :)
Bészf
sziasztok.<#wave> és ezen a DX-en a fizetés h mûködik? mikor kell, meg ienek.. vki tudna informálni?<#lookaround>

Korán keltem. Hol az arany?

KILLER2
Én is láttam egy magyar oldalt, ahol megtalálható néhány cucc, ami a DXen is, csak itt kb 5x annyiért. Pl ez a toll is.

Töltsük le az internetet!

zeli
Múltkor egy ember mondta, hogy rendelt pár tollat, teljesen olyan, mint amit itt linkeltek, csak õ 20k-ért adta.

zeli
Oks, köszi, akkor lehet megnézem :)

BB7
Az oldalon ígért 2héten belül bõven! :)
KILLER2
ja, a postát azt tudom, hogy ingyé van. 3,5k, az enyhén szólva is jó ár neki. Itthon 16knál kezdõdik egy ilyen kb, nem? Amúgy mennyi idõ alatt jött meg?

BB7
Átszámolva 3,5K, és ne feledd: ingyen posta! :)
KILLER2
Meg bizony. Sok dolog van, amiben nem, de sokszor, mint jelen esetben is, bár nem tudom,h ogy mennyi volt, de azt igen, hogy egy bináris óra többnyire elég drága, szóval ha mûködik (és mûködik), akkor biztosan megérte.

BB7
De szerintem még így is általában megéri!
KILLER2
Hát igen, kínainál többnyire úgy megy a dolog, hogy olcsón megveszed, aztán újra összerakod, hogy mûködjön és utána jó is.

BB7
Tökéletesen mûködik, teljesen elégedett vagyok vele!
2hiba:
-Kisebb hiba, hogy nagy volt a csuklómra, de elvittem egy óráshoz és õ lerövidítette nekem! :)
-Nagyobb hiba, hogy nem mûködött az egyik gombja, persze megoldottam úgy, hogy szétszedtem és kicsit rásegítettem az érintkezésre...
zeli
Na, akkor majd véleményt rólae!:)

BB7
Karóra! :P
zeli
Ez micsoda?

BB7
A toll nem, de nézd:
A minap kaptam meg! :)
zeli
Ez volt az egyik dolog, ami érdekelt, thx :D

Tehát akkor annyira nem éri meg ez a toll.

BB7
Viszont rendeljetek nyugodtan DX-rõl, mert lehet, hogy kicsit ósdi a cucc, de rohadt olcsó, s a legfontosabb, hogy: MEGJÖN, INGYEN! :)
zeli
Tudom, azért kérdeztem :D

A hangfelvétel kb 0. Csak azt a hangot veszi fel ami 1méteres körzetben hallható, de azt se túl tisztán.
A videó minõsége tûrhetõ, jobb mint sok telefoné, de én jobbra számítottam.

Minden videóra ráégeti, a készítési dátumot, ami minden esetben 1980-nal kezdõdik és sehogy sem lehet beállítani a mostani dátumot. De ez legyen a legkisebb baj.

A legjobban a hang zavar. Így kb a kém funkcióját nem is lehet használni.
Aztán az is rossz pont, hogy akkor van egyenesben a videó, ha feltûzném egy ing zsebére a tollat.
Ha lerakom az asztalra, akkor még el kell forgatni utána valamilyen programmal. Ha asztalra rakom le a tollat és úgy veszek fel videót, akkor a kép felét az asztal tölti ki, mert nem lehet normálisan megtámasztani a tollat.

Tölteni USB-rõl lehet. Egy 2perces videó mérete 15MB. 352x288 a felbontás és 15 képkocka / másodperc.

VRSDM
?

u dont have to listen anybody else but me

Carlos
miben nyilvánul meg a "jó szar"?

Þór vígi þessi rúnar

Persze :D
Csak aztán nem néztem be a topikba.
Megjött, kipróbáltam, jó szar, azóta is csak a polcon porosodik.

zeli
Na, megjött már?:)

Barnabyka
hallgatlak!?<#banplz>

tommygear
istenem...
zeli
:D:D

Carlos
<#vigyor1>

Þór vígi þessi rúnar

BB7
:D
Oldal 1 / 4Következő →