Péntek estére érkezik az RTL-en a XXI. század X-Aktákja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scotty doesn't know! Scotty doesn't know!
Hát nem tom, csak englissül láttam 😊 Nagyon HOT volt 😊
m minnifield
<#rinya>

á, esélytelen. publikban max nagyobb netes lapok, napilapok archívumában, mert valamikor írtak róla. vagy kell egy ismerõs egy tévénél, aki hozzáfér a régi adatokhoz.
Na jó, de az Eurotrip MAGYAR szinkronnal BORZALMASAN rossz. :S Pedig angolul fenomenális.

Amúgy meg Dunhaaaaaaam. :-) LoL

m minnifield
winnie, ebben te vagy az ász. hol tudnék utánanézni a tv-s nézettségenek, akár évekkel ezelõttiekre is? gondolok itt pl. arra, hogy az x-atkák milyen nézettséggel ment(mármint magyarhonban), milyen idõsávban, ilyesmik?

Eurotrip lesz? 😊 Hát, az a film megéri a pénzét... Szerintem az ellen zakó lesz, óriási film persze kicsit - mit kicsit, nagyon - perverz humora van...
semmi ellentmondás nincs, de nézd meg, hogy itthon mik a sikersorozatok - hatalmas meglepetés lenne, ha sikeres lenne a fringe. én szurkolok, mint minden sorozatnak. de.

a fringe pedig pár lángosképû repülõs utassal fog nyitni, mire a háziasszonyok menekülni fognak, hogy tûzvonalbant nézzenek, a fiatal lányok is lehet, hogy inkább a tv2-es eurotripet választják... a frine az amerikai kommersz közönségének sem jön be, inkább csak az ínyenceknek, itthon pedig a kevésbé kommersz sorozatoknak nehéz befutnia. az esély megvan, de elõzetesen semmi nem szól a fringe mellett.
pepe792
Nem is te lennél ha nem mondanál ellent nekem. Szeintem meg sikeres lesz.

több fõszereplõ van és elsõre nem olyan sötét mint az X-akták.

Reviczky nekem teljesen feküdne is hozzá... 😊
REALista
Nah ez jó hír már ezer éve megvan csak nem volt kedvem belekezdeni.Ha nem lesz zavaró a szinkron lehet nézni fogom...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

m minnifield
elsõ blikkre elég esélyes, hogy grúber hugó vagy reviczky gábor lesz az.legalábbis õket el tudnám képzelni.

Magiszter
Jó kis sorozat. Kiváncsi vagyok rá hogy milyen szinkronszinészeket találtak hozzá, mert Walter Bishop hanglejtése nagyon jó volt szerintem. <#eljen>

9-tõl nem lenne sok esélye, így remélem inkább 10-re berakják, mondjuk jó kis helyszínelõs felvezetéssel. bár bevallom, inkább arra tippelek, hogy nem lesz rá nagy érdeklõdés.
pepe792
Ez jó kis sorozat. Ez nem fog megbukni úgy mint a Terminátor.