Szekeres Viktor

Péntek estére érkezik az RTL-en a XXI. század X-Aktákja

Bár az eleinte hétről-hétre természetfeletti jelenségek után nyomozó Winchester-testvérpáros sorozatának készítői emlegették az Odaátot (Supernatural) az új X-aktákként, J.J. Abrams kisajátította magának a szókapcsolatot, hiszen az itthonra Rejtély címmel érkező Fringe-re utalt így.

A sorozat a heti paranormálisnak tűnő jelenség sémát követve valóban hasonlít is Chris Carter mára már klasszikussá vált sorozatára, azonban szerencsére a széria nem szorul arra, hogy másolja az elődöt.


Nálunk március 13-n, pénteken, este 9 és a Barátok közt után várható a kétórás premier, melynek hivatalos tartalmát az RTL Klub szállította: "Minden egy utasszállító repülőn kezdődik, ami viharba kerül. Az egyik utas láthatóan rosszul van, kis idő múlva az arca borzalmasan átalakul. Hamarosan az egész gépen hasonló jelenség tapasztalható. A gép a robotpilóta irányításával landol, és az FBI azonnal megkezdi a nyomozást a fiatal Olivia Dunham vezetésével."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hegemonix #16
    Scotty doesn't know! Scotty doesn't know!
  • FefeeX #15
    Hát nem tom, csak englissül láttam :) Nagyon HOT volt :)
  • m minnifield #14
  • winnie #13
    á, esélytelen. publikban max nagyobb netes lapok, napilapok archívumában, mert valamikor írtak róla. vagy kell egy ismerős egy tévénél, aki hozzáfér a régi adatokhoz.
  • Librarian #12
    Na jó, de az Eurotrip MAGYAR szinkronnal BORZALMASAN rossz. :S Pedig angolul fenomenális.

    Amúgy meg Dunhaaaaaaam. :-) LoL
  • m minnifield #11
    winnie, ebben te vagy az ász. hol tudnék utánanézni a tv-s nézettségenek, akár évekkel ezelőttiekre is? gondolok itt pl. arra, hogy az x-atkák milyen nézettséggel ment(mármint magyarhonban), milyen idősávban, ilyesmik?
  • FefeeX #10
    Eurotrip lesz? :) Hát, az a film megéri a pénzét... Szerintem az ellen zakó lesz, óriási film persze kicsit - mit kicsit, nagyon - perverz humora van...
  • winnie #9
    semmi ellentmondás nincs, de nézd meg, hogy itthon mik a sikersorozatok - hatalmas meglepetés lenne, ha sikeres lenne a fringe. én szurkolok, mint minden sorozatnak. de.

    a fringe pedig pár lángosképű repülős utassal fog nyitni, mire a háziasszonyok menekülni fognak, hogy tűzvonalbant nézzenek, a fiatal lányok is lehet, hogy inkább a tv2-es eurotripet választják... a frine az amerikai kommersz közönségének sem jön be, inkább csak az ínyenceknek, itthon pedig a kevésbé kommersz sorozatoknak nehéz befutnia. az esély megvan, de előzetesen semmi nem szól a fringe mellett.
  • pepe792 #8
    Nem is te lennél ha nem mondanál ellent nekem. Szeintem meg sikeres lesz.
  • torcipepe #7
    több főszereplő van és elsőre nem olyan sötét mint az X-akták.