44
  • zola2000
    Na jó de a netbookok csak kisebb kis teljesítményű notebookok voltak, és attól hogy ugyanolyan kis gépet kiadnak nagyobb teljesítménnyel miért ne neveznénk továbbra is netbooknak? Egyébként egy netbook pont jó netezésre, vannak olyan emberek akik dvd(bluray) lejátszón néznek filmet, és konzolon játszanak, mi más kellhet egy átlagembernek? Mondjuk megértem az amdt, egy netbookkal 10 év múlva is lehet netezni, már azt sem szeretik hogy senki sem vett asztali gépet, mindenki notit vett, most meg netbook (nem magyarországról beszélek ahol vesznek egy asztali gépet, mert ott a legjobb az ár/teljesítmény arány, azt filmet, játékot, multimédiát azon nyomatnak)
  • FoodLFG
    Az én igényeimet nem tudják kielégíteni az ilyen kis gépek, szóval nekem mindegy, hogy mi történik velük..
    Persze másoknak biztos jó lehet, mivel szépen felfutott ez a szegmens, és hát valljuk be, valamennyire divat is ilyen kis (olcsó) gépekkel szaladgálni.

Az AMD chipset és GPU szinten szimpatikusabb nekem.
  • acdc
    "AMD korábban sem volt oda a szegmensért"

Hat sajnos nem sok uzleti erzekuk van ez meg is latszik a sok vesztesegukun.
  • vasziszdasz
    ULV rlz