63
  • Desiderata #23
    az mondjuk elég ellenszenves a piratebay-ben hogy van rajta reklám
    egy ilyen oldalt megszállottságból kellene üzemeltetni nem profitszerzésből
    ha meg nincs miből akkor nem kell erőltetni

top akárhányban vannak látogatottság szempontjából, szép summa jöhet nekik össze hirdetésből
  • Gerygrey
    Mert miért is?
  • readswift
    kár h ez az archetipikus b*lfaszság , plugin pakokt letölteni...
  • bertino
    sohaj...
  • Gerygrey
    a 6 gigás fájlok is lejönnek 2-3 nap alatt...

Én már töltöttem le 75 gigás VSTi pakkot egy éjszaka alatt TPB-ről :)

Megváltozott a címe (thepiratebay.org -hoz képest),vagy regelős lett?

Vagy vírus (adware) van a gépeden, ami átirányítja. Láttam már ilyet, hogy a Windows/system/valami mappában levő hosts.txt fájlt megbabrálja a vírus, és bizonyos ismert oldalakat valami saját g**iségre irányít át :)
  • CybeRick
    Nem változott. (thepiratebay.org) délelőtt egyébként nem volt elérhető.

3.448.284 registered users.
    1.648.157 trackeren lévõ torrentek
  • hodobaj
    Ha bezárják az kihatással lesz az egész torrent piacra legalább egy pár hétig.
  • Balumann
    Nálam már legalább 2 hónapja nem jön be a piratebay, bejön egy seedboxworld.net -es bejelentkező képernyő, de ha torrent linket próbálok megnyitni akkor se jön be. Megváltozott a címe (thepiratebay.org -hoz képest),vagy regelős lett? :S
  • bl4ckf0xi
    Hüle, akkor mit torrentolnánk? :D
  • zedow
    Én bezáratnám a zeneipart :)
  • Chris05
    Azért azt ne feledd DjDano, hogy a sok magyar zárt torrent tracker is pl. a Pirate Bay-ről szerzi a friss angol nyelvű releaseket (Másodsorban az userek töltögetik ide-oda őket).
  • Kaadi
    feldobhatnatok nehany magyar torrent cimet, ha mar itt vagyunk es beszelgetunk...
    nem rajongok a szinkronos dolgokert, de ugy szulok...
  • NintendoGC
    Ne azért ne zárják be, mert hiányozna az embereknek, hanem azért ne, mert ez egy nagy győzelme lenne a hiéna zenekiadóknak!!
  • DjDano
    Hát nekem őszintén szólva nem hiányozna, mert csak zárt magyar trackerekről töltök, de azért ne zárják be mert tudom sok embernek hiányozna...
  • Chocho
    "Bezáratná a Pirate Bay-t a zeneipar"

Nahát, ki gondolta volna? :D
  • Reg5
    Az isohunt is a kalózöbölből szerzi a torrentek nagy részét...
  • szlovákiai hun
    ..amig internetlesz addig lesz warez is ennyi..........

sry, torrent, mert a warez az ftp alapú
  • mama2tebalfasz
    juj most mi lesz...marad a mininova,btjunkie,seedpeer,torrenthub,fenopy,torrentportal,torrenttreactor,fulldls,bittorrent,extratorrent,sharereactor,newtorrents, torrenthound,sumotorrent,monova,rarbg, h33t,
    HMMM...FOLYTASSAMMM?????????????????????????????????????????????lol bekaphatja John Kennedy, az IFPI vezérigazgatója is...amig internetlesz addig lesz warez is ennyi...........
  • szlovákiai hun
    A pirateby-al csak egy gond van, hogy magyar tartalmak ritkák rajta mint a fehér holló, de ez nem a tracker hibája, ha nem a felhasználók nem raknak fel magyartartalmakat....persze más nagy publikus trackerek esetében is....
  • Etinger
    Amióta használom, azóta erősödött meg ennyire az a vicc... :D Mármint nyilván nem miattam XD de tényleg hiányozna. Pont fenn van minden amit be se tudok itthon szerezni, vagy éppen szándékosan csak onnan elérhető.
  • zola2000
    Lesz? Már van bőven, sumotorrent, isohunt, stb, de azért a piratebay a legjobb, a 6 gigás fájlok is lejönnek 2-3 nap alatt...
  • szlovákiai hun
    Egyetértek Ravkinnal!
  • Ravkin
    Ha nem lesz piratebay akkor majd lesz más oldal, ettől szerintem nem kell tartani, hiszen a célközönség és a torrentelők is megmaradnak az oldal bezárása esetén, nem fog beletelni pár hónap és máshol folytatják majd a tevékenységüket, márha egyáltalán tényleg bezárják a piratebayt tegyük hozzá.