Bezáratná a Pirate Bay-t a zeneipar
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért azt ne feledd DjDano, hogy a sok magyar zárt torrent tracker is pl. a Pirate Bay-rõl szerzi a friss angol nyelvû releaseket (Másodsorban az userek töltögetik ide-oda õket).
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090
feldobhatnatok nehany magyar torrent cimet, ha mar itt vagyunk es beszelgetunk...
nem rajongok a szinkronos dolgokert, de ugy szulok...
nem rajongok a szinkronos dolgokert, de ugy szulok...
Ne azért ne zárják be, mert hiányozna az embereknek, hanem azért ne, mert ez egy nagy gyõzelme lenne a hiéna zenekiadóknak!!
Hát nekem õszintén szólva nem hiányozna, mert csak zárt magyar trackerekrõl töltök, de azért ne zárják be mert tudom sok embernek hiányozna...
Az isohunt is a kalózöbölbõl szerzi a torrentek nagy részét...
..amig internetlesz addig lesz warez is ennyi..........
sry, torrent, mert a warez az ftp alapú
sry, torrent, mert a warez az ftp alapú
juj most mi lesz...marad a mininova,btjunkie,seedpeer,torrenthub,fenopy,torrentportal,torrenttreactor,fulldls,bittorrent,extratorrent,sharereactor,newtorrents, torrenthound,sumotorrent,monova,rarbg, h33t,
HMMM...FOLYTASSAMMM?????????????????????????????????????????????lol bekaphatja John Kennedy, az IFPI vezérigazgatója is...amig internetlesz addig lesz warez is ennyi...........
HMMM...FOLYTASSAMMM?????????????????????????????????????????????lol bekaphatja John Kennedy, az IFPI vezérigazgatója is...amig internetlesz addig lesz warez is ennyi...........
feldoghatjátok a büntetö pontjaitokat a seggetekbe mert kurvára leszarom csicskák
A pirateby-al csak egy gond van, hogy magyar tartalmak ritkák rajta mint a fehér holló, de ez nem a tracker hibája, ha nem a felhasználók nem raknak fel magyartartalmakat....persze más nagy publikus trackerek esetében is....<#vigyor2>#vigyor2><#hehe>#hehe>
Amióta használom, azóta erõsödött meg ennyire az a vicc... 😄 Mármint nyilván nem miattam XD de tényleg hiányozna. Pont fenn van minden amit be se tudok itthon szerezni, vagy éppen szándékosan csak onnan elérhetõ.
Lesz? Már van bõven, sumotorrent, isohunt, stb, de azért a piratebay a legjobb, a 6 gigás fájlok is lejönnek 2-3 nap alatt...
A
Egyetértek Ravkinnal!
Ha nem lesz piratebay akkor majd lesz más oldal, ettõl szerintem nem kell tartani, hiszen a célközönség és a torrentelõk is megmaradnak az oldal bezárása esetén, nem fog beletelni pár hónap és máshol folytatják majd a tevékenységüket, márha egyáltalán tényleg bezárják a piratebayt tegyük hozzá.
Windows 7
← ElőzőOldal 2 / 2