Bezáratná a Pirate Bay-t a zeneipar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ludwig van Beethoven talán iparos volt? Vagy Liszt Ferenc iparos volt, vagy Picasso iparos volt, vagy Newton iparos volt talán? Nem mindegyikük mûvész, gondolkodó filozófus, feltaláló volt. Madonna mivel több mint õk, vagy a többi? Az nem kifogás hogy kitalált, létrehozott valamit és ezért megérdemli. Ilyen alapon én is megérdemlem mert megjavítottam egy autót, vagy eladtam egy kenyeret, vagy kimostam valakinek a szaros gatyáját! Pl: megjavítom Madonna mercijét, ezért élete végéig fizessen nekem jogdíjat, vagy legalább adíg amig az autót használja, mert az én munkám nélkül egy használhatatlan roncsa lenne!
Na ez korrekt lenne?
Nem töltöttét te onnan semmit, csak egy pár KB-os információs .torrent file-t...
(Talán magadtól is tudod ezt, de a fenti akkor is egy nagyon rossz megfogalmazás, ami a jogvédõk malmára hajtja a vizet.)
Kellemes kalózkodást: https://torproject.org ; Szabadalmam a trinális ámítógép, amelynek alapja a trit. Ki nem szarja le a Windows 7-et ?
Kellemes kalózkodást: https://torproject.org ; Szabadalmam a trinális ámítógép, amelynek alapja a trit. Ki nem szarja le a Windows 7-et ?
viszont, nem büntethetõ az sem, aki tõle töltött, hiszen a felbújtó maga az ügyész/szakértõ volt.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Oo... Ha lenne eszük, egybõl pert akasztanának a nyakába, mert ugyebár ha letöltötte, akkor meg is osztotta, ami minden országban bûncselekmény... Egyébként meg különben sem lehet ezt bizonyítéknak felhasználni, mert bûncselekmény útján nem juthatnak információhoz...
Mi lesz a határ?
És még rám azt se lehetne mondani, hogy kifejezetten veszélyes lennék az "iparra", mert 3 számjegyû a cd-gyûjteményem. Ami beszerezhetõ azt megveszem cd-n, de ne haragudjanak már, 4-5000 Ft egy darab CD, amin 3-4 szám kivételével töltelék zenék vannak. De sok olyan van amit be se lehet itthon szerezni. Kacat mp3-ért meg nem fogok fizetni.
Szánalom, rendes zenét kérünk, nem ipari mennyiségben, elfogadható áron, és akkor minimális lesz az illegális letöltések száma. De egy emberi fizetésbõl se zenét, se játékot nem lehet venni. (max 500 éves b kategóriás filmeket, teszkó minõségbe). kettõn áll a vásár, de az elsõ lépést mi nem tudjuk megtenni(legalábbis én többet nem tudok tenni, és az audiofil hülyeségem miatt "többnek" gondolt cd-n kívül se zenébe, se játékokba, se filmekbe nem kapok többet, azzal hogy megvettem boltba, mintha letöltöttem volna)
A látszat csal...
Szerintem a baj ott kezdõdik, hogy a zenét nem gyártani kellene.
"ZENEIPAR"
EZ már itt el van cseszve nem? A zenét nem ipari szinten kéne gyártani... vagy csak én látom meg rosszul a dolgot? Mindenhol a pénz-pénz-pénz. Brüáf.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Mondjuk errõl kezdenek tévképzeteim támadni, miután kiderült hogy somogyban valahol a pusztán elvágtak egy kábelt és erre ledöglött a fél magyar hálózat...
Biológia óra 6. osztály.
De azt hiszem ezt a dolgot, az egész TPB dolgot vagy 1.000.000 aspektusból meg lehet vizsgálni. Miért érdekes a zeneipar véleménye? Egyáltalán nem érdekes.
Számomra nem.
Grüss Gott
Itt a németeknél elég keményen vesznek mindent, meg elkezdték néhány éve cseszegetni a letöltõket. Az userek meg beijedtek, hogy elviszi a policáj.
Na de kérem és az emberi jogok...? De félre a jogokkal, mert ha valaki akkor
a friccek tudják, hogy mifán terem az emberi jog ugyebár.. 😊 Namármost. A német pubik beijedtek, de nem sz*rták össze magukat ijedtükbe. Vettek cipelõs vinyót, vagy csak kioperálták a gépeikbõl, aztán usgyi HDD-Party-ra! 😊
Igen, ez egy klasszikus szélmalomharc. Én vagyok a zeneipar tegyük fel. Ejjny-bejjnye cúnya rossz júzerek, hát mit tettetek lári-fári!!! Kiveszitek a zsebembõl a pénzeket!!??? Akkor majd jóóól kidüllesztem a melkasomat, és hülyeségeket beszélek. És mi lesz ha bezárják a TPB-t? Semmi. Pár okos suttyót meghurcolnak, meg azt hiszik, hogy jóóóÓÓl példát statuáltak, aztán nem történik semmi. Ugyanis az internet nem úgy mûxik, hogy ha levágom a fejét, akkor összedõl, mert ugye direkt úgy lett fejlesztve, ha kiesik valami akkor is mûködjön. Szóval akkor a TPB-vel együtt be kellene zárni a többi tizenötmilló másik fájlcserélõ alkalmazást, meg ahogy az elõttem szólók jól mondták, google-t, yahoo-t, meg mindent. MINDEEEENT! Na akkor vissza a dojcsokhoz.
Lecsukni az összes vinyógyártót! Meg bezárni az összes késkereskedést, és
lecsukni akié volt, mert aszisztálnak más emberek leszúrásához.
Kézcsókolom.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.
DVD-t másolni internet, sõt: már számítógép nélkül is lehet. Be kell tiltani az elektromos hálózatot, az a biztos. <#szomoru1>#szomoru1>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ezt most komolyan gondolják? Én speciel a Google segitségével jutottam el a The Pirate Bayre és még számos más "illegális" tartalmat tartalmazó oldalra! Akkor most logikusan gondolva az lenne a megoldás, ha a Googlet is mindenestül bcsuknák, meg a többi keresõt is, mert azokkal is lehet találni ilyen oldalakat.
SÕÕÕT, TOVÁBB IS MEHETNEK! Szüntessék meg a Firefoxot meg az IE-t meg az operát meg a többi böngészõt, mert segitésgükkel illegális tartalmat lehet letölteni.
SÕÕÕT, HA MÉG EZ SEM ELÉG! Szüntessék meg a netet is! Az a forrása minden bajnak nem?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Nem tudom megítélni, mennyit keresnek egyes torrentoldalak üzemeltetõi. Õszintén szólva nekem nem fáj, amíg nem én fizetem õket. Más dolog, hogy egyes privát trackereken free leech vásárolható adott összegért, ez már súrolja a lécet. De hát ezeknél sem lehet tudni, mennyi marad az üzemeltetõ(k)nek a költségek kifizetése után.
a legtöbb torrent oldal a pénzszerzésrõl szól sajnos
Alvarez999: használd a CTRL+C és a CTRL+V kombinációt, lekötelezel
Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!
Desiredate: Ha nem tetszik, akkor ne használd. Mellesleg ha keresnek is rajta az üzemeltetõk, mit fáj az neked? Te ingyen kapod a file-okat, nem? Nyalógépnek tökéletesen igaza van, én is rá szoktam kattingatni a reklámokra, csak azért is.
Ezt már annyiszor láttam , hogy most már télleg bezárathatnák egyszer végre valahára ... ezek a mocskos, büdös, koszos zs... cionisták ... <#violent>#violent><#banplz>#banplz>
A MUNKA SZABADDÁ TESZ
Mit nem? <#unalmas>#unalmas>
Jezusom ez komoly? 😄DDDDD en mar evek ota nem megyek fel semmilyen torrent oldalra a google-t meg a isohuntot hasznalom....
Ha neadj isten eljutnak odaig hogy kipropbaljak google-val akkor a kovetkezo aldozat a google lesz? (allitolag megmutattak nekik hogy lehet google val torrentet keresni szoval nem mondhatjak hogy nem tudtak hogy kell)
Szanalom tetofoka...
egy ilyen oldalt megszállottságból kellene üzemeltetni nem profitszerzésbõl
ha meg nincs mibõl akkor nem kell erõltetni
top akárhányban vannak látogatottság szempontjából, szép summa jöhet nekik össze hirdetésbõl <#boxer>#boxer>
Én már töltöttem le 75 gigás VSTi pakkot egy éjszaka alatt TPB-rõl 😊
Megváltozott a címe (thepiratebay.org -hoz képest),vagy regelõs lett?
Vagy vírus (adware) van a gépeden, ami átirányítja. Láttam már ilyet, hogy a Windows/system/valami mappában levõ hosts.txt fájlt megbabrálja a vírus, és bizonyos ismert oldalakat valami saját g**iségre irányít át 😊
3.448.284 registered users.
1.648.157 trackeren lévõ torrentek
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
techgarazs.com ingyendomain.tk BME