Prince of Persia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
engem az idgesít igazán h a bossoknak ilyen 10 ütéses komójai vannak amit már nagyon unok, átvált corruptedbe akkor nem tudok támadni, nevetséges... nehezn kijön belõle, ütök 1et... jön a lassítás h védekezzek, meg in 10 ütés.. megin corrupted....
a játék unalmas, szép de uncsi, most megtisztítottam kb 7-8 területet de unom már, 340gömb kell, van 200 kb... abba is hagytam a játékot...
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
minden rosszban van valami jo, csak meg kell keresni
Amúgy meg, Mirror's Edgenél pont ugyanez van, csak ott egy nyakreccsenés és egy töltõképernyõ kíséretében. Valahogy szerintem a PoP kissé hangulatosabb.
De azért megpróbálhatnád kifejteni, jelenleg ugyanis azt látom, hogy egyeseknek azért áll sírásra a szája, mert nem jut el az agyukig, hogy jelen esetben nem egy loading feliratot bámulsz ha meghalsz, hanem egy animációt, ahogy egy bula visszaránt a mélybõl.
Ha mondjuk paraméterrel kapcsolható lenne a menüben, hogy loading képernyõ legyen, akkor gondolom hirtelen lenne kurvanagy kihívás, meg a tetteknek komoly következménye.
Ugye?
A "load game" gomb megtalálásának kihívására gondolsz? 😊
Nemtudom hirtelen a diablo2-n kívül(nyilván HC karakterrel, ami ha meghal, akkor game over, nincs load) tudok-e olyan játékot mondani, ahol bárminek következményei lennének. Szerintem nem is nagyon van, legalábbis az ismertebb címek között, bárhol máshol mindíg ott van kéznél a load game.
kiskoromban nagy aladinbuzi voltam : )
😊)))))
Nekem egy Super Mario már nem jelent szórakozást. Ha már könnyed kikapcsolódás, akkor Beyond Good & Evil vagy Fable, vagy ehhez hasonló minõségi és tartalmas játékok jöhetnek számításba, ezek kifejezetten üdítõek.
És a Super Mario is jó játék, nem fikázni. <#nyes>#nyes> <#mf2>#mf2>
Ha szerinted bárki ilyesmit várt, akkor te nem a realitások talaján élsz... De azért egy Super Mario Light Edition-nél többet várna az ember <#hehe>#hehe>
a sands of time és a the two thrones olyan lightos, kicsit aladdinos, keleties (szóval az ezeregy éjszakás feeling is megvan, ahogy mondtátok)
a warrior within ezeknél sokkal sötétebb, darkosabb, és nekem ez sokkal jobban bejött
a másik ok, amiért az tetszett a legjobban, hogy nekem a a prince of persiában, amellett, hogy vannak ugrálós részek, a harcrenszer tetszik a legjobban, ami nem easy szinten pont kellemes kihívást jelentett számomra
ezt még nem próbáltam ki, de a cikket, hozzászólásokat olvasva, meg a számomra hatalmas visszalépést jelentõ 1v1es harcrendszer miatt, valszeg nem is fogom...
talán a következõt majd...
az egy dolog hogy egyszer vége kellett hogy legyen az elõzõ szériának és hogy változtatni kellett, de így? casual game lett, na..
http://emulehelp.uw.hu
Egyébként egy nagyon korrekt cikk.
Csak a grafikával nem értek egyet. engem az elõzõ három rész grafikailag lenyûgözött, de ez a legkevésbé sem jön be. Ez 2009-ben egy vicc.
A tájakat én is szívesen nézegettem, mert szépek a színek, de ez a cel-shaded nekem darabos, szögletes, pixeles. áh. soha nem szerettem.
Meg tényleg, az Ezeregyéjszaka meséi hangulat ami igazán meg fog 😊 T2T ezért nagy kedvenc. Az a játék pörög. Ez nem.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
nagyon félre értékelted a játékot....tipikus PC hozzá állás
én PCn játszottam végig
4/5
Zola2000: igazat mondott Prince23. Én leglaábis vele értek egyet. (Sudden Strike, Blitzkrieg kiegjei, Praetorians, általában az RTs-ek voltak anno nehezek). De a régi Tomb Raiderek sem a könnyûségükrõl voltak híresek. De konzolon is vannak nagyon nehéz játékok (gondolom, amiket felsoroltál), de a többségük nem az. Vagy igen? Mert PC-n is látod csak egy részét (sõt, egy stílust) írtam le.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
A
Öhm.... nem fogok játék címekkel dobálózni, de van jópár játékom, amit ha beosztok, akkor 2 hónapra elég.... bizony volt olyan, amit napi 3 óra játékkal sem tudtam 4 hétnél hamarabb végignyomni..... <#email>#email>
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
2. igaz
3. igaz
4. 2 hétre egy 8 órás játékot?
5. NINCS benne nehéz rész
6. igaz
65-70%:\
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Szeintem fõleg azoknak nem tetszik, akik a korábbi sorozat rajongói voltak, és ettõl is azt a játékmenetet várták volna el.
Ez egész egyszerûen totál más. Nem a harcokon van a hangsúly, hanem a világon, a látványon, és a két karakteren, a köztük lévõ interakción. Mondjuk gyanítom, hogy sokaknak már szimplán amiatt megterhelõ volt: megérteni, hogy mi is zajlik a képernyõn.
A hangoknál azt a 3pontot nem igazán értem. A zenéje nagyon kellemes, a szereplõk hangjával szerintem semmi gond. A prince-hez remekül illik a kivagyi bunkó image. Jók a disznó viccei is. 😊
A nehézségre valóban lehet némi panasz, bár kicsit ez is felemás. Egyedül a harcnál merülhet fel a probléma, (lévén ugrabugrálásnál nem kurvára mindegy, hogy loading feliratot látsz, vagy egy animációt, ahol Elika visszaránt, max annyiból nem, hogy a loading egy fokkal unalmasabb, úgy kell értelmezni, hogy a csaj a checkpoint.) De tekintve, hogy nincs a játék teletömve harccal így ez szerintem nem oylan egetverõ probléma. Ráadásul mivel a boss harcoknál a konzolos "a nyomd a zöld gombot amikor felvillan" megoldást alkalmazták én így legalább nem kaptam agyfaszt, amikor épp mellényomtam.(Rühellem az ilyen animált elágazásos harcrendszert)
1. Az ára a megjelenéskor is csak alig több mint 6000 Ft volt. Ez követendõ példa.
2. A látvány lenyûgözõ. 5 csillag
3. Az írányítás PC-n is tökéletes lett. Én erre 5 csillagot adnák.
4. Valóban ismétlõdõ, de ha beosztja az ember, mondjuk 2 hétre, akkor ez nem nagy hiba. Az, hogy nincs kihívás Elika megmentései miatt? Más játékokban is betölti az ember az elmetést és folytatja. Kb. ugyanaz a kettõ, csak a kivitelezésben van különbség.
5. Azért van egy-két nehezebb rész. Legalább mindenki végigviszi.
6. A zene szerintem nagyon jó lett. Nem értem miért kellett, így lehúzni a játékot ezen a téren.
Én 80%-ot (4 csillagot) adnák rá.
www.gportal.hu/bioshock
btw mostanában miért hónapokkal a megjelenés után jönnek ki bemutatók?
ez azért elég erõs- A harcmodor a Warrior Within-ben olyan változásokat hozott, mely szerintm felülmúlhatatlan. Játékélményben meg a valaha volt egyik legjobb játék. Szerintem.
"Végül ezen az úton végigmenni sem jelent kihívást, mert itt is a lehetõ legkisebbre vették a játékostól elvárt erõfeszítést: a herceg magától futni kezd a falon, korrigálja az ugrások szögét, és automatikusan feljebb kapaszkodik, ha merõlegesen vetõdünk egy falra. Kevés hiányzik ahhoz, hogy egy-egy összetett akrobatikus mutatvány csak egy interaktív videó legyen, amely néha egy adott gomb megnyomását kéri a játékostól."
Én már a legeslegelsõ PoP-nál is ezt éreztem. :-D
practitioner of the forbidden arts of death