47
-
scnad #7 Nokia és megbízhatóság ? Na ne röhögtess. Ár-érték-minőség szerint az itthon kapható telók közül csak a SE jöhet szóba, abból is a Symbian / WM mentes saját OS -es verziók. Amúgy meg Panasonic. A GD-30 -asnak már 3 tulaja volt '98 óta ( pár éve visszakerült hozzám ), s az akkun kívül kutya baja, még ma is ki lehetne rajni egy kirakaba. Igaz, nem volt rugdosva, dobálva, etc. ... mint ahhogy a Nokia fanok szokták, de nem is volt ráírva hogy atombombaálló. -
#6 Ha a nokia termékeiből indulok ki akkor:
-Recsegni/ropogni fog az egész
-Cserébe legalább nem lesz olcsó
-Valami saját berhelt os fut rajta
-Csak billentyűzettel lesz kezelhető
-Egy egyszerű program indításhoz 30 almenüt kell végigjárnod, de cserébe win3.1 ablakokkal találkozhatsz mindenütt
-Lesz rajta Snake:D
-Az előre telepített programok között az összes nokia sync program megtalálható lesz, így a képernyő teljes tartalmát nokia ikonok töltik ki.
-Képernyő masszív hármas.
Persze csak akkor ha a telefonokra alapozunk. -
daswalker #5 Na mert szerinted melyik márka annyira fasza?
Megfordult már a kezemben jónéhány mobiltelefon, és azt kell mondjam, hogy minőségben a Nokia magasan veri az összes többit (igen, a SE-t is).
Minőségben kizárólag a Nokia és a Sony Ericsson van az értékelhető kategórián belül.
Részemről pedig a telefonok élettartamát tekintve a Nokia jelenleg négyszeres fölényben van.
És akkor még egy szót se szóltam a Symbianról... -
FlyingV #4 minőségre szuper egy Nokia termék? :D:D:D Hiszem, ha látom!
Ár/érték arányban Apple fíling? Na akkor tényleg érdekel a dolog, mert ez azt jelentené, hogy sokszorosan megéri az árát.
Nokia laptop? Symbian? :D:D Köszi nem.. Van már elég szar a notebook piacon, először tanuljanak meg telefont csinálni. De inkább tűnjenek el a süllyesztőben. Szar hypeolt fos márka. -
roliika #3 Nokia laptop. Minőségre biztos szuper lenne..de ár/érték arányban, szerintem Apple fííling. Tehát lehet, hogy nem esik szét, meg halk, alig melegszik és szép lesz, de teljesítményre lesznek nála kétszer 3* olcsóbbak..a tudásához képest, ismerve a Nokia üzletpolitikáját. -
TSunny #2 5 milliárdos lélekszámú földön 10000-nél kevesebb ember, aki először használ mobil netet? Jó vicc. A milliós nagyságrend simán megvan. Én sem használtam még soha életemben mobil netet pl. -
Sir Ny #1 "hiszen ezekben a napokban is több százmillió ember merészkedik fel első alkalommal az internetre mobiltelefonjáról."
ezt azért erős túlzásnak tartom. sacc/kb tízezernél kevesebben vannak.