17
-
#17 Mielőtt baromságokat írsz, gondolkodj. Amikor az influenzavírusok ellen kifejlesztenek egy antitestet, az igenis hatékony, csak itt az a bökkenő hogy a vírusok viszonylag rövid idő alatt alkalmazkodnak hozzá, így az nem lesz örökérvényű gyógymód, ezért kell mindig újabbakat kifejleszteni. -
qwas #16 Palinkaval, fokhagymaval es C vitaminnal hamarabb kiuzheto a megfazas. Az influenzat nem tudom, mert mar olyan regen fertozott meg, hogy mar nem is emlekszem. -
qwas #15 Eleg nagy baj lenne. Sosem art tanulni kicsit. Ezt hivjak igenyessegnek. -
gemi #14 Az én ismerősi körömbe jelenleg 5 ember infulenzás. Elég gyorsan jön, 1-2 nap alatt ledönti az embert. -
#13 lókuki... mindenre 2 évente találnak valami über gyógymódot mindenre, és mégse lesz belőluk semmi, mert:
- kamu az egész
- visszatartják, mert még az emberek halálán(van gyógyszer vagy nincs) is a pénz az úr. -
InterFoxSOFT #12 A megfázást ha nem kezelik 2 hétig tart, ha kezelik 14 napig!:D -
Epikurosz #11 Tévedtem. Helyesen:
"Ezt kérem tiszteletben tartani, ha lehet." -
blessyou #10 Jó a hír, jó a hír,
Isten hozott, hemagglutinin! -
Epikurosz #9 Azért ez nem igaz, engem is érdekel.
A nyelvtani szabály az, hogy tagmondatok közé vesszőt kell tenni.
A tagmondat arról ismerhető fel, hogy van legalább egy állítmánya, és legtöbbször alanya is.
Ezt, kérem, tiszteletben tartani, ha lehet. -
uwu #8 Szerintem senkit nem érdekel rajtad kívül. -
dez #7 "Szinte minden változatra letesztelték és a válasz igen volt."
Egyébként újfent Balázs Richárd figyelmébe ajánlanám, komoly hiba a tagmondatok közötti vessző kihagyása. Azt a dedós szabályt viszont felejtse el, hogy "és elé nem teszünk vesszőt", mert az csak bizonyos esetekre igaz (pl. felsorolás, ill. egy tagmondatba tartozó mondatrészek bizonyos esetei). Röviden: itt vessző kell az és elé. -
dez #6 Az oltóanyag (is) jó üzlet. Mindent meg kell ragadni...
(Az orvosok lefizetését meg elintézik maguk a paciensek.) -
#5 off:jo a leirasod a cigany integraciorol! -
#4 Rengeteg emberrel találkozom minden nap különféle cégeknél... egy db infulenzásról nem tudok. Érdekes, hogy járványt szajkózott a sajtó. -
Epikurosz #3 Én ma voltam a háziorvosomnál, és meglepődtem, mert 2-en voltunk, semmi sor. Kérdeztem is a doktornőt, hogy hát nincs influenzajárvány? Ezek szerint nincs.
(OFF: Frissítettem a blogom, amúgy!) -
#2 Ugyan miért ne kerüljön terroristák kezére?
Amúgy meg rohadtul bosszant, hogy pont most lettem influenzás, és még nincsen kész ez az új oltóanyag...
-
idebudanemoda #1 csak nehogy ez is a terroristák kezére kerüljön!