Új antitestekkel az influenza ellen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

scs17
Mielõtt baromságokat írsz, gondolkodj. Amikor az influenzavírusok ellen kifejlesztenek egy antitestet, az igenis hatékony, csak itt az a bökkenõ hogy a vírusok viszonylag rövid idõ alatt alkalmazkodnak hozzá, így az nem lesz örökérvényû gyógymód, ezért kell mindig újabbakat kifejleszteni.

Palinkaval, fokhagymaval es C vitaminnal hamarabb kiuzheto a megfazas. Az influenzat nem tudom, mert mar olyan regen fertozott meg, hogy mar nem is emlekszem.
Eleg nagy baj lenne. Sosem art tanulni kicsit. Ezt hivjak igenyessegnek.
Az én ismerõsi körömbe jelenleg 5 ember infulenzás. Elég gyorsan jön, 1-2 nap alatt ledönti az embert.
Sanyix
lókuki... mindenre 2 évente találnak valami über gyógymódot mindenre, és mégse lesz belõluk semmi, mert:
- kamu az egész
- visszatartják, mert még az emberek halálán(van gyógyszer vagy nincs) is a pénz az úr.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

A megfázást ha nem kezelik 2 hétig tart, ha kezelik 14 napig!😄
Tévedtem. Helyesen:

"Ezt kérem tiszteletben tartani, ha lehet."

Kara kánként folytatom tanításom.

Jó a hír, jó a hír,
Isten hozott, hemagglutinin!

Azért ez nem igaz, engem is érdekel.
A nyelvtani szabály az, hogy tagmondatok közé vesszõt kell tenni.
A tagmondat arról ismerhetõ fel, hogy van legalább egy állítmánya, és legtöbbször alanya is.
Ezt, kérem, tiszteletben tartani, ha lehet.

Szerintem senkit nem érdekel rajtad kívül.

„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz

"Szinte minden változatra letesztelték és a válasz igen volt."

Egyébként újfent Balázs Richárd figyelmébe ajánlanám, komoly hiba a tagmondatok közötti vesszõ kihagyása. Azt a dedós szabályt viszont felejtse el, hogy "és elé nem teszünk vesszõt", mert az csak bizonyos esetekre igaz (pl. felsorolás, ill. egy tagmondatba tartozó mondatrészek bizonyos esetei). Röviden: itt vesszõ kell az és elé.

Az oltóanyag (is) jó üzlet. Mindent meg kell ragadni...
(Az orvosok lefizetését meg elintézik maguk a paciensek.)

uniu
off:jo a leirasod a cigany integraciorol!

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

Tinman
Rengeteg emberrel találkozom minden nap különféle cégeknél... egy db infulenzásról nem tudok. Érdekes, hogy járványt szajkózott a sajtó.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Én ma voltam a háziorvosomnál, és meglepõdtem, mert 2-en voltunk, semmi sor. Kérdeztem is a doktornõt, hogy hát nincs influenzajárvány? Ezek szerint nincs.

(OFF: Frissítettem a blogom, amúgy!)

globint
Ugyan miért ne kerüljön terroristák kezére?
Amúgy meg rohadtul bosszant, hogy pont most lettem influenzás, és még nincsen kész ez az új oltóanyag...
<#rinya>

http://www.tradeximp.com/

csak nehogy ez is a terroristák kezére kerüljön!