993
James Cameron videogame adaptációja PC-n
-
#713 naná hogy az -
#712 Uristen,ehez meg kulon monitor is kell!Mekkora lehuzas ez. -
#711 Itt kiválasztod a 3D vision drivert és letöltöd, felrakod.
Atival tudtommal nem megy, de ezt majd egy szakértő megerősíti. -
#710 itt meikre kell nyomni a 3d sztverért? vagy az az nvidia driverben van? -
#709 Akkor ati kartyaval nem is megy?
-
#708 Ez kell hozzá
katt
vagy pedig van ez a fapados papír szemüveges megoldás, de ehhez is fel kell rakni az nvidia 3d driverét, persze a minőség nem lesz az igazi -
#707 Hello!
Elmondana nekem valaki,hogyan kell beallitani a jatekot 3D szemuveghez?
Mert bekapcsolom a 3D-t es az egesz egy nagy homalyos valami lesz szemuveggel is. -
#706 Ez már egy érdekes játék az, hogy a történések csak úgy vannak, összedobált események sorozata egy dolog, de hogy a katonák kb 2mp alatt szétlőnek az azért elég vicces. Az íj egy borzalom, főleg mivel a nagy susnyásban marhára nem látszanak a hangyányi kis katonák. Közelükbe férkőzni ugye meg esélytelen, mert ugyan van az a predator mód csak hát elég rövid ideig hat, szóval mintha nem is lenne, ha meg csak ugra bugra van akkor is szétszednek 1-2 sorozattal. Óriási. -
#705 igaz de az meg sigorú vívőr ők csak extrák...amik kivételek, hogy erősítsék a szabályt....:D -
#704 nade mind1 -
#703 ok, de az elején aki csaj adja küldetést neki hosszabba haja .... -
bajsz #702 Innye:D gratula.:D -
HaaS #701 Aaazigen:D! -
RYO21 #700 Észrevette, azt, hogy a játékban nem olyan a hajuk mint a filmben.
Szóval rövidebb és nincs az a szar mozgó izé a végukön. -
robertino11 #699 hogy lehet ujra emberré visszaválozni?(én most ott járok h a testemet és a NA'VI-mat elvitték a hometree-hez és a NA'VI-m ujraéledt.) -
robertino11 #698 alapbeállítás:
felemelkedés:space
alacsony repülés:bal shift -
#697 Nekem egy fontos kérdésem lenne. Sárkánnyal hogy lehet manőverezni? Úgy értem leszállni tudok, alacsony repülni is, de felemelkedni nem! -
#696 ez nem a katonaság, ezek csak kertészek, és csak növényírtást vállaltak.
a kék krumplibogarak csak mellékes problémák. -
#695 Mert a seregben nem lehet hosszú haja senkinek?:) -
#694 hát az isten gépe az igen de a földi gépek kifeküdnének, elég a kék emberek hajrengetegét, meg átváltozáskor még a férfiaknak is a coffját számolgatni... -
#693 pontosan.... nem akartak még a hajnál is fizikát számoltatni, emrt akkor tényleg az isten gépe sem lenne elég a játéknak :D -
#692 hát könnyebb volt a dolguk, kicsit tér el a férfiaktól, és nem kell lobogó hajat modellezni...:D -
#691 csak azt nem értem mé rövidhaju minden játszato nöi karakter :/ -
#690 az jo :) kösz infot -
#689 asszem 2 euróval volt drágább mint a másik, de akkor épp akciós volt a steam-en... -
Fist #688 És mennyibe került úgy? Nekem nem tudom special van vagy nem, gondolom nem mert nincs ráírva. -
#687 2 extra választhetó skin, ennyi.... -
#686 Köszi! Holnap folytatom a game-et! -
#685 fegyók gondolom meg páncélok meg stb. -
andris074 #684 Az épületekben keresgéljél! -
#683 aha oks, csak mitöl special? milyen extra van benne ? -
#682 jah, steam-en vettem... -
#681 Apropó Navira, hogy vál(t)hatok? Kösz! -
#680 special edition ??? -
#679 Itt mit kell megkeresni? Pár kört tettem már de semmi!
-
#678 nekem az egyik kedvenc játékom lett... meg sem fordult a fejemben hogy megbántam volna a special edition vételét.... -
#677 nekemse volt unalmas a játék, míg rá nem nyomtam a new game-re. -
Fist #676 Én nekem megvan eredetiben. Karácsonyi ajándék volt. Megérte! A Multi iszonyat jó, az SP meg jó hosszú, nekem nem volt unalmas. -
rikkcsicsi #675 szasztok!van 1 kérdésem a játékban mikor avataral mész ,hogy kell barominagyot ugrani????? -
robertino11 #674 Te honnan szedted le a CD KuLCSOT? Fist