993
James Cameron videogame adaptációja PC-n
  • DarkSector
    tudtam én hogy tudtad te hogy tudtam én....:D
  • cumfu
    manuálisan aktíváld és akkor értelemszerű lesz vagy olvass NFO-t. Ha nem sikerül akkor részletesen leírom de picit próbálkozz. Gondolom ott a key generatorod is. ja meg remélem a reloaded-et szedted le!
  • toncsos
    tud valaki segíteni??
  • Gideon Wieth
    értemén :D:P
  • cumfu
    Érdekes dolog történ! Újra elindítottam a játékot mondom állítgatok rajt. (persze elötte mondom még nyomom kicsit "full" grafikán. Erre mit ad Isten tök frankón fut! Nem mondom hogy nem akad meg néha vagy nem esik le az FPS, de drasztikus gyorsulást véltem felfedezni. Lehet valami program pont használta a gépet (MSN is ment alatta és haver írogatott is). Persze várom a beállításokat hasonló konfiggal, hogy még jobban fusson!
  • toncsos
    hy all letőltötem a játékot és az a bajom van hogy nem tom az aktivációs kódot:S
    Valaki megtudná adni vagy mit kel csinállni
    előre is köszi szépen...
  • gurubefree
    1080i es 1080p kozott csak is minosegi kulonbseg van . Mind a ket megjelenites 1920x1080as felbontasban tortenik.
  • DarkSector
    jah erről már beszéltünk másik topicban...gondolom érted a kukacoskodásomat...:D
  • Gideon Wieth
    1920*1080 a legmagasabb felbontása :)
  • DarkSector
    miaz hogy hd-ig megy?
  • Gideon Wieth
    nekem HD-ig megy a monitorom: Am pl Assassin's Creed-nél ott ugy volt, hogy három különböző 1920*1080 beállítás volt, mindegyik 60 hertzes, és abból az egyik volt csak az ami dx10ben fullra kirakta a képre, a másik három csak 1080i volt vagyis ez a körbemetélt kép :S
  • cumfu
    Heló! Grebber vagy valaki akinek hasonló gépe van mint nekem (amd6000+, 2 giga ram, 8800gt.) MIlyen beállításokkal használjátok a játékot? Nekem eléggé neccesen megy 1280-ban minden High-on meg Very High-on 2x élsimítással 30 fps környékén, de alatta is van. Sajna fáradt vagyok a találgatáshoz mit lenne érdemes lejjebb venni, hogy még azért szép is maradjon és szép is legyen. a legelején pl az épületben eléggé akadt is. a dzsungelben pedig 30fps de még alatta is volt sokszor. Nvidia driver a legújabb. Előre is köszi ha segítetek!
  • strebacom
    Nekem nincs fekete csik, csak a videók alatt....1920*1200..
  • Gideon Wieth
    Sziasztok!
    Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy miért van az, hogyha full hd-ban akarok jáccani csak DX 9ben müködik rendesen ? Amint átrakom dx 10re, körbe vágja a képet a játék, és alul fölül oldalt lesz egy 5 centis fekete csík... Ezt több játéknál is tapasztaltam, de pl Assassin's Creednél át tudtam ezt állítani. Itt nem. :S
  • DarkSector
    ez igaz :D ...lenne ha így működne.

de pont ez a lényeg, amit eddig írtam. ha nem megy, akkor nem is lesz olyan opció, hogy VeryHigh...nálam se az a baj, hogy nem tudok rálépni, hanem az hogy legördítem és nincs olyan hogy VeryHigh, havernál meg legörgeti, és ott beadja a negyedik lehetőséget.

amire te gondolsz, azt egy fájlban próbáltam hogy mindent átirkálok High-ról VeryHigh-ra. Csak utána hibaüzenettel elindítom a játékot, és bugos lesz a játék...:D nem lehet átverni...

csak érdekelne hátha valakinél engedi mindet VH-ra
  • DarkSector
    igen vidd vissza, hogy cseréltessék ki, vagy hivd fel a telefonszámot ha van a kis könyvben.
    ez iszonyatdurva, mert ez régóta derült ki, hogy az első leszállított darabokból kihagyták a köcsögök a kodot.
    de hogy a tesco-ban még máig miért nem cserélték ki, ez örök rejtély.

ez kellemetlen de orvosolható.
  • bigivan
    Szevasztok Tagok !
    Ma megkaptam ajándékba a játékot, akibaszo** tescoban vették meg jó drágán, 9900-ért. Miután átadták derült ki, hogy nincsenek benne a kódok sem a szériaszám, így nem tudom ezt használni. Természetesen az árcédula sincsen meg. Honnan lehet hozzá szériaszámot organizálni. Én sajnos ezekben az ügyekben teljesen láma () vagyok.
    Megköszönöm, ha valaki tudna segíteni !!
  • Gideon Wieth
    feltenni feltudja :D Max semmit nem csinál :P
  • Dobronski
    48khz.
  • Dobronski
    Hi!

A játék alatt miért nincs hang? Eddig csak 1x hallottam hangot, amikor az a csaj az elején beszélt. :/
  • DarkSector
    jah értem, ezt sejtettem, de akkor ezekszerint senkinél nem megy minden fullon....
  • Shep
    Egyébként DX10-ben mennyivel lassabb, már ha lassabb?
  • strebacom
    Azzal se minden veryhigh, csak amit lehet arra tenni az nálam az...
  • DarkSector
    azt értem, de nem is ezt vitattam, hisz ez tiszta sor, drágább is.

csak kérdeztem, hogy van-e valaki, monnyuk új 5xxx-es kártyával akinél mind VeryHigh.
    valaki írtaa hogy 1 kivételével mind Very High-ra tudja tenni, mégpedig 9400-as kártyával, nah ez az érdekes.
  • w77d
    pontosan... a 4870 már újabb és fejlettebb mint a te kártyád...
  • DarkSector
    nem gyenge, hanem nem tud valamit....
    én arra tippelek, hogy ugye ati kártyáknál van az a diect x 10.1 és sm4.1
    lehet az végett van.

még ha bekapcsolnám és kevés lenne az fps akkor rendben, de be se engedi kapcsolni, és nem azért mert nem bírja a gép....hanem vagy a vga nem kezeli, vagy szoftveressen van, mint a crysis hülyesége, azok az effectek, amit dx10-ben engedett csak bekapcsolni.
  • Kongy
    Valaki tudna küldeni egy olyan mentést, amikor végig az RDA-val van, és épp az utolsó bejátszás hiányzik, vagy a finálé előtt van? Mert én végigtoltam naviként meg RDA katonaként is, csak aztán végül mindig a navik mellé álltam, emberként is.
  • strebacom
    Nem a géped gyenge, hanem a VGA-d....
    Erröl van szó!
    Úgy hogy nekem senki ne magyarázza meg hogy minden ultrával,8AA ,meg se reccen neki 60Fps-röl,mert az hazugság....
  • DarkSector
    egy példa:

például a régebbi HL2-nél, egyik haveromnak kártyájával 4x élsimítást lehett csak.
    én meg akkoriban megvettem ezt, és ezzel a kártyával x6 vagy x8 élsimitást is be tudtam állítani.
  • DarkSector
    nem erről van szó.

vagy gondolod hogy én gépem gyenge 8x élsimitáshoz, meg minden VeryHigh-hoz?
    nah szart, ez csak szoftveressen van ki-bekapcsolva!!!
    csak azt nem értem, hogy én kártyám miért mássabb egy 4870-estől.
    dx10-es, és sm4.0-ás mindkettő.
  • Empty
    Köszönöm, meglett a megoldás!
  • Fist
    Melyik részbél vagy pontosan? Én ismerem az egész játékot, többször végigvittem.
  • w77d
    azért lásd be hogy durva lenne, ha egy 4870x2 egy erős négymagos procival és 1066-os ramok nem lennének képesek maxon hajtani ezt a játékot :D
  • Empty
    Naviként Quest Zone van a térképen meg támadó növények! Na itt hogyan tovább?
  • DarkSector
    jah értem.

énis mikor belepiszkáltam a konfigba, akkor 2 kivételével mind fel tudtam rakni, vagy 1 kivételével, de megbaszhattam, hisz a növényzet eltünt, és bugos lett a játék, mert nem tudott a gép biztos valamit megjeleníteni....:D

ezt csak azért írom, mert pl nem mindegy, hogy valaki High-ra rakja, vagy VeryHigh-ra a Vegetation-t pl, más érzés lesz majd végigjátszani a játékot, mert állítólag több szebb növényzet lesz, és nem mindegy ennél a játéknál.
  • Fist
    Jó kis játék ez bárki bármit mond! Nekem nagyon bejött, Multi is! Fist001 néven megtaláltok!
  • Fehercsoki
    Hát igen,kicsit élethűbb,színek talán jobbak,de semmi mást nem vettem észre,talán még víz is kicsit jobban tükröz.
  • kakateve
    Sztem nem sok különbség van dx9 és dx10 között.
  • w77d
    talán mintha egy picit élethűbb lenne a környezet dx10-ben, de nem biztos... én azért futtatom abban, emrt ha már egy jó erős dx10.1-es kártyám van, akkor miért ne XXD
  • w77d
    nna megnéztem...
    egyedül az ambient és a Post FX funkció nincs ultra high-on a többi minden azon van...

csodálkoztam volna, ha nem engedné a gépemen XXXXD