993
James Cameron videogame adaptációja PC-n
-
#873 AvatarInit.ini, language -
Farki09 #872 Hali!
Letöltöttem ma az avatar game-t és orosz. Valaki tudna linkelni angolosítást?
Előre is köszi!
Farki -
#871 mégjobb rajongoknak :
avatar mobil theme (sony ericsson 240x320)
shake it tipus, rázásra vált hátteret :)
reg kell oldalhoz ami ingyenes és theme-k letölthetök -
strebacom #870 Rajongóknak......
-
#869 1.02 patch
Changes in v1.02
* Fixed crash issues when using an audio output frequency greater than 48kHz.
* Fixed a bug where the player could remain stuck in a cinematic screen after the Banshee cut-scene in the "Cloud Walk" quest.
* Fixed some D3D10 errors.
* Fixed shutdown issues, happening on some video cards, that were causing problems when restarting the game.
-
#868 Sokan eszperántót választják emiatt xd na hát a na'vi (naív) nyelv még könnyebb lesz xd -
#867 Azért nem egészen olyan, mint egy igazi nyelv, csak kb 500 szó van benne, úgyhogy mindent nem lehet vele kifejezni:P -
#866 Majd az egyetemeken 5 éven belül már szabadon választható tárgy lesz -
#865 Hát... mint a tünde nyelv a Gyűrűk Urából... azt is jó sokan megtanulták:P -
#864 azért az már beteg dolog hogy Na'vi nyelvet alkottak rendes nyelvtannal és szavakkal.... ki az a hülye aki megtanulja????
na'vi nyelv -
#863 Nem naavi, hanem na'vi...
És igen, az avatarok emberek, na'vi testben. -
#862 igen, de csak akkor avatar, ha valamilyen módon mégis kötődik a gazdaszemélyhez (pl arcvonások, testi adottságok), másképp csak egy báb :)
pontosan nem egy naavi képe, hanem az irányító ember kivetülése naavi faj formájában.. -
#861 jah vágom...
vagyis ez a külső az emberen egy avatar, egy naavi képe...ugye? -
#860 amúgy abban igaza van a barátodnak, hogy az emberek által irányított kékek tényleg avatarok, de a Naavi faj külsejével... -
#859 jah értem...eddig nekem az avatar annyit tett, mind (online) regelésekkor amit kitettem képet.:) -
#858 az avatar szó már régóta létezik... az avatar a saját személyed más világba vagy más környezetbe kivetítése... -
#857 oksa thx azért néztem nagyokat, mert a haverom mindig lebaszott ezért, és nem hitte el nekem, hogy ezek nem avatarok....:D
mert azt hiszi, hogy a kékeket avataroknak hívják.
én meg mondom, az csak a film/játék címe....:D -
#856 pontosabban naavi és ők a kék magas oroszlánemberek :) -
#855 jah értem, lehet csak 1 bizonyos pontra célozva engedett volna lőni...majd megnézem...csak kíváncsi vagyok.
most akkor a navi az kicsoda?
a katonák vagy a kékek, mert haverom aszonta hogy a katonák a navi-k!!! -
#854 én direkt a katona missziót választottam, teháét megsoroztam a navit, de ha jól tudom a tisztre kell lőni ha naviként akarsz nyomulni... -
#853 nekem írta hogy löjjem a helikoptert, hát nem ment, a katonák irányába se tudtam, csak a kék faszira. -
#852 jah értem...sejtettem, de miért van az, hogy mikor a katonákra, meg helire löttem, semmi nem történt, mikor meg a kékre, akkor engedett mozogni, és továbblépett.
lehet bebugoltam....:S -
#851 Pont ma játszottam vele elég sokat, egész szórakoztató, persze nem fogok vele évekig játszani:D -
#850 Nem volt egyértelmű, amikor ott állt előtted a katona, meg a na'vi(azaz avatar), hogy ha az egyiket lelövöd, akkor a másik csapattal leszel? Ott állnak előtted, és várják, hogy kire lősz, meg még a két csapat ikonja is ott van felettük... -
#849 Multiba milyen lehet? nyomta itt valaki? -
#848 hát mert lelőtted a Navit amikor jöttek a katonák... ha a katonákra lőttél volna Navi lennél, ennyi..... -
#847 nem voltam türelmetlen.
végignyomtam az elsőt, de nem lehet választani.
semmien felirat nem jött ki hogy mivel akarok lenni, csak csináltam a küldetéseket, azt ennyi, és katonákhoz tett. -
#846 Ezen jót röhögtem! -
#845 Ne legyél már ennyire türelmetlen, az első pályát kell emberként végigjátszani, aztán választhatsz... -
#844 hahaha -
Berv #843 Fejben... :) -
#842 hol kell eldönteni hogy avatar vagy katonának a küldetését csinálod meg???? -
#841 Nem tom, mondom nekem semmilyen nehézségi problémám nem volt a játékkal, sőt, nagyon sokszor túl könnyűnek találtam. -
#840 És szerinted egy olyan gépfegyver a valóságban mennyi idő alatt szedne szét 1 navit?:O -
#839 Ez baromság, az RDA kampány tényleg könnyű, de a Navi..., irreálisan erős a katonák sebzése, pillanatok alatt szétdarálnak. Persze később az erősebb fegyverekkel jobb lesz a helyzet. -
#838 Nekem az előre gombra felszáll... nem tudom, neked miért nem megy. -
zozox333 #837 Üdv!
Miért nem indul az a qrva madár? Odamegyek mellé, írja, hogy "F", megnyomom, ráülök és annyi! Ülök a hátán és semmit sem tudok vele csinálni! -
#836 Mondjuk ez igaz, csak hát itt meglepő :) de ha a játékmenet kárpótol akkor rátudok :) -
SaGa Jr #835 Mindent alul lehet mulni. :-)
Egyébként meg a befejezést az addig megszerzett infókkal együtt kell nézni és értelmezni.
Ennyiből a navi sztori összetettebb és jobb, a szereplői életszerűbbek és a reakcióik is azok.
Az emberi alapvetően a darálásról szól (rendes magyarázatot sehol nem kapsz és lelsz), némi minimális, előre kiszámítható sumákolással, meg egy beépített választási lehetőséggel ami szerintem sokat nem változtat a végkimenetelen, max a rizsa lesz más a végén és más célpontok halódnak el a karakterünk fegyverei által.
Ha a filmet láttad, akkor pár utalás érthető lesz a játékot végigjátszva mindkét oldallal. -
#834 A NAvistól is rosszabb? Azt alul lehet múlni?