← ElőzőOldal 20 / 20

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
erre van az a mondás, hogy nem minden arany...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
Eléggé ütõs képek. Nem gondoltam volna h ilyen pompás grafja lesz

grebber

Next PC upgrade: 2022

balee4
Ugyanaz egy kicsit jobb minõségbe.
Jó game lesz ez, a grafika odabasz.😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

grebber
Új Trailer

Hasonlít a lentihez de mégis másabb!

DarkSector
<#bee1>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Nem, mert a Lost Planet meg Armed and Dangerous klón, tehát ez egy AnD klón 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
olvasgattam kommenteket, nem csak nekem ugrott be róla a lost planet.

ezt szeretni fogom...😄

DarkSector
lol

ez egy lost planet klón!!!!! <#vigyor2>

grebber
Csináltak!

grebber
LOL csináltam mégegy lost planetet!Full ugyanaz kb csak más környezetben!

Prince23
Nem volt, am elég lineárisnak tûnik a pálya felépítése, és ezt bizonyítja a térkép is, jobb alsó sarokban

GamePlay (Cam)

Ha volt már akkor sorry
Prince23
ez sztem wii

grebber
Új képek Remélem ez valami ps1-es verzió mert ronda.Vagy visszafelé fejlesztik ezt?

Prince23
Falcon87
Na, ezt nem "olyan" sértegetésnek szántam 😄

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

bocsi... De nem kéne sértegetni!!!
Falcon87
Igen, ha nem tûnt volna fel. gyp
Mellesleg warezért kaphattál volna büntit is, vigyázz...

igen?
miért is ??? egy másik játékról van szó ??? 😊
Falcon87
Tehát egy navival leszünk. Én azt hittem, két kampány is lesz. Mindegy, jó lesz ez így 😊

grebber

súúúúúúúúúúúúúúúlyosan célt tévesztettél.

Helló! Gondolom ismereitek az Avatar: The Legend of Aang-ot ... 😄
Az a problémám lenne hogy nem tudom letölteni... 😄 Tudna valaki küldeni 1 linket vagy valmit ahonnan le tudnám tölteni ???
Prince23
Hát akkor az debut teaser lesz...😞

grebber
Sigourney Weaver és Michelle Rodriguez az Avatar videójáték változatának hangjai!

Méghozzá a Ubisoft gondozásában érkezik mindegyik asztali platformra.

A kiadó most bejelentette, hogy ugyanazok adják majd a hangjaikat a játékhoz, mint akik a filmben is szerepelnek majd. Sigourney Weaver játssza majd Dr. Grace Augustine-t az Xbox 360, PS3, Wii és PC változatokban.
Michelle Rodriguez a helikopterpilóta Trudy Chacont játssza majd az X360, PS3 és PC változatokban.
Stephen Lang fogja ugyanezen verziókban a hangját adni a rosszfiú Quaritsch ezredesnek.
Giovanni Ribisi csupán a Wii változatot szinkronizálja majd

A játékból augusztus 21-én várható egy trailer, de nem lehet tudni, hogy az említett színészek hangjai benne lesznek-e.

info: Gamestar

Remélem ingame trailer lesz!

Falcon87
Az adaptáció szó szerintem nem túl találó rá, mivel a játék egyszerre ksézül a filmmel. Tehát nem a hétköznapi értelemben vett adaptáció.
Egyébként várom, ütni fog

grebber

grebber

Prince23
Prince23
Prince23
Bazz... 2009... most

Prince23
Hátha lesz valami újdonság az E3-on<#whatever>

sambauer
ti mirõl beszéltek ? Ubisoft jelenleg az egyik legminõségibb kiadó/fejlesztõ cég a játékpiacon... Szeirntme keveritek az EA-val

Turn Me On Dead Man

LasDen
+fav csak me Avatar és Cameron 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

VRSDM
<#eljen>
csatlakozom, a régi ubi hozzáállás nálam mostanság arra felé tendál hogy " nesze jó a szaris (v)edd meg jól "
nagy nevek, nagy hype, aztán lepangó játékok.

u dont have to listen anybody else but me

klart
én már csalódtam,nem is egyben :-Ddd

Atkamon
Én sem csalódtam még, nagyon szeretem a Ubisoftot.

Prince23
Mondjuk én eddig egy ubisoftos játékban sem csalódtam. lehet ezzel sem fogok

ProGabe
ha csak ezredannyira lesz jó, mint a film (kizárt, hogy Cameron nem egy földbedöngölõ, új korszak eljövetelét hozó filmet tesz le az asztalra) már vevõ vagyok rá 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

+fav

bertino
zsír.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Prince23
Kiadó: Ubisoft
Fejlesztõ: Ubisoft
Típus: akció
Megjelenés: 2009. nyara

"Based on the James Cameron movie of the same name, The Avatar is about an ex-Marine who finds himself thrust into hostilities on an alien planet filled with exotic life forms. As an Avatar, a human mind in an alien body, he finds himself torn between two worlds, in a desperate fight for his own survival and that of the indigenous people."

forrás: pc.gamespy

← ElőzőOldal 20 / 20