A Hamász szerint a Google Earth segítségével kémkednek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem értem az egészet. Már ott elvesztettem a fonalat, hogy mi magyarok elfoglaltunk egy területet (Kárpát-medence) és megalapítottunk egy államot... Semmi jogunk nem volt hozzá(?)

Kedves bigjoe, úgy néz ki a történelem már csak ilyen...
Google Earth, de mi a fenének? Átmegy két pasi egy köteg dollárral, és még az anyjukat is eladják nekik! Ha meg légi felvétel kell, kanyarodnak egyet a vadászgéppel.

Palesztinát ugyan az az ENSZ határozat hozta létre, ami Izraelt. Csak a környezõ muzulmán államok úgy hitték õk az erõsebbek. És nem jött be.

Nem értem az egészet. Már ott elvesztettem a fonalat, hogy izrael elfoglalt egy területet és megalapított egy államot... Semmi joga nem volt hozzá.. Hát persze, hogy a Palesztinok zabosak... Szerintem Izreal a legnagyobb terrorista állam.. Az USA is mert támogatja...

Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.

Hajrá Magyarország, Hajrá Hamasz !

A MUNKA SZABADDÁ TESZ

igen mert õk meg direkt nem nézik a google örszt mert az csalás lenne 😄
egyszerûbb lenne hogyha használnák õk is és akkor lenne idejük másra is nem csak ilyenek miatt kiakadni -.-'

radeon 983760 überpro - csörgő ventillátorral, kólával leöntött kisegítő billentyűzet :D én nyertem