177
  • Kornan
    Jah mi is erre jutottunk. Írtam is ,hogy a bolygó tömegének nagy része eltűnt, hatalmas robbanás lehetett.De nem lennék meglepve ha valamilyen gravitáció generátorral tartották volna ott a hatalmas víztömeget, szerintünk a teremtők hagyták hátra azokat is ,hogy nagyobb teret biztosítsanak az életnek.

Legalábbis az adatkristályba találtunk erre referenciát, amit a rendünk alapítója az utolsó neandervölgyi embertől kapott kb 20 ezer éve. A radio karbonos vizsgálat kimutatta,hogy 65 millió éves. Technikusaink már megfejtették a nagy részét, az ott talált leírások alapján sikerült is építenünk egy portált, ami az anyagot és az energiát átalakítja swarcá és továbbítja a tér egy másik pontjára ezen az univerzumon belül.Az univerzumok közti továbbítás is hasonló módon működik, de olyan elemeket is tartalmazhat ami még jóval az atlantisziak tudásán is túlmutatott.Ugye az univerzumok közötti "térben"(nincs rá megfelelő szó)az anyag és az energia nem létezhet csak swarc formájában. Szóval e portál segítségével pénteken élő adásba fogunk beportálni a bermuda háromszögben lévő bolygóközi portálba,hogy onnan eljuthassunk a Jupiterre a naprendszerünk portálközpontjába és használjuk az univerzumok közötti portált,hogy kapcsolatba lépjünk a teremtőkkel.
  • n3whous3
    Kérdezem én mindenkitől, tudósoktól is: Hogy a retekbe lehetett volna víz a felszínen, ha a gravitáció olyan kicsi, hogy légkör sincs szinte, ergo üvegházhatás is épphogy.. és így kötve hiszem, hogy tartósan megmaradt volna bármikor is

vagy mik játszanak még közre?
  • dez
    Hülyék! Hát az Atlantis itt van: link

Na jó, csak vicceltem. Valójában itt: link
  • Pharaoh
    Lehet azt találták meg most.
  • asddsa0147
    szerittem meg atlantis már visszajótt a pegazusból és most az amerikaikak rejtegetik San Francisco mellet az óceánon (SGA 5x20)
  • szasz85
  • Kornan
    Ha már idevág ezt és a második részét gondolom ismeritek:
    jútúb
  • Kornan
    Nem talált! A neandervölgyi emberek naptárja szerint 180 ezerben lesz ,tehát ehét pénteken. Majd nézd a híradót!
  • dara
    A fehér lyuk nem más mint maga Magyarország, a hajtó antigravitációs ereje pedig maga a magyarság.

Elvégre mindent kitaszítunk magunkból, aminek csak egy csepp értelme is van.
  • NEXUS6
    Hogy fog majd nézni Véder fater, amikor feljön a kantinbol és ezt megtudja!
  • Sir Ny
    Régen az Balaton be valá fagyva, és teremtődé rá sok homok és főd, és építkezé rá sok görög emberke, és létrehozának egy poliszt, és midőn jött az Első Globális Felmelegedés, akkoron az Balaton jege felolvadázott, és Atlantisz elsüllyedék.
  • Örült kutya
    Menjetek a kocsmába igyatok egy sört aztán holnap menjetek dolgozni mind ahányan vagytok.Többet értek vele.
  • szasz85
    Na és mikor lesz a műsor ?
    Mert bármiben fogadnék hogy a portál 2012 december 21-én lesz megnyitva.
  • Gabe Dearborne
    "Nem került elő Atlantisz"

Nem is fog. Mert ami nem létezik, és sohasem létezett, az nem kerülhet elő.
  • Cleawer
    Ne lődd le a Might and Magic XX poénjait....
  • Hober Mallow
    Felfüggesztették a halálcsillag működését:D Darth Vader munkanélküli lett.Skywalker a fakéz építő brigád strájka miatt nem kapja meg új kezét...Chubakka elválalta egy szőrtelenítő reklámozását:D friss hírek:)
  • nearo
    szerintem eleget ittál már
  • hodobaj
    Ez a hír összehozza az -kat
  • Kornan
    Nem sajna az minket is érint, több űrhajópilótát is el kellett bocsájtani. :(
  • Kornan
    A titán metán óceánjaiban láttam ilyet úszkálni, mikor közös küldetést hajtottunk végre az amerikai csillagflottával, sajnos az ottani kaput egy áthatolhatatlan fémötvözet védte.
  • NEXUS6
    Öőőő... sok sikert kívánok ehhez a tevékenységetekhez! Esetleg a mostani nagy gazdasági válságra is van valami megoldásotok!?:D
  • Chocho
    Én is így tudtam... az ember mindig tanul valami újat.
  • Kornan
    Megdönthetetlen bizonyítékaim vannak amik alátámasztják az elméletem,de ezt egyenlőre még nem fedhetem fel, nemsokára úgyis benne lesz a tv-ben.
    Már a 70-80-as években a marsra szálláskor találtak az amerikaiak dinoszaurusz műholdakat a mars körül, de ezt nem sokan tudják. Ezt is csk azért mondom el neked, mert nemsokára felfedjük titkainkat. Én egy 20 ezer éves titkos társaság tagja vagyok, ami fennállása óta tud a dinoszauruszok civilizációjáról, de egészen mostanáig nem volt semmi a kezünkbe ami meggyőzte volna a hitetlenkedőket. Már többször megpróbáltuk,de súlyos következményei lettek és több tagunk az életével fizetett. Szervezetünk célja ,hogy újra megnyissuk a portált a mesterséges univerzumba és kapcsolatba lépjünk a teremtőkkel.
  • szasz85
    "Amennyire én tudom" LOLLLL, tehát semennyire :D.

Ebben csak az a hiba hogy:

1 - 3MRd évvel ezelőtt még nem volt itt élet, ergó nem volt értelme portált építeni.
    2 - "Platón a történetet a szigetről Szolóntól ismerte, aki i. e. 560-ban tett egyiptomi utazásakor az ottani Szaisz papoktól hallott a feljegyzések szerint előtte 9000 évvel történt hanyatlásról. /Tehát Atlantisz pusztulása valamikor 11570 éve történt. Nem is tudtam hogy akkoriban még éltek dínók /
    3 - "A Jupiter magjába lévő portál a mesterséges univerzumba vezet,amit szintén a teremtők építettek,hogy túléljék az ősrobbanást."
    Túléljék az ősrobbanást ?
    4 - az hogy szabadon mászkálsz és ilyeneket írogatsz
  • NEXUS6
    Szerintem ezek a halak is a Marsról gyüttek!

LINK

• Kurosora
    R'lyeh-et még nem találták meg? Kár...
  • NEXUS6
    Ahaaa...
  • WoodrowWilson
    És ezzel tökéletesen modellezi vajon kik / gettoharcos munkásságt : )
  • ScarY MAN
    az a durva ha igy elolvassa az ember akkor tok hihetonek hangzik
  • Kornan
    A mars felszínének 95%-át eredetileg óceán borította, de
    65 millió éve volt valami esemény, ami több bolygót, pl a marsot is lakhatatlanná tett, a földön "csak" tömeges kipusztulást okozott.
    Amennyire én tudom a dinoszauruszoknak, tehát az atlantisziaknak sikerült megmenekülniük a portál rendszeren keresztül amit a teremtőknek nevezett faj épített 3 milliárd évvel ezelőtt a jupiter magjában.Minden olyan helyen építenek ilyen portált, ahol megjelent az élet, hogyha eljutnak egy bizonyos fejlettségi szintre a civilizációk akkor követhessék őket, megmenekülve a biztos pusztulástól.

Minden bolygón van egy kisebb portál ami elvisz minket a jupter magjába, a miénk a bermuda 3szögben van az óceán alatt, a marson a mount olympusban van. A Jupiter magjába lévő portál a mesterséges univerzumba vezet,amit szintén a teremtők építettek,hogy túléljék az ősrobbanást.Ott ők alakítják a fizika törvényeit,így elkerülhetik az ilyen katasztrofális eseményeket.

Másképp nem lehet eljutni a mesterséges univerzumba, mert az univerzumok közötti "térben" nem létezhet anyag, de még energia sem.Csak ilyen portálon keresztül,ami átalakítja az anyagot egy extrém formába, amit mi még nem ismerünk.
  • WoodrowWilson
    Tényleg?:O Én meg azt hittem, hogy Atlantisz az a fekete lyuk, ami táplálja azt a fehér lyukat, aminek következtében a Föld mindig tágul. Nemongyátok hogy nem
  • Kornan
    Én úgy tudtam,hogy Atlantiszt a dinoszauruszok építették és a marson volt, az volt a fővárosuk, de valami katasztrófa elpusztította az egész bolygót, légkör és a bolygó tömegének nagy része is eltűnt, illetve egy része a bolygó körül kering most is. Valszeg a Hellas planitia nevű helyen helyezkedett el és egy körülbelül 2000 km átmérőjű megaváros lehetett, egyes feltételezések szerint 20 milliárd lakóval. Ha bemész a google marsba látni is a helyét.
  • Wharyoo
    Egyetlen jel sem értelmezhetetlen a képen, csak pár szó van ami furcsa (tenger=tngr, illetve az uruszág), a többi tisztán olvasható... Egyetlen gond van vele, aki csinálta nem visszafelé írta le (a mai írásrend szerint, balról jobbra), hanem csak fogta és letükrözte az eredileg jobbról balra írt jeleket, így mind meg van fordulva :D
    A szövegek:
    Csodaszarvas hágó (legfelül)
    Hunor földje (alatta)
    Magor földje (balra, középen)
    Atlantisz (alatta a halvány szöveg)
    Duna tngr (középen)
    Nimród vízesés (balra lent)
    Sumér uruszág (jobbra legalul)
    Nimród földje (bal legalul)

:D
  • roliika
    Meglepő, hogy néha értelmes dolgokat is tudsz írni.

Az írás a térképen egyébként ősmagyar. Egyébként az ősmagyarok a távoli csillagokból származtatták magukat.

Ám ha lefordítod ez szerint http://5mp.eu/honlapkepek/hosmagyarok/phAlZjN1Kl/nagy/rovas_abc_k.jpg nem sok értelme van a kapott szövegnek. A képen pár karakter értelmezhetetlen.
  • pinokkio
    A rovásírás valóban visszafelé olvasandó, d eakkor miért balról jobbra kell olvasni a térkép szövegeit?
    Más.
    Az arab írást is jobbról balra kell olvasni, ráadásul ott VALÓBAN van gyökrendszer (ellentétben a magyarral!), miért nem annak a rokona a magyar nyelv?
  • BenceYCE
    Lehet hogy hülye kérdés, de akkoriban már a négyzethálós un. mesterséges utcakialakítások voltak a menők? Nálunk pókhálószerűvel kezdték és eszükbe sem jutott, hogy négyzethálósat használjanak. Most akkor mi van? Ott nem a kocsma és a templom volt a főtér?
  • gettoharcos2
    nem ott van a Magna Hungaria, ha megnézed a Fekete Tenger 15000 évvel ezelőtti állapotát ábrázolja, ahol a teljes Azovi-tenger hiányzik a világ Óceánszintjének alacsony állása miatt, előtte ugyanis Jégkorszak volt , és teljes Észak-európa és Észak-Ázsiát egybefüggő jég borította, olyan szinten, hogy át lehetett sétálgatni Kamcsatkából Alaszkába és a Franciáktól a Brit szigetekre...

A sumér-magyar rokonságot pedig csak az nem látja akinek nincs szeme: a sumér
    és a magyar rovás és ékírások visszafele is olvashatóak, az olyan sumér-magyar közös ős-gyök szavak pedig visszafele is ugyanazt az értelmet kapják, mint pl:

ara, atya, anya, apa, eke, sas , sás, zsák,szák (kas), konok, rét (tér), jav (vaj : tejjel-vajjal, tejjel-mézzel folyó kánaán) stb..
  • Déta
    Ne viccelj már... Még azelőtt magyarul hangzott el az Ige: "Legyen Világosság..." és lőn. Persze.
  • Epikurosz
    Igen, én is erre szavazok. Már, ha kell szavazni. :-)
  • blackgamer
    kiküldhetnének pár hajót szonárral, hogy azok milyen "adatvonalat" találnak