Nem került elő Atlantisz

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tényleg?😮 Én meg azt hittem, hogy Atlantisz az a fekete lyuk, ami táplálja azt a fehér lyukat, aminek következtében a Föld mindig tágul. Nemongyátok hogy nem<#rinya>

Kornan
Én úgy tudtam,hogy Atlantiszt a dinoszauruszok építették és a marson volt, az volt a fõvárosuk, de valami katasztrófa elpusztította az egész bolygót, légkör és a bolygó tömegének nagy része is eltûnt, illetve egy része a bolygó körül kering most is. Valszeg a Hellas planitia nevû helyen helyezkedett el és egy körülbelül 2000 km átmérõjû megaváros lehetett, egyes feltételezések szerint 20 milliárd lakóval. Ha bemész a google marsba látni is a helyét.
Egyetlen jel sem értelmezhetetlen a képen, csak pár szó van ami furcsa (tenger=tngr, illetve az uruszág), a többi tisztán olvasható... Egyetlen gond van vele, aki csinálta nem visszafelé írta le (a mai írásrend szerint, balról jobbra), hanem csak fogta és letükrözte az eredileg jobbról balra írt jeleket, így mind meg van fordulva 😄
A szövegek:
Csodaszarvas hágó (legfelül)
Hunor földje (alatta)
Magor földje (balra, középen)
Atlantisz (alatta a halvány szöveg)
Duna tngr (középen)
Nimród vízesés (balra lent)
Sumér uruszág (jobbra legalul)
Nimród földje (bal legalul)

😄

Meglepõ, hogy néha értelmes dolgokat is tudsz írni.

Az írás a térképen egyébként õsmagyar. Egyébként az õsmagyarok a távoli csillagokból származtatták magukat.

Ám ha lefordítod ez szerint http://5mp.eu/honlapkepek/hosmagyarok/phAlZjN1Kl/nagy/rovas_abc_k.jpg nem sok értelme van a kapott szövegnek. A képen pár karakter értelmezhetetlen.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

A rovásírás valóban visszafelé olvasandó, d eakkor miért balról jobbra kell olvasni a térkép szövegeit?
Más.
Az arab írást is jobbról balra kell olvasni, ráadásul ott VALÓBAN van gyökrendszer (ellentétben a magyarral!), miért nem annak a rokona a magyar nyelv?
Lehet hogy hülye kérdés, de akkoriban már a négyzethálós un. mesterséges utcakialakítások voltak a menõk? Nálunk pókhálószerûvel kezdték és eszükbe sem jutott, hogy négyzethálósat használjanak. Most akkor mi van? Ott nem a kocsma és a templom volt a fõtér?

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

nem ott van a Magna Hungaria, ha megnézed a Fekete Tenger 15000 évvel ezelõtti állapotát ábrázolja, ahol a teljes Azovi-tenger hiányzik a világ Óceánszintjének alacsony állása miatt, elõtte ugyanis Jégkorszak volt , és teljes Észak-európa és Észak-Ázsiát egybefüggõ jég borította, olyan szinten, hogy át lehetett sétálgatni Kamcsatkából Alaszkába és a Franciáktól a Brit szigetekre...

A sumér-magyar rokonságot pedig csak az nem látja akinek nincs szeme: a sumér
és a magyar rovás és ékírások visszafele is olvashatóak, az olyan sumér-magyar közös õs-gyök szavak pedig visszafele is ugyanazt az értelmet kapják, mint pl:

ara, atya, anya, apa, eke, sas , sás, zsák,szák (kas), konok, rét (tér), jav (vaj : tejjel-vajjal, tejjel-mézzel folyó kánaán) stb..

A MUNKA SZABADDÁ TESZ

Ne viccelj már... Még azelõtt magyarul hangzott el az Ige: "Legyen Világosság..." és lõn. Persze. <#nyes>

\"Jobb a Linux... De akkor se kell!!! :P :DD\" Írtam egy ingyenes alkalmazást magyar nyelven: http://logout.hu/bejegyzes/deta/egy_hasznos_alkalmazas_tolem_nektek_sok_szeretette/hsz_1-50.html

Igen, én is erre szavazok. Már, ha kell szavazni. :-)

Kara kánként folytatom tanításom.

kiküldhetnének pár hajót szonárral, hogy azok milyen "adatvonalat" találnak

ahamm és az elsõ létezõ baktérium legelsõ gondolata is ez volt: MAGYAR VAGYOK!

Szerintem Atlantisz itthon van. Egy szépreményû, jó adottságokkal rendelkezõ, valaha gazdag ország, süllyedõben a politikai elit és a lakói butasága miatt 😊
:-)ott a pont

Vagy megkaparintották a gonosz kommunisták a Lófej csillagködbõl 😊
LoL Rossz helyen keresik, köztudomású, hogy Atlantisz a Pegazus Galaxisban van, és már nagyon rég nem a Földön. :-)))))))))))

Pharaoh
Miér már megvan Atlantisz?
Ahová a Magna Hungária van írva az inkább az etelköz. Ezt a térképet tuti valami nagymagyar csinálta aki a magyar-sumér-atlantiszi rokonsákot akarja ezzel bízonyítani.

Az emberek mindig rákattannak az Atlantisz témára, pedig már réges-rég megtalálták. (Na jó, pontosítok, az Atlantisz mítosz alapjául szolgáló, fejlett kereskedelmi hálózattal rendelkezõ, vulkanikus szigetre épült mükénei elõörsrõl van szó, ami vulkánkitörés miatt elsüllyedt. A sziget neve: Santorini, és jelenleg túristalátványosság). Aki nem hiszi, olvasson utánna, milyen régészeti ásatások voltak az elmúlt 10 évben arrafelé, és miket találtak.
google map

... Atlantisz a Fekete tengerben volt, a Sumér Õsmagyarok lakta területen és mintegy Krisztus elõtt 5500 évvel süllyedt el a "nagy özönvíz"-nek emlegetett esemény alkalmával, amikoris a mai Boszporusz szoroson keresztül, viszonylag hirtelen - mindössze néhány hét leforgása alatt - elöntötte az interglaciáis idõszakban, hirtelen felolvadt jég...

A MUNKA SZABADDÁ TESZ

Elsüllyedt város, persze, szabályos 170*120 km-es. Nevetséges az egész. <#levele>

Ha megnézitek tele van az óceán ilyen vonalakkal. A Kanári szigetektõl DNY felé indul egy, Brazília partjai elõtt is van egy több 1000 Km-es észak-déli.

Griphons
Én elhiszem, hogy nem atlantis, de hogy adatgyûjtõ vonalak? Azért ez elég agyament magyarázat. A szonár mitõl hagyna ilyen vonalakat? felkavarja az aljzatot vagy mi? És miért ilyen pontosan négyzethálós? Ha több hajó hagyta, akkor azok mind egyeztettek egymással, hogy egy négyzetháló mentén szkennelnek?
Ez több mint fura. Van ott valami - valszeg nem atlantisz -, csak valakik nem akarják, hogy arra figyeljen is a világ.

"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity

az elõzõ cikkben írták h akkora mint wales... ha jól emlékszem mert lehet h feleakkorát írtak. am kicsit sem lep meg h "mégse" atlantisz

radeon 983760 überpro - csörgő ventillátorral, kólával leöntött kisegítő billentyűzet :D én nyertem

Egy kicsi dolgot megfigyelve egybõl rá lehetett jönni, h ez bizony tuti nem az "elsüllyedt város". Méghozzá a mérete 😊 Ellenõriztem, és nagyjából akkor mint Magyarország... amire pedig esély sincs.<#vigyor2>
ami az indiai oceanban volt az MU es nem ATLANTIS.

Minden lehetseges. Csak ami lehetetlen tart tavabb.

Kojiro
A szakértõk szerint?
Annyi elmélet van már Atlantisszal kapcsolatban, mint a macskát szarni!

Pillanatnyilag a legépkézlábabb szerint nem is az Atlanti-óceánon van, bár a neve ezt sugallná, hanem az Indiai-n.
Volt anno egy hatalmas földrész vagy sziget ha úgy tetszik az Indiai-óceánon, aminek a felszínen maradt nyugati csücske a mai Madagaszkár, az északi csücske meg Sri-Lanka. Ez az említett két sziget teljesen egyforma növény és állatvilágnak ad otthont és mindkét helyen olyan növények õshonosak, ami bizonyítja az egykori (márpedig egyáltalán nem régi) kapcsolatukat.
Indiában és Sri-Lankán van egy népcsoport, ha úgy tetszik etnikum, akiket ma talimoknak hívnak, régen hatalmas nép voltak, a legtöbb indiai építészeti remekmû tõlük maradt fent, és régen ez az elsüllyedt földrész volt az otthonuk. A körülöttük élõ népek a következõ nevekkel is illették õket: atalinu, otalin, otalimu, otlim, és a legérdekesebb az otalisu vagy atalisu!
Az atlanti szó eredetileg a görög Atlas szóból ered, ami az egyik istenük neve, viszont sok nyelvész azon a véleményen van, hogy ez a szó eredetileg az atalisu szó egy változata.
Így hát csak azért az Atlanti-óceánon keresni Atlantis-t, mert ugyanaz a neve máris megbukni látszik.

Kojiro ergo sum.

dilofekete
Nem gondoltam volna, hogy egy adatkocka ekkora és hogy ebbõl a képbõl valaki azt szûri le, hogy Ez Atlantisz. A vonalak szebbek, mint a hegyecskék. Vicces 😊

Ülök othon, a szemétdombom, tetején, énekelek én.

Szerint megvan, csak most a Google el akarja titkolni, mert csak õk akarják megkaparintani a kincseket.

Kara kánként folytatom tanításom.

Motoroj
És még mindig nem értem, mi az az adatvonal.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

B0nFire
LOL, cseppet sem volt elvakult az ürge. Képes a Google Earth egész óceánját átnyálazni. Mindenesetre türelmes ember.

A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.

← ElőzőOldal 4 / 4