Nem került elő Atlantisz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A szövegek:
Csodaszarvas hágó (legfelül)
Hunor földje (alatta)
Magor földje (balra, középen)
Atlantisz (alatta a halvány szöveg)
Duna tngr (középen)
Nimród vízesés (balra lent)
Sumér uruszág (jobbra legalul)
Nimród földje (bal legalul)
😄
Az írás a térképen egyébként õsmagyar. Egyébként az õsmagyarok a távoli csillagokból származtatták magukat.
Ám ha lefordítod ez szerint http://5mp.eu/honlapkepek/hosmagyarok/phAlZjN1Kl/nagy/rovas_abc_k.jpg nem sok értelme van a kapott szövegnek. A képen pár karakter értelmezhetetlen.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Más.
Az arab írást is jobbról balra kell olvasni, ráadásul ott VALÓBAN van gyökrendszer (ellentétben a magyarral!), miért nem annak a rokona a magyar nyelv?
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
A sumér-magyar rokonságot pedig csak az nem látja akinek nincs szeme: a sumér
és a magyar rovás és ékírások visszafele is olvashatóak, az olyan sumér-magyar közös õs-gyök szavak pedig visszafele is ugyanazt az értelmet kapják, mint pl:
ara, atya, anya, apa, eke, sas , sás, zsák,szák (kas), konok, rét (tér), jav (vaj : tejjel-vajjal, tejjel-mézzel folyó kánaán) stb..
A MUNKA SZABADDÁ TESZ
\"Jobb a Linux... De akkor se kell!!! :P :DD\" Írtam egy ingyenes alkalmazást magyar nyelven: http://logout.hu/bejegyzes/deta/egy_hasznos_alkalmazas_tolem_nektek_sok_szeretette/hsz_1-50.html
Kara kánként folytatom tanításom.
Szerintem Atlantisz itthon van. Egy szépreményû, jó adottságokkal rendelkezõ, valaha gazdag ország, süllyedõben a politikai elit és a lakói butasága miatt 😊
Ahová a Magna Hungária van írva az inkább az etelköz. Ezt a térképet tuti valami nagymagyar csinálta aki a magyar-sumér-atlantiszi rokonsákot akarja ezzel bízonyítani.
google map

A MUNKA SZABADDÁ TESZ
Ha megnézitek tele van az óceán ilyen vonalakkal. A Kanári szigetektõl DNY felé indul egy, Brazília partjai elõtt is van egy több 1000 Km-es észak-déli.
Ez több mint fura. Van ott valami - valszeg nem atlantisz -, csak valakik nem akarják, hogy arra figyeljen is a világ.
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
radeon 983760 überpro - csörgő ventillátorral, kólával leöntött kisegítő billentyűzet :D én nyertem
Minden lehetseges. Csak ami lehetetlen tart tavabb.
Annyi elmélet van már Atlantisszal kapcsolatban, mint a macskát szarni!
Pillanatnyilag a legépkézlábabb szerint nem is az Atlanti-óceánon van, bár a neve ezt sugallná, hanem az Indiai-n.
Volt anno egy hatalmas földrész vagy sziget ha úgy tetszik az Indiai-óceánon, aminek a felszínen maradt nyugati csücske a mai Madagaszkár, az északi csücske meg Sri-Lanka. Ez az említett két sziget teljesen egyforma növény és állatvilágnak ad otthont és mindkét helyen olyan növények õshonosak, ami bizonyítja az egykori (márpedig egyáltalán nem régi) kapcsolatukat.
Indiában és Sri-Lankán van egy népcsoport, ha úgy tetszik etnikum, akiket ma talimoknak hívnak, régen hatalmas nép voltak, a legtöbb indiai építészeti remekmû tõlük maradt fent, és régen ez az elsüllyedt földrész volt az otthonuk. A körülöttük élõ népek a következõ nevekkel is illették õket: atalinu, otalin, otalimu, otlim, és a legérdekesebb az otalisu vagy atalisu!
Az atlanti szó eredetileg a görög Atlas szóból ered, ami az egyik istenük neve, viszont sok nyelvész azon a véleményen van, hogy ez a szó eredetileg az atalisu szó egy változata.
Így hát csak azért az Atlanti-óceánon keresni Atlantis-t, mert ugyanaz a neve máris megbukni látszik.
Kojiro ergo sum.
Ülök othon, a szemétdombom, tetején, énekelek én.
Kara kánként folytatom tanításom.