Nem került elő Atlantisz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atlantisz létezése sok nép mondáiban szerepel. Akár létezhetett is.

Az már inkább feltûnõ, hogy a természetben nem szoktak elõfordulni egyenesek, hanem inkább véletlenszerûen görbe vonalak. Tehát szabályos kör, gömb, négyzet és téglalap kialakulására nem sok esélyt látok. Ez már a környezetét átalakító értelem mûve inkább (ember).

Méretét tekintve ott vannak a Nasca fennsíkon a több kilométeres vonalak, amikrõl még nem tudunk szinte semmit.

Nem feltétlenül Atlantiszt jelölik a vonalak, de mindenesetre érdemes lenne elgondolkodni rajta. Mindenesetre nem a hajók által használt szonárjelek alakítanak ki ilyen egyeneseket a tengerfenéken.
Falcon87
Az elején lehetett tudni hogy kamu, mivel rengeteg ellentmondás volt a szövegeidben.
NEE! MEG FOGTOK HALNI? ÉS A ZEGYIPTOMIÁK NEE :CC

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Kornan
Hehhehe, látom voltak többen is akik azt hitték komolyan beszélek, mondjuk az sg-n ezt meg tudom érteni. Ha jobban ügyeltem volna, hogy nem találok ki könnyen kiszúrható teljesen valószínûtlen dolgokat és mondjuk kicsit igényesebb, nem 2 perc alatt talált videót szúrok be az eseményrõl(mondjuk vmi ilyen kapus filmbõl) akkor lehet többen elhitték volna. <#vigyor2>

Sorry azoktól aki szerették volna ,ha igazat beszélek <#shakehead>

Azért elment volna egy sorozatnak lehet. A folytatásban megnyitjuk a kaput,de rossz helyre a sötét univerzumba nyílik meg a kapu.... <#ijedt>

<#pias><#circling>
Kornan
A vártnál elõbb aktiválnunk kellett a portált, mert kaptunk egy fülest ,hogy a szabadkõmûvesek el akarják lopni a gépünket. Sajna a lenti adókon kívül csk a tv 37-en adták.

Aki lemaradt róla annak itt egy videó róla:video yutub
Csak jó helyen kell keresni. Nyilván secperc alatt lehetne találni olyan oldalakat, amelyek explicit módon bebizonyítják, hogy az emberiség kezdetektõl fogva román, az egyetemes kultúra is ezt bizonyítja, bla-bla.

Persze azok az oldalak nyilvánvalóan történelmet hamisítanak, csak azok nem, amelyek ugyan ezt írják le magyarral.

rigidus
"500000 éves történelem? Érdekes, a mai értelemben vett ember ~130000 éve jelent meg.

Meg meg sok mas dologra rabukkan az ember ha utanajar. Az, hogy nem hajitjak az orrunk ele nagy nyilvanosan egy-egy informaciot meg nem jelenti, hogy az nem is letezik.

500000 éves történelem? Érdekes, a mai értelemben vett ember ~130000 éve jelent meg. Nyilván már az is magyar volt, Afrika környékén csak azok éltek.

rigidus
Atlantisz a Mexikoi obolben volt es ugyanaz tortent vele mint az egyiptomi, mezopotamiai, marsi es egyeb civilizaciokkal... (nem irom ide mert akkor flem lesz, akit erdekel utananez)

Hiteles forrasok: British Museum elzart sumer kotabla gyujtemeny (van rola masolat, google), NASA titkos fotoalbumai, videoi (youtube, google, stb) Ezenkivul meg az emberiseg 500,000 eves elhallgatott tortenelme is megtalalhato es meg is talalja aki keresi vagy nem fel a szomoru igazsagtol...

Chocho
Ez csak egy név, millió dolgot takarhat. Jelenleg Santorini szigete a legvalószínûbb Atlantisz-jelölt.

Gaming is believing.

Falcon87
Az meg milyen adó te jó ég 😮
Inkább a tv2-n 😄

te, ha a jupiteren lesztek majd integessetek !

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

Kornan
TV17-n és a TV22-n már biztosan adni fogják. A többi csatornával a tárgyalás még folyamatban van.
Falcon87
Bocsájs meg, de emg kell kérdeznem: ezt te komolyan gondolod?! Remélem megérted, de elég hihetetlen dolgokat állítasz, amiket nehéz elhinni. Jaj, és melyik tv-n fog menni, hogy fogok errõl tudomást szerezni?

Annyira nem OFF:
Mindenekelõtt olvassátok el a blogom. Az adatlapomon megtalálható a linkje.

Kara kánként folytatom tanításom.

és azért haltak kiaz atlantisziak, mert nem használtak TORt. 😄

Just avoid to falling into the hands of terrorists.

Garrett27
Miért kell ahhoz "Nagy-Magyarnak" lenni, hogy valaki ellenezzen és kutakodjon egy olyan történelem után, amelyet az osztrák "sógoraink" valamikor meghamisítottak?...

Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315

ez egy értelmes hozzászólás-- végre😊
A hírbõl egyértelmûen kiderül, hogy azét van víz az óceánokban, hogy ne poroljanak a hajók. Az a hajó, ami ilyen mély nyomokat hagy a tengerben, az igen nehéz lehet.....

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

most poénkodsz, de mi van ha tényleg egy hajó volt az egész? 😊
csak nehogy a terroristák találják meg... 😞
Pharaoh
A légkör nem a kicsi gravitáió miatt vékony, hanem a mágneses tér hiánya miatt, aminek a következtében a napszél úgymond lefújta a marsról a légkört. Régebben sokkal nagyobb volt a légköri nyomás a bolygón így lehetett ott folyékony víz is és melegebb is.

Kornan
Jah mi is erre jutottunk. Írtam is ,hogy a bolygó tömegének nagy része eltûnt, hatalmas robbanás lehetett.De nem lennék meglepve ha valamilyen gravitáció generátorral tartották volna ott a hatalmas víztömeget, szerintünk a teremtõk hagyták hátra azokat is ,hogy nagyobb teret biztosítsanak az életnek.

Legalábbis az adatkristályba találtunk erre referenciát, amit a rendünk alapítója az utolsó neandervölgyi embertõl kapott kb 20 ezer éve. A radio karbonos vizsgálat kimutatta,hogy 65 millió éves. Technikusaink már megfejtették a nagy részét, az ott talált leírások alapján sikerült is építenünk egy portált, ami az anyagot és az energiát átalakítja swarcá és továbbítja a tér egy másik pontjára ezen az univerzumon belül.Az univerzumok közti továbbítás is hasonló módon mûködik, de olyan elemeket is tartalmazhat ami még jóval az atlantisziak tudásán is túlmutatott.Ugye az univerzumok közötti "térben"(nincs rá megfelelõ szó)az anyag és az energia nem létezhet csak swarc formájában. Szóval e portál segítségével pénteken élõ adásba fogunk beportálni a bermuda háromszögben lévõ bolygóközi portálba,hogy onnan eljuthassunk a Jupiterre a naprendszerünk portálközpontjába és használjuk az univerzumok közötti portált,hogy kapcsolatba lépjünk a teremtõkkel.
n3whous3
Kérdezem én mindenkitõl, tudósoktól is: Hogy a retekbe lehetett volna víz a felszínen, ha a gravitáció olyan kicsi, hogy légkör sincs szinte, ergo üvegházhatás is épphogy.. és így kötve hiszem, hogy tartósan megmaradt volna bármikor is

vagy mik játszanak még közre?

púúúúú

Hülyék! Hát az Atlantis itt van: link

Na jó, csak vicceltem. Valójában itt: link

Pharaoh
Lehet azt találták meg most.

szerittem meg atlantis már visszajótt a pegazusból és most az amerikaikak rejtegetik San Francisco mellet az óceánon (SGA 5x20)<#vigyor2>
<#taps>

Kornan
Ha már idevág ezt és a második részét gondolom ismeritek:
jútúb <#pias>
Kornan
Nem talált! A neandervölgyi emberek naptárja szerint 180 ezerben lesz ,tehát ehét pénteken. Majd nézd a híradót!
A fehér lyuk nem más mint maga Magyarország, a hajtó antigravitációs ereje pedig maga a magyarság.

Elvégre mindent kitaszítunk magunkból, aminek csak egy csepp értelme is van.

NEXUS6

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Régen az Balaton be valá fagyva, és teremtõdé rá sok homok és fõd, és építkezé rá sok görög emberke, és létrehozának egy poliszt, és midõn jött az Elsõ Globális Felmelegedés, akkoron az Balaton jege felolvadázott, és Atlantisz elsüllyedék.

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

Menjetek a kocsmába igyatok egy sört aztán holnap menjetek dolgozni mind ahányan vagytok.Többet értek vele.

http://tesztgep.blogspot.co.at/

Na és mikor lesz a mûsor ? <#idiota>
Mert bármiben fogadnék hogy a portál 2012 december 21-én lesz megnyitva. <#beka3>

"Nem került elõ Atlantisz"

Nem is fog. Mert ami nem létezik, és sohasem létezett, az nem kerülhet elõ.
Ne lõdd le a Might and Magic XX poénjait....<#ejnye1>

Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.

Hober Mallow
Felfüggesztették a halálcsillag mûködését😄 Darth Vader munkanélküli lett.Skywalker a fakéz építõ brigád strájka miatt nem kapja meg új kezét...Chubakka elválalta egy szõrtelenítõ reklámozását😄 friss hírek😊

nearo
szerintem eleget ittál már

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Ez a hír összehozza az <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>-kat

techgarazs.com ingyendomain.tk BME

Kornan
Nem sajna az minket is érint, több ûrhajópilótát is el kellett bocsájtani. 😞
Kornan
A titán metán óceánjaiban láttam ilyet úszkálni, mikor közös küldetést hajtottunk végre az amerikai csillagflottával, sajnos az ottani kaput egy áthatolhatatlan fémötvözet védte.
NEXUS6
Öõõõ... sok sikert kívánok ehhez a tevékenységetekhez! Esetleg a mostani nagy gazdasági válságra is van valami megoldásotok!?😄

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Chocho
Én is így tudtam... az ember mindig tanul valami újat.

Gaming is believing.

Kornan
Megdönthetetlen bizonyítékaim vannak amik alátámasztják az elméletem,de ezt egyenlõre még nem fedhetem fel, nemsokára úgyis benne lesz a tv-ben.
Már a 70-80-as években a marsra szálláskor találtak az amerikaiak dinoszaurusz mûholdakat a mars körül, de ezt nem sokan tudják. Ezt is csk azért mondom el neked, mert nemsokára felfedjük titkainkat. Én egy 20 ezer éves titkos társaság tagja vagyok, ami fennállása óta tud a dinoszauruszok civilizációjáról, de egészen mostanáig nem volt semmi a kezünkbe ami meggyõzte volna a hitetlenkedõket. Már többször megpróbáltuk,de súlyos következményei lettek és több tagunk az életével fizetett. Szervezetünk célja ,hogy újra megnyissuk a portált a mesterséges univerzumba és kapcsolatba lépjünk a teremtõkkel.
"Amennyire én tudom" LOLLLL, tehát semennyire 😄.

Ebben csak az a hiba hogy:

1 - 3MRd évvel ezelõtt még nem volt itt élet, ergó nem volt értelme portált építeni.
2 - "Platón a történetet a szigetrõl Szolóntól ismerte, aki i. e. 560-ban tett egyiptomi utazásakor az ottani Szaisz papoktól hallott a feljegyzések szerint elõtte 9000 évvel történt hanyatlásról. /Tehát Atlantisz pusztulása valamikor 11570 éve történt. Nem is tudtam hogy akkoriban még éltek dínók <#idiota>/
3 - "A Jupiter magjába lévõ portál a mesterséges univerzumba vezet,amit szintén a teremtõk építettek,hogy túléljék az õsrobbanást."
Túléljék az õsrobbanást ?
4 - az hogy szabadon mászkálsz és ilyeneket írogatsz
<#banplz>

NEXUS6
Szerintem ezek a halak is a Marsról gyüttek!

LINK

<#hehe>

R'lyeh-et még nem találták meg? Kár...<#wilting>

\"There is no sweet kingdom of heaven, full of flowers and green landscapes. No god will welcome you with open arms, like a father who forgives all your sins. \"

NEXUS6
Ahaaa...<#wilting>

És ezzel tökéletesen modellezi vajon kik / gettoharcos munkásságt : )

ScarY MAN
az a durva ha igy elolvassa az ember akkor tok hihetonek hangzik<#idiota>

...

Kornan
A mars felszínének 95%-át eredetileg óceán borította, de
65 millió éve volt valami esemény, ami több bolygót, pl a marsot is lakhatatlanná tett, a földön "csak" tömeges kipusztulást okozott.
Amennyire én tudom a dinoszauruszoknak, tehát az atlantisziaknak sikerült megmenekülniük a portál rendszeren keresztül amit a teremtõknek nevezett faj épített 3 milliárd évvel ezelõtt a jupiter magjában.Minden olyan helyen építenek ilyen portált, ahol megjelent az élet, hogyha eljutnak egy bizonyos fejlettségi szintre a civilizációk akkor követhessék õket, megmenekülve a biztos pusztulástól.

Minden bolygón van egy kisebb portál ami elvisz minket a jupter magjába, a miénk a bermuda 3szögben van az óceán alatt, a marson a mount olympusban van. A Jupiter magjába lévõ portál a mesterséges univerzumba vezet,amit szintén a teremtõk építettek,hogy túléljék az õsrobbanást.Ott õk alakítják a fizika törvényeit,így elkerülhetik az ilyen katasztrofális eseményeket.

Másképp nem lehet eljutni a mesterséges univerzumba, mert az univerzumok közötti "térben" nem létezhet anyag, de még energia sem.Csak ilyen portálon keresztül,ami átalakítja az anyagot egy extrém formába, amit mi még nem ismerünk.