45
-
#5 Legyszerűsítem neked ha gondolod, 2 dolgot állítottam :
A windows 7 csak gyorsabb lehet mint a vista.
A windows 7 rc, legalább anyira gyors lesz, vagy még gyorsabb lesz mint a W7 béta.
Indoklást lentebb találod.
Ha ez neked szimplán hülyeség igen komoly gondokkal küzdhetsz barátom. De várom az ellenvetéseket, már ha van ilyen, anyázásra meg oltogatásra szerintem van elég topic a fórumban. -
#4 Rexhawk, imádom az ehhez hasonló egysoros hozzászólásokat, ha elárulnád nekem hogy mi hülyeség abban, ha azt gondolom, hogy a windows 7 a vindows vista továbbfelesztettebb optimalizáltabb verzió, ergó gyorsabb lesz (mint elődje a vista ), örökre leköteleznél. Nekem elég képtelen dolognak tűnne ha hirtelen bétánál az rc lassabb lenne és így tovább a kész verzió, de ha tényleg ez történik akkor lennél szíves elmagyarázhatni, és akkor ebben az esetben elnézést kérek mindenkitől. -
Rexhawk #3 "Csak azt nem igazán értem miért kell alapvető dolgokat mások szájába rágnom"
talán, mert szimplán hülyeségeket beszélsz... -
#2 Ja és had tegyem hozzá, hogy az még csak a béta volt, emlékezzünk csak vissza mennyire lassú volt a vista béta a vista rc hez képest...
Csak azt nem igazán értem miért kell alapvető dolgokat mások szájába rágnom -
#1 " csak remélhetjük, hogy a sebesség ismét eléri majd az első előzeteseknél látottakat "
Ennyire optimistikák azért ne legyünk, azért ha nem lenne világos, a windows 7 ben nem egy hátrányos szempont hogy gyors legyen, innentől kezdve elégé esélytelen a további lassulás, már csak azért sem mert erősen foltozgatnak + optimalizálnak, de látom vitalapra a kezdeti hülyeség löket azért megvan. Köszi Péter, látom már a cikkirók is süllyednek ezen az oldalon elég rendesen...