Alice: Madness Returns
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eszembe jutott, hogy egyszer betöltöm ezt a pályát a halhatatlan ruhában és elszórakozok vele, bár õ lehet akkor is ki tud nyírni de majd megnézem.
Elegáns lenne elsétálni elõle miközben hasztalan próbálkozik.
Ilyen menekülõs rész egyébként a Prince of Persia 2ben volt. 😊 Ott a Dahaka üldözött egyfolytában.
Nothing is True, Everything is Permitted
A colossal ruin elsõ megjelenéséig én se nagyon célozgattam, de ott anélkül nem ment. Engem is zavart, hogy csak addig céloz amíg a gombot nyomom, anélkül rögtön eltûnik a sárga szem. Viszont ha célzok akkor minden lövedék talál.
Az tuti, hogy ha eljön az ideje, ördögi vigyorral az arcomon fogok végezni vele!!! 😄
\"Vissza az egészhez újra, végigmegyünk utunkon, vissza egy valaha fényes kertbe, hogy a sötétség ránk hulljon.\"
Persze végül õt is ki lehet nyírni, de csak akkor ha már a játék engedi. Élvezetes végezni vele, miután annyit szivatott.
Most járok a Szív Királynõs pályán, azt az Executioner-t úgy utálom, én félek tõle :S Nekem eddig a víz alatti pálya volt az egyetlen, ami nem igazán jött be, a Kalaposos pálya meg a Japán, na az nagyon jó volt. Az Executioner-t leszámítva ez a pálya is nagyon tetszik 😄
\"Vissza az egészhez újra, végigmegyünk utunkon, vissza egy valaha fényes kertbe, hogy a sötétség ránk hulljon.\"
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
videóbeállítások menü nagyon gyenge pc-n, refresh rate, szinkronizálás, tripla buffer, textúra felbontás, textúraszûres (bilinear,trilinear,anizotrópikus) stb. ezeket mind hiányoznak!
vagy ezt is átkell nevezni UT3.exe-re mint a mass effect 2-t?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Egyébként én azt vettem észre, hogy mikor tegnap chapterenként próbáltam gyûjtögetni az elmaradt cuccokat..és amikor kiléptem, akkor nem mentette el. Csak akkor adja hozzá, ha új játékot kezdek? Mert ugye ha végigvitted, akkor a new game alatt van a chapter select, én abba próbáltam tegnap gyûjtögetni, de mintha nem adta volna hozzá. :S
AZ esernyõ nálam csak egy kis config átállítással jött elõ.
A célzásban pedig néha zavaró mikor nagy tömegben próbálok koncentrálni egy konkrét ellenfélre a többi meg bezavar.
Az ügyességi részek néha, kicsit frusztrálóak, de több a szerethetõ a dolog a játékban mint ami nem.
Utoljára az X-men Origins: Wolwerine tette ennyire próbára a reflexeimet.
Az ernyõnél sokan szerintem elfelejtették, hogy csak akkor mûködik, ha ráfókuszálsz az ellenfélre, alapból caps lock és folyamatosan nyomni kell, de én átállítottam egy plusz egér gombra, mert úgy jobban kézre áll. Néha azért nálam is beakadt egyszer kétszer az ernyõ, olyankor fókuszálás ki és újra befog.
Ja igen, lenne még valami: Bár én még nem tartok ott, de érdekelne a következõ:
Külföldi fórumokon olvastam, hogy a PC-sek szenvednek, ugyanis a kártyás fejezetben vannak olyan szívek, amiket szét kell taposni, és hogy ez nem mûködik nekik. Elég sokan panaszkodtad erre. Aki PC-n tolta végig, annak valami tapasztalat?
Bár sokan panaszkodnak, hogy az ernyõ sem mûködik, nekem mondjuk az kifogástalan eddig.
Bár én csak utána jöttem rá a ruhákra, hogy végigjátszottam rendesen. Egyébként az elsõ és a második chapter ruháját már biztosan választhatod, mivel azokat már végigvitted.
Elsõ végigjátszásnál szerintem jobb story módban hagyni, jópofa ahogy minden helyszínen átöltözik, ha egy fix ruhát választasz akkor végig olyanban marad.
[merlinw.org]
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
1.kérdésem: PC-n az extra ruhákat csak az Alice: Madness Returns The Complete Collection tartalmazza, vagy a sima Alice: Madness Returns is? (jelen pillanatban nem tudom megnézni, mert még a munkahelyemen ülök :S )
2.kérdésem (abban az esetben ha a "natúr" verzióban is ott vannak a ruhák): Játék közben is lehet a ruhákat váltogatni? Ha igen, csak simán kiválasztom, aztán vissza a játékba, és már olyan is lesz a ruhája? Vagy ez hogy megy? (amúgy még csak a chapter 3-ban vagyok, a japános pályán)
Köszi!
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
mi értelme van akkor megtartani az alap fegyvert?
Bárd a kés helyett - ha ez van nálad minden ellenséges találat csak fele annyit sebez rajtad mint egyébként
Tintahal a borsfegyver helyett - nagyobb tûzgyorsaság és hosszabb tüzelési idõ mielõtt felhevül
Szarvasfej a lófej helyett - minden ellenségnek bevitt találat tölt egy kicsit az életerõnkön
Macskakanna a teáskanna helyett - +50% sebzés
Azt írták 6 új ruha és 4 alternatív fegyver, aztán láttam egy videót ahol valaki az equip-ben lapozgatta õket.
Gyorsan megnéztem én is és meglepetésemre ott voltak a DLC-s cuccok is, mert mint késõbb megtudtam ezek csak konzolra számítanak DLC-nek, a PC verzió -Alice: Madness Returns The Complete Collection- alapból tartalmazza õket.
13. Hattres, most próbáltam ki mert kíváncsiságból, a felvet fogaktól nem regenerálódtam viszont úgy néz ki sebezhetetlenné tesz, mert abszolút nem sérültem benne
13 féle ruha van összesen:
1. Story Mode - ez az alap beállítás, az alapnézete a sima kék ruha, nem rendelkezel semmilyen plusz képességgel és mindig az adott helyszíntõl függõen változik a ruhád a játékban
2. Steam Dress - ez az amiben a kalaposnál vagyunk, azzal unlockolható, ha végigjátszod az elsõ chaptert, különleges képessége: a törhetõ tárgyak több rózsát és fogat adnak
3. Siren Dress - a vízi pálya ruhája, a második chapter végigjátszása után elérhetõ, a megölt ellenfelek több rózsát adnak
4. Silk Maiden Dress - a távol-keleti pálya ruhája, a harmadik chapter végigjátszása után elérhetõ, a megölt ellenfelek több fogat adnak
5.Royal Suit Dress - a kártyás pálya ruhája, a negyedik chapter végigjátszása után elérhetõ, az életerõd csak 4 rózsányi lesz és nem nõ, viszont nem is csökken így gyakorlatilag halhatatlan vagy
6.Misstitched Dress - a babaházas pálya ruhája, az ötödik fejezet végigjátszása után elérhetõ, összezsugorodás után visszaváltozva dupla annyi ideig látszanak az egyébként láthatatlan lila pályaelemek
7. Classic Dress - Alice eredeti kék ruhája, a hatodik fejezet végigjátszása után jár, ha bármikor összezsugorodsz az életed elkezd visszatölteni
8. Caterpillar - hernyó jelmez, folyamatosan látod azokat a dolgokat is amiket egyébként csak összezsugorodva láthatnál
9. Chesire -macska jelmez a megölt ellenfelek nem adnak rózsát, ez fogalmam sincs miért jó, valaki mondja el
10. Checkmate - sakk jelmez, minden fegyvered dupla annyit sebez mint egyébként
11. Fleshmaiden - hús jelmez, bármikor elérhetõ a hisztéria mód, nem kell az életerõdnek kritikusra csökkennie, hogy használhasd
12. Late but Lucky - nyuszi jelmez, az életerõd magától regenerálódik
13. Hattres - kalapos jelmez, a felvett fogak gyógyítanak
A klaszikus jelmezben (kék ruha) virág nélkül is visszatölt az életed, elég ha összezsugorodsz.
A nyuszijelmezben magától visszatölt az élet nem kell se virág se zsugorodás. Nehéz fokozaton játszva jól jöhet.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐