Alice: Madness Returns

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Klemice
amire azt írja hogy a shrink violets erejével ruház fel, nem tudom már melyik, annak mi a képessége?

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

a caterpillar az egyik leghasznosabb, ha az ember össze szeretne gyûjteni minden rejtett cuccot és jól jön az egyébként eltûnõ platformokon való ugrálásnál is.
Klemice
jelmezek közül melyik a legjobb? mert én a caterpillart használom, hogy mindent lássak 😄

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

igen egy
kés-bárd
borsdaráló-tintahal
lófej-szarvasfej
teáskanna-macskakanna
Klemice
fegyverekbõl csak egy alternatíva van az alapokon kívül?

Az alternatív -macska kanna- pedig még annál is erõsebb.
CroftManor
Azután már nem, de sztem a teáskanna a leghatékonyabb fegyver.

Nothing is True, Everything is Permitted

TurboX
pedig: kés>all 😄

kezd egy kicsit monotonná válni a játék(játékbabás rész rész), de a hangulata az megvan. az angolomnak kissé nehéz a nyelvezete😞
Ha valakit érdekel, feltettem ide azt a 9 sound trackot, ami az elõrendeléshez jár.
Alice - Madness Returns Soundtrack

Rögtön az elsõ a fõcím theme, ami a menüben is szól.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

teaáskanna után lesz még valami ?
A kés kivételével mindet.
Tatyla
attol kérdem aki már a vége felé jár melyik fegyvereket érdemes upgradelni?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

CroftManor
Nem Alice Liddle? 😊

Nem is tudtam, hogy az eredeti fugurát egy élõ emberrõl (érdekes módon egy Alice Liddell nevû kislányról) mintázta az író. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Semmit. Külön-külön jár érte achivement, de semmi más.

Shep
De még mindig nem tudjuk mi bajod a hajával. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Semmi baja a hajának, az illetõ egy idióta.

anyád is az.

Klemice
És ad valami pluszt a 100%?

Tegnap összeszedtem a maradék hiányzó dolgokat. most minden 100%; megvan az összes malac orr, emlék, rózsa festék, és üveg is.
(Az 5. chapterben a második Dr. Wilson emlék rohadt egy helyen van.)

Egy kérdés. A PC verzióban alapból benne vannak az extra ruhák és fegyverek? Mert nálam igen. De úgy tudom ezt konzolokra külön DLC-ben lehet megvenni.
Semmi baja a hajának, az illetõ egy idióta.
Klemice
ték

Malakai
De mi is a bajod a hajával, amit te bugozol?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

nem a homlokával van bajom, azzal nincs gond

capslockal lehet ki-be kapcsolgatni a targetolást, az esernyõt csak akkor lehet használni ha be van kapcsolva.

CroftManor
Elõször nyomva kell tartani a caps lockot és aztán a G-t

Tatyla
megcsináltam ezt a konfig átállítást G-re az esernyõhöz egyszer elõvette egyik ellenségnél most meg megint nem,mi a megoldás?

CroftManor
Nekem is nagyon tetszik, meg az mozgás is, mikor így szétlebben pillangókká 😊 sokszor használtam, néha csak úgy útközben is, hogy gyorsabban haladjak.

MerlinW
Tönkre vágja a játékélményt? Kevesebbet ér a program emiatt? Kívánom neked, hogy csak egy napig legyél szoftverfejlesztõ... soha többet nem kötnél bele ilyen hülyeségekbe.

[merlinw.org]

Amúgy a haja és a mozgása szerintem kurva jól lett megcsinálva. 😊

Megoldva.

Shep
És azzal mi a gond? Az így jó.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Képarányt hogy lehet megváltoztatni?

CroftManor
szerintem õ arra gondol, ami lebeg ott a homlokán. De amúgy ez nem bug, így lett megcsinálva.

Nem értem. Mi a baj a hajával?

Shep
Mi van a hajával? Én nem látom a képen.

évekig fejlesztik a játékot hogy minden tökéletes legyen, de a haját azt nem tudják megcsinálni?
vagy direkt bugosan hagyták?

CroftManor
Nálam is ilyen a fõmenüben.

ti is észrevettétek hogy a fõmenuben bugos Alice haja?

Klemice
vedd le low-ra a physx-et vagy kapcsold ki

van már valami performance peccs? mert brutálszarul fut egy csúcsgépen és még a grafika sem valami extra. Unreal engin meg százszor jobban kéne ,hogy fusson, mikor pl az egeret fordítom, nagyon darabos.
Wow, jól elolvastam, pedig még nem nyomtam végig. <#vigyor4> Sebaj, a kínai/japán résznél úgyis kiszálltam, nagyon bugyuta-gyerekes lett ott az egész. <#rinya>
Az 5. chapter tényleg vontatott, pedig a többinél nem éreztem ezt annyira. Sajnos ott is kimaradt egy emlék, így újra végig kell kutatnom azt a chaptert is. Már csak egy malac és még két emlék hiányzik. Egy emléket egy malacot és az utolsó rózsa festéket már összeszedtem tegnap.

Nagyon nehéz az angol szövegzése. Pedig nekem nem szokot problémám lenni vele, de itt még többször meg kell néznem majd. Ami nekem lejött, de lehet tévedek...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A doki elõször a nõvérével kezdett ki és ott történt valami, ami miatt elment hozzá este és kinyírta. Feltételezem megfolytotta és rázárta az ajtót majd felgyújtotta a házat. Alicet sem akarta életben hagyni, csa õ kimászott az ablakon a macska után. Az hogy elemegyógyintézetbe került az kapóra jött neki, de nem számított rá hogy 10 év múlva kijön. Ezután magához vette és megpróbálja elfelejtetni vele az egészet, nehogy Alice rájöjjön az igazságra.

CroftManor
Na végigvittem én is 😄
Az utolsó rész nagyon vontatott volt, sok volt már ezekbõl a porcelán baba fejekbõl. Viszont azt ötletesnek találtam, hogy vannak olyan titkos helyek, amiket csak úgy tudunk elérni, ha összemegyünk 😊 Kár hogy az 1ben nem volt ilyesmi. A királynõ birodalma szerintem is nagyon klasz, de a japános rész is nagyon tetszett, meg a víz alatti.
Szerintem a legjobb fegyver a teáskanna, de a bors lövõ fegyver is hasznos, a faló közelharcoknál jól jön, a kést alig használtam, max az elején. Majd azért elõfogom még venni a lemaradt cuccok beszerzéséért 😊

Klemice
tényleg

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

dienesoft
Én vagyok gyökér srácok, vagy tényleg egy ilyen magyar receptszerû szöveg van a "weapons" menüben jobb oldalt? 😄
Nézzétek meg! Ilyen szavakat lehet kiolvasni, hogy "vayasz szuflé", meg "élesztõ", meg "felmelegítjük". Azt meg hogy? 😄.

Shep
Ej de tudtam, pedig még egy fejezetet sem vittem benne végig 😊 hiába na nincs már új a Nap alatt.

grebber
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fogva tartani és fajtalankodni vele késõbb anyává tenni!Majd késõbb Alice megszökik és könyvet ír a szenvedéseirõl.

Next PC upgrade: 2022