772
American McGee Alice 2
-
PnéKyra #492 Na utána néztem ennek a ruha dolognak:
Royal Suite Dress: elvileg bugos, ha nem csökken mellette az életerő. Ez is egy játéknehezítő ruha, ha valaki annyira elvetemült, hogy elég neki négy rózsányi élet, akkor ezzel a ruhával végigviheti a játékot. A másik ilyen játéknehezítő ruha a Cheshire dress, mert annál nem dobnak az ellenfelek rózsát- -
PnéKyra #491 Nem hiszem, de nem is a pénzért csinálom. Amúgy még semmi visszajelzés, délután írtam a srácnak mailt. -
#490 fizetnek érte valamennyit? -
PnéKyra #489 Jelentkeztem is fordítónak. Csak még nem szóltak, hogy mi van... :S -
#488 Már készül hozzá a magyarítás!
http://www.magyaritasok.hu/forums/messages/2726/alice_madness_returns -
#487 Nahát az 576-ról megvan a véleményem. Egyszer voltam náluk állásinterjún és az egekig magasztalták az ő dolgozóikat. Nem beszélve arról, hogy 12 órában dolgoznak és meg sincsenek fizetve... -
PnéKyra #486 Amúgy a Royal Suite dress nem tesz halhatatlanná, csak leveszi a rózsákat 4-re, hgy nezehebb legyen a játék :(( -
PnéKyra #485 Na, nekem/nekünk meg pont a WoW van még meg eredetiben, mert a férjem azt tolta régebben. Én is próbáltam, de nekem túl időigényes volt. -
#484 Én tényleg csak olyan játékokat veszek meg, ahol van multi lehetőség, és ez ahhoz kötött, hogy birtokold a játékot. Pl összes az blizzard játék megvan a WoW kivételével -
PnéKyra #483 Na mondjuk én nem vagyok egy nagy játékos - ebből kifolyólag "szakértő" sem - ugyanis össz-vissz két játékot toltam végig életemben: az American McGee's Alice-t, és az Alice:Madness Returns-t. Szóval nincs tapasztalatom a játékvásárlásban :D
De akinek a complete collection van meg, az letöltötte valahonnan, vagy megvette??? Mert most már ez sem világos :S
Amúgy szánalmas 89%-ra teljesítettem a játékot, szóval délután jöhet a gyűjtögetés... -
#482 detto -
#481 Ezért nem veszek meg, csak multis játékokat eredetiben, kevesebb a bosszúság. -
PnéKyra #480 Amúgy egy kicsit had "dühöngjem" ki magam. Én a játékot az 576 kbyte-ban rendeltem elő, ráadásul nem is neten, hanem személyesen az üzletben. Ott az eladó nem is említette, hogy van ilyen completed collection PC-re, hanem csak úgy előrendelte nekem a játékot.
Most hogy végigvittem, megnéztem az equip menüt, és nincsenek benne a plusz ruhák, csak azok,amiket a chapter-ek végigjátszásával kapunk, + a Classic Dress ami az összezsugorodásnál visszatölti az életet, továbbá a plusz fegyverek is hiányoznak.
Jó, azért nem megyek a falnak emiatt, de szerintem az lett volna a korrekt az eladótól, hogy elmondja, van egy ilyen verzió is (mármint a complede coll.).
De ettől függetlenül maga a játék nagyon-nagyon jó volt, élvezetes, abszolút nem csalódtam. -
PnéKyra #479 Ez annyira most nem világos:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Alice a játék végén, mikor feljön a vasútállomásról, olyan félig valóságban félig Csodaországban találja magát. Szóval most mi van??? Végérvényesen megkattant? -
PnéKyra #478 Ja igen, a legutolsó mozzanatot a hisztéria mód aktiválása nélkül nem tudtam volna megcsinálni. Amúgy 5ször haltam meg, mert akkorát ütöttek, hogy nem tudtam aktiválni a hisztit, mert egyből végem lett -
PnéKyra #477 Kééééész vagyok!!!
Hát ez eszméletlen volt! Legalábbis nekem nagyot ütött! -
ikszipszilonzé #476 Onnan már nem sok van hátra, viszont annál keményebb lesz. -
PnéKyra #475 Na, végigvittem a Dollhause-t. Most már kezd az izgalom a tetőfokra hágni :D -
PnéKyra #474 Ja, amúgy megszámoltam már, 15 rózsám van :) -
ikszipszilonzé #473 Az élérhető maximum egyébként 16 rózsa. -
ikszipszilonzé #472 Igen -
PnéKyra #471 Ha a story mode ruhával van 12 rózsám, és felveszem a royal suite dresst, akkor marad 4 rózsám. És ha visszaveszem a story mode ruhát, akkor ismét 12 rózsám lesz? -
ikszipszilonzé #470 És 100%
-
ikszipszilonzé #469 Na én meg most járok 99%-nál.
20 óra volt a sima végigjátszás.
Most 40 óránál tartok, mert mindenhol átvizsgálok minden négyzetcentimétert, mivel még a hernyó jelmez sem mutat meg mindent, bár rengeteget segít. -
#468 Na kipróbáltam ezt a Hatteres, kalapos ruhát. Tényleg nagyon klasz h nem sérülsz tőle, csak így semmi kihívás nincs benne. Viszont közel 200 fogat levett tőlem, pedig a cicamintás teáskanna volt nálam xD -
#467 Én Lady Gaga Judas c. számára gondoltam, csak a szövege nem nagyon illene alá. 0:20-tól van egy rockosabb rész. -
Hoz_Hun #466 Használd a játék zenéjét vagy Evanescence. Az illik hozzá. :) -
#465 Ez tényleg nagyon jó! :) Én egyébként akartam csinálni egy fan trailert, vagy music videót, mint ahogy én azt szoktam a játékokból..csak nem találtam olyan jó darkos zenét, ami nem túl rockos de illik az Alice alá is egyben :( -
Hoz_Hun #464 Ez a videó nagyon tetszett. Persze a kedvencem az a 3 taiser video meg a Launch Trailer, de ez is nagyon jó lett. Főleg mert élőszereplős és nem gagyi (legalábbis nem annyira, kár hogy Alice nem hasonli igazán). :)
Alice: Madness Returns - Movie Trailer -
Hoz_Hun #463 Jaja. Az Alic MR-ban már mindent összeszedtem amit lehetett, úgy hogy már csak tiszta élvezetből játszom vele. Az első rész azért vittem végig, hogy meglegyen XBox360-on, meg legyen mentésem a végénél, meg az Achivementek miatt (azért is járt pár). :) -
#462 Látom azért jól elvoltál, mert utána egyből a F.E.A.R. 3at toltad :D
Én ha végigviszek egy játékot ami nagyon érdekelt, utána nem érzek késztetést, hogy újra nekiálljak, azért toltam tegnap ac brotherhood multival, mikor írtál. De azért néha-néha végigviszek egy chaptert, főleg az elmaradt cuccok miatt. Meg még a múlt héten belekezdtem megint az Alice 1be is. Majd azt is be fogom fejezni. -
PnéKyra #461 Köszi, megvan! :) -
#460 Alice Madness Returns\Alice2\AliceGame\Localization -
Hoz_Hun #459 Na tegnap befejeztem az Alice 1.-et is. Rögtön mentem egy keveset a 2.-vel, hogy a vizuális érzékem helyrebillenjen. -
Hoz_Hun #458 Igen, az nagyon szórakoztató. :) -
PnéKyra #457 Juhúú, Executioner likvidálva :D Legalább nem volt vele sok gondom, Alice megoldotta magának :D Eddig ez volt a legjobb video-bejátszás a játék során!
Amúgy az a taposgálós rész életem egyik legszebb játékkal eltöltött 5 perce volt :D -
PnéKyra #456 Valamelyikőtök mondja már meg, hogy PC-n melyik könyvtárban/mappában találom azokat a szöveg file-okat, amiket le tudnék fordítani. Gondolkodom egy magyarosítás készítésén, vagy legalábbis magamnak hobby-szinten lefordítanám! Köszi -
#455 -
#454 Ja, ott is volt. Épphogy sikerült zsugorodással. -
PnéKyra #453 Fujj, egy ilyen volt már a kártyavárban is...
Hááát... olvastam angol fórumon is, hogy a Royal Suit-tal nem szabadna sérülnöd... Szóval most van hiba a mátrixban :S Lehet, hgy hagyni kellett volna azt a köcsög executionert a francba :S