Alice: Madness Returns
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a bluderbuss pedig egy valóban létezõ fegyvernév, magyarul trombon elõltöltõs tölcséres csövû mordály, fõleg régi kalózos filmekben látni ilyesmit
\"Vissza az egészhez újra, végigmegyünk utunkon, vissza egy valaha fényes kertbe, hogy a sötétség ránk hulljon.\"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
http://www.epicweapons.com/products/alicevorpalblade.php
szerintetek milyen
"A fiatalkori humor alapja a kártya 52 lapja. De ha aprítanak és vágnak, az nem vicces se neked, se másnak."
(Ezt akkor mondta a macska, mikor a kártyapakli-fegyvert felvettük.)
\"Vissza az egészhez újra, végigmegyünk utunkon, vissza egy valaha fényes kertbe, hogy a sötétség ránk hulljon.\"
Elsõ fordítását viszont szerintem én nem láttam, csak példának nem tudom, hogy a Vorpal Blade Tótfalusi István versfordítása alapján volt benne (Döfke penge/Döfke kés), vagy máshonnan kölcsönöztek fordítást, sajátot találtak-e ki. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Az elsõ részhez nagyon jó magyarosítás van amúgy, egy olyen kellene ehhez is 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Szóval az elsõ résznek úgy lett vége, hogy Happy End, Alice kijött a diliházból. Ami eddig világos, most árvaházban van, és pszichológus/pszichiáter kezeli. Pl nem értem, hogy miért csak 11 év után kezdi el összeszedni az emlékeit, és hogy végülis minek a hatására tért vissza Csodaországba? Ha ez valakinek tiszta az légyszi írja már le 😊
Nothing is True, Everything is Permitted
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Én szeretem a kést, mert gyors, de én is használom mindkettõt, csapás közben is baromi gyorsan át lehet váltani és a másik fegyverrel fejezi be a mozdulatot.
Általában lófejjel indítok, attól sok ellen be is kábul, vagy hátrahõköl, aztán késsel megsorozom.
A páncélos kártyákra azokra ja, kanna kell, aztán meg hátulról egy kombósorozat késsel és vége.
A kannának csak az a hátránya, hogy lassú a lövedék, így a gyors ellenfelek kitérnek.
De a borsszóró is némely ellenre kimondottan kell, pl colossal ruin fejeit szerintem azzal a leggyorsabb, vagy a kis darazsak (vagy mik) amik a sírkövekbõl jönnek elõ. De én a drifting ruint is azzal lövöm ki, nem várom meg míg lõ egyet.
Tényleg colossal ruin lángszóró módja ellen nektek mi a bevállt taktika? Lehet én bénázok, de más nem kis idõre folyton elkapott vele (persze terepfüggõ). 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )

De a kedvencem a szempálca volt, csak kár, hogy késõn kapta meg az ember. De a fagyasztó is nagyon jó volt.
A "dobó tõrök" a kártyalapok voltak 😄 A másiknak már én sem tudom a nevét, de az se volt rossz.
Egyébként az Alice 2ben az fusztrál, hogy néha hallom a malac röfögést, de totál nem látom hol is van elbújva 😄 Volt olyan, hogy kerestem kerestem... és pont alattam volt... xD
Bár én úgy vettem észre, hogy a páncélos kártya katonát hiába ütöm vele, elõbb le kell kannázni, aztán mikor térdel a hátán a szivet kell a lóval ütni.
Ami viszont hátránya a lófejnek, hogy jelentõsen lassabb vele a támadás, mint a késsel.
Ööö... én szoktam így "csalni" :S Én is így jöttem rá erre, mint te, hogy véletlenül elvétettem az ugrást. Ilyenkor vagy a borsszóróval vagy a teáskannával biztos távolságból elintézhetjük õket 😄
Elsõre nem sikerült átugranom, viszont mivel elég közel voltam már mielõtt lezuhantam, megjelentek az ellenfelek.
Így mikor visszatöltött én ott álltam messze azok meg a távolból próbáltak támadni de nem tudtak.
Elvileg csak akkor jelennének meg ha már átugrottál.
Én meg nem ugrottam be közéjük, hanem biztonságos távolból lesoroztam õket ahogy ott tolongtak a szikla peremén. De a poén:
Amikor az utolsó is kinyiffant, jött egy videobejátszás, ahol szemben állok az executionerrel azon a sziklán ahova még át sem ugrottam.