Alice: Madness Returns

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen
Ha a story mode ruhával van 12 rózsám, és felveszem a royal suite dresst, akkor marad 4 rózsám. És ha visszaveszem a story mode ruhát, akkor ismét 12 rózsám lesz? <#vigyor2>

\"Vissza az egészhez újra, végigmegyünk utunkon, vissza egy valaha fényes kertbe, hogy a sötétség ránk hulljon.\"

És 100%<#vigyor2>
Na én meg most járok 99%-nál.
20 óra volt a sima végigjátszás.
Most 40 óránál tartok, mert mindenhol átvizsgálok minden négyzetcentimétert, mivel még a hernyó jelmez sem mutat meg mindent, bár rengeteget segít.
CroftManor
Na kipróbáltam ezt a Hatteres, kalapos ruhát. Tényleg nagyon klasz h nem sérülsz tõle, csak így semmi kihívás nincs benne. Viszont közel 200 fogat levett tõlem, pedig a cicamintás teáskanna volt nálam xD

Nothing is True, Everything is Permitted

CroftManor
Én Lady Gaga Judas c. számára gondoltam, csak a szövege nem nagyon illene alá. 0:20-tól van egy rockosabb rész.

Használd a játék zenéjét vagy Evanescence. Az illik hozzá. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

CroftManor
Ez tényleg nagyon jó! 😊 Én egyébként akartam csinálni egy fan trailert, vagy music videót, mint ahogy én azt szoktam a játékokból..csak nem találtam olyan jó darkos zenét, ami nem túl rockos de illik az Alice alá is egyben 😞

Ez a videó nagyon tetszett. Persze a kedvencem az a 3 taiser video meg a Launch Trailer, de ez is nagyon jó lett. Fõleg mert élõszereplõs és nem gagyi (legalábbis nem annyira, kár hogy Alice nem hasonli igazán). 😊
Alice: Madness Returns - Movie Trailer

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Jaja. Az Alic MR-ban már mindent összeszedtem amit lehetett, úgy hogy már csak tiszta élvezetbõl játszom vele. Az elsõ rész azért vittem végig, hogy meglegyen XBox360-on, meg legyen mentésem a végénél, meg az Achivementek miatt (azért is járt pár). 😊

CroftManor
Látom azért jól elvoltál, mert utána egybõl a F.E.A.R. 3at toltad 😄
Én ha végigviszek egy játékot ami nagyon érdekelt, utána nem érzek késztetést, hogy újra nekiálljak, azért toltam tegnap ac brotherhood multival, mikor írtál. De azért néha-néha végigviszek egy chaptert, fõleg az elmaradt cuccok miatt. Meg még a múlt héten belekezdtem megint az Alice 1be is. Majd azt is be fogom fejezni.

Köszi, megvan! 😊

\"Vissza az egészhez újra, végigmegyünk utunkon, vissza egy valaha fényes kertbe, hogy a sötétség ránk hulljon.\"

tomsolo
Alice Madness Returns\Alice2\AliceGame\Localization

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Na tegnap befejeztem az Alice 1.-et is. Rögtön mentem egy keveset a 2.-vel, hogy a vizuális érzékem helyrebillenjen.

Igen, az nagyon szórakoztató. 😊

Juhúú, Executioner likvidálva 😄 Legalább nem volt vele sok gondom, Alice megoldotta magának 😄 Eddig ez volt a legjobb video-bejátszás a játék során!

Amúgy az a taposgálós rész életem egyik legszebb játékkal eltöltött 5 perce volt 😄

Valamelyikõtök mondja már meg, hogy PC-n melyik könyvtárban/mappában találom azokat a szöveg file-okat, amiket le tudnék fordítani. Gondolkodom egy magyarosítás készítésén, vagy legalábbis magamnak hobby-szinten lefordítanám! Köszi

lolSL

Kongy
Ja, ott is volt. Épphogy sikerült zsugorodással.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Fujj, egy ilyen volt már a kártyavárban is...

Hááát... olvastam angol fórumon is, hogy a Royal Suit-tal nem szabadna sérülnöd... Szóval most van hiba a mátrixban :S Lehet, hgy hagyni kellett volna azt a köcsög executionert a francba :S

Kongy
Mert csak úgy jutsz vissza megint a két kapcsolóhoz. Na mind1, volt pár ilyen, de ettõl függetlenül jó játék volt.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Most keményen beszoptam a Royal Suittal, kipróbáltam az Executionerrel szemben simán elkaszált benne.
Erre gondoltam átmegyek vele egy másik pályára ökörködni és azóta nem mûködik rendesen.
Az életerõm 4 rózsányi és rohadt gyorsan sérülök.
Mielõtt elõször kipróbáltam akkor csodálkoztam is mi benne a jó, hogy csak kevés az életerõm.
Aztán láttam, hogy nem veszitek belõle, akkor sem ha egy egész tömeg ver, mondom ez nem semmi.
Na ez most hogy van: akkor volt hiba a mátrixban mikor sebezhetetlen voltam tõle, vagy most cseszõdött el.
Malakai
Miért csinálnál újra 5 percet?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Kongy
Van 2 kapcsoló. Egyikre ráteszed a nyulat, elviszi a tüskéket, másikra ráállsz, és kinyitja az ajtót. És marha gyorsnak kell lenni, mert ha nem vagy elég gyors bezáródik elõtted, és csinálhatod újra az ezelõtti 5 perces, idegesítõ részt. És ezt sokszor el lehet cseszni. Ötödjére már nem vmi élvezet...

Franc se tudja, majd kiderül, ha végigvittem 😊)

Arról viszont fogalmam sincs, hogy eredeti játékhoz megvehetõ e ez a kiegészítõ, mert úgy tudom, hogy csak konzolra elérhetõ külön DLC formájában.
Pc-re két verziót adtak ki az egyik extrás a másik nem, így gondolom az extrákat pc-re nem lehet külön megvenni a nem extrás változathoz.
Ja, ok, kezdtem azt hinni, hogy valami baj van az én példányommal 😄

Csak azért kérdezem, mert azt hittem az elsõ rész az minden verzióból indítható és a completed-ben csak a ruha és fegyver az extra.
Nem 😊 (De szerencsére megvan eredetiben 😄 )

Nálad nem?
Meg elvileg a completed collectionban indítható az elsõ rész is, nem?

Egyébként a sima és a completed collection között csak az a kis tartalmi különbség van, hogy az equip menüben vannak extra ruhák meg alternatív fegyverek.
A két verzió egyébként megkülönböztethetetlen, nekem se telepítésnél nem mutatta, sem betöltésnél nem írja ki, hogy ez completed collection.
Csak akkor jöttem rá, hogy az mikor elkezdtem az equip-ben nézelõdni.
Mivel próbált szopatni??? Kíváncsi lettem :S

Kongy
Na, ma befejeztem a játékot. Nekem nagyon tetszett, bár jópárszor felb.szott bizonyos részeknél, de ettõl függetlenül élveztem. A Dollhouse-nál (Chapter 5) már voltak olyan részek, ahol direkt próbált szopatni a játék, de ezt elnézem neki, mert a grafikája, és az egész atmoszférája fantasztikus. Szóval összességében nagyon jó volt. Én adnék rá egy 80%-ot. Fegyverekbõl amúgy a Vorpal Blade-t csak az elején használtam, ezért csak 2-es szintû maradt a játék végére, a többi fegyót sikerült kimaxolnom. Kedvencem a Hobby Horse volt. 😊 Amikor azt megkaptam szépen el is felejtettem h van Vorpal Blade-m.

igen azt ad
Amúgy a Royal Suit Dress tényleg "halhatatlanságot" ad? Mert akkor ez egy f*sza kis cheat 😄

Nekem nem a Completed Collection van meg, csak a sima Alice: M.R.

Malakai
Jelentem a fordítás egyszerû, sima szöveges fileokban van, annyi, hogy a magyart mint új nyelv még nem jöttem rá, hogyan lehetne beüzemelni, max felülírni az angolt. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Akkor lehet, hogy neked nem a completed collection van meg. Majd nézd meg végigjátszás után, hogy ott vannak e az extra ruhák, ha nem akkor tudok adni egy linket.
Én nemrég csináltam egy új profilt és ott már elõre lehet választani az extra ruhákat csak a sztori ruhák nincsenek még választható állapotban. De lehet számit az is hogy egy profillal már végihvittem, nem tudom.
De a cicakanna csak a végigjátszás után érhetõ el nem? Ja igen, közben tegnap megnéztem, nekem nincsenek meg alapból az extra cuccok, csak azok a ruhák, amiket a végigvitt chapterek után kapok 😊

Most úgyis ahoz gyûjtöm a fogakat 😊

Amúgy kicsit meg vagyok lepõdve. Azt hittem, a második résznél is a Queensland lesz az utolsó pálya, a SzívKirálynõvel a végén, mint fõellenség. Erre a neten olvasom, hogy ezután még lesz a babaházas chapter... Most már tényleg rohadtul kíváncsi vagyok a végjátékra 😊

Több tea fér bele és nagyobbat is üt, a cicamintás verzió meg egyenesen tömegpusztító
A kannát nem árt felfejleszteni a végjátékhoz, szükség lesz rá.
De mondjuk a második résznél meg lehet fejleszteni a fegyvereket a tejfogakkal, szóval ez sem rossz megoldás. Nekem eddig a kés és a borsszóró fullos, a lófej 3-as, a teáskanna még csak 1-es.

Pontosan a két funkció nagyon tetszett.
Utoljára a Painkiller-szériában találkoztam hasonlóval.
A jackbomb használható volt lángszórónak és bombának is.
Ja, és nem elhanyagolható, hogy ott minden fegyvernek két funkciója volt, mást csinált a bal és a jobb egérgombra.

Az elsõben szerintem abszolút a Vorpal Blade a tuti. A Jackbomb egyszerûen egy szemét dög, legalábbis engem mindig megégetett, valamiért béna voltam, és nem tudtam elszaladni elõle (mentségemre legyen mondva, mikor elõször játszottam vele, még csak 13 voltam 😛 ). Az Ice Wand egész jól használható, a Jack nagyon jó, a Blunderbuss meg mindent visz 😄

Elsõ rész fegyverei (amit amúgy Toy-nak azaz játéknak írnak):

Vorpal Blade,

Cards

Mallet

Jackbomb

Ice Wand

Jacks

Demon Dice

Jabberwock's Eye Staff

Blunderbuss

Dead Time Watch

Amúgy most tolom az Alice 1-et XBox360-on. Már egyszer lenyomtam Jabberwock-ot (mikor a Griff megvakítja a harc végén). A Vörös királynõ birodalmában szenvedek egyébként. Marha furcsa így az második rész után játszani vele. fegyverként a Jacks a legjobb. 😊