772
American McGee Alice 2
-
PnéKyra #652 Vagy az art book hanyadik olvalán van? Mert akkor megnézem abban. -
ikszipszilonzé #651 -
PnéKyra #650 Hol találtál te erről képet? Weblapcímet próbáld már beilleszteni! -
ikszipszilonzé #649 Négylábú koponya nyúlfülekkel akkor is megoldom -
PnéKyra #648 Jaaa :) -
ikszipszilonzé #647 Na de jó hogy a kép lemarad, bármit csinálok
-
PnéKyra #646 Mivel? -
ikszipszilonzé #645 Apropó tud valaki valamit erről az izéről, mert nem csak az art book-ban van benne, hanem a játék karakter kistájában is szerepel, bár én még ott nem találkoztam vele. -
PnéKyra #644 Letölteni nem tudod valahonnan? -
Murmur #643 *értelme -
Murmur #642 A fegyvereket is megkapod az átírással. A játék első részét viszont nem, tehát van értelem a completed verziónak.
Én viszont lemaradtam róla, és nem tudom, hol lehetne megvenni az elsőt. -
ikszipszilonzé #641 Egyébként ad valami pluszt még ha nehezebb fokozatban játszod végig, mert nem hinném, hogy lehet elérni többet a 100%-nál, mivel már így is feloldott minden elérhetőt a menüben.
Különben ha nehezebb szinten játszik az ember attól még a játék ugyanaz marad, tehát nem lesz tőle izgalmasabb csak idegesítőbb. Ami változik az csak annyi, hogy a sérülések több energiát vonnak le és az ellenfelek több találatot viselnek el, esetleg a létszámuk is megnő. -
ikszipszilonzé #640 Ha végigvitted akkor new game+ van a profilodban, azért plusz mert elvileg minden amit már elértél megmarad, fegyverek, életerő és begyűjtött dolgok.
De nem tudom, hogy csak akkor e ha ugyanazon a nehézségi szinten játszod újra, vagy akkor is ha emeled a szintet. -
#639 Ok, ezt fogom tenni :) köszi. -
PnéKyra #638 Amúgy én úgy tudom (azért ne vedd készpénznek), hogy még játék közben is módosíthatod a nehézségi szintet! Akkor viszont nem szabadna elvesznie.
De ha már végigvitted és a New Game-ra kattintasz, akkor nem tudom, hogy mi lesz... (szerintem vesznek a mentések...)
Hozz létre új profilt szerintem. -
PnéKyra #637 Nem tudom, két külön profillal játszunk, ő alapból Nightmare-t kezdett, én meg Normal-t. -
ikszipszilonzé #636 Na igen a pénz mindennek mozgatórugója.
Én még csak ugyanazon a szinten játszottam újra, nem tudom mi lesz akkor ha újrajátszásnál nehezebb szintet választasz. -
#635 Marketing... :) Hogy ők sokat keressenek rajta. -
#634 Ha újrakezdem nightmare szinten, akkor az összes eddig megszerzett malac orr meg üvegcse elveszik? Újra össze kell szedni őket hogy felszámolja? :S -
ikszipszilonzé #633 Akkor ezek szerint valóban elég csak egy szöveges fájlban egyetlen szót átírni, érdekes. Akkor mégis minek lenne érdemes megvenni a Completed kiadást, hát nem.
A fegyvereket is nézted? -
PnéKyra #632 Na, tegnap kipróbáltam a nyuszi jelmezt :D Nagyon tuti! A Caterpillar-os is hasznos, ráadásul ezek tetszenek a legjobban :D -
Murmur #631 Nagyobbakat ütnek, esetleg gyorsabban mozognak, több az életerejük. Én azt olvastam, hogy felfejlesztett fegyverekkel+némi rutinnal a hard/nightmare fokozat se olyan gáz. -
PnéKyra #630 Férjem most tolja a legnehezebb szinten, azt nem tudom, több-e az ellenfél vagy gyakrabban van-e harc, de az tuti, hogy az ellenfelek keményebbek, mert elég sokszor káromkodik és szidja őket Mondjuk én néha normálon is szidtam őket :D -
PnéKyra #629 Köszi srácok, akkor este kipróbálom én is! -
blambun #628 próbálta már valaki a játékot normal és hard/nightmare szinten ? ha igen, akkor miben más? gondolom a platform elemeken nem igazán lehet variálni, szóval valószínű a harcoknál lehet a nehezítés. több ellenfél, vagy ugyanannyi csak agresszívabban viselkednek, esetleg többször van harcrész ? -
Murmur #627 Működik, most próbáltam ki. :) -
Hoz_Hun #626 Persze. :)
De legalább is több mint valószínű. -
PnéKyra #625 blambun írta tegnap:
"ejnye, egy külföldi fórumon azt találtam, hogy a bónusz ruhák és fegyverek megvannak a sima kiadásban is, a következőt kell tenni:
"Go to My Documents\My Games\Alice Madness Returns\AliceGame\Config\
Open AliceEngine.ini
At bottom under [AliceGame.AliceGameEngine], change GIsSpecialPCEdition=FALSE to TRUE"
Szerintetek érdemes kipróbálni, biztonsági másolat készítése mellet? Lehet röhögni a kérdésemen :D de még sosem próbáltam átírni valamit játék könyvtárában :) Ha mondjuk az átíráskor elb*szódik valami, és én visszamásolom a biztonsági mentést, akkor minden ok lesz? -
PnéKyra #624 Én a feljavított verziót még nem láttam, nekem igazi 2000-es évjáratú "antik" példányom van :). Hát a 2.részhez képest tényleg elég... hogy is mondjam..."rossz" minőségű, ami a textúrákat illeti, de hát azért mégiscsak eltelt 11 év a két rész között. De hogy őszinte legyek, én már annyira megszoktam így az első részt, hogy el sem tudnám képzelni olyan minőségben, amilyen a 2.rész :) -
Hoz_Hun #623 Csak az elsőrésszel játszani a második után igazán embertpróbáló. Engem egyedül az vitt tovább, hogy tényleg jó a történetvezetés és jól össze van rakva. De vizuálisan.... javítgattak a texturákon a régi PCs-hez képest, meg szélesvásznú, de a poligonszám nem nőt, a környezet is olyan amilyen.
Mondjuk ha Alicet kicserélték volna meg a terepet berendezték volna a 2. rész elemeivel, ütött volna rendesen. De nem panaszkodok, szép tölük, hogy hozzáadták a 2. részhez. Örültem neki. :) -
PnéKyra #622 Ok kipróbálom majd.
Szerintem érdemes egyszer végigtolni az első részt is! Úgyhogy hajrá :) -
Murmur #621 Bocs, bamba vagyok. Esetleg próbáld meg XP (SP2/SP3) kompatibilitási módban futtatni. Nekem nincs meg az egy, de be akarom szerezni. :) -
PnéKyra #620 Szerintem leginkább a vízalatti pálya volt elnyújtva, legalábbis én ott éreztem, hogy túl sokszor ismétlődnek a feladatok: ágyúkezű rákok gyilkolása, akkor 3szor egymás után lemmeni a kriptákba, kinyírni a szellemet, aztán platformról platformra ugrálva kijutni. Már untam.
A Queensland-es pálya szerintem jó volt, (leszámítva az Executioner-t), mert ott színesítette a dolgot, mikor az óriásira nőtt Alice-szal végigtaposgálhattam a kártya katonákat :)
Nekem személy szerint a Babaház a kedvencem, tetszett a díszlet, bár azért ott is voltak unalmas részek.
A végjátéknál meg szerintem lehetett volna kissé kidolgozottabb az a vonat...De nem panaszkodom. -
Belkar #619 Aki végigjátszotta az Alice-t és még több félelemre vágyik annak ajánlani tudom a Dead Space mindkét részét. Annál félelmetesebb játék nincs főleg az első a durva a másodikban kicsit több az akció. -
PnéKyra #618 Nekem nincs gondom a fegyverekkel, a kést is használom, bár az tényleg csak a gyengébb ellenfelekhez jó. A végére én így taktikáztam: teáskanna, ha felforrt akkor borsszóró, ha közel volt az ellenfél, akkor a lófej. Nekem bevált. -
PnéKyra #617 A második rész nekem is a Win7-en fut. Az első rész nem szereti azt az op.rendszert :) -
blambun #616 én a lófej mellett is elég gyakran használom a kést. lehet, hogy gyengébb, viszont sokkal gyorsabb. ezért amikor néhány keményebb ellenfél mellett sok a kicsi, akkor a késsel könnyebben tudok végezni velük. pl. ha a lófejjel két ütés alatt elintézed, az ehhez szükséges idő elegendő lehet, hogy a többi kicsi bekerítsen. a teáskanna meg ugyanilyen helyzetben azért nem a legjobb, mert egyrészt hamar túlhevül, másrészt könnyen kitérnek a lövedék útjából, ha meg kergetnek akkor nehezebb távolságot tartani, miközben azzal célzol feléjük. -
#615 Akkor mi a teendő, ha az egér irányítás vacak? Néha iszonyú érzékeny, néha meg hiába tekerem az asztalon, alig mozdul valamit. Mintha helyszínfüggő lenne a dolog. Ha pár méterrel arrébb megyek a játékban, változik... Van valami tipp? -
Cef #614 Igen, szerintem a fegyvereknél ezt a többféle stílust szúrták el egy kicsit. A borsszórónál és a teáskannánál meg volt a balance, mert a teáskanna nagyon erős, de a repülő ellenfelek ellen nem túl jó, és nehezebb vele célozni, a borsszóró viszont gyengébb, de könnyebben kezelhető. Viszont a késnek semmi értelme nincs ha már megvan a lófej. A lófejjel is ugyan olyan gyorsan apríthatók az ellenfelek, ráadásul még ki is üti őket és még a védelmükön is áttör. -
#613 Én is 8/10et adnék a játékra. Grafikailag egyértelműen jobb mint az 1, de mégis hangulatilag nekem az 1 volt az igazi. Persze ez is nagyon ott van a szeren, csak kissé el vannak nyújtva a pályák és ez monotonná teszi a játékot, főleg mivel nincs benne semmilyen fordulópont. Végeredményben egy nagyon jó játék, csak nincs az az érzésem, hogy újra akarnám játszani.